-
@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@bmw116d said in Γερμανική Αξιοπιστία :
@cirus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ
και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει
άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτησηΕιπαμε αλλα εσυ το ξεφτυλισες! Καλοφαγοτη η πιτα!
Σαλονακι με nespresso! Παντα γουσταρω τα service στην BMW!
Στα σαλόνια της ΒΜW πιάνουν και το λοκω μαζί μαζί με το καφεδάκι. Δεν πιστεύω να σ'αρέσει και να μας βγεις ddης!!!!!
Αμα εισαι πελατης και οχι περαστικος που μπηκε ρωτησε και βγηκε εχεις 30% σε ολα και δωρακια επιπλεον.
Το να δινεις 200-250 ευρω για 30.000 χλμ ειναι αστειο το ποσο!
Φιλος με YARIS κλαιω με τι τον χρεωνουν!
-
Καλα το 1.6 μοτερ μου ανετα, ξερω για 150 αλογα και 35 κιλα ροπης!
Ασυλληπτες επιδοσεις με ανυπαρκτη καταναλωση.
Αλλα εγω θελω εργοστασιο
-
@ggab said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Στα σαλόνια της ΒΜW πιάνουν και το λοκω μαζί με το καφεδάκι. Δεν πιστεύω να σ'αρέσει και να μας βγεις ddης!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα
μμμμμμμ ενδιαφέρων ακούγεται κρίμα που δεν έχω ΒΜW
-
@teo-mak said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Σε ενα γνωστο μου με BMW το πήγε για αλλαγή λάμπας αλογόνου και του βάλανε φανάρια LED με μόλις 87 ευρώ
και ΄φεραν και μία κοπέλα με μόλις 5 ευρώ και του πήρε και μια πίτα . κρεατοπιτα ήταν νομίζω για να ευχαριστηθει
άξιζε τα χρήματα αψογή εξυπηρέτησηΕιπαμε αλλα εσυ το ξεφτυλισες! Καλοφαγοτη η πιτα!
ευχαριστώ αλλά είναι μόνο για αυτούς που έχουν BMW
Δυστυχώς δεν έχω μόνο τις θαυμάζω
ΥΓ Αλήθεια τωρα? Εγώ το ξεφτύλισα?
Εμεις σου γραφουμε εμπειριες για customer support και εσυ λες για πιτες...
εμπειρία του customer support της BMW είναι και η πίτα που είναι το κακό? Επειδή στα παιδιά με τις BMW άρεσαν οι πίτες? δεν καταλαβαίνω. τεσπα σταματαω γιατι εγω δεν εχω BMW και δεν μπορώ να γράφω για άλλους.
εμενα μαρέσουν και οι μηχανές , είχα όλο YAMAHA. Και η BMW βγάζει λες να είναι καλές? εχει ένα κινητήρα Boxer η BMW πολύ διαφορετικό από τους άλλους κατασκευαστές. Γνωριζεις αν είναι καλός και αν αξίζει να πάρω κάτι τέτοιο?
Όχι,σε παρακαλώ μην πιάσουμε και αυτό το θέμα......
Μα γιατί τώρα που βρήκα τον υπέρτατο γνώστη μέχρι και για τι ακίνητο να αγοράσω θα τον ρωτήσω
ή πως ξεφορτώνεσαι πεθερα κάνοντας το να φανεί ατύχημα
επι παντώς επιστητού. Εχει γίνει το καλύτερο και αγαπημένο μου thread με διαφορά
όλο ξενέρωτα γράφουμε όλο για καταναλώσεις. Εδώ έχω πεθάνει στο γέλιο
-
@realzeus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Να είχες και καμιά σοβαρή BMW... Εγώ μια μεσαία BMW Ε92 330i είχα, όχι Μ3-4-5, αλλά σαφώς καλύτερη από τη αηδία σου. Τριπλά άλογα, και δεν την θεωρώ και τίποτα τρελό, την δική μου, έχοντας οδηγήσει Ferrari V12, 620 ίππων. Άντε γιατί φτάνει με το μπρίκι σου. Πάρε μια 250άρα μπας και νιώσεις, και με έπιασε και κόφτης τελικής τότε. Τα 27 λίτρα της στιγμιαίας ήταν και λίγα, στ' ανοίγματα έβλεπα 45... έτσι πρέπει να καίει ένα σωστό αυτοκίνητο!
Ρε Δια σε παρακαλώ ειλικρινα δηλαδή μην τον εκνευρίσεις και τον διώξεις τον θεούλη και μη του γράφεις τέτοια.
Εχει τρομερη BMW με απίστευτες επιδόσεις και ελάχιστη κατανάλωση με διαστημική τεχνολογία. Η καλύτερη BMW που ξέρω είναι
Σε παρακαλώ για σοβαρά γράψε στα τεχνικά και στον αντίλογο. Χρειαζόμαστε και λίγο καλαμπούρι
-
Καλα το 1.6 μοτερ μου ανετα, ξερω για 150 αλογα και 35 κιλα ροπης!
Ασυλληπτες επιδοσεις με ανυπαρκτη καταναλωση.
Αλλα εγω θελω εργοστασιο
Κάτι σαν Ferrari? Είσαι για πολύ τρολλάρισμα όμως...
-
@realzeus said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Να είχες και καμιά σοβαρή BMW... Εγώ μια μεσαία BMW Ε92 330i είχα, όχι Μ3-4-5, αλλά σαφώς καλύτερη από τη αηδία σου. Τριπλά άλογα, και δεν την θεωρώ και τίποτα τρελό, την δική μου, έχοντας οδηγήσει Ferrari V12, 620 ίππων. Άντε γιατί φτάνει με το μπρίκι σου. Πάρε μια 250άρα μπας και νιώσεις, και με έπιασε και κόφτης τελικής τότε. Τα 27 λίτρα της στιγμιαίας ήταν και λίγα, στ' ανοίγματα έβλεπα 45... έτσι πρέπει να καίει ένα σωστό αυτοκίνητο!
Ρε Δια σε παρακαλώ ειλικρινα δηλαδή μην τον εκνευρίσεις και τον διώξεις τον θεούλη και μη του γράφεις τέτοια.
Εχει τρομερη BMW με απίστευτες επιδόσεις και ελάχιστη κατανάλωση με διαστημική τεχνολογία. Η καλύτερη BMW που ξέρω είναι
Σε παρακαλώ για σοβαρά γράψε στα τεχνικά και στον αντίλογο. Χρειαζόμαστε και λίγο καλαμπούρι
Να μην τον τρολλάρω λες;
-
Ειμαι Ψυχικο, και βλεπω παρκαρισμενο BMW 4 Series M40D 2022 μοντελο!
Απλα σοκ! Pure Diesel μυρισα! Θεικο μοτερ 340 αλογα στις 4.000 στροφες με 70 κιλα ροπη!
Επιδοσεις ? Διαστημικες, 4,5 sec τα 0-100 και 250 τελικα ηλεκτρονικα περιορισμενη!Εκαψε την ασφαλτο της Κηφισιας!
Εχει και επιδοτηση στην αντλια! Θυματαρες!
-
Ε ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ
Για ποιον λόγο ακριβώς τον κάνατε BAN ???? χιούμορ δεν έχετε καθόλου????
ήταν περιπτωσάρα δεν λέω αλλά ωραίος τρελος είχε χαβαλέ πειρατε τις μετρητοις αυτα που έγραφε ????
Τιποτα ειλικρινά απογοητευση μεγάλη και εκνευρισμό μεγαλο προκαλούν οι αποφάσεις σας.........................
Τελειως βλακεία αυτό που κάνατε , banaρετε και μενα που σας κρίνω ετσι για να νιώσετε καλύτερα
Ολοι ξέραμε ότι ήταν troll η τρελος αλλα είχε πλάκα και εμεινε μόνο σε αυτο το thread δεν τρολλαρε παντού
-
Ε είχαμε μια χαρά εδώ και ευθυμήσαμε αλλά υπήρχαν νευράκια και κάποιος έπρεπε να την πληρώσει..
-
Πάντως και στο C3 δεκαετίας που έκανα service τις προάλλες ένα Nespresso μου το προσέφεραν! 0.20-30 κοστίζει η επαγγελματική κάψουλα Nespresso, δεν ξοδεύονται κιόλας!
-
@dublin said in Γερμανική Αξιοπιστία :
Πάντως και στο C3 δεκαετίας που έκανα service τις προάλλες ένα Nespresso μου το προσέφεραν! 0.20-30 κοστίζει η επαγγελματική κάψουλα Nespresso, δεν ξοδεύονται κιόλας!
Και φτιάχνει καλύτερο καφέ από την σπιτική, γιατί έχει διπλάσια ποσότητα καφέ μέσα. Τους είχα φάει στο γραφείο να κάνουμε leasing μία -200 καφέδες τον μήνα θα τους πίναμε.
Γερμανική Αξιοπιστία :)