-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Αν δεν είσαι στα όρια σου τότε μια χαρά επιλογή έκανες.
Πάντα να αγοράζεις κατω από τα όρια σού.Όλα είναι σχετικά δηλαδή. Γενικά για τους περισσότερους η active plus είναι το όριο σε πολλά τικς.
Για παράδειγμα εγώ μπορεί να αγόραζα την ακτιβ Πλας και με τη διαφορά από την style, να έβαζα μεμβράνες σαν αυτές του cirus σε όλο το αμάξωμαΕξαρτάται Βέβαια και ποσά χρήματα Την αγοράζεις την έκδοση!! Εγώ πχ την πήρα την style ως τρίτεκνος!!!
Ααα πουλάκι μου. Να σου ζήσουν!
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
@rid said in Toyota Yaris Cross:
εγω style hybrid δεν μου αρεσει που σε ολες τισ σελιδες εχουν adventure awd
Και εγω style! Λευκό περλέ!! Αξίζει λες τα 3000€ παραπάνω από την βασικη active??????
ΕΣΥ δε είχες παραγγηλει active και έλεγες οτι ειναι vfm? Και αν δε κανω λάθος δε παραλάμβανεις Φεβρουάριο;
Εάν διαβάσεις παραπάνω έχω πει ότι έχω αλλάξει έκδοση!! Και ναι δεν είπα ότι η active δεν είναι VFM!!!!
Και παράδοση ποτε εχεις ; Τον Φεβρουάριο τον έχασες λογικά -
Αν δεν είσαι στα όρια σου τότε μια χαρά επιλογή έκανες.
Πάντα να αγοράζεις κατω από τα όρια σού.Όλα είναι σχετικά δηλαδή. Γενικά για τους περισσότερους η active plus είναι το όριο σε πολλά τικς.
Για παράδειγμα εγώ μπορεί να αγόραζα την ακτιβ Πλας και με τη διαφορά από την style, να έβαζα μεμβράνες σαν αυτές του cirus σε όλο το αμάξωμαΕξαρτάται Βέβαια και ποσά χρήματα Την αγοράζεις την έκδοση!! Εγώ πχ την πήρα την style ως τρίτεκνος!!!
Ααα πουλάκι μου. Να σου ζήσουν!
ευχαριστω lap!!
-
Βρε παιδιά ο καθένας βλέπει το πορτοφόλι του, αν του βγαίνουν τα κουκιά παίρνει ότι του αρέσει, καλά έκανε το παλικάρι και το άλλαξε, Καλοτάξιδο να ειναι και να το ευχαριστηθεί με τα παιδάκια του.
Υ. Γ τον τελευταίο καιρό που ψιλοψαχνωμαι η ασύρματη φορτηση δεν είναι και κάτι το ουαου κάνα 60αρι νομίζω στοιχιζει(μπορεί να κάνω και λάθος) -
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Βρε παιδιά ο καθένας βλέπει το πορτοφόλι του, αν του βγαίνουν τα κουκιά παίρνει ότι του αρέσει, καλά έκανε το παλικάρι και το άλλαξε, Καλοτάξιδο να ειναι και να το ευχαριστηθεί με τα παιδάκια του.
Υ. Γ τον τελευταίο καιρό που ψιλοψαχνωμαι η ασύρματη φορτηση δεν είναι και κάτι το ουαου κάνα 60αρι νομίζω στοιχιζει(μπορεί να κάνω και λάθος)Ευχριστω!! Παρόλα αυτά η style δεν έχει ασύρματη φόρτιση!!
-
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Υ. Γ τον τελευταίο καιρό που ψιλοψαχνωμαι η ασύρματη φορτηση δεν είναι και κάτι το ουαου κάνα 60αρι νομίζω στοιχιζει(μπορεί να κάνω και λάθος)Ευχριστω!! Παρόλα αυτά η style δεν έχει ασύρματη φόρτιση!!
Χαχα λάθος δικό μου δεν το διευκρίνηση μιλάω γενικα
-
Φάουλ λεντ.......ο βαμβακουλας γράφει;
:))))))) -
@teo-mak said in Toyota Yaris Cross:
Φάουλ λεντ.......ο βαμβακουλας γράφει;
:)))))))Συγνώμη ρε Μπαμπανιώτη!!!!
-
Μπαμπηνιωτη
-
Έχει παραλάβει κάποιος άλλο χρώμα εκτός απ το ασημί; Να βάλει φωτογραφίες;
-
Τι εκδόσεις έχετε παραγγείλει..;;;;;
(Ασχετο, διαβασατε την ειδηση για το ηλεκτρικο μελλον της ΤΟΥΟΤΑ... ΟΚ δε περιμενα να μεινει εξω απο παιχνιδι, αλλα να ειχαν 15 στα σκαρια, μυστικο τοσο καιρο... Ωραιο το 'ηλεκτρικο C-HR')
Επι του θεματος...
Yaris Cross ACTIVE PLUS Hybrid Black με τη περιβοητη διχρωμια στο ταμπλο...
- (4 QUOTE 1981Q Edit)
-
Ειπαμε παιδιά το παν ειναι τι παραστάσεις εχεις και απο τι προέρχεσαι!
Αν ειχες καποια πραγματα στο παλιό σου αμαξι δεν γινεται να σου λειπουν στο νέο!
Και οι active απλή και + εχουν ελλείψεις.. αν δεν είχαν δεν θα είχε αλλες παραπάνω...
Καποια πράγματα βέβαια είναι και θεμα συμβιβασμών... απλά μην προσπαθουν όσοι κανουν συμβιβασμό να πείσουν και τους υπόλοιπους για το απόλυτο της επιλογής τους.
Η επιλογή του καθενός είναι σεβαστή και ιδανική για τον ίδιο... -
Ας ξεκινήσω
Φώτα
κάποτε είχε δυο Mondeo -ταυτόχρονα- το ενα με αλογόνου το άλλο με xenon εργοστασιακά να πω μάπα τα xenon ναι δεν έβλεπα καμμία διαφορά και τα οδηγούσα εναλλάξ στην ίδια διαδρομή ...τώρα το active που παρήγγειλα είναι με προτζεκτορς στα φανάρια θα βάλω led στο μαγαζί που εχει προτείνει ο iceman7Διάφορες ευκολίες τις εχω σε αυτοκίνητα μου τώρα και δεν τις χρησιμοποιώ ποτε και όπως λέγαμε σε άλλο τοπικό πιάνω τον εαυτό μου να ακούω με τις ώρες στα ταξίδια FM ούτε USB ούτε SPOTIFY μόνο στο iQ έβαλα τις προάλλες κάτι CD των Steely Dan να δω πως ακούγεται ενα ενεργό subwoofer .΄
Όπως εχω γράψει και παλιότερα μακάρι να μην είχε καθόλου οθόνη ,μια όρθια θήκη με μαγνήτη να "κολλάει" το τηλ θα μου έφτανε!Κατι αυτόματα φώτα και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες που εχει η active δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ ,αυτά που χρησιμοποιώ και θεωρώ χρήσιμα ανακλινόμενους καθρέπτες και ηλεκτροχρωματικούς καθρέπτες πρέπει να πας πολύ παραπάνω και απο την active για να τα βρεις , πολύ καλό είναι το χερι αν γλυτώνεις 6-7 χιλιάρικα !
και φυσικά το adaptive CC αμα ζήσεις έστω και με το απλό CC δεν υπάρχει γυρισμός , το εχει η βασική active!
και εχει και άλλα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης για να "παίζουμε" στα μακρινά ,βαρετά με τα όρια ταχύτητος ταξίδια /διαδρομές !Για τις ζάντες τώρα μια εικόνα χίλιες λέξεις
[img]https://i.imgur.com/bZdO3ze.jpg[/img]
το ΠΡΟΦΙΛ αγροτικού ...
ο μόνος λόγος για να πάω σε πιο πάνω έκδοση είναι το skyview ουτε τα led ουτε τίποτα άλλο ...!
-
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω παραγγειλει Style Hybrid σε χρωμα bronze.
Γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 3000 ευρω πανω απο την Active και αμφιταλαντευτηκα πολυ για την επιλογη της.
Δεν αναφερω την active+ γιατι ο μονος λογος κατα τη γνωμη μου να πας εκει ειναι οι προβολεις ομιχλης (με την εννοια οτι ειναι κατι που δε το προσθετεις ευκολα αργοτερα στην Active).
Στην Active τολμω να πω οτι τα binocular οργανα μου αρεσουν πιο πολυ απο την 7αρα οθονη που πουλαει η toyota σαν ανωτερη επιλογη. Απο τη στιγμη που δεν εχεις πληρες digital cockpit να βαλεις και τους χαρτες αναμεσα στα οργανα κλπ δε μου λεει τιποτα η 7αρα και θεωρω πιο εμφανησιμα τα binocular και πιο ωραιο το ψηφιακο ταχυμετρο.Επισης στη Style θεωρω πως "λειπει" καποιο πιο χρησιμο αξεσουαρ πολυτελειας οπως οι ηλεκτρικοι καθρεπτες, αντι να ειχε τα keyless entry κλπ που πιο πολυ εφεντζιδικα ειναι παρα χρησιμα. Ακομα και το wireless carplay/Aauto που το θεωρω χρησιμο, στην αρχη δεν ειχα αντιληφθει οτι δεν εχει και ασυρματη φορτιση οποτε ειναι μεσοβεζικο. Ενας ακομη λογος που δεν θεωρω οτι δινει πολυ value η Style ειναι οτι δεν εχει τιποτα ομορφα φωτα LED με καποια σχεδιαση οπως σε αλλα αυτοκινητα (τρανταχτο παραδειγμα η corolla) οπου ειανι η μερα με τη νυχτα εμφανησιακα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και κοστιζει πολυ να τα βαλεις aftermarket.
Εν τελει λοιπον ο μονος λογος για τον οποιο πηγα στη style ειναι γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τις ζαντες των active και active+ , και δευτερευοντως τη διχρωμια στα ταμπλο που θα ημουν υπερ της αν ηταν σαν την elegant, αλλα αυτο το γκρι κατω απο το μαυρο μου φαινεται πολυ φτηνιαρικο εμφανησιακα.
Αν ειχε 2 πινελες διαφορετικες η active θα πηγαινα εκει, αλλα ειπα αν ειανι να αλλαξω ζαντολαστιχα και να δωσω κανα χιλιαρικο+ και μετα να χαλιεμαι για την εσωτερικη εμφανηση και το παλιο infotainment, και να δωσω και κανα 500ρικο ακομα για φωτα led κλπ, ας δωσω κατι παραπανω στην αρχη και ας μην εχει VFM και να μην ασχοληθω μετα.
-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Tα twitter λειπουν βασικα. Η μικρη οθονη στο καντραν της active σε βολευει? Είναι εγχρωμη? Το μενου ειναι ευκολο?
Ναι έγχρωμη είναι, το μενού χρειάζεται εξοικείωση γτ είναι κάπως περίπλοκο. Η απογοήτευση είναι στην φωτεινότητα της 8άρας οθόνης, λες και είναι τέρμα χαμηλά ρυθμισμένη, δεν έχω βρει ακόμα αν αυξάνεται από κάπου.
Έχει βάλει κάποιος usb splitter, έτσι ώστε να αυξάνονται οι θύρες usb? Θα δουλεύει το android auto μετά?
Παράδειγμα αυτό
Aν το θελεις για να κανεις split μεταξυ συνδεσης κινητου και μουσικης απο USB, δε γνωριζω... Υποθετω οτι δεν ειναι εφικτο... Αλλα αν το θελεις απλα για φορτωση κινητου ενω θα εχεις ηδη μουσικη στη θυρα USB τοτε επελεξε ενα FM Transmitter με εξτρα θυρα για μουσικη μαζι με φορτιση. Ομως επελεξε ενα που να αλλαζει συχνοτητα μεταδοσης, αν καλυπτεται απο καποιο σταθμο... Καποια σε μια ωρα φορτιζουν εως 70% ενα κινητο... Αν θελεις καποιες εξτρα λεπτομεριες στειλε μηνυμα στο chat, αν ειναι εφικτο... Δε το ψαξει ακομα, σαν νεος σε forum...
-
Στην υπόλοιπη Ευρώπη πάντως βγαίνει η elegance (δηλ. η μεταξύ style και adventure έκδοση) και σε υβριδικό όπου έχει κατά 90% όλα τα καλά της adventure π.χ. αναδιπλ.καθρέπτες,φωτοχρωμικό,, πίσω καθίσματα 40:20:40,καφέ διχρωμία κ.ά. κι απλά έχει την 8" οθόνη αντί για την 9άρα.
Για έναν περιέργο λόγο, εδώ η Toyota Hellas δεν την εισάγει.Για extra θήκη USB μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανταπτοράκι στην είσοδο 12V ή -οι μη καπνιστές- στον αναπτήρα,αν έχει.Στο δικό μου έτσι έχω κάνει κι έχω δυο εισόδους usb.
-
Τι εκδόσεις έχετε παραγγείλει..;;;;;
Active hybrid σε μαύρο χρώμα. Για μένα η έκδοση αυτή ηταν μονόδρομος με τις όποιες παραχωρήσεις (η μεγαλύτερη είναι τα φωτα led). Γενικά δεν νομίζω οτι έχει κραυγαλέες ελλείψεις, αλλα και να είχε πάλι active θα επέλεγα γιατι το συγκεκριμένο ποσό ήταν υπέρβαση (το αρχικό μπατζετ μου ηταν 18000 περίπου και πήγαινα για arona cng)
-
Έχω παραγγείλει Ηybrid active σε Μπροντζε... Το μεγάλο πλεονέκτημα που είδα ήταν ότι ήταν 3000 ευρώ πιο φτηνή από την style και 1000 ευρώ πιο φτηνή από την active plus..
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι εχω παραγγειλει Style Hybrid σε χρωμα bronze.
Γενικα δεν πιστευω οτι αξιζει τα 3000 ευρω πανω απο την Active και αμφιταλαντευτηκα πολυ για την επιλογη της.
Δεν αναφερω την active+ γιατι ο μονος λογος κατα τη γνωμη μου να πας εκει ειναι οι προβολεις ομιχλης (με την εννοια οτι ειναι κατι που δε το προσθετεις ευκολα αργοτερα στην Active).
Στην Active τολμω να πω οτι τα binocular οργανα μου αρεσουν πιο πολυ απο την 7αρα οθονη που πουλαει η toyota σαν ανωτερη επιλογη. Απο τη στιγμη που δεν εχεις πληρες digital cockpit να βαλεις και τους χαρτες αναμεσα στα οργανα κλπ δε μου λεει τιποτα η 7αρα και θεωρω πιο εμφανησιμα τα binocular και πιο ωραιο το ψηφιακο ταχυμετρο.Επισης στη Style θεωρω πως "λειπει" καποιο πιο χρησιμο αξεσουαρ πολυτελειας οπως οι ηλεκτρικοι καθρεπτες, αντι να ειχε τα keyless entry κλπ που πιο πολυ εφεντζιδικα ειναι παρα χρησιμα. Ακομα και το wireless carplay/Aauto που το θεωρω χρησιμο, στην αρχη δεν ειχα αντιληφθει οτι δεν εχει και ασυρματη φορτιση οποτε ειναι μεσοβεζικο. Ενας ακομη λογος που δεν θεωρω οτι δινει πολυ value η Style ειναι οτι δεν εχει τιποτα ομορφα φωτα LED με καποια σχεδιαση οπως σε αλλα αυτοκινητα (τρανταχτο παραδειγμα η corolla) οπου ειανι η μερα με τη νυχτα εμφανησιακα σε σχεση με τις απλες εκδοσεις και κοστιζει πολυ να τα βαλεις aftermarket.
Εν τελει λοιπον ο μονος λογος για τον οποιο πηγα στη style ειναι γιατι δεν μπορουσα να αντεξω τις ζαντες των active και active+ , και δευτερευοντως τη διχρωμια στα ταμπλο που θα ημουν υπερ της αν ηταν σαν την elegant, αλλα αυτο το γκρι κατω απο το μαυρο μου φαινεται πολυ φτηνιαρικο εμφανησιακα.
Αν ειχε 2 πινελες διαφορετικες η active θα πηγαινα εκει, αλλα ειπα αν ειανι να αλλαξω ζαντολαστιχα και να δωσω κανα χιλιαρικο+ και μετα να χαλιεμαι για την εσωτερικη εμφανηση και το παλιο infotainment, και να δωσω και κανα 500ρικο ακομα για φωτα led κλπ, ας δωσω κατι παραπανω στην αρχη και ας μην εχει VFM και να μην ασχοληθω μετα.
Πραγματικά, με βρίσκουν σύμφωνο όλα όσα αναφέρεις! Το γεγονός όμως ότι η style έχει πράγματα που δύσκολα ως αδύνατο να τα αλλάξεις αργότερα την κάνει ως μονόδρομο στην αγορά για κάποιον που αναζητά κάτι περισσότερο και διαθέτει φυσικά τα χρήματα. Συνεπώς, θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματά της και μόνο εδώ διαφωνώ μαζί σου!! -
Είναι όντως θέμα γούστου αν αξίζουν ή όχι οι παραπάνω εκδόσεις, αφού δεν λες ότι είναι μέρα με τη νύχτα το αυτοκίνητο όσο ανεβαίνει η τιμή στα βασικά του χαρακτηριστικά (Ασφάλεια, εργονομία, επιδοσεις).
Εννοείται ότι καλά κάνει κ ξοδεύει όσα επιθυμεί ο καθένας κ υπεράσπιζεται την επένδυση του!
Νικήτα Τώρα που άλλαξες έκδοση τι νέα ημερομηνία σου έδωσαν?
Toyota Yaris Cross