-
Χαχαχα.... Όντως.....
Οπως λενε η εθνική ομάδα μας ενώνει όλους.
-
@fanis75 said in Δίπλωμα και αγορά αυτόματου αυτοκινήτου:
Παίδες ξεχνάμε το βασικότερο, ο φίλος μίλησε για ΚΕΠΑ, οπότε το ερώτημα είναι εαν μπορεί να οδηγήσει άνετα χειροκίνητο?
Από εμένα, μην μπλέκεις με χειροκίνητα, σε λίγα χρόνια θα είναι παρελθόν (στα ηλεκτρικά ήδη είναι)....πάρε για αυτόματο να τελειώνεις.
Ακριβώς και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους μαζί με την ευκολία. Πάντως εκτιμώ κάθε απάντηση.
-
Εμένα γιατί μου μυριζει bmw 116D;
-
@k-m said in Δίπλωμα και αγορά αυτόματου αυτοκινήτου:
γιατι υπάρχει πλεον δίπλωμα για μονο αυτοματο αυτοκίνητο ? (οπως τα μηχανάκια ? )
Φυσικά, εδώ και αρκετά χρόνια. Νομίζω από το 2017, αλλά μπορεί να είναι και πιο παλιά.
Εδώ και δεκαετίες υπάρχει.
-
@savatage-0 said in Δίπλωμα και αγορά αυτόματου αυτοκινήτου:
Γειά χαρά σε όλους! Παρόλο που βαδίζω στα 33 κοντά δεν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου και κυκλοφορούσα όλα αυτά τα χρόνια με ποδήλατο. Λόγω συγκυριών και για μεγαλύτερη ανεξαρτησία θα δώσω για δίπλωμα και θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο. Λόγω κάποιου ποσοστού ΚΕΠΑ θα πάω και σε δίπλωμα και σε αυτοκίνητο αυτόματο. Θεωρείτε αντικειμενικά ότι το να βγάλω δίπλωμα μόνο για αυτόματο είμαι "κακό" ; Γιατί μου λένε ότι καλύτερα χειροκίνητο και παίρνεις κάτι αυτόματο, αλλά εγώ και για λόγους που προανέφερα και για ευκολία εντός πόλης θέλω μόνο αυτόματο. Κι ότι βρίσκεις δύσκολα σχολές με αυτόματα επαρχία. Μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει να βάλω βαθιά το χέρι στη τσέπη για καινούριου αυτόματου (κυρίως yaris hybrid, corolla και honda jazz βλέπω αν και πάει 20 πλας στο jazz) ή να στραφώ σε μεταχειρισμένο πενταετίας-δεκαετίας; Περιμένω και κάποιες προτάσεις μάρκας, χρήσης κι οδηγικής εμπειρίας ειδικά από κατόχους. Σόρρυ για το σεντόνι.
Καλησπέρα και λυπάμαι που αναγκάζεσαι να πάρεις αυτοκίνητο. Αν είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ αναγκαίο θα σου έλεγα για μικρό αυτόματο. Ένα yaris μεταχειρισμένο θα σου έλυνε τα χέρια. Αν όμως δεν έχεις ανάγκη ΚΑΘΕ ημέρα, τότε σου προτείνω να νοικιάζεις οπότε το έχεις ανάγκη. Είναι φθηνότερο.
-
Καλημέρα σας! Συμπέσαμε χρονικά με ένα φίλο και θέλει κι αυτός αυτόματο έτσι για να μετακινείται χαλαρά εντός πόλης και κάνα ταξιδάκι. Μαξ 10-13.000 το μπάτζετ κι αν γίνεται 5ετίας +-. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλά αυτοκίνητα που κράτησαν να του τα μεταφέρω σαν απόψεις; Και ιαπωνικά κι ευρωπαϊκά αν θέλετε. Να υποθέσω κάτω από 100.000 γιατί αλλιώς για αυτόματο θα έχει θέμα πιθανόν σωστά;
-
Να υποθέσω κάτω από 100.000 γιατί αλλιώς για αυτόματο θα έχει θέμα πιθανόν σωστά;
Εαν είναι με μετατροπέα ή cvt, και σωστά συντηρημένο δεν έχει κανένα πρόβλημα....αντέχει περισσότερο από το αυτοκίνητο! Του πατέρα μου έχει 260.000χλμ και συνεχίζει ακάθεκτο....διάφορα έχουν πάθει βλάβη, το κιβώτι ούτε τσικ.
-
Να υποθέσω κάτω από 100.000 γιατί αλλιώς για αυτόματο θα έχει θέμα πιθανόν σωστά;
Εαν είναι με μετατροπέα ή cvt, και σωστά συντηρημένο δεν έχει κανένα πρόβλημα....αντέχει περισσότερο από το αυτοκίνητο! Του πατέρα μου έχει 260.000χλμ και συνεχίζει ακάθεκτο....διάφορα έχουν πάθει βλάβη, το κιβώτι ούτε τσικ.
Οπότε θα του πω σίγουρα Ιαπωνία κάποιο Yaris ή Jazz από το 17 και πέρα με λίγα χλμ αν βρει. Είναι εξίσου καλά αυτοκίνητα και τα παλιότερα μοντέλα; Αυτός μου έλεγε για κάτι 500αράκια και κάτι τέτοια. Κάνα πόλο. Είναι λίγο πιο "κάγκουρας".
-
Αυτός μου έλεγε για κάτι 500αράκια και κάτι τέτοια.
Μ Α Κ Ρ Ι Α από αυτόματο 500ακι, απίστευτες βλάβες και σε αφήνει για πλάκα. Ειναι πολύ καλό το 500ακι αλλά μόνο χειροκίνητο.
Δίπλωμα και αγορά αυτόματου αυτοκινήτου