-
Το Euro 6 ξεκίνησε τέλος του 2014.
-
@n-k-9 said in PEUGEOT FORUM:
@dgrgtc said in PEUGEOT FORUM:
Σε ομάδα ιδιοκτητών Peugeot 2008 χθές αναφέρθηκε πρόβλημα στα 24000χλμ. Άρα το θέμα συνεχίζεται...
@n-k-9 αν δεν έχεις θέμα πάρε το 308 μέχρι το 2015 EURO5 χωρίς το ad-blue πολύ αξιόπιστο όχημα...!Βασικά ένα που έχω στα υπόψιν είναι του 2017. Δεν με χαλάει και παλιότερο.
Πώς ξεχωρίζω τα euro 5; Μόνο με την ηλικια; Από την άλλη μου λένε πως όσα έχουν adblue διατηρούν το dpf σε καλύτερη κατάσταση.Μέχρι το 2015 είναι τα EURO5 τα ξεχωρίζεις από την άδεια κυκλοφορίας και από το ότι δεν έχουν τάπα πλήρωσης του ad-blue...
Δεν ξέρω με το DPF τι κάνουν τα οχήματα με Adblue πάντως τα EURO5 είχαν ένα πρόσθετο σε ένα δοχείο eolys λέγεται κάτω από τον πίσω δεξί τροχό που κρατάει 150000χλμ το αντικαθιστούμε στο service καί φροντίζει να γίνονται καλύτερα οι αναγέννησεις στο DPF... όταν προστέθηκε το Adblue αυτό το σύστημα καταργήθηκε λόγω πολυπλοκότητας πιθανόν... -
@super-t said in PEUGEOT FORUM:
Το Euro 6 ξεκίνησε τέλος του 2014.
Τότε είναι ελάχιστα τα euro 5, καθώς τα πρώτα μοντέλα είναι Νοέμβρη του 2013.
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322032866-peugeot-308
Κάτι τέτοιο θα κοίταζα...νομίζω τα EURO5 είναι με 92 και 115 άλογα...Euro6 100 και 120 άλογα και το σηματακι Bluehdi στην πίσω πόρτα λείπει από το EURO5.
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/322032866-peugeot-308
Κάτι τέτοιο θα κοίταζα... νομίζω τα EURO5 είναι με 92 και 115 άλογα... χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος...
Τίμιο, αλλά:
- 92 άλογα=> 5αρι σασμάν (το 6άρι είναι το ιδανικό για τον εν λόγω κινητήρα)
- έκδοση active (ψάχνω για κάτι περισσότερο φορτωμένο)
-
Τότε δυστυχώς λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο οι επιλογές σού...
-
Τότε δυστυχώς λιγοστεύουν ακόμη περισσότερο οι επιλογές σού...
Η αλήθεια είναι πως ελληνικά, καλοεξοπλισμενα και με 6αρι είναι λίγα...
-
@n-k-9 αν δεν έχεις θέμα πάρε το 308 μέχρι το 2015 EURO5 χωρίς το ad-blue πολύ αξιόπιστο όχημα...!!
Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ κακή συμβουλή!
Για να αποφύγει ενδεχόμενα προβλήματα με το adblue, να προτιμήσει Euro 5 αντί για Euro 6;
Σε καμιά περίπτωση! Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικότερο πρόβλημα της ενδεχόμενης απαγόρευσης των Euro 5 πολύ νωρίτερα από τα Euro 6. Και γιατί ο 1.5 της PSA είναι καλύτερος κινητήρας από τον παλαιότερο 1.6! -
Απορώ κι εγώ με τι καρδιά προτείνετε euro5 στον άνθρωπο…
-
Πραγματικά είναι θέμα αυτό με το addblue, κρίμα διότι ως κινητήριο σύνολο είναι καλό.
Και ο 1,6 hdi έχει addblue.
Από την άλλη και άλλες εταιρίες έχουν θεματακια αλλά δεν πολύ ακούγονται. Ίσως γιατί είναι leasing, είτε διότι δεν μπορεί πολύς κόσμος να τα αγοράσει.
-
@harisma23 said in PEUGEOT FORUM:
@n-k-9 αν δεν έχεις θέμα πάρε το 308 μέχρι το 2015 EURO5 χωρίς το ad-blue πολύ αξιόπιστο όχημα...!!
Για να αποφύγει ενδεχόμενα προβλήματα με το adblue, να προτιμήσει Euro 5 αντί για Euro 6;
Σε καμιά περίπτωση! Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικότερο πρόβλημα της ενδεχόμενης απαγόρευσης των Euro 5 πολύ νωρίτερα από τα Euro 6. Και γιατί ο 1.5 της PSA είναι καλύτερος κινητήρας από τον παλαιότερο 1.6!Του έγραψα αν δεν έχει θέμα...να πάρει EURO5 εννοώντας ότι ίσως είναι επαρχία και δεν το αγγίζουν τόσο πολύ οι επικείμενες απαγορεύεις...
Σίγουρα δεν είναι καλή λύση για τα αστικά κέντρα... -
Σε καμιά περίπτωση! Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικότερο πρόβλημα της ενδεχόμενης απαγόρευσης των Euro 5 πολύ νωρίτερα από τα Euro 6. Και γιατί ο 1.5 της PSA είναι καλύτερος κινητήρας από τον παλαιότερο 1.6!Του έγραψα αν δεν έχει θέμα...να πάρει EURO5 εννοώντας ότι ίσως είναι επαρχία και δεν το αγγίζουν τόσο πολύ οι επικείμενες απαγορεύεις...
Σίγουρα δεν είναι καλή λύση για τα αστικά κέντρα...Το ψιλομάζεψες τώρα. Δεν παύεις όμως να του προτείνεις, ακόμη κι αν είναι στην επαρχία, ένα παλαιότερο αυτοκίνητο με χειρότερο κινητήρα...
-
Σίγουρα δεν είναι καλή λύση για τα αστικά κέντρα...Το ψιλομάζεψες τώρα. Δεν παύεις όμως να του προτείνεις, ακόμη κι αν είναι στην επαρχία, ένα παλαιότερο αυτοκίνητο με χειρότερο κινητήρα...
Όταν ρώτησε ο φίλος n-k-9 ρώτησε για Peugeot 308 του 2014 και μετά...μέσα σε αυτά είναι και τα euro5 δεν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν...και επίσης δεν ανέφερε με τι μπάτζετ θέλει να κινηθεί....οπότε καλύτερα να τελειώσει αυτή η"καραμέλα΄' που αναπαράγεις εδώ και κάποια ποστ...
Και τα euro5 κάποιος θα τα αγοράσει...καλυτέρα σωστό euro5 πάρα κανένα με βγαλμένο dpf... -
Όταν ρώτησε ο φίλος n-k-9 ρώτησε για Peugeot 308 του 2014 και μετά...μέσα σε αυτά είναι και τα euro5 δεν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν...και επίσης δεν ανέφερε με τι μπάτζετ θέλει να κινηθεί....οπότε καλύτερα να τελειώσει αυτή η"καραμέλα΄' που αναπαράγεις εδώ και κάποια ποστ...
Και τα euro5 κάποιος θα τα αγοράσει...καλυτέρα σωστό euro5 πάρα κανένα με βγαλμένο dpf...Πολύ σωστός και για να σταματήσει η άλλη καραμέλα
9. Οι μόνιμοι κάτοικοι πως θα κινούνται;
Εξαιρούνται του δακτυλίου τα αυτοκίνητα μονίμων κατοίκων της περιοχής που περικλείεται από τα όρια του δακτυλίου. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με ειδική κάρτα εισόδου-εξόδου.
https://www.e-nomothesia.gr/nomikes-plirofories/daktulios-leitourgia-daktylios-gov-gr.htmlθα πάρουμε αυτοκίνητο euro5 και δεν θα μπορούμε να το κυκλοφορήσουμε , ναι καλά , euro 0 με καρμπυρατέρ και πλατίνες να εχεις αν είσαι μόνιμος κάτοικος ΔΕΝ σε πιάνουν οι απαγορεύσεις τωρινές ή μελλοντικές.
-
Επίσης το καλύτερο μοτέρ 1.5 τι να το κάνω??? όταν κάθε 50.000-80.000 χλμ είμαι στο συνεργείο για βλάβη των 1200€…ας έχω το 1.6 με πεντάρι σασμάν και ας είμαι μέχρι τις 200000-300000 χλμ (έχουμε στην οικογένεια C4 με αυτό το μοτέρ στα 200000 χλμ) μόνο με αναλώσιμα…δεν αγοράζεις μόνο μοτέρ στο αυτοκίνητο αγοράζεις το σύνολο…και ελπίζεις να συνεργάζονται όλα τα συστήματα σωστά και να προσφέρουν όσο το δυνατόν ξενοιασιά και ασφάλεια στο χρήστη.
-
Και τα euro5 κάποιος θα τα αγοράσει...καλυτέρα σωστό euro5 πάρα κανένα με βγαλμένο dpf...Ποια καραμέλα μου τσαμπουνάς; Εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αρχική χαζομάρα που είπες, υποθέτοντας αυθαίρετα ότι ο άνθρωπος μένει στην επαρχία και δεν ενδιαφέρεται για κίνηση εντός των μεγάλων αστικών κέντρων, προεξοφλώντας ότι ένα νεώτερο Euro 6 θα είναι πιο ζημιάρικο από ένα παλαιότερο Euro 5 και κλείνοντας με τη δήλωση περί σωστού Euro 5, λες και τα Euro 6 δεν μπορούν να είναι σωστά.
Υποκλίνομαι στο βάρος των επιχειρημάτων σου...
-
Και τα euro5 κάποιος θα τα αγοράσει...καλυτέρα σωστό euro5 πάρα κανένα με βγαλμένο dpf...Ποια καραμέλα μου τσαμπουνάς; Εσύ προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αρχική χαζομάρα που είπες, υποθέτοντας ότι ο άνθρωπος μένει στην επαρχία, προεξοφλώντας ότι ένα νεώτερο Euro 6 θα είναι πιο ζημιάρικο από ένα παλαιότερο Euro 5 και κλείνοντας με τη δήλωση περί σωστού Euro 5, λες και τα Euro 6 δεν μπορούν να είναι σωστά.
Υποκλίνομαι στο βάρος των επιχειρημάτων σου...
Χαζομαρες λες εσυ...ρωτησε τον που μενει τον n-k-9 ''τιμωρέ'' του πληκτρολογιου!!!
εχουμε γεμισει κομπλεξ εδω μεσα....
Πληρωσε εσυ ενα euro 6 Peugeot και κατσε ενα μηνα χωρις αυτοκινητο επειδη δεν μπορουν να βρουν στο εργοστασιο τη λυση...και να μην εχεις αλλο τροπο να πας καθε μερα στη δουλεια σου...αλλα κατα τα αλλα θα εχεις το καλυτερο 1.5 μοτερ της PSA και θα καμαρωνεις στο καφενειο... -
Χαζομαρες λες εσυ...ρωτησε τον που μενει τον n-k-9 ''τιμωρέ'' του πληκτρολογιου!!!
Πληρωσε εσυ ενα euro 6 Peugeot και κατσε ενα μηνα χωρις αυτοκινητο επειδη δεν μπορουν να βρουν στο εργοστασιο τη λυση...και να μην εχεις αλλο τροπο να πας καθε μερα στη δουλεια σου...αλλα κατα τα αλλα θα εχεις το καλυτερο 1.5 μοτερ της PSA και θα καμαρωνεις στο καφενειο...Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Εσύ ξεκίνησες τον απαξιωτικό λόγο μιλώντας για "καραμέλα" και συνεχίζοντας τώρα χαρακτηρίζοντας με "τιμωρό" του τιμολογίου και κομπλεξικό. Εγώ προσπάθησα να σου μιλήσω με επιχειρήματα και εσύ (ελλείψει επιχειρημάτων) το γύρισες στο προσωπικό. Θα σου σύστηνα να μαζευτείς...
-
Πληρωσε εσυ ενα euro 6 Peugeot και κατσε ενα μηνα χωρις αυτοκινητο επειδη δεν μπορουν να βρουν στο εργοστασιο τη λυση...και να μην εχεις αλλο τροπο να πας καθε μερα στη δουλεια σου...αλλα κατα τα αλλα θα εχεις το καλυτερο 1.5 μοτερ της PSA και θα καμαρωνεις στο καφενειο...Να ξεκαθαρίσουμε κάτι; Εσύ ξεκίνησες τον απαξιωτικό λόγο μιλώντας για "καραμέλα" και συνεχίζοντας τώρα χαρακτηρίζοντας με "τιμωρό" του τιμολογίου και κομπλεξικό. Εγώ προσπάθησα να σου μιλήσω με επιχειρήματα και εσύ (ελλείψει επιχειρημάτων) το γύρισες στο προσωπικό. Θα σου σύστηνα να μαζευτείς...
Εσυ ξεκινησες με το να κρινεις με απαξιωτικο τροπο οτι γραφω εγω και το ιδιο κανεις και σε ολους τους αλλους χρηστες...επισης δεν αρχισα εγω τα quote σε κανενα ποστ σου και ουτε θελω το ιδιο και απο σενα...
Τωρα το ποιος θα συμμαζευτει θα το δουμε....στην πορεια... -
Εσυ ξεκινησες με το να κρινεις με απαξιωτικο τροπο οτι γραφω εγω και το ιδιο κανεις και σε ολους τους αλλους χρηστες...επισης δεν αρχισα εγω τα quote σε κανενα ποστ σου και ουτε θελω το ιδιο και απο σενα...
Τωρα το ποιος θα συμμαζευτει θα το δουμε....στην πορεια...Για πες μου λοιπόν τι βρίσκεις απαξιωτικό στο αρχικό μου κείμενο; Το ότι διαφωνώ μαζί σου;
"Νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ κακή συμβουλή!
Σε καμιά περίπτωση! Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει το πολύ σημαντικότερο πρόβλημα της ενδεχόμενης απαγόρευσης των Euro 5 πολύ νωρίτερα από τα Euro 6. Και γιατί ο 1.5 της PSA είναι καλύτερος κινητήρας από τον παλαιότερο 1.6!"Στο άλλο με τα quote τι εννοείς; Ότι μου απαγορεύεις να κάνω quote κάποιο κείμενο σου; Μάλιστα...
PEUGEOT FORUM