-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην παρέα!
Για παραγγελίες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, έχει κανείς ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία παραλαβής?
Ευχαριστώ!
-
Τσίμπησε άλλα 4-5 κατοστάρικα το C4 σύμφωνα με τον "διαμορφωτή".
Αλλά ο αναρτημένος τιμοκατάλογος λέει άλλα.
Ότι να 'ναι... -
Ο τιμοκατάλογος είχε αλλάξει πριν λίγες μέρες με καινούργιο, αλλά μετά επανέφεραν αυτόν του Οκτωβρίου.
Προφανώς γίνεται χαμός με τις τιμές και τις παραδόσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έτσι θα λένε οριστικές τιμές , μόνο στις παραγγελίες .
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην παρέα!
Για παραγγελίες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, έχει κανείς ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία παραλαβής?
Ευχαριστώ!
Συνάδελφος παράγγειλε c4 1.5 hdi 130 eat8 shine τον Αύγουστο και προχτές του είπαν ότι ΘΑ κατασκευαστεί πιθανώς τον Απρίλιο. Τουλάχιστον έχουν κλειστή την τιμή.
-
Ακόμα περιμένω να παραλάβω από τέλος Ιουλίου που έριξα παραγγελία. Είδα και το Yaris cross σήμερα. Ευτυχώς που δεν το παρηγγειλα….. ανύπαρκτους χώρους πίσω.
-
Tρομερο σκηνικό ....εμ οι τιμές απλησίαστες θες 25Κ για βασικά οικογενειακά αμάξια από την άλλη και αυτοί που τα διαθέτουν θέλουν 1 χρόνο να τα παραλάβουν!
Πλέον το μπόνους έχει γίνει ότι μπορεί να το πάρεις σε άγνωστο χρόνο αλλά θα κλειδώσουμε την τιμή ( αυτή την αυξημένη +3Κ από πέρυσι) αν το παραγγείλεις τώρα! -
Δυστυχώς, οι επιλογές (όπου υπάρχουν) δεν εξασφαλίζουν μικρότερο χρόνο παράδοσης.
Άρα, υπομονή και έχει ο Θεός.Υγ. Και επειδή έχω διαβάσει διάφορα, το μόνο που εύχομαι είναι να μην αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο που θα παραλάβεις σε σχέση με αυτό της αρχικής παραγγελίας.
-
Εγω παλι ειμαι κρυφα αισιοδοξος (ή και ονειροπολος) οτι μεχρι το Μαιο-Ιουνιο που υπολογιζω την παραγωγη του δικου μας, θα εχει ψιλο-ομαλοποιηθει η κατασταση και θα επιστρεψει η ασυρματη φορτιση στο βασικο εξοπλισμο. Εαν το παμε κι ενα βημα παραπερα ισως παρουμε κι ενα update στο UI του infotaiment και μας βαλουν κι εμας το καινουριο του C5-X.
Που μεταξυ μας βεβαια η ασυρματη φορτιση ειναι εντελως αχρηστη απο τη στιγμη που δε συνοδευεται απο ασυρματο android auto/carplay.
Επισης κατι με ετρωγε τις προηγουμενες μερες και πηγα και προσθεσα στην παραγγελια και το highway driver assist. Τσαμπα τσιγκουνιά θα ηταν για 200κατι ευρω.
-
Είμαι κάτοχος τ c4 c cross και όταν ξεκινάω τ αυτοκίνητο ανάβει αυτόματα κ ο κλιματισμός.πως απενεργοποίειται αυτό; Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν το καταφέρνω όσες δοκιμές κ αν έκανα,κάθε φορά που βάζω μπρος τ αμάξι ανοίγει αυτόματα κ ο κλιματισμός
-
@stefan147 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Εγω παλι ειμαι κρυφα αισιοδοξος (ή και ονειροπολος) οτι μεχρι το Μαιο-Ιουνιο που υπολογιζω την παραγωγη του δικου μας, θα εχει ψιλο-ομαλοποιηθει η κατασταση και θα επιστρεψει η ασυρματη φορτιση στο βασικο εξοπλισμο. Εαν το παμε κι ενα βημα παραπερα ισως παρουμε κι ενα update στο UI του infotaiment και μας βαλουν κι εμας το καινουριο του C5-X.
Που μεταξυ μας βεβαια η ασυρματη φορτιση ειναι εντελως αχρηστη απο τη στιγμη που δε συνοδευεται απο ασυρματο android auto/carplay.
Επισης κατι με ετρωγε τις προηγουμενες μερες και πηγα και προσθεσα στην παραγγελια και το highway driver assist. Τσαμπα τσιγκουνιά θα ηταν για 200κατι ευρω.
Αυτό που λες ότι προσθεσες κάτι έξτρα είναι εύκολο ; Σκέφτομαι να προσθέσω τους πλαϊνούς/μπροστινούς αισθητήρες. Δεν έχει πάρει ακόμα αριθμό πλαισίου. Υπήρχε η ασύρματη φόρτιση στον βασικό ; Από ποτε ;
Btw μια model year έκδοση του ηλεκτρικού είδα αυτές τις ημέρες δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες διάφορες πέρα από τα trim level και αναβάθμιση της μπαταρίας.
Μόλις τώρα τσέκαρα ότι το έξτρα πακέτο με τους μπροστινούς/πλαϊνούς αισθητήρες κοστίζει 595 ευρώ…. θυμάμαι Ιούλιο που έκανα την παραγγελία είχε γύρω στα 800 ευρώ.
-
@mastros said in CITROEN C4 III mod 2021:
Είμαι κάτοχος τ c4 c cross και όταν ξεκινάω τ αυτοκίνητο ανάβει αυτόματα κ ο κλιματισμός.πως απενεργοποίειται αυτό; Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν το καταφέρνω όσες δοκιμές κ αν έκανα,κάθε φορά που βάζω μπρος τ αμάξι ανοίγει αυτόματα κ ο κλιματισμός
Λίγο που το googlαρα, έλεγε ότι πρέπει να πατήσεις το "auto" και από εκεί απενεργοποιείται... Πιο ασφαλές πάντως θα είναι να απαντήσει κάποιος κάτοχος.
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αυτό που λες ότι προσθεσες κάτι έξτρα είναι εύκολο ; Σκέφτομαι να προσθέσω τους πλαϊνούς/μπροστινούς αισθητήρες. Δεν έχει πάρει ακόμα αριθμό πλαισίου. Υπήρχε η ασύρματη φόρτιση στον βασικό ; Από ποτε ;
Btw μια model year έκδοση του ηλεκτρικού είδα αυτές τις ημέρες δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες διάφορες πέρα από τα trim level και αναβάθμιση της μπαταρίας.
Μόλις τώρα τσέκαρα ότι το έξτρα πακέτο με τους μπροστινούς/πλαϊνούς αισθητήρες κοστίζει 595 ευρώ…. θυμάμαι Ιούλιο που έκανα την παραγγελία είχε γύρω στα 800 ευρώ.
Αν είναι εύκολο, να το δω μήπως και αλλάξω χρώμα!! Είχα βάλει λευκό, αλλά το κόκκινο είναι άπαιχτο...!
-
@gnikolas82 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δυστυχώς, οι επιλογές (όπου υπάρχουν) δεν εξασφαλίζουν μικρότερο χρόνο παράδοσης.
Άρα, υπομονή και έχει ο Θεός.Υγ. Και επειδή έχω διαβάσει διάφορα, το μόνο που εύχομαι είναι να μην αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητο που θα παραλάβεις σε σχέση με αυτό της αρχικής παραγγελίας.
Εγώ παρήγγειλα το ηλεκτρικό C4 αρχές Νοεμβρίου. Ο πωλητής μου είπε ότι για το ηλεκτρικό ο χρόνος παράδοσης είναι 4 μήνες και για τα εσωτερικής καύσεως 8 μήνες.
Επομένως μετράω μέρες μέχρι τέλος Φεβρουαρίού για να παραλάβω. Για να είμαι ρεαλιστής, όμως, αν παραλάβω μέχρι τέλος Μαρτίου, και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι. -
Νομιζω αλλαγες στην παραγγελια γινονται μεχρι και περιπου ενα μηνα πριν παρει ημερομηνια παραγωγης το αυτοκινητο αλλα αυτο ειναι κατι που θα στο απαντησει με σιγουρια ο αντιπροσωπος. Εγω εβαλα παραγγελια μεσα Δεκεμβρη οποτε ειχα ακομα τη δυνατοτητα να προσθεσω εξοπλισμο.
Η ασυρματη φορτιση ηταν στανταρ στη shine pack που εχω παρει και την κοψανε τους τελευταιους μηνες λογω της γνωστης ελλειψης τσιπ.
-
Νομιζω αλλαγες στην παραγγελια γινονται μεχρι και περιπου ενα μηνα πριν παρει ημερομηνια παραγωγης το αυτοκινητο αλλα αυτο ειναι κατι που θα στο απαντησει με σιγουρια ο αντιπροσωπος. Εγω εβαλα παραγγελια μεσα Δεκεμβρη οποτε ειχα ακομα τη δυνατοτητα να προσθεσω εξοπλισμο.
Η ασυρματη φορτιση ηταν στανταρ στη shine pack που εχω παρει και την κοψανε τους τελευταιους μηνες λογω της γνωστης ελλειψης τσιπ.
Φίλε stefan, σε πόσους μήνες σου είπαν ότι θα παραλάβεις;
-
5 με 7 μήνες δήλωσαν οι δύο αντιπροσωπείες που ρώτησα και το ίδιο ακριβώς μου είπαν κι από την Aiglon την εισαγωγική. Οπότε καλό καλοκαίρι...
-
5 με 7 μήνες δήλωσαν οι δύο αντιπροσωπείες που ρώτησα και το ίδιο ακριβώς μου είπαν κι από την Aiglon την εισαγωγική. Οπότε καλό καλοκαίρι...
από Χανιαδάκη μου είχαν πει 6-8, άρα εκεί κοντά παίζει για όλους. Θα ξαναμιλήσω και θα ενημερώσω αν άλλαξε κάτι (που δε νομίζω).
-
Ναι αποκλείεται να αλλάξει κάτι στο θέμα της αναμονής. Οι φύσει αισιοδοξοι απλά ελπίζουμε να γίνει καμιά εξοπλιστική αναβάθμιση τουλάχιστον μέχρι να έρθει το αμάξι. Δε μπορεί μόνο να αυξάνεται η τιμή, που είναι λογικό μέχρι ενός σημείου δεδομένης της κατάστασης, και παράλληλα να αφαιρούνται στοιχεία εξοπλισμού.
-
Αποκλείεται να αναβαθμίσουν από μόνοι τους τον εξοπλισμό. Εγώ φοβάμαι ότι μπορεί να τον μειώσουν με τη δικαιολογία της έλλειψης ημιαγωγών. Γι' αυτό θα πρέπει να τσεκάρει κανείς την παραγγελία που έκανε, ώστε να βεβαιωθεί κατά την παραλαβή ότι δεν λείπει κάτι
-
@andreast-0 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Αποκλείεται να αναβαθμίσουν από μόνοι τους τον εξοπλισμό. Εγώ φοβάμαι ότι μπορεί να τον μειώσουν με τη δικαιολογία της έλλειψης ημιαγωγών. Γι' αυτό θα πρέπει να τσεκάρει κανείς την παραγγελία που έκανε, ώστε να βεβαιωθεί κατά την παραλαβή ότι δεν λείπει κάτι
Το θέμα είναι τι κάνεις αν σου έρθει το αυτοκίνητο και λείπουν πραγματάκια από την αρχική παραγγελία... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
CITROEN C4 III mod 2021