-
Με ενα σπρευ τελειώνει η ιστορία όμως και δεν τρίζει ΤΙΠΟΤΑ
-
Όχι δεν τελειώνει! Και το από πού τρίζει το κάθε αυτοκίνητο, δεν παίζει ρόλο. Άλλο θα τρίξει στο ταμπλό, άλλο στις πόρτες, άλλο στην κονσόλα, άλλο στις κολώνες κ.ο.κ. Όλα όμως θα τρίξουν σε δρόμους με ανωμαλίες...
Υ.Γ.: Είχα PSA του 2007. 308 καλοεξοπλισμένο. Έτριζε. Όχι πολύ, αλλά έτριζε και από νωρίς (στην τετραετία).
-
Μα αν ψεκάσεις τελειώνει....τι να κάνουμε δηλαδή;; περνούν πολλά έτη μέχρι να ξανά ακουστεί κατι
-
Άρα τρίζει. Ο επόμενος, παρακαλώ...
Παρών!
Astra H του 2007 (62.000 χλμ) και Toledo MK2 του 1999 (160.000 χλμ). Δεν τρίζει τίποτα. Και ναι, την έχουμε ξανακάνει την κουβέντα. Και ναι, δεν πείθεσαι με τίποτα. Μην το ξαναπιάσουμε από την αρχή...
Honda civic του 2018 (22.000 χλμ). Τρίζει το χερούλι της πόρτας του οδηγού όταν στηρίζομαι πάνω του και δεν ξέρω αν φταίει το αμάξι ή ο εγκαταστάτης των μεμβρανών που μου ξήλωσε νταμπλάδες. Μάλλον ο τελευταίος καθώς οι υπόλοιπες 3 πόρτες δεν το εμφανίζουν. Επίσης ο πολυσυζητημένος θόρυβος συντονισμού κάποιες φορές το μήνα κάπου από την κεντρική κονσόλα.
-
Καλά εντάξει...
Κάνε το τεστ αφού ψεκάσεις, κάνε μια βόλτα, με κλειστά παράθυρα και χωρίς μουσική και μετά πες μου...
-
Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω κανένα σας. Έχω κάνει βόλτες με άπειρα αυτοκίνητα, μερικά μάλιστα πολύ καλής ποιότητας και φινιρίσματος και ΟΛΑ κάπου ακούγονταν (αν σας ενοχλεί το 'έτριζαν') στους τυπικούς ελληνικούς δρόμους.
Είτε δεν μπορείτε (λόγω μουσικής, ανοιχτών παράθυρων, μηχανικών θορύβων) είτε δεν 'θέλετε' να ακούσετε τους τριγμούς.
-
Πίστευε και μη, ερευνα
Ή
Πίστευε, και μη ερευνα
-
Η επιβολή άποψης στο forum έχει πιάσει ανώτερα επίπεδα. Να μην εκφερουμε άποψη γιατί αν διαφωνεί με τη δική σας είμαστε 'ψεύτες' ή καθοδηγούμενοι από αντιπροσωπείες.
Πετάει; πετάει..Τρίζουν; τρίζουν..
-
Κακά τα ψέμματα, αλλά η PSA έχει ανέβει επίπεδο. Τι BMW και ιστορίες;;;;
Να! Το δικό μου 206 είναι πραγματικά εξαίρεση. 20 χρονών αυτοκίνητο και δεν κάνει κιχ.
Δεν τρίζει τίποτα.... όταν είναι με μηχανή κλειστή, σταματημένο και εγώ ακίνητος σαν άγαλμα...
-
criuser wrote:
Πραγματικά και στα δικά μου ΧΑΝΤΙΑ και C5 δεν τρίζει τίποτα . Να δούμε 3άρες τέτοιας ηλικίας , να κουβεντιάσουμε...
Η e30 δεν τρίζει ούτε μετά από 30 χρόνια! Η e36 μπορεί να τρίζει και μετά απο 30 μήνες...αχαχα! Η e46 (ίσως η καλύτερα φτιαγμένη 3αρα) μετα απο 16 χρόνια και 250.000χλμ πλήρους κακομεταχείρισης απο τον πατέρα μου δεν κάνει κίχ.
Έχω ακριβώς την ίδια εικόνα από φίλο με αρκετές μπέμπες στην ιστορία του...
-
Η επιβολή άποψης στο forum έχει πιάσει ανώτερα επίπεδα. Να μην εκφερουμε άποψη γιατί αν διαφωνεί με τη δική σας είμαστε 'ψεύτες' ή καθοδηγούμενοι από αντιπροσωπείες.
Κάποιο κόλλημα έχεις εσύ με μένα. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Εγώ δεν επέβαλα σε κανένα την άποψη μου. Τη συγκεκριμένη άποψη μου (ότι όλα τρίζουν) την κρατάω για μένα και δεν την αλλάζω! Ούτε ψεύτη (με ή χωρίς εισαγωγικά) σε είπα ούτε καθοδηγούμενο από αντιπροσωπείες.
Αυτό βέβαια που έχεις ως χαρακτηριστικό είναι το απόλυτο κόλλημα με το αυτοκίνητο σου, σε βαθμό που αρνείσαι οποιαδήποτε άποψη δεν είναι απόλυτα θετική γι' αυτό, λες και είναι προσωπική προσβολή απέναντι στο άτομο σου...
-
Όλα τρίζουν σε διαφορετικό βαθμό όμως, κάποιοι ενοχλούνται με τους μικροσυντονισμους, κάποιοι όχι και δεν το θεωρούν τρίξιμο, το miata μου από την άλλη δεν έχει κάτι που δεν τρίζει, αλλά είναι fun to drive.
-
Dublin wrote:
Κάποιο κόλλημα έχεις εσύ με μένα. Δεν εξηγείται αλλιώς...
Εγώ δεν επέβαλα σε κανένα την άποψη μου. Τη συγκεκριμένη άποψη μου (ότι όλα τρίζουν) την κρατάω για μένα και δεν την αλλάζω! Ούτε ψεύτη (με ή χωρίς εισαγωγικά) σε είπα ούτε καθοδηγούμενο από αντιπροσωπείες.
Αυτό βέβαια που έχεις ως χαρακτηριστικό είναι το απόλυτο κόλλημα με το αυτοκίνητο σου, σε βαθμό που αρνείσαι οποιαδήποτε άποψη δεν είναι απόλυτα θετική γι' αυτό, λες και είναι προσωπική προσβολή απέναντι στο άτομο σου...
Κανένα κόλλημα.
Έχω Citroen C3 diesel του 2011 και δεν ακούγεται τίποτα. Μπορώ;
-
Όχι!
Το έχει και ο κουμπάρος μου (και πλέον κολλητός μου) και δεν είναι 'άτριχτο'.
C3 1.6 Hdi Elegance, η καλή έκδοση της τότε εποχής με το πανοραμικό παρμπρίζ.
-
Όλα τρίζουν σε διαφορετικό βαθμό όμως, κάποιοι ενοχλούνται με τους μικροσυντονισμους, κάποιοι όχι και δεν το θεωρούν τρίξιμο.
Αυτο ακριβώς!
-
Dublin wrote:
Όχι!
Το έχει και ο κουμπάρος μου (και πλέον κολλητός μου) και δεν είναι 'άτριχτο'.
C3 1.6 Hdi Elegance, η καλή έκδοση της τότε εποχής με το πανοραμικό παρμπρίζ.
Αυτό εννοούσα, κανένα προσωπικό κόλλημα, ειλικρινά,
απλά σχέσεις - έστω ιντερνετικες - δεν μπορούν να χτιστουν πάνω στη καχυποψία και την έλλειψη εμπιστοσύνης.
Αφού οι απόψεις κάποιου δεν μπορούν να είναι πιστευτές/αληθινές/ειλικρινείς, παύει να υφίσταται η ίδια η υπόσταση του φόρουμ!
Στο δικό μου δεν ακούγεται τίποτα πάντως. Μπορεί να τα προσέχω κ περισσότερο τα αυτοκίνητα. Του κουμπάρου μήπως είναι εισαγωγή από Γαλλία δεύτερο-τρίτο χέρι;
Είμαι απίστευτα ευαίσθητος σε ήχους και οτιδήποτε ηχητικό να ξέρεις. Μπορεί να αυτοκτονουσα ή να τα πέταγα αν έβγαζαν ηχακια, τόσο πολύ τρελαίνομαι..
-
Εγώ δεν θα τα πέταγα , ενοχλούμαι λιγότερο και έτσι αυτά δεν τρίζουν . Σου λέει αφού δεν τσιμπάει ο άλλος γιατί να τρίξουμε...
-
Άσε μα ρε ταξιδευτή....
Μήπως καθαρίζονται μόνα τους μιας και δεν τα πλένεις.
-
Τα πλένω σπανίως είναι αλήθεια . Γιατί βαριέμαι να περιμένω...
Σύμφωνα με κάτι φίλους , είμαι απρόσεκτος και αφήνω και αυτούς που μπαίνουν να είναι απρόσκετοι ..
Η πλάκα όμως είναι ότι τα δικά τους τρίζουν ...
-
To C3 του κουμπάρου ελληνικό, αγορασμένο καινούριο με λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του (κάπου γύρω στα 90.000 Km), αρκετά προσεγμένο, αλλά και με τους τριγμούς του!
Κατά τ' άλλα δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης ούτε ότι δεν σας πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα σας δεν τρίζουν. Θεωρώ ότι όντως το πιστεύετε ότι δεν τρίζουν - συντονίζουν - κοπανάνε. Έχετε επιλέξει να μην το ακούτε. Επειδή εγώ πάντα και σε όλα τα αυτοκίνητα το ακούω, δεν μπορώ να δεχτώ την άποψη σας. Για να σου φέρω ένα παράδειγμα: Έστω ότι υπάρχει μια μύγα στον τοίχο απέναντι μας. Εγώ έχοντας καλύτερη όραση τη βλέπω. Εσύ που έχεις λίγη μυωπία δεν την βλέπεις και ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχει. Όταν όμως εγώ τη βλέπω, δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχει.
Φίλε δουβλινέζε, καλύτερα να μην πάμε βόλτα ποτέ μαζί με το δικό σου αυτοκίνητο. Θα σου επισημάνω τους θορύβους και μετά θα το πετάξεις...
CITROEN C4 III mod 2021