-
Επίσης κάποια στιγμή στα ποστ σου ανέφερες πως θα το φτιάχνατε για να το πουλήσετε πιο εύκολα;
Μάλλον ήθελες να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις -
Οπως ακριβώς τα λέει ο Χάρης σχεδιάζαμε και εμείς.
Και όπως σας είπα , οι υποψήφιοι αγοραστές μας την έλεγαν και πήγαιναν αλλού σε μεγάλο βαθμό.
-
@gtsartsal said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δηλαδή διάβασες μόνο αυτό και όχι τα επόμενα 10 σχόλια, αλλά απάντησες μετά το 20ο σχόλιο...
Εντάξει ότι πείτε...
Πως το λένε στα κανάλια ...
Θα κρίνει ο κόσμος...
δεν είπα αυτό....
Διάβασα όλα τα επόμενα ποστ σου.
Σε κάθε νέο ποστ πρόσθετες και διαφορετική εκδοχή και επιλογή .Δημοσκόπηση επιπέδου πολιτικών κομμάτων
Αφού τόσο σας πείραξε, υπάρχει και εξής απάντηση.
Μπορούσατε από μόνοι σας να πείτε ότι δεν αγοράζετε παράνομα.
Δεν το είπατε.Τέλος πάντων, κάνατε όλοι, όπως κάνουν και όλοι οι άλλοι.
Μην στενοχωριέστε.
Το γάτο τον πονάει από πολιτικής άποψης περισσότερο...
Γιατί πάλι λες ότι σε συμφέρει.
Μερικές σελίδες πριν έχω αναφέρει ότι την περίοδο 2003-2008 δεν αγόρασα σπίτι γιατί δεν βρήκα με 3 δωμάτια χωρίς παρανομία.
Θα έπρεπε να αγοράσεις ένα σπίτι με 3 (νόμιμα) υπνοδωμάτια και καναδυό κλειστούς ημιυπαιθριους, τους οποίους θα ζητούσες από τον κατασκευαστή να ξανανοίξει μετά την καταβολή της προκαταβολής. Αλλά τότε δεν θα σου έφταναν τα λεφτά...
-
Εγώ να πω την αλήθεια κάπου μπερδεύομαι όταν αρχίζει τις αναλύσεις ο ταξιδευτής αλλά δεν το πολύ λέω μη με περάσουν για χαζό. Κάπου τον χάνω τον ειρμό. Κάπου ξαφνικά ο ταξιδευτής περιγράφει τους εργολάβους σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα, και ως άνθρωπος των συναισθημάτων μου έρχεται να τους δώσω και κάτι παραπάνω να πάρουν κάτι να φάνε.
Κανείς δεν μίλησε για εσάς, πάντως, μιλήσαμε για τους μηχανικούς εργολάβους ως κλάδος και τμήμα της κοινωνίας μας. Ούτε τους εργαζόμενους μηχανικούς που δεν φταίνε σε τίποτα ούτε για τους εργολάβους χωριάτες που έχουν λεφτά και θέλουν να βγάλουν περισσότερα.
Άκρη δεν θα βγάλουμε, πάντως θα ξαναδιαβάσω αυτά που λέει ο ταξιδευτής διότι αυτό που θέλει να μας πει είναι λογικά πως φταιει το γενικότερο πλαίσιο. Έλα όμως που το πλαισιο σχεδιάζεται στις διαβουλεύσεις νόμων, με τις οργανώσεις μηχανικών και ότι άλλο έχουν και τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα μέρη όπως δικηγόροι κτλ.
-
Επίσης κάποια στιγμή στα ποστ σου ανέφερες πως θα το φτιάχνατε για να το πουλήσετε πιο εύκολα;
Μάλλον ήθελες να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσειςΚοίταξε υπήρξε μεγάλη και άδικη επίθεση εναντίον μας, πριν λίγες μέρες...
Η παγίδα ήταν ακριβώς για να δείτε ότι ίσχυε αυτό που είπα και το αναφέρεις.
Αν δεν είχε κάτι παράνομο, δεν θα τα αγόραζε κανείς.
Επειδή είσαι μικρός και επειδή γράφουμε στα αμάξια, ξέρεις ότι επίσημες αντιπροσωπείες έφερναν τα αμάξια με μικρότερους κινητήρες για λιγότερους φόρους και πριν το παραλάβεις, σου έβαζαν οι ίδιοι τον μεγαλύτερο.
-
Και δεν θα έβρισκες γιατί όλοι ήθελαν το 3ο δωμάτιο σε φτηνότερη τιμή ή δώρο.
Θα αναφέρω γρήγορα τα οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν για μια πενταετία 2003 για να καταλάβεις ότι ποτέ δεν έψαξα φθηνό σπίτι αλλά νόμιμο και όταν η κουβέντα πήγαινε με τους κατασκευαστές γιατί υπάρχουν παρανομίες με πλάγιο τρόπο μου απαντούσαν μα για. βγουν περισσότερα διαμερίσματα και να τα αρπάξουν πιο χοντρά.
Εγώ και η γυναίκα μου
2000 Χιλ ο καθένας με 14 μισθούς
βέβαια η γυναίκα από το 2009 άνεργη μέχρι και σήμερα -
Ξαναλέω, όταν η αγορά και η χώρα έχει εκπαιδευτεί στην παρανομία, την θέλει. Αν δεν του την δώσεις δεν ψωνίζει από σένα, άρα κλείνεις.
Είναι πολύ απλό.
Δεν υπάρχουν αθώοι.
Για αυτό και το κράτος, τα νομιμοποιεί...
-
Μάλλον ήθελες να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσειςΚοίταξε υπήρξε μεγάλη και άδικη επίθεση εναντίον μας, πριν λίγες μέρες...
Η παγίδα ήταν ακριβώς για να δείτε ότι ίσχυε αυτό που είπα και το αναφέρεις.
Αν δεν είχε κάτι παράνομο, δεν θα τα αγόραζε κανείς.
Επειδή είσαι μικρός και επειδή γράφουμε στα αμάξια, ξέρεις ότι επίσημες αντιπροσωπείες έφερναν τα αμάξια με μικρότερους κινητήρες για λιγότερους φόρους και πριν το παραλάβεις, σου έβαζαν οι ίδιοι τον μεγαλύτερο.
με τον τρόπο που προσπαθείς να δείξεις τι συνέβαινε, φαίνεται ότι όντως θέλατε να κάνετε τις παρανομίες, γιατί προχθές υποστηριζατε ότι σας ανάγκαζαν οι εργολάβοι.
-
Επομένως συμφωνούμε ότι οι περισσότεροι και την παρανομία γουστάρουν και διατεθειμένοι να την κάνουν είναι.
-
Θυμάμαι κάπου είχα διαβάσει ή το είδα σε ντοκιμαντέρ, πως έτσι είναι στην Ισπανία. Τα μπαλκόνια των εσωτερικών αυλών των τετραγώνων (αυτοί έχουν τεράστια τετράγωνα) είναι όλα κλειστά. Αλλά τα άφησαν, χωρίς τιμωρία και τελικά έγινε ατραξιόν.....χαχαχα
Ναι έγινε ατραξιόν το κλείσιμο ημιυπαιθριων. Βέβαια τα έχουν με πολύ ωραία παράθυρα με ωραία κάγκελα κτλ αλλά οντως τα εκαναν ατραξιόν.
Ή έχεις επιχειρηματικό μυαλό ή δεν έχεις.
-
τι ηλικία έχεις;
εγώ είμαι 41 -
Είπαμε ότι αν δεν είχαν παρανομίες δεν αγοράζονταν.
Αρα προφανώς προσαρμόζεσαι ή κλείνεις.Ημουν φοιτητής όταν γεννήθηκες..
-
Άρα και το πλαισιο ήταν σκατα το οποίο το εφτιαχναν στα μέτρα των εργολάβων ώστε τι να κάνουμε αφού το φορολογουν, να μη το κλείσουν; και ένας τίμιος άνθρωπος που δεν θέλει να μπλέκει με παρανομίες δεν έβρισκε σπίτι.
Το αφήνω; Ή να βάλω λίγο ακόμα για το σπίτι;
Επίσης , στα νεόδμητα δεν υπάρχουν πλέον ημιυπαιθριοι;
-
Το πλαίσιο ΠΑΝΤΑ φτιάχνεται στα μέτρα των πολιτικών και των ξυστών...
Χέστηκαν για όλους τους άλλους.
Σήμερα δεν φτιάχνονται ημιυπαίθριοι για κλείσιμο, γιατί δόθηκαν πατάρια, σοφίτες, έρκερ και δώρο τα κλιμακοστάσια, όπως και άλλα μπόνους, που υπερκαλύπτουν το 10 % που ήταν οι ημιυπαίθριοι 2 και 3 φορές.
Επίσης σήμερα παραλαμβάνουν την οικοδομή ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, οπότε ούτε έχουμε ξύστες που χάνουν τους φακέλους μετά, ούτε επιβλέποντες που πιέζονται από τους εργοδότες τους να καλύπτουν παρανομίες.
Επίσης με αυτό τον τρόπο κόβονται και οι επιθυμίες των αγοραστών και ιδιοκτητών για υπερβάσεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλέον μεγαλύτερο κόστος και μεγαλύτερες τιμές πώλησης.
-
τι ηλικία έχεις;
εγώ είμαι 41Δηλαδή το 2003 που έψαχνες για σπίτι ήσουν 22?
-
@yem said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
τι ηλικία έχεις;
εγώ είμαι 41Δηλαδή το 2003 που έψαχνες για σπίτι ήσουν 22?
Ακριβώς. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι απο 2005 -08 ήταν το έντονο ψαξιμο.
Δάνειο θα έπαιρνα για 25 -30 χρόνια. Τελειωμένος με το δάνειο στα 50.
Τώρα, αν το αποφάσιζα, 25 χρόνια θα πλήρωνα και θα τελείωνα 66. Ενας σημαντικός λόγος που δεν το αποφασίζω πλέον. -
Έλα στο club να κλάψουμε μαζί...
Χθες μου ήρθαν τα κοινόχρηστα.
Αγόρασα διαμέρισμα και τελικά το πληρώνω σαν να νοίκιαζα βίλα στην Γλυφάδα. -
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Έλα στο club να κλάψουμε μαζί...
Χθες μου ήρθαν τα κοινόχρηστα.
Αγόρασα διαμέρισμα και τελικά το πληρώνω σαν να νοίκιαζα βίλα στην Γλυφάδα.Μπορείς να αναφέρεις ποσά για να εχουμε να σχολιασουμε?
Τα δικά μου κοινόχρηστα σε σπιτι 85τ.μ., 2 δωμάτια, 3ος όροφος με πετρέλαιο ήταν το χειμώνα που μας πέρασε 280 ευρω και τώρα Μαιο 45 -
Εγώ πετρέλαιο δεν ανοίγω γιατί άκρη δεν βγαίνει στο κοινόβιο και αμφισβητώ την αξιοπιστία μέτρησεων της δήθεν ανεξάρτητης θέρμανσης. Προφανώς έχω διαπιστώσει ότι οι μετρήσεις είναι πειραγμένες. Οπότε είμαι χωρίς θέρμανση.
Από εκεί και πέρα όσο ήμουν εγώ διαχειριστής τα σταθερά μηνιαία κοινόχρηστα ήταν ιδιαίτερα χαμηλά. Κάτω από 20euro.
Μόλις παρέδωσα την διαχείριση έχουν εκτοξευθεί πάνω από 80euro κάθε μήνα. Αυτό συμβαίνει τρία χρόνια.
Γιατί; Γιατί για κάποιο περίεργο λόγο κάθε μήνα βλέπω στα κοινόχρηστα περίεργα έξοδα και εργασίες, για τα οποία κανείς δεν ενημερώνει. Επίσης πολλά από αυτά τα έξοδα δεν αφορούν όλα τα διαμερίσματα.Εμένα μου ήρθαν χθες τα μηνιαία κοινόχρηστα 100euro.
-
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εγώ πετρέλαιο δεν ανοίγω γιατί άκρη δεν βγαίνει στο κοινόβιο και αμφισβητώ την αξιοπιστία μέτρησεων της δήθεν ανεξάρτητης θέρμανσης. Προφανώς έχω διαπιστώσει ότι οι μετρήσεις είναι πειραγμένες. Οπότε είμαι χωρίς θέρμανση.
Από εκεί και πέρα όσο ήμουν εγώ διαχειριστής τα σταθερά μηνιαία κοινόχρηστα ήταν ιδιαίτερα χαμηλά. Κάτω από 20euro.
Μόλις παρέδωσα την διαχείριση έχουν εκτοξευθεί πάνω από 80euro κάθε μήνα. Αυτό συμβαίνει τρία χρόνια.
Γιατί; Γιατί για κάποιο περίεργο λόγο κάθε μήνα βλέπω στα κοινόχρηστα περίεργα έξοδα και εργασίες, για τα οποία κανείς δεν ενημερώνει. Επίσης πολλά από αυτά τα έξοδα δεν αφορούν όλα τα διαμερίσματα.Εμένα μου ήρθαν χθες τα μηνιαία κοινόχρηστα 100euro.
Τα 100 ευρω σε μήνα χωρίς θερμανση, μου φαίνονται πολλά.
Μην αφήνεις πάντως να κάνουν πραγματα χωρίς να ενημερώνεσαι.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!