-
Και όμως έχω κάποιες ενστάσεις για το psi Γιόχαν. Ναι έφαγε χρήματα ταμείων, χρήματα ανθρωπων αλλά ήταν το εχέγγυο που ζητούσαν οι δανειστες για να διαγράψουν τα δικά τους χρεογραφα. Θα ήταν τέλειο να συμφωνήσουν να διαγράψουν τα δικά τους και τα δικά μας να τα κρατήσουμε. Αλλά.... Μάλλον αυτά δεν συμβαίνουν.
Το θέμα μας είναι γιατί μπήκαμε στα μνημόνια. Πως φτάσαμε ως εκεί; Μετά τα διάφορα φάρμακα που μας έδωσαν ως ασθενή μικρότερη σημασία έχουν.
-
Πάντως για να μπορεί η νυχου που γυρίζει σε σπίτια να αγοράσει σινιέ αυτοκίνητο κι ιδιόκτητο σπίτι με ξεπλυμενα μαύρα, ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι το πεντικιούρ να χει και χάπυ έντινγκ. Ή διανομή λουκουμόσκονης κατ οίκον. Έστω φανζ όνλυ στα ρεπό.
Οι κοπελίτσες που παιδεύονται να βγάλουν τα προς το ζην και να στήσουν κι οικογένεια σιγά-σιγά, κατά κόρον κάνουν άλλους να πλουτίζουν, αυτούς που έχουν την οικονομική επιφάνεια να στήσουν μαγαζιά πολυτελείας που προσελκυουν κόσμο που πληρώνει αδρά, και ναι, σ'αυτά τα μαγαζιά και φοροδιαφυγή μεγάλη και ξέπλυμα γίνεται.
-
Γυρε μου απλά λέω ότι το psi μαζί με τα ταμεία ΔΕΚΟ πήρε στον πάτο και το ΝΑΤ και το ΤΣΜΕΔΕ και άλλα ταμεία μη δημοσίου. Τώρα λοιπόν ο δεητζης με 35ετια έχει πρακτικά την ίδια κύρια σύνταξη με ενα πλακά και έναν οδηγό τουριστικού λεωφορείου με 40 έτη ο δεύτερος και με βαρέα ο πρώτος.
Απλά τα λαγωνικα που έχει εκπαιδεύσει ο
Cesar MilanΤζημερος να δαγκάνε παντού και ουχί επιλεκτικά. Τους έχει ακούσει κανείς να ζητάνε αντί για γκρέμισμα των μισών νοσοκομείων να γκρεμιστούν πχ όλα τα ΚΑΑΥ και να δίνονται voucher στους ανθρωπους των ΕΔ; Εκεί δεν έχει ΣΔΙΤ; Αλλά έχουμε αυτό που λέει πολύ σωστά ο civil, από τη μια επενδύσεις και από την άλλη τα ιερά και τα όσια. Οπότε μπλε οθόνη! -
Τις φαγαμε τις κοπελίτσες. Καλά κάνουν ,τίμια βγάζουν το ψωμί τους και ας κλέβουν λιγουλακι. Και πάλι σε ΦΠΑ θα το δώσουν σε κάτι άλλο.
Το θέμα ξεκίνησε από την παρερμηνεία πως αγοράζει μια τέτοια κοπελίτσα σπίτι, εξοχικά , αυτοκίνητα πριν τα 30 επειδή είναι εργατική. Δεν συμβαίνουν αυτά στον πραγματικό κόσμο.
Τελικα η κοπέλα απλά ζει ανεξάρτητη χωρίς χορηγίες γονιών και σχέσεων. Σε αυτό εγώ βγάζω το καπέλο. Υποκλίνομαι σε αυτά τα παιδιά, αυτά γουστάρω προσωπικά.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν κατάλαβες, τώρα που είχα άδεια πήγα πρωί. 11:00 ώρα. Χαμός από γυναίκες που μιλάνε όλες μαζί. Μερικές τα βάφουν και με ανταβιες και κάθονται για καφέ στο σαλονακι που έχουν με αλουμίνια και πετσέτες στο κεφάλι. Είχα κλείσει ραντεβού δύο μέρες πριν για το πρωί.
Στο ενδιάμεσο και κάποιοι συνταξιούχοι περνούσαν και ρωτούσαν αν υπάρχει κενό και δεν είχε!!!!! Μόνο την επόμενη το πρωί έλεγε.Είδα τιμές για τα γυναικεία, κούρεμα λούσιμο 50-60 ευρώ. Βαφή κούρεμα λούσιμο κάπου στα 100. Βάζουν και κάτι αλλά που δεν κατάλαβα πως τα λένε και φεύγουν πάνω από τα 100.
Που και που πουλάνε και κάτι κρέμες και σαμπουάν αλλά αυτά δεν τα υπολογιζω.
Εγώ ευτυχώς έδωσα 12 ευρώ. Νομίζω δηλαδη διότι έδωσα κάρτα και δεν είδα πόσο με χρέωσε.
Μιλάμε για συνοικιακο με νορμάλ οικογένειες, του μεροκάματου, ούτε φτωχοι ούτε πλούσιοι, σε ένα απλο μαγαζί των 60-70 τμ..
Οκ, σωστό το επιχείρημα για ζεστό νερό αν και νομίζω βάζουν τώρα το καλοκαίρι και ηλιακό στην ταράτσα.
Παλαιότερα πήγαινα σε έναν άλλον. Εκεί να δεις και αυτός. Πιο πολύ άντρες έκανε αυτός. Όλη μέρα στο μαγαζί είναι η αλήθεια αλλά ήταν πολύ άνετος οικονομικά. Ετσι έδειχνε τουλάχιστον με τις αγορές και τα γούστα του.
Οκ να δεχτώ ότι δεν ξέρω τους πάντες. Λογικά πάω σε αυτά που μου σύστησαν άρα λογικά θα έβλεπα πολλούς πελάτες.
Σε ποιά περιοχή είναι το κομμωτήριο;;;;γιατί οι τιμές που γράφεις είναι εξωπραγματικές!!!!!
-
Λες να διαβασα λάθος. Τι αν σου πω... Είχε εκεί στο ταμείο έναν πίνακα και τα έριξα μια ματιά
Ρώτησα την αγαπημένη και τις φίλες της. Ομπρε λένε συνήθως από 70-80 ευρώ αλλά με λούσιμο πριν μετά, βαφή και κούρεμα φτάνουν το 100 ρικο για πλάκα.
Πολλές φορές υπάρχουν τιμές κάνα 20 ρικο πιο κάτω αλλά δεν βάζουν καλές βαφές και δεν το λυπούνται το 20ρικο.Οι τιμές τους λένε είναι συνήθως "από" αλλά με το χτένισμα βάζουν και λίγο βαφή ρίζας και λίγο λούσιμο με μασάζ στο κεφάλι κτλ και τα αρπάζουν χοντρά
-
Ρε συ @lap , από τη μία μας γράφεις για αντρικά αυτοκίνητα και έτσι ..... και από την άλλη πάς και κουρεύεσαι και δίπλα η άλλη κάνει ανταύγες;;;
Εκτός αν έχεις ανακαλύψει νέες γωνιές και τεχνικές για γύπing τις οποίες αγνοώ.
(Με όλο το θάρρος και χωρίς παρεξήγηση)
-
Μα δεν κατάλαβες. Το αντρικό αυτοκίνητο εκεί θα το παρκάρεις έξω από το unisex κομμωτήριο.
Που να το παρκαρεις; Έξω από τον μπαρμπέρη με την καγκουροπαρεα του να μιλάνε για μπάλα.
Μάθετε μπαλιτσα....
-
Θα μάθουμε θέμε δε θέμε. Ξεραστε ελεύθερα:
-
Όντως άμα πας με ατμοσφαιρικο 1.2 έξω από καγκουρομπαρμπέρικο να τους πεις πως γεμίζει απο χαμηλά το μαηλντ, είναι αυτό που λέμε "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος" ενώ μπροστά στο κομμωτήριο με τα γιάρις και τα panda θα το βρουν "κουκλάκι" το Σουίφτ οι θείες που κάνουν ανταύγειες.
(αντιαθλητικο φάουλ ΚΑΙ τεχνική ποινή)
-
Δεν φαντάζεσαι πως κάνουν για αυτό. Όλες νομίζουν πως είναι mini cooper, όπου μετά κάποιες φορές βαρέθηκα να τις διορθώνω και έλεγα πως ναι είναι mini cooper και μάλιστα το "s"
Έχει το "s" μπροστά στην μούρη.
Υ.γ Δεν είναι μόνο θείες....
-
This post is deleted! -
Βγαλτο από τη μεση, πάτα του ενα κόκκινο σπρέι και βάλτο δεξιά να ΠΣαρωνουν και άλλο...
Θα τους λες ότι είναι το "πολεμικό",
το warΣαδεντρεπεσαι, θα φταίει η γυναίκα μετά αν η σκιά από την παντόφλα της απλωθεί πάνω στο μέτωπό σου κάπως έτσι:
-
Χαχαχα.
Πέρα από την πλάκα.Απλά δεν έχω κόλλημα με τα κομμωτήρια. Αυτό μου είπαν είναι ένα καλό σε αυτό πήγα. Απλά όντως έχει πολλές γυναίκες.
-
Εντάξει, γτπ άρθρο, τι πιο σύνηθες (θα έλεγε κι ο Ευαγγελάτος) από δυσλεκτικο οικονομολόγο, αλλά τέτοια χάλια απ το Καπιταλ δεν τα περίμενα.
ΒΖΙΙΙΙΝ μου μυρίζει πάντως... -
Δεν φαντάζεσαι πως κάνουν για αυτό. Όλες νομίζουν πως είναι mini cooper, όπου μετά κάποιες φορές βαρέθηκα να τις διορθώνω και έλεγα πως ναι είναι mini cooper και μάλιστα το "s"
Είναι και στραβές...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα μάθουμε θέμε δε θέμε. Ξεραστε ελεύθερα:
Μετάφραση; Τρισμέγιστε πρόεδρε Βαγγέλα σλουρπ-σλουρπ (ήχος από γλύψιμο), πέσε κάνα φραγκάκι σλουρπ-σλουρπ, γιατί έρχονται κι εκλογές κι έχω ανάγκες.
Ε και να βολέψουμε σε καμιά δουλίτσα και κανέναν ψηφοφόρο μου σλουρπ-σλουρπ γιατϊ πόσους πια να βάλω στο δημόσιο.Άδωνις for ever...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι και στραβές...
Ρε αν δεν ήταν στραβές, πολλοί από εσάς μπακουρια θα ήσασταν.
Λίγα λόγια για το υπέρτατο αυτοκινητο πόλης.
-
-
Ευχαριστώ.
Από τότε που το πασοκ έπεσε σε μονοψήφιο, το γιορτάζω...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2