-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Κι εγώ εκεί ήμουν 26-28.
Εγώ σταμάτησα με το Aircross στα Λουτρά, κι έγινα υποβρύχιος...Αλλά έτσι στεγνό που το βλέπω, μια χαρά σας ακολουθούσα γάτε, κι άνετος, όχι να κοπανιεται έτσι η ανάρτηση του βιτάρα...
ρε πιλιε...
ουτε μετρο....
αυτο το συντομι ξεκιναει οπως μπαινεις στην εισοδα στα λουτρα, αριστερα πισω απο το παρκιν.
την ανηφορα για να μπεις δεν την βγαζει δικουνα.
και επειδη αυτο ηταν εισαγωγη, ακολουθησαν αλλες 3 ημερες και καπου 400km στα βουνα. και με λασπες και με νεροφαγωματα, δες εδω τα 2 τελευταια, δεν περνας ουτε για ανεκδοτο!
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=66&p=891265#p891265
κρατα το σε τριο και παρε και κανενα παλιο βιταρα να ακολουθας -
Εννοείται πως κάνω χιούμορ γάτε.
Είδα και τα άλλα βίντεο με τις λάσπες.Εγώ κάνω χαλαρές βόλτες στα βουνά, για ξεκούραση, όχι για ζόρι...
-
θα εχει 2ημερο στην οιτη...
εκτος φυσικα
διανυκτερευση σε σκηνες
τι λες? -
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
θα εχει 2ημερο στην οιτη...
εκτος φυσικα
διανυκτερευση σε σκηνες
τι λες?Μόλις χάσω καμιά 20αρια κιλά, θα έρθω και θα φερω και το τσακμακι του παππού, να ανάβουμε τη φωτιά με πέτρα, να γίνουμε σουρβάηβαλιστς... αλλά να βγαίνω απ τη σκηνή με βίντσι, και την υπόλοιπη μέρα να προσπαθώ να σιάξω, είναι ντροπή..
-
Και τι μας τα δείχνεις ρε συ γάτε;
Πως να αγοράσουμε τέτοιο όχημα και που να το παρκάρουμε;
Κάτσε να γίνουμε μπαρμπες και εμείς και τότε ισως
-
Τέλεια περνάτε @gatoz , πάντα τέτοια όμορφα.
Απορίες :
Α) Τα τέκνα ακολουθούν ή μπααααα?
Β) Ο Τόνι εκτός από λάστιχα έχει άλλη μετατροπή ?Φοβερός συνδυασμός στα χρώματα το καινούριο Vitara .
Πάντως από τα περάσματα σου φαίνεται ότι έχεις και καλύτερη τετρα και πιο δυνατό μοτέρ από το καινούριο , σίγουρα βοηθάει εσένα που είναι σηκωμένο κτλ ... -
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τέλεια περνάτε @gatoz , πάντα τέτοια όμορφα.
Απορίες :
Α) Τα τέκνα ακολουθούν ή μπααααα?
Β) Ο Τόνι εκτός από λάστιχα έχει άλλη μετατροπή ?Φοβερός συνδυασμός στα χρώματα το καινούριο Vitara .
Πάντως από τα περάσματα σου φαίνεται ότι έχεις και καλύτερη τετρα και πιο δυνατό μοτέρ από το καινούριο , σίγουρα βοηθάει εσένα που είναι σηκωμένο κτλ ...τεκνα πλεον δεν ακολουθουν, πανε μονα τους, βουτανε το τζιβι του μπαμπα γεματο βενζινα και αεριο και το γυρνανε αδειο.
ο τονι εχει και αποστατες 3 εκατοστα, καπου 250 ευρωπουλα με τοποθετηση.
το τζιβι ειναι ψηλωμενο 20 εκατοστα, οχι στα 20 αλλα +20 απο το κανονικο του, οποτε περναει χωρις τετρα. αν και το μοτερ του ειναι πιο αδυνατο. πολυ πιο αδυνατο. εχει ομως κοντα. και η τετρακινηση του nv οχι, δεν ειναι χειροτερη, βασικα ειναι καλυτερη!
μονο που στο συγκεκριμενο τζιβι εχω μπρος-πισω 100% μπλοκε...
βασικα το θεμα ειναι οτι το nv παει στο 90% και παραπανω απο οπου παει το τζιβι και ας ειναι το τελευταιο καραφτιαγμενο. βασικα με το nv ειχα δει ολη την Ελλαδα. λαπη. και για αυτο βαζω το βιντεο, πως με ενα ταπεινο καθημερινο σουβακι μπορεις να πας περιπου παντου. αρκει να εχει ουσια και οχι οθονες. και μαλακα πλαστικα. οκ, υπαρχουν παρα πολυ δυσβατα μερη ή πολυ ασχημες καταστασεις αν ψαχνεσαι και εκει δεν μπορει ενα nv να παει. απο την αλλη σε ταξιδευει ομως και στην ασφαλτο εξαιρετικα, γρηγορα και με ασφαλεια. με το gv χρειαζασαι οδοντιατρο μετα απο 100km -
Έχεις 40 εκατοστά ground clearance Γάτε; Μετρημένο από το καβούκι των διαφορικών; Εντυπωσιακό πάντως, τα άρματα έχουν γύρω στα 50 εκατοστά...
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Έχεις 40 εκατοστά ground clearance Γάτε; Μετρημένο από το καβούκι των διαφορικών; Εντυπωσιακό πάντως, τα άρματα έχουν γύρω στα 50 εκατοστά...
37
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
37
-
Σκασμένος ήμουν , ευτυχώς βγήκε το Μαρινάκι και τα είπε και ησύχασα . . .
Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε το διαζύγιό μου – Κάνω επανεκκίνηση
«Η ζωή προχωράει όταν κλείνει ένας κύκλος»Και όλα αυτά σε live -υποτίθεται- ψυχαγωγικής εκπομπής
-
Μα ψυχαγωγία είναι η πρώην πλέον Πατούλαινα.
-
-
-
-
https://inscience.gr/2021/11/20/αστροναύτες-σε-χειμερία-νάρκη-έλληνα/
Αστροναύτες σε χειμερία νάρκη: Έλληνας καθηγητής σε πρόγραμμα της NASA μετά την ανακάλυψη…
-
Νεκρομαντείο του Αχέροντα: Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το αν είναι όντως νεκρομαντείο ή κάτι άλλο πιο "πεζό".
-
@skullone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Νεκρομαντείο του Αχέροντα: Μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το αν είναι όντως νεκρομαντείο ή κάτι άλλο πιο "πεζό".
Έχω πάει ...ωραία ατμόσφαιρα !
Εξαιρετικό επάγγελμα η αρχαιολογία , σου δίνει το ελεύθερο να μπουρδολογείς για χρόνια ! -
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@skullone said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Έχω πάει ...ωραία ατμόσφαιρα !
Εξαιρετικό επάγγελμα η αρχαιολογία , σου δίνει το ελεύθερο να μπουρδολογείς για χρόνια !Αν θες να κάνεις καριέρα στο "Τρίτο Μάτι" και σε δημόσιους οργανισμούς κρατών που θέλουν να συντηρήσουν ένα αφήγημα περί εθνοφυλετικής ανωτερότητας, ναι - εκεί μπορείς όντως να μπουρδολογείς αβέρτα. Όμως, στην πραγματικότητα είναι ένα επάγγελμα στο οποίο προσπαθείς να κάνεις το ντετέκτιβ για να βρεις τι είχε συμβεί ή τι συνέβαινε πολλά χρόνια πριν, συναρμολογώντας κομμάτια πολλών διαφορετικών παζλ και ψάχνοντας για βοήθεια κι από άλλους επιστήμονες (γεωλόγους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ιατρούς-ιατροδικαστές, ζωολόγους, παλαιοντολόγους, βιολόγους, γενετιστές, φυσικούς, ακόμα και αστρονόμους). Καμία σχέση με όσα "μάθαμε" από τον Ιντιάνα Τζόουνς.
-
https://www.alfavita.gr/koinonia/366107_poini-fylakisis-se-goneis-poy-htypisan-tin-kori-toys-epeidi-den-pire-ptyhio
το πηδηξαμε το θεμα.... οποιο 15χρονο εφαγε ενα χαστουκακι γιατι δεν εστρωνε κωλο να διαβασει κανει καταγγελια στους γονεις του. αν ειναι δυνατον.... οποιος εχει παιδια και μαλιστα εφηβους γνωριζει ποση πιεση θελουν για να ακολουθησουν μια σοβαρη πορεια και οχι να καουν στη μαλακια. αλλα η ταση ειναι μην στεναχωρηθει το παιδι και γραψει στο ταμπλετ οτι γαμιουνται οι γονεις του. και φυσικα επειδη βολευει το μπαμπα να διαβαζει για αμαξια και τη μαμα να πηγαινει για ψωνια χωρις να νοιαζεται κανεις. -
...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]