-
Προσωπικα προκρινω για τον φιλο την slk. Απο εμφανιση και τεχνολογια το θεωρω ανωτερο. Οδηγικα επισης τα Οπελ ακομη και στις πιο ισχυρες τους εκδοσεις στοχευαν παντα ενα πιο συντηρητικο κοινο.
Ακομη και το opc μου εβγαζε ενα λαγκ οταν το δοκιμασα. Εχω οδηγησει καμποσα Οπελ παλαιοτερα και αυτη η βραδυτητα στην αποκριση ειναι κατι που δεν ειδα σε αλλο αυτοκινητο. -
Πώς γίνεται κάθε τόπικ αναζήτησης αυτοκινήτου να γεμίζει στερεότυπα life coaching της κακιάς ώρας με ξεπερνάει... Πάρε slk ή κάποιο άλλο roadster αν και να γνωρίζεις ότι δεν έχουν το status που είχαν στο παρελθόν. Οι περισσότεροι(ρες) suv κοιτάνε πχια
-
Μεταξύ των 2, μακράν (και προφανώς) SLK, δεν υπάρχει συζήτηση!
-
Χαχα ε ρε γλέντια. Ο κοσμος το έχει τουμπανο.....
Slk και χορηγό....
-
@lap said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Χαχα ε ρε γλέντια. Ο κοσμος το έχει τουμπανο.....
Slk και χορηγό....
Δεν σε πιάνω.....
-
Τιποτα, αυτά που είπα και πιο πανω.
Ένα ζημιαρικο αυτοκίνητο ειναι και αυτό όπως και το Οπελ
Πιο ωραίο από τα δυο αλλά μιλάμε για εκτός πραγματικότητας κατάσταση.Θέλει εκτός από βαθιά τσέπη και χορηγό από πισω.
Τα μεταξωτά.... Πως το λέει..... Αυτό. -
Τιποτα, αυτά που είπα και πιο πανω.
Ένα ζημιαρικο αυτοκίνητο ειναι και αυτό όπως και το Οπελ
Πιο ωραίο από τα δυο αλλά μιλάμε για εκτός πραγματικότητας κατάσταση.Θέλει εκτός από βαθιά τσέπη και χορηγό από πισω.
Τα μεταξωτά.... Πως το λέει..... Αυτό.Αφού λέει ότι μπορεί, εμάς τι μας κόφτει, κουμάντο στην τσέπη του θα κάνουμε?? Ας χαρεί τώρα που είναι νέος και μπορεί...πολλοί έτσι κάναμε. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιρνα τα αμάξια που πήρα μικρός.
Οπότε από τα 2 που λέει, σαφώς καλύτερη επιλογή είναι η SLK για πολλούς λόγους.
-
Απο εμενα δαγκωτο Opel,το οποιο το θεωρω πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο.Χωρους,πενταθεσιο,πορτμπαγκαζ,επιδοσεις,εμφανιση(υποκειμενικο).
Η Slk ομορφη,αλλα και θα σου τριζει η οροφη,και θα πρεπει να την λιπαινεις τακτικα,ενω αν σου παθει καποια ζημια ο μηχανισμος της,η σε κοπανισουνε απο πισω με την οροφη μεσα στο πορτμπαγκαζ,θα κλαψεις.Και το λεω απο προσωπικη εμπειρια με τετοιου ειδους αυτοκινητο.
Δεν ξερω για τις ζημιες στην Slk,αλλα τοσο ο Z20LEH σαν κινητηρας,αλλα και το Μ32 σαν κιβωτια δεν θα σε απασχολησουνε,τουλαχιστον σε εργοστασιακη μορφη,αλλο αν αρχισεις το γαργαλημα μετα... -
Ναι ρε το κατάλαβα ότι μπορεί.
Απλά αναφέρω και μια αλλη άποψη μήπως βρει κάποιο άλλο αυτοκίνητο που να μπορεί να καλυψει τη μετακίνηση κα τη συντήρηση του με το εισόδημα του. Όταν σου λέει σχεδόν όλο το εισόδημα θα πήγαινε για βενζινη και λάδια.....δεν χρειάζεται να πουμε παραπανω.
Εντωμεταξυ την slk αυτής της γενιάς την γνωρίζω από κοντινό άνθρωπο. Απίστευτα ζημιαρικο αυτοκίνητο. Το τι κόστος είχε για σέρβις και ανταλλακτικά είναι να γελάς. Βέβαια ο άνθρωπος ήταν επιχειρηματίας....
Εσυ εισαι ειδική περιπτωση, Ασε εσένα απ εξω. Εγω που έχω τέτοιους γνωστους.... Ασε μη περιγράψω, η κατάντια η ίδια.... Τα έχουμε ξαναπεί.
Δεν τι αναλύω άλλο.... Χαλάω το το τοπικό. Κατάλαβε το point μου.
-
@georgemit said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Lap vs georgemit
Ή αλλιώς Λατρεία
Vs Δογκανος
Πάρε το slk και γράψε χλμ,
Ναι στον γάμο αλλά το παιδί είναι 22, έχει μια 10ετια μπροστά του να δώσει πόνο μέχρι να παντρευτεί.
Χαχα τώρα το είδα....
Τον δαγκάνο τον είδες πως πήγαινε στην εφορία;
βρε να δώσει και δυο δεκαετίες πονο. Σε λογικά πλαίσια.... Δεν του είπα να παντρευτεί.... Πως σας ήρθε όλους αυτό;
Όντως λατρεία είμαι ο άτιμος..... -
Ναι ρε το κατάλαβα ότι μπορεί.
Απλά αναφέρω και μια αλλη άποψη μήπως βρει κάποιο άλλο αυτοκίνητο που να μπορεί να καλυψει τη μετακίνηση κα τη συντήρηση του με το εισόδημα του. Όταν σου λέει σχεδόν όλο το εισόδημα θα πήγαινε για βενζινη και λάδια.....δεν χρειάζεται να πουμε παραπανω.
Εντωμεταξυ την slk αυτής της γενιάς την γνωρίζω από κοντινό άνθρωπο. Απίστευτα ζημιαρικο αυτοκίνητο. Το τι κόστος είχε για σέρβις και ανταλλακτικά είναι να γελάς. Βέβαια ο άνθρωπος ήταν επιχειρηματίας....
Εσυ εισαι ειδική περιπτωση, Ασε εσένα απ εξω. Εγω που έχω τέτοιους γνωστους.... Ασε μη περιγράψω, η κατάντια η ίδια.... Τα έχουμε ξαναπεί.
Δεν τι αναλύω άλλο.... Χαλάω το το τοπικό. Κατάλαβε το point μου.
Αν δεν το κάνω τώρα, τότε δεν θα το κάνω ποτέ. Και το χειρότερο πράγμα είναι σε κάποια ηλικία να λέω "κοίτα τι ευκαιρία είχα όταν ήμουν νεότερος και δεν το έκανα".
Ο φίλος σου που είναι επιχειρηματίας λογικά θα το αγόρασε καινούργιο η μεταχειρισμένο στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του. Πλέον δεν χρειάζεται να είσαι επιχειρηματίας για να το πάρεις. Δεν λέω ότι έγινε φθηνό αυτοκίνητο, όμως άμα έχεις θέληση και το βάλεις σαν προτεραιότητα μπορείς να το αποκτήσεις. Και ας κρατήσει όσο κρατήσει. Εγώ την προσπάθειά μου θα την κάνω. -
Σαφέστατα θα την κάνεις, άλλωστε δικά μας λεφτά τρως;;;; Δικά σου θα φας.
Η δική μου ενσταση και συμβουλή είναι πως με τον βασικό μισθό (λογικά για να πηγαίνει όλος στην συντήρηση) το να αγοράζει κάποιος ως μεταχειρισμένη μια mercedes που κόστιζε καινουργια 50-60.000 ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος ανταλλακτικων σέρβις και κατανάλωση καυσίμου...είναι too much. Υπάρχουν και άλλα καλά αυτοκίνητα να μπεις στον κόσμο της αυτοκίνησης και να τα ευχαριστηθείς. Για παράδειγμα ένα καλό focus, ένα mazda...ή ένα mx5 για να μάθεις την πισωκίνηση και να χαρείς την αίσθηση ενός πιο νορμάλ roadster
κτλ
Δεν θέλεις να ακούσεις αυτήν την άποψη.Οκ. δεν θα στην ξαναπω. Ίσως σου χαλάω το παραμύθι που έχεις φτιάξει στο μυαλό σουΌσον αφορά το οτι "θα μετανιώνεις" αυτό προσωπικά το ακούω και γελάω, είναι μια χαζή καραμέλα που μπορεί να κολλήσει παντού, την αναφέρουν οι πάντες όταν θέλουν να δικαιολογήσουν καθετί που εχουν στο μυαλό τους. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν θα καταφέρνουμε να τα πραγματοποιούμε, το να λες ότι θα το μετανιώσεις θα σε γεμίζει άγχος για να κάνεις ότι σου έρχεται στο μυαλό και θα χάσεις το μέτρο και την ηρεμία σου.Η φράση αυτή κολλάει σε κάθε επιλογή και κάθε μαλ@#@ που σκέφτεται ο καθένας. Στο λέω σαν φιλική συμβουλή μεγαλύτερου.
Σε κάθε περίπτωση καλές αγορές εύχομαι και ότι και αν πάρεις να το χαρείς.
-
@GiDr Καλορίζικο το SLK και όλα #yolo
Δεν θα χρειάζεται να δώσεις σε κανένα λογαριασμό για το πώς θα χαλάσεις τα λεφτά σου. Θα ακούσεις πολλά κομπλεξικά, αλλά κατα βάθος σε ζηλέυουν
#osa_de_ftanei_h_alepou_ta_kanei_kremastaria_kai_stous_ypoloipous_tsourekia
#ths_kontis_lipsos_oi_trixes_tis_ftaine -
@mastoras78 said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Πώς γίνεται κάθε τόπικ αναζήτησης αυτοκινήτου να γεμίζει στερεότυπα life coaching της κακιάς ώρας με ξεπερνάει... Πάρε slk ή κάποιο άλλο roadster αν και να γνωρίζεις ότι δεν έχουν το stauts που είχαν στο παρελθόν. Οι περισσότεροι(ρες) suv κοιτάνε πχια
Γιατί εδώ δεν είμαστε ένα απλό αυτοκινητιστικό φόρουμ που απλά προτείνουμε αυτοκίνητα. Δίνουμε και μαθήματα ζωής!
Άσχετα αν το χιούμορ μας δεν είναι πάντα επιτυχημένο....Πάντως στο τέλος ρίχνεις κι εσύ το life coaching σου ...
Απλά με το suv θα αρχίσουν να φαντάζονται παιδάκια στο πίσω κάθισμα, κουβαδάκια και τα σχετικά.
Με την slk τους κόβεται ο αέρας.Και το life coaching της κακιάς ώρας συνεχίζεται......
-
@georgemit said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
@mastoras78 said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Πώς γίνεται κάθε τόπικ αναζήτησης αυτοκινήτου να γεμίζει στερεότυπα life coaching της κακιάς ώρας με ξεπερνάει... Πάρε slk ή κάποιο άλλο roadster αν και να γνωρίζεις ότι δεν έχουν το stauts που είχαν στο παρελθόν. Οι περισσότεροι(ρες) suv κοιτάνε πχια
Γιατί εδώ δεν είμαστε ένα απλό αυτοκινητιστικό φόρουμ που απλά προτείνουμε αυτοκίνητα. Δίνουμε και μαθήματα ζωής!
Άσχετα αν το χιούμορ μας δεν είναι πάντα επιτυχημένο....Πάντως στο τέλος ρίχνεις κι εσύ το life coaching σου ...
Απλά με το suv θα αρχίσουν να φαντάζονται παιδάκια στο πίσω κάθισμα, κουβαδάκια και τα σχετικά.
Με την slk τους κόβεται ο αέρας.Και το life coaching της κακιάς ώρας συνεχίζεται......
Όχι μόνο ρίχνει το life coaching του όπως έχει καθε δικαίωμα να κάνει σε ένα πλαίσιο συζήτησης, αλλά βγάζει και τη χολή του με υπονοούμενα αισχρου επιπέδου σε όποιον δεν ακολουθεί τον δικό του τρόπο ζωής. Φαντασιωνεται τον εαυτό του ως τιμωρό σε όποιον έχει άλλη άποψη ή πως τον ζηλεύουν.
Κάθε δεύτερη μέρα με κάποιον είτε βρίζεται είτε προκαλεί έμμεσα χωρίς να έχει το θάρρος να τα πει στα ίσα μη τυχόν και φάει ban.
Έχει άπειρο θυμό μέσα του...
Κρίμα.... -
Ελα Lap άραξε, θα σου περάσει
#gia_gelia
#varese_pali_mpiela -
Ρε συ γερασες και συμπεριφέρεσαι ωρες ώρες σαν θυμωμένος έφηβος.
Τι #gia _gelia και σκατουλες, βαλε και καρδούλες και αυτοκόλλητακια.
Το είναι αυτά ρε συ;;;;
Πες διαφωνώ για Χ,ψ λόγους. Με ευθύτητα και σεβασμό. Θα σε σεβαστώ 1000%.
Και μπορεί να μάθω και κάτι καινούργιο.Όχι διάφορες αποψεις πως σε ζηλεύουμε όσοι έχουμε άλλη οπτική και άλλα τέτοια εφηβικά ξεσπάσματα.
Κρίμα ρε μάστορα. Είσαι πανέξυπνος και ειναι κρίμα...
-
Δεν δεν είναι λίγο το γέλιο όταν προσφέρεται απλόχερα. Ο τόπικ στάρτερ μου έκανε λάικ άρα θεωρώ ότι τον βοήθησα!
Αν θεωρήσω ότι έχει κάτι να μου προσφέρει η ανταλλαγή απόψεων μαζί σου θα σε ενημερώσω!
#karagounis_no_2
#kane_kai_report
#filakia <--καρδούλες/αυτοκολλητάκι -
Αφού μετράς την ικανότητα παράθεσης επιχειρημάτων με likes, οκ σεβαστό.
Ναι, να με ενημερώσεις για να ξέρω όταν θα θεωρήσεις εμένα ή όποιον άλλο συνομιλητή με διαφορετική άποψη και σκέψη από την αφεντια σου, άξιο σεβασμού.
Προς το παρόν σε όποιον διαφέρει από την ομορφιά σου, κατάσταση σου, επιλογές σου, επιτυχίες σου, του απευθύνεσαι είτε με απαξιωτικό τρόπο, είτε με χλεύη, είτε με εναν εφηβικό θυμό.
Σου κάνω και εγώ like να το καμαρώνεις και όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη να μονολογεις..."Με ζηλεύουν".
Υ.γ Το Καραγκούνης.... καλό, χαχαχα...το παραδέχομαι, εύστοχο.. έξυπνο
Υ.γ εννοείται έκανα, όπως σου τα πρόλαβαν. -
Kυριοι ηρεμια παρακαλω. Σε ενα συγκριτικο 2 οχηματων δε χρειαζεται να δινουμε προεκτασεις προεξοφλωντας το ενα ή το αλλο. Με απολυτα οδηγικα κριτηρια η slk ειναι πολλα σκαλοπατια επανω απο το astra. Αυτο ειναι το θεμα και οχι το ποθεν εσχες του υποψηφιου αγοραστη.
Προσωπικα μια μπρερα ηθελα τωρα.
Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;