-
Καλησπέρα σας. Γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω πού αλλού να ρωτήσω. Ενώ οδηγούσα, άναψε πορτοκαλί και λόγω απειρίας αγχώθηκα και δεν ήξερα αν προλαβαίνω να σταματήσω ή αν προλαβαίνω να περάσω, με αποτέλεσμα να περάσω αμέσως μόλις άναψε κόκκινο. Είμαι τόσο άτυχη που ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα περιπολικό, το οποίο το είχα δει και προφανώς δεν θα πέρναγα με κόκκινο αν δεν είχα σαστίσει λόγω απειρίας. Όπως είναι λογικό, με σταμάτησαν και μου είπαν ότι θα μου κόψουν κλήση επειδή πέρασα με κόκκινο και δεν έφερα αντίρρηση αφού όντως το έκανα παρόλο που δεν το έκανα εσκεμμένα. Μου ζήτησαν τα χαρτιά μου (άδεια, δίπλωμα, ταυτότητα), τα έλεγξαν για κάνα 5λεπτο και μετά μου τα έδωσαν και μου είπαν να φύγω και να προσέχω από εδώ και πέρα. Δεν μου έδωσαν κανένα χαρτί κλήσης, δεν μου έδωσαν να υπογράψω τίποτα, ούτε έβγαλαν κάποιο μπλοκάκι μπροστά μου. Μέσα στο άγχος μου και επειδή δεν μου έχει ξανασυμβεί, δεν τους ρώτησα τι θα γίνει τελικά με την κλήση. Η ερώτησή μου είναι, αν ήταν να μου κόψουν κλήση δε θα την έκοβαν και θα μου την έδιναν επιτόπου; Μπορεί να κράτησαν τα στοιχεία μου και να έκοψαν την κλήση όταν γύρισαν στο τμήμα; Μη γελάσετε αν λέω βλακείες απλά πραγματικά δεν γνωρίζω. Επειδή η παράβαση είναι σοβαρή και το πρόστιμο είναι πιο μεγάλο και από τον μισθό μου και σου παίρνουν και το δίπλωμα, πώς θα μάθω αν έφαγα την κλήση ή όχι για να μη ζω με την αγωνία; Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να το διαβάσει και να απαντήσει.
-
Εισαι τυχερή στην χάρισαν,να προσέχεις με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Αν σημείωσαν τα στοιχεία σου κάπου, είναι πιθανόν να σου στείλουν ταχυδρομικά κλήση αργότερα, αν τυχόν διαπίστωσαν πως δεν συμπλήρωσαν τον στόχο τους όταν επέστρεψαν στο τμήμα.
Φαίνεται όμως πιο πιθανό να στη χάρισαν.
Η αγωνία είναι η "τιμωρία" που σου επιβάλλεται στη δεύτερη περίπτωση. -
@piliourits said in Τα φώτα σας για κλήση:
Αν σημείωσαν τα στοιχεία σου κάπου, είναι πιθανόν να σου στείλουν ταχυδρομικά κλήση αργότερα, αν τυχόν διαπίστωσαν πως δεν συμπλήρωσαν τον στόχο τους όταν επέστρεψαν στο τμήμα.
Γινεται αυτο? Εγω ξερω οτι αν ειναι να σου δωσουν κληση στην δινουν επιτοπου, υπογραφεις και την παραλαμβανεις
-
@alexandros-k said in Τα φώτα σας για κλήση:
Γινεται αυτο? Εγω ξερω οτι αν ειναι να σου δωσουν κληση στην δινουν επιτοπου, υπογραφεις και την παραλαμβανεις
Όχι πάντα.....
-
Εγώ λέω ότι αν δεν ήσουν γυναίκα θα είχες ήδη την κλήση στην κατοχή σου...
-
@teo-mak said in Τα φώτα σας για κλήση:
Όχι πάντα.....
Δλδ?
-
Όχι πάντα.....
Δλδ?
Μου έχει έρθει μπιλιετο για δικαστήριο σε παρελθόντα έλεγχο -παρατηρηση.
-
Καποιες παραβασεις εχουν και δικαστηριο . Αλλά αυτο προυποθετει να σου εχουν κοψει και κληση .
Εσενα τι σοι παρατηρηση σου εκαναν χωρις να επιδωσουν κληση , αλλά μονο δικαστηριο ? -
Φθηνά την έβγαλες.
Να είσαι πιο προσεκτικη απο εδω και πέρα! -
Παιζει να μην ηταν καν τροχαια και να την ψαρωσαν
-
Απλά την γλίτωσες, ήσουν ειλικρινής, τους είπες την αλήθεια και το εκτίμησαν κάνοντάς σου απλά σύσταση. Δεν είναι όλες τις φορές οι αστυνομικοί αρχ@...
-
Καποιες παραβασεις εχουν και δικαστηριο . Αλλά αυτο προυποθετει να σου εχουν κοψει και κληση .
Εσενα τι σοι παρατηρηση σου εκαναν χωρις να επιδωσουν κληση , αλλά μονο δικαστηριο ?Υπερβολική ταχύτητα.
-
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Φυσικά στην χάρισαν, να προσέχεις
-
Εσενα τι σοι παρατηρηση σου εκαναν χωρις να επιδωσουν κληση , αλλά μονο δικαστηριο ?Υπερβολική ταχύτητα.
Δε γινεται να μη σου εκοψαν κληση, αλλά μονο δικαστηριο
-
Δε γινεται να μη σου εκοψαν κληση, αλλά μονο δικαστηριο
Γίνεται, γίνεται.....
-
@greycat said in Τα φώτα σας για κλήση:
αβαίνω να περάσω, με αποτέλεσμα να περάσω αμέσως μόλις άναψε κόκκινο. Είμαι τόσο άτυχη που ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα περιπολικό, το οποίο το είχα δει και προφανώς δεν θα πέρναγα με κόκκινο αν δεν είχα σαστίσει λόγω απειρίας. Όπως είναι λογικό, με σταμάτησα
Πήρανε τα στοιχεία σου απλά για να σε κάνουν add στα σοσιαλ
no worries, στη χαρίσαν.
-
@mastoras78 said in Τα φώτα σας για κλήση:
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας
Φυσικά στην χάρισαν, να προσέχεις
Μήπως αν δεν είχε αμάξι με κύρος όμως;
-
Μήπως αν δεν είχε αμάξι με κύρος όμως;
Που να είχε κανά χάρβαλο ανασφάλιστο χωρίς ΚΤΕΟ ή καμία κομμένη εξάτμιση και υφάκι απέναντι στους τροχαίους και να την έτρωγε την κλήση..
Μετά θα τους καταγγέλαμε για αστυνομική βία και διακρίσεις
-
@mastoras78 said in Τα φώτα σας για κλήση:
Μετά θα τους καταγγέλαμε για αστυνομική βία και διακρίσεις
Όπως στην Αγγλία, που προχθές εξάρθρωσαν κύκλωμα πακιστανών για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Τους πήρε 10 χρόνια βέβαια, γιατί οι αστυνομία φοβήθηκε ότι θα την κατηγορούσαν για ρατσιστική συμπεριφορά!
Τα φώτα σας για κλήση