-
@katafractos17 said in Hyundai Kona:
Ποιος θα το πάρει άραγε;
Υποθέτω όποιος είναι υποψήφιος αγοραστής του Puma ST...δλδ πολύ περιορισμένο κοινό.
-
@fanis75 said in Hyundai Kona:
Εφτασε και στην Ελλάδα το Kona N στην προνομιακή τιμή των €43.000 (!!!) με αυτόματο 8αρι διπλοσύμπελκτο. Έχουν αναφερθεί ουρές έξω από τις αντιπροσωπείες...
Το ότι δεν θα πουλήσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι φοβερό.
-
περιορισμένο
το περιορίζει ακόμα ποιο πολύ ο δίλιτρος κινητήρας. Εγω γιαυτό το ξέγραψα.
Βεβαια έχει και 280 αλογα εναντι 200 του PUMA αλλά διασκέδαση και τα 2 προσφέρουν το FORD είναι ποιο φτηνό οπότε είναι γενικα πολύ δύσκολο το έργο του.
Εγω νομίζω ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα πουλήσουν ελεχιστα. Ειναι σίγουρα στα τελευταία που βγαίνουν με θερμικούς κινητήρες. μετα ολα τα αντιστοιχα θα είναι ηλεκτρικα
για μενα που είμαι κάτοχος σημαίνει ότι δεν θα το πουλήσω μάλλον και θα το παντρευτω καθότι για μενα θα έχει συναισθηματική αξία. Θα πάρουμε και ηλεκτρικό βεβαιως αλλά αυτό θα μείνει
-
Εγώ ειλικρινά αδυνατό να δω το κοινό ενός τέτοιου αυτοκινήτου στα €43.000. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές, π.χ: Alfa Giulia, Focus ST, Tesla.
-
Εγώ ειλικρινά αδυνατό να δω το κοινό ενός τέτοιου αυτοκινήτου στα €43.000. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές, π.χ: Alfa Giulia, Focus ST, Tesla.
Συμφωνώ. Αν έπαιρνα δίλιτρο και γω δεν θα έπαιρνα ούτε αυτό ούτε το PUMA που πήρα.
HUYNDAI i30N fastback θα έπαιρνα. και καλύτερο και φτηνότερο κάτω από 40000. Ασε που έχει και χειροκίνητο επίλογη αν θες ενώ το κονα μόνο αυτόματο
Αλλά πάντα υπάρχουν διαφορετικοί από μας και σίγουρα το αυτοκίνητο αυτό είναι δυναμίτης οπότε δεν ξέρεις. Κάποιος μπορεί να το πάρει. Συλλεκτικο θα είναι μετά από χρόνια μη σου πω.
-
Χθές το 1.6 diesel μου έκανε το service στα 60000χλμ. 2 έτη.
Όλα καλά.... έχει βγει μια ανάκληση για αλλαγή ενός αισθητήρα lamda σε ορισμένα diesel... μάλλον την Τρίτη θα αντικατασταθεί από την εδώ αντιπροσωπεία.
Επίσης του ανέφερα το "γνωστό" θέμα με το θόρυβο σαν γδαρσιμο από το μοτέρ του τιμονιού ο οποίος ακούγεται όταν στρίβει γρήγορα το τιμόνι από τέρμα σε τέρμα και συμφωνήσαμε να το αλλάξουμε κάποια στιγμή όταν γίνει ο θόρυβος πιο έντονος...έχουμε 3 χρόνια εγγύηση μπροστά μας ακόμη. -
@dgrgtc said in Hyundai Kona:
Όλα καλά.... έχει βγει μια ανάκληση για αλλαγή ενός αισθητήρα lamda σε ορισμένα diesel... μάλλον την Τρίτη θα αντικατασταθεί από την εδώ αντιπροσωπεία.
Επίσης του ανέφερα το "γνωστό" θέμα με το θόρυβο σαν γδαρσιμο από το μοτέρ του τιμονιού ο οποίος ακούγεται όταν στρίβει γρήγορα το τιμόνι από τέρμα σε τέρμα και συμφωνήσαμε να το αλλάξουμε κάποια στιγμή όταν γίνει ο θόρυβος πιο έντονος...έχουμε 3 χρόνια εγγύηση μπροστά μας ακόμη.τι κόστος είχε το service και τι περιελάμβανε?
-
@yem said in Hyundai Kona:
@dgrgtc said in Hyundai Kona:
Επίσης του ανέφερα το "γνωστό" θέμα με το θόρυβο σαν γδαρσιμο από το μοτέρ του τιμονιού ο οποίος ακούγεται όταν στρίβει γρήγορα το τιμόνι από τέρμα σε τέρμα και συμφωνήσαμε να το αλλάξουμε κάποια στιγμή όταν γίνει ο θόρυβος πιο έντονος...έχουμε 3 χρόνια εγγύηση μπροστά μας ακόμη.τι κόστος είχε το service και τι περιελάμβανε?
5lt 5w30 λαδι
φιλτρο γυρης
φιλτρο πετρελαιου
φιλτρο αερος
φιλτρο λαδιου
υγρα φρενων
καρτα καυσαεριων
εργασιασυνολο 223 €
-
-
Καλημέρα σε ολους, εχω παρει και εγω το πανέμορφο για τα μάτια μου kona f/l βενζίνη 1.0Τ manual έκδοση distinctive. Ψάχνω γενικα στο ίντερνετ και δε βρίσκω πουθενα κάποιο φορουμ για kona ουτε για hyundai γενικά...εκτος απο εδω, βρήκα μόνο ενα Αμερικανικό/Καναδικό.
-
Και ότι λέγαμε να το διαγράψουμε και αυτό!!!!!
Καλόταξιδο και να το χαρείτε
-
@andipas said in Hyundai Kona:
Καλημέρα σε ολους, εχω παρει και εγω το πανέμορφο για τα μάτια μου kona f/l βενζίνη 1.0Τ manual έκδοση distinctive. Ψάχνω γενικα στο ίντερνετ και δε βρίσκω πουθενα κάποιο φορουμ για kona ουτε για hyundai γενικά...εκτος απο εδω, βρήκα μόνο ενα Αμερικανικό/Καναδικό.
Καλοτάξιδο με πολλά και καλά χιλιόμετρα .Ωραίο το f/l
-
Καλοτάξιδο!
Πες αν θελεις και μερικές οδηγικές εντυπώσεις (τιμόνι,κράτημα,άνεση,αναρτήσεις,κιβώτιο,φρένα) -
Ευχαριστώ πολύ!! Οδηγικες εντυπώσεις δεν εχω ακομα γιατι ενω το εχω κλεισει απο αρχες Οκτωβρίου πληρωμενο κλπ κλπ, και ενω το συγκεκριμένο αμαξι ηταν ετοιμοπαραδωτο με καθυστέρησε το βάψιμο της οροφής γιατι ηθελα και διχρωμία και περιμενω τις πινακίδες τωρα. Οδηγικες εντυπώσεις λοιπον ελπίζω να εχω απο Σάββατο χαχαχα. Ολο το καλοκαίρι βέβαια κυκλοφορούσα με ενα 2019 μοντελο το οποίο με εντυπωσίασε και με εψησε να παρω και το δικο μου
-
Καλοταξιδο το facelift!!!
Τώρα από forum όντως δεν βρίσκεις πολλά...αλλά αυτό ίσως είναι και καλό...δεν υπάρχουν σοβαρά θέματα προς το παρόν...
Στο Facebook έχει μια ελληνική ομάδα αλλά μάλλον είναι σαν όλες τις άλλες που ευλογούν τα γένια τους...
Και μια διεθνή ομάδα αλλά με ποιο πολλούς ωαπο Αμερική που έχουν άλλους κινητήρες από τα δικά μας.Εγώ έχω του 2019 diesel...
-
Σωστα, ενα Αμερικανικό εχω βρει αλλα εκτος απο αλλους κινητήρες εχουνε και αλλες εκδόσεις εξοπλισμού, τις λενε και διαφορετικα. Κοιταγα και εγω το diesel συγκεκριμένα το mild hybrid αλλα τελικα όπως τα υπολόγισα δε μου χρειάζεται οποτε πηγα στη βενζίνη.
-
@andipas said in Hyundai Kona:
Κοιταγα και εγω το diesel συγκεκριμένα το mild hybrid αλλα τελικα όπως τα υπολόγισα δε μου χρειάζεται οποτε πηγα στη βενζίνη.
Εγώ με 35000 χλμ το χρόνο δεν είχα άλλη επιλογή...
-
Πάντως το καλοκαίρι που δούλευα εκτός πόλης και εκανα 80 χλμ καθε μερα, με ενα τπυ 2019 βενζινη, με ταχύτητες γύρω στα 110 σε εθνικό, το τριπ έδειχνε κατανάλωση 4.8-5 πράγμα που μου εκανε καλη εντύπωση, βέβαια με αιρκον τις ζέστες μερες ανέβαινε τουλαχιατον ενα λίτρο μέσο όρο
-
Καλή κατανάλωση!
Εγώ ανοιχτό δρόμο που κάνω είμαι στα 4,5 εως 5 λίτρα φορτωμένο ή άδειο με κλιμά ή όχι με ζέστη η κρύο...
τώρα αν αποφασίσω να οδηγήσω πολύ προσεκτικά παίζει να δείς και 4 λίτρα... -
Περιμένω να δω το δικό μου. Θεωρητικά λογο καινούργιου σφιχτου μοτερ η καταβαλωση στην αρχη δε θα ειναι αντιπροσωπευτικη.σα καινούργιο θελει καποιου τυπου στρώσιμο?
Hyundai Kona