-
@wantone said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κατοχυρώθηκε τελικά από τον Πλεύρη, κάθε 6 μήνες η επόμενη δόση αλλιώς το πιστοποιητικό είναι άκυρο και θεωρείσαι ανεμβολίαστος, σκέψεις όπως δήλωσε ο Τσακρής να το πάνε ακόμα και στους 4 μήνες.
ποτε το ειπε αυτο?
-
Κατοχυρώθηκε τελικά από τον Πλεύρη, κάθε 6 μήνες η επόμενη δόση αλλιώς το πιστοποιητικό είναι άκυρο και θεωρείσαι ανεμβολίαστος, σκέψεις όπως δήλωσε ο Τσακρής να το πάνε ακόμα και στους 4 μήνες.
ποτε το ειπε αυτο?
Εσύ γιατί παρακολουθείς ΣΚΑΙ??? Εσύ δεν έλεγες ότι είναι όλοι πληρωμένοι και και και και και και... και κάθεσαι και τους διαβάζεις τώρα? Ρε asep θα μας τρελάνεις?
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όπως τα λέει ο τσεκ. Τσεκ είσαι γιατρός;
Όχι, Υποψήφιος διδάκτωρ είμαι, απλά οι έρευνες δουλεύουν με το ίδιο σκεπτικό σε όλους τους τομείς.
-
@tsek said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ποτε το ειπε αυτο?
Εσύ γιατί παρακολουθείς ΣΚΑΙ??? Εσύ δεν έλεγες ότι είναι όλοι πληρωμένοι και και και και και και... και κάθεσαι και τους διαβάζεις τώρα? Ρε asep θα μας τρελάνεις?
Ότι θέλω θα παρακολουθήσω, ελεύθερη συχνότητα είναι και την πληρώνω.
-
ποτε το ειπε αυτο?
Όταν κάτι είναι ελεύθερο, δεν το πληρώνουμε.
Αν το πληρώνουμε, δεν είναι ελεύθερο.
-
Όπως τα λέει ο τσεκ. Τσεκ είσαι γιατρός;
Όχι, Υποψήφιος διδάκτωρ είμαι, απλά οι έρευνες δουλεύουν με το ίδιο σκεπτικό σε όλους τους τομείς.
Ωραίος.
Ε ναι οποίος έχει κάνει μελέτες ακόμα και προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά έχει διαβάσει μελέτες και έχει εκπονήσει έστω μικρότερες μελέτες και ξέρει και πως βγαίνουν τα στατιστικά και τι σημαίνει το να λες κάτι μόνο με πηγές ερευνών και ας σπουδάζει άλλες επιστήμες.
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ψεκ δεν έχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση. -
@antoniokon said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ποτε το ειπε αυτο?
Όταν κάτι είναι ελεύθερο, δεν το πληρώνουμε.
Αν το πληρώνουμε, δεν είναι ελεύθερο.
Αφού σου είπε ότι αποδέχεται την ύπαρξη και τον κίνδυνο του ιού αλλά δεν θα πήγαινε στο νοσοκομείο αν κολλήσει διότι...... το λέει ο Σκάι που είναι ελεύθερος στην παρακολούθηση του αλλά τον πληρώνει για να είναι ελεύθερος.
Υπάρχει κάτι που να μην βγάζει λογική; Απορώ;
-
το λέει ο Σκάι που είναι ελεύθερος στην παρακολούθηση του αλλά τον πληρώνει για να είναι ελεύθερος.
Ο οποίος τα παίρνει και από το κράτος για να λεει αυτό που θέλει το κράτος. Το ξέχασες!
-
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ψεκ δεν έχουν τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Αν και δε θα πρέπει να τα συνδέουμε άμεσα, δυστυχώς η πλειοψηφία αυτό δείχνει.
Αυτούς που πραγματικά παραδέχομαι, είναι οι μη έχοντες τριτοβάθμια εκπαίδευση οι οποίοι ρωτάνε τους γνώστες ενός αντικειμένου διότι σου λένε ξεκάθαρα: Επειδή εσύ ασχολείσαι με αυτά, αν κάνω μια χ επένδυση πως θα σου φαινόταν?
Κοινώς αποδέχονται ότι κάποιοι είναι εξειδικευμένοι σε κάποιους τομείς και δεν είναι οι ίδιοι παντογνώστες.
Σε αυτούς θα κάτσω και θα αναλύσω 100 φορές ένα πράγμα το οποίο γνωρίζω χωρίς να με πειράξει. -
Τώρα πάντως στον Ευαγγελάτο-Εισαγγελάτο ένας Διδάκτωρας Θεολογίας, ξιφουλκούσε κατά του πειραματικού εμβολίου και το ότι η δικαιοσύνη κάποια στιγμή θα τιμωρήσει τους υπεύθυνους που μας αναγκάζουν να υποστούμε το "πειραματικό" εμβόλιο.
Στα άλλα ήρθε σήμερα μια κομψή, ωραία κυρία για να παραλάβει τιμαλφή του συζύγου της και μου έλεγε ότι περάσαν covid αυτή και τα παιδιά της ελαφρά, αλλά μόνο ο σύζυγος ασθένησε βαριά και οδηγήθηκε σε διασωλήνωση. Φυσικά δεν εμβολιαστήκαμε ήταν η κατάληξη της. Είναι δοκιμασία από το Θεό, πρόσθεσε.
-
@famas said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στα άλλα ήρθε σήμερα μια κομψή, ωραία κυρία για να παραλάβει τιμαλφή του συζύγου της και μου έλεγε ότι περάσαν covid αυτή και τα παιδιά της ελαφρά, αλλά μόνο ο σύζυγος ασθένησε βαριά και οδηγήθηκε σε διασωλήνωση. Φυσικά δεν εμβολιαστήκαμε ήταν η κατάληξη της. Είναι δοκιμασία από το Θεό, πρόσθεσε.
Άν τα εμβόλια πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 4 με 6 μήνες πειραματικά είναι, τα εμβόλια όπως τα ξέραμε μέχρι τώρα τα έκανες μια φορά και τελείωσε. Ο Εισαγγελάτος το έχει ξανακάνει, έχει προσκαλέσει και άλλες φορές σε εκπομπές του αντιρρησίες.
-
Τι λες βρε ανίδεε ασεπ
Κάθε ιός ανήκει σε διαφορετική κατηγορία με άλλα χαρακτηριστικά.
Άλλη η κατηγορία κάποιων ιών με ένα εμβόλιο δια βίου άλλη αυτών που χρειάζεται ενημερώσεις για να είναι σε φόρμα το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο κωρονοιος ανήκει στην κατηγορία αυτών της γρίπης με πολλές μεταλλαξεις.Σε ξαναρωτώ, τελείωσες Γενικό λύκειο;;;; Είχες διδαχθει βιολογία Β και Γ λυκείου;;;
-
Δεν υπάρχει κανένας απολύτος λόγος να επιχειρηματολογείς σε κάποιον που δεν πιστεύει στα εμβόλια. Έχει εξηγηθεί από ειδικούς σε τύπο, ράδιο, τηλεόραση, δια ζώσης και με κάθε άλλο τρόπο. Από εκεί και πέρα είναι φυσική επιλογή η επιβίωση αυτών των ατόμων.
-
Το ξέρω, αυτό λένε και οι φίλοι μου. "Αστούς, θα την πάθουν και όσοι επιβιώσουν"
Δεν μπορώ όμως μέσα μου να το δεχθώ. Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό ακόμα και σε ψεκ πρέπει να κάνεις το κουράγιο να συνεχίσεις την ενημέρωση.
Θα μου πεις από το πληκτρολόγιο σου, σιγά την προσπάθεια!!!!! ;;;;
Δίκιο έχεις, εστω από αυτό.Οπότε......
ΑΣΕΠ ...Σοβαρεψου επιτέλους και κάνε το σωστό για τον εαυτό σου πάνω από όλα και την κοινωνία μετέπειτα.
ΑΣΕΠ Μας τα έκανες πλανήτες.
-
Σώθηκες....
-
ΑΣΕΠ ...Σοβαρεψου επιτέλους και κάνε το σωστό για τον εαυτό σου πάνω από όλα και την κοινωνία μετέπειτα.
Φοβάσαι εσύ εμένα που μπορεί και να το έκανα, στους Ρομά και τους μετανάστες που σίγουρα δεν το έκαναν δεν λες τίποτα.
-
Ρε παιδιά έγραψε κάποιος Ρομα ή μετανάστης στο φόρουμ και δεν του δώσαμε σημασία;
Edit
Ωωωωωπ, τώρα το πρόσεξα.
Καλά ρε το έχεις κάνει;;;;;
Και γιατί ρε .....@#€%*#@ μας τα πριζεις; -
Ρε παιδιά έγραψε κάποιος Ρομα ή μετανάστης στο φόρουμ και δεν του δώσαμε σημασία;
Έχω και εγώ ρίζες Ρομά, γι΄αυτό δεν το κάνω.
-
Τρολλλλλ
-
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες