-
Λαπ σωστά τα λες . Πολύ πασοκ βρε παιδί μου.
Για μένα βέβαια είναι τίτλος Τιμής , ότι δεν ψήφισα ποτέ αυτό το κόμμα που κατέστρεψε οικονομικά και κυρίως ηθικά την χώρα.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξοφλημενοι πολιτικοι, κομματα και πολιτικες δεν θα επρεπε να εχουν καμια θεση στο πολιτικο τοπιο. Οσο ομως θα υπαρχουν ψηφοφοροι που επιδιωκουν πελατειακη σχεση με την Δημοκρατια, θα βλεπω αρκετα γραφικα, περυτιλιγμενα με χαρτι ιλουστρασιον
και κυριως αριστερη σπουδή.
Η ονειρωξη ξεκινα απο το κεφαλι.Πες τα ρε Ντάστερ, γιατί τα λέω γω στους Νεοδημοκράτες για τα "ξοφλημένα" και δεν μου δίνουν σημασία!
Καλημέρες...
-
Μισό Γυρε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Καποιες πλευρες του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ εννοείς. Πλευρες που ήταν λογικό να εκτιμηθούν από πολύ κόσμο μετά από 7 χρόνια χούντα + αλλά 7 χρόνια φρυδι-περγκολα*.
Όπως βλέπεις ενοχλούνται κάποιοι που "σήκωσε κεφάλι" τότε ο κοζζζμακης. Τον θέλουν δούλο, υπό:
https://www.google.gr/amp/s/www.kathimerini.gr/opinion/561365242/epi-xyroy-akmis-i-axioprepeia/amp/
( Το παρκάρισμα τον ενόχλησε. Άντε παγαινε ρε 🤬 )
*2006, ο γράφων κάνει "το αγροτικό του" σε φροντιστήρια. Με τα τότε ισχύοντα, κάαααποτε θα αποκτουσε το όνειρο του, την 911 σε οποιαδήποτε έκδοση/χρονολογια, δεν έχει καμία σημασία, NFS Porsche Unleashed στην πραγματικότητα. Εποχή όπου οι παλιές (80 και πίσω) ήταν "φθηνές" και μάλιστα από δισταγμο για τις ασθένειες της (μηχανικος ψεκασμός που παίρνει φωτιά, μπαταρία στην κολώνα του παρμπρίζ οποτε hello σκουριά κτλ) δεν αγόρασα μια ωραία 924 κάποια στιγμή. Με τα ίδια leftα πήρα το (ψευτο)Gr A 13αρι μου βέβαια.
Τεσπά, μάντρα στο Καματερό (ναι...) κοντά σε φροντιστήριο που δούλευα ειχε μέσα μια Ur-Modell ( που λέμε οι fans )2,4T targa. "Ας ρωτήσω" σκέφτομαι (άκου θράσος, ήδη φαντάζομαι μερικους-μερικους να βγάζουν μορφασμό "το φιλέτο ταρταρ που μου φέρατε δεν είναι κεντρικά στο πιάτο, πώς τολματε;").
Ο πωλητής με στόμφο: "Αυτό το αυτοκίνητο ήταν το προσωπικό του Κων/νου Καραμανλή", 50000€. Φαντάζομαι βόλτα Σούνιο (με το Θόδωρο δίπλα):
Ευτυχώς Παναγία μου ( πάμε μεγαλο σταυρό πάτωμα-ταβανι με ύφος Χαϊδως από τη "Γη της Ελιάς" -μη ξεχάσουμε και το νέο τραγούδι του προέδρου παιδια- ) που άνθρωποι σαν και μένα θα βολοδερνουν με κάσες 10-20 ετιας δέσμιοι της ανωμαλίας τους για το υπόλοιπο της μίζερης ζωουλας τους, να 'ναι καλά η Σαμαρική και η ΔΦΜ ΝΔουλα που βάζει τα πράγματα στη θέση της. Βέβαια αντιστοίχως και μόνο γι'αυτους πολύ θα μ'αρεσε να ξανασπασει ο διάολος το ποδάρι του και καμία Ευκλείδω να σβήνει με τη δική της σειρά τούρτες με σηματακια (4000€+ το μήνα), (1.000.000+ ακίνητη περιουσία) κτλ...
ΥΓ: Μετά τα μνημονια η 911 έγινε Κέιτεραμ (όχι Κατερχαμ τον αντιθεουλη μου) αλλά πέσαμε στον Μπόρις οπότε έγκριση τύπου τη μέρα που ο Πανσερραϊκός θα πάρει το CL. Κριμας, το χω σκεφτεί ωραία, εγώ και ο υιός παραλαβή κούτα από το εργοστάσιο και πίσω με στάση στο Ring. Αλλά, είπαμε, η ζωή είναι για τους αρχόντους, οι ελαττωματικών ιδεών θεσμικό (έστω, συμβιβαζόμαστε) ψοφο._
-
Κάτσε μη πάρεις ηλεκτρικό κατερχαμ, . Αυτά περνούν εύκολα έγκριση.
Κατερχαμ ακούγεται πιο αντρικόΑυτό που τα βιδωνεις ο ίδιος είναι το υπέρτατο για κάποιον σαν εσένα.
Πραγματικά μοναδικό.Κάτι αλλά ρεπλικα που τα φτιάχνουν πως παιρνουν έγκριση;
-
Εμενα το Κατερχαμ μου βγάζει κάτι σε αλυσοπρίονο, τέτοιο πράγμα. Οχι σαν τα σουηδικά που είναι σαν βρισιά:
Άντε μωρη Husqvarna από δω πέρα!
Ξανά στο θέμα μας, ο Αλεξέι Τσιπροφ που εμφανιστηκε κομματάκι ανανεωμένος θα έλεγα ως man in black στο συνέδριο της Μαδουρικης νεολαίας είπε ένα ενδιαφέρον για επιδοτηση ενοικιου έως και 350€ για ζευγάρια κάτω των 40 με δύο παιδιά.
O Τζοκόντος από την άλλη με τη φεγγαροβλαμμενη και το διχιλιαρο στη γέννα δε βλέπω να πολυταραξε τα νερά παρόλο το θετικό του μέτρου. Βλέπετε λόγω covid με τόση κλεισούρα άμα μένανε τα νέα ζευγάρια στο δικό τους σπίτι θα είχαμε τη Βούλτεψη να σκούζει για έλλειψη babylino. Αφού όμως πάρα πολλοί νεοι είναι στα πατρικά, απλά κρέμονται σταλακτιτες από τα ταβάνια των παιδικών δωματίων 30χρονων αγοριωνε και τα κορίτσα οnly fans να βγει το μεροκάματο...
Αν του Αλεξέι υλοποιηθει και το ενοίκιο τριαριου δεν κοστίζει πια ως μαγαζιού σε ημικεντρικο σημείο αλλά ως γκαρσονιέρα/δυάρι ίσως να αρχίσουν περισσότερα γκαπα-γκουπα τα βράδια και αυξηθουμε κομματάκι και μειωθούν και αυτοί οι περίεργοι λοατκι. Άσε που θα σταματήσουν μπακουροι να παίζουν τετρις με πυθαρια ηδονής 100+ kg στο Tinder μπας και σκοράρουν αφού οι καιροί είναι δύσκολοι για σπίτια και παντριες...
-
Κάπου άκουγα έναν ειδικό. Έλεγε πως η χειρότερη περίπτωση ήταν η Βουλγαρία και ότι η Ελλάδα σιγά σιγά πάει σε σοβαρό πρόβλημα που δεν θα λύνεται αν δεν γεννηθούν τουλάχιστον 2,6-2,7 παιδιά ανά οικογένεια.
Η Κύπρος είναι σε κάπως καλό επίπεδο.Ο λόγος είναι ότι στατιστικά πρέπει να γεννηθούν θηλυκά με σκοπό την διαιώνιση του είδους.
Άλλη μια απόδειξη ότι οι γυναίκες είναι το ανώτερο ον σε αυτον τον πλανήτη αλλά και καταπιεσμένο.Πρώτα από όλα όταν οι νέοι κάνουν οικογένειες δεν έχουν χρόνο για βλακείες. Για αυτό βλέπουμε πως παλαιότερα η κοινωνία είχε έναν καθως πρεπει τρόπο συμπεριφοράς διότι οι περισσότεροι προσπαθούσαν να δώσουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά και έτσι αυτό περιόριζαν την βλακεία στον εγκέφαλο τους.
Σήμερα βλέπεις 40 ρηδες να συμπεριφέρονται σαν 25 αρηδες. Να κάνουν αστεία που κάνουν φοιτητές. Δηλαδή χαμηλό επίπεδο εξέλιξης. Αφού δεν υπάρχει η οικογένεια και η απαραίτητη σοβαρότητα που απαιτείται για να την συντηρήσεις, χαζεύει ο άνθρωπος, αφού δεν έχει σκοπό στη ζωή του.Δεν θα δεις 40++ με οικογένεια να μπεκροπινει και να πηγαίνει σε αφτερ με 20 Χρονα αν έχει παιδιά να αναθρέψει και να τους διδάξει τον κόσμο.
Δες τι γίνεται με τα κατοικίδια. Έχουν τρελαθεί όλοι με τα σκυλια. Όλες οι κοπέλες που γνωρίζω είτε έχουν σκυλιά είτε θέλουν να αποκτήσουν.
Γιατί γίνεται αυτό;
Διότι τα σκυλιά όταν έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο έχουν επικοινωνία και ο άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να τα συντηρεί και να τα αναθρέψει. Παράγονται οι ίδιες ορμόνες στον εγκέφαλο των κοπελιων με εκείνες όταν αγκαλιάζουν και φροντίζουν ένα μωρό. Η φύση η ίδια τους δείχνει τον δρόμο να αποκτήσουν μωρά αλλά δεν μπορούν και το αντισταθμίζουν με σκυλιά.Πέρα από την μόδα παρατήρησε πόσες νέες κοπέλες έχουν σκυλάκια. Όλες αυτές θέλουν κατά βάθος ένα μωρό αλλά οι περιστάσεις και η καριέρα δεν τις το επιτρέπουν.
Υ.γ Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν οικογένεια και είναι αποδεκτό αλλά εγώ μιλώ για την πλειοψηφία όσων θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω περιστάσεων
-
Μη χολοσκατε ρε, θα εφαρμόσει τώρα τις νεοφιλευθερες πολιτικές οι κυβέρνηση, που οπως αποδείχτηκε πριν στο άρθρο που ανάρτησε ο φίλος fiver, θα μειώσουν τις ανισότητες και θα ρέει το χρήμα για τους φτωχότερους, θα τους φύγει το άγχος και θα επιδοθούν μαζικά στο bare back προς αναπαραγωγή ελληνορθόδοξων απογόνων.
-
Σίγουρα Πηλιε. Άμα είσαι στη σωστή πλευρά του λόφου, ως άλλος Σκλαβε-νιτης θα πετάς το ξεροκομματο στην πισίνα σου και θα πέφτει ο εργαζόμενος με άψογο (φιλ)ελεύθερο και ουχί γύφτιο όπως επί Μαδουραιων κολύμπι να το παντελονιασει.
Αν είσαι από τη λάθος πλευρά, τσάι και συμπάθεια. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπως αυτή φίλου που βγήκαμε έξω και με 718 (όχι cayman, €) μου είπε ότι κάνει ζωα-ρα και ζητώ ο Κούλης και να τον βαλσαμωσουμε μέχρι να έρθει ο υιός Κωνσταντίνος ο Β' (ο love) αν και δεν υπάρχει άγχος αφού ο θείος του ο δημαρχεσε μέσα με τη first lady Σία θα καλύψουν το κενό.Χώρια που με τις Μπελ(χ)άρες τέλος οι μπελάδες με τους απέναντι. Τι να του λέω ότι όπως μικραινουμε τα σκαριά και τις οροφές πάμε για tap water navy και μη πολυχαιρεσαι που κάνουμε τα απολύτως αναγκαία, χαμπάρι. Και Α και ΟΥ mode...
-
Υπέροχη μέρα σήμερα, καλοκαιρινή, ρέει το χρήμα επί ΝΔ και δεν πέφτει καρφίτσα στα τραπέζια της παραλίας του Βόλου, φρεντο για όλους!
Πάνε οι δυστχυχες μέρες του Σύριζα, που άνθρωποι σκυθρωποι σε κάποιο ανήλιαγο κουτούκι βλαστημούσαν τη μοίρα τους και την αριστερά που τους πρόδωσε, μ' ένα καραφάκι ρετσίνα και λίγο κρομμύδι...Και καθώς είμαι πρώτο τραπέζι πίστα-παραλία, δίπλα μου ακριβώς κάποιο Γυμνάσιο κάνει ασκήσεις για την παρέλαση, με τον γυμναστή (υποθέτω) να δίνει παραγγέλματα, προσπαθώντας να συγχρονίσουν τα Vans και τα Reebok να βγει το κράπα-κρούπα του άρβυλου... "Προοσ'χΉ! Κλιναατ' επ' αρίστεεΑΑΑΟΥ!"
(Εννοείται χωρίς μάσκες)
Θα τα δουν αυτά οι Επενδυταί της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της Σίλικον Βάλεη και θα τρέξουν στην Ellada 2.0 να στήσουν τις υποδομές τους, ιδού ο Στρατός τους...
-
Ναι ρε μπρο, αλλά άμα βρέξει;
Παντως μπορείτε να συνεχίσετε τη διασκέδαση σας με την εξής υπεροχοκαταπληκτικη παρταρα αύριο:
https://www.zougla.gr/greece/article/parti-tis-dimiourgias-ksana-ston-polixoro-das-ston-paradiso-amarousiouΜπα Θανουλη, κάνουμε και "αλληλεγγιές"; Πουντο το ελεύθερο χέρι της αγοράς να σε ενισΧυσει;
Εν τω μεταξύ εσύ είσαι της μουσικής οπότε ντέφι και αλυσίδα (ως φασιστακος) θα κρατάς. Η αρκούδα (ο Fail-ος) πού θα είναι; -
Βοήθημα 100 ευρώ για όσους γάλλους κερδίζουν λιγότερα απο 2.000 ευρώ το μήνα καθαρά, εξήγγειλε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ, σε μια προσπάθεια της γαλλικής κυβέρνησης να ανακουφίσει όσους πλήττονται απο τις αυξήσεις στα καύσιμα.
Τουλάχιστον να ξέρουμε πως τα επιπλεον δισεκατομμύρια που χρεωθηκαμε, πηγαίνουν σε καλή μεριά και πιάνουν τόπο.
-
Likeeasy ο Πήλιος
-
Εμείς(πολιτικοί και συνδικαλΗστες) διαλύσαμε τα ναυπηγεία...
Ευτυχώς μετά την επιτυχία της Σύρου, φαίνεται θα υπάρξει ακόμα καλύτερη τύχη για ναυπηγεία Ελευσίνας. -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμείς(πολιτικοί και συνδικαλΗστες) διαλύσαμε τα ναυπηγεία...
Ευτυχώς μετά την επιτυχία της Σύρου, φαίνεται θα υπάρξει ακόμα καλύτερη τύχη για ναυπηγεία Ελευσίνας.Κρατάμε μικρό καλάθι γιατί μπορεί απλά να είναι ένα πυροτέχνημα συνδεδεμένο με το πρόγραμμα των κορβετών.
Να δούμε τι θα καταφέρει ο μπομπούκος. Βέβαια αυτός είναι μπουμπούκος, ακροδεξιός και τσιρίζει. Ενώ με τον προηγούμενο τον δημοκράτη, τον φίλο του λαού, τον δρακογεννημένο είδαν μεγάλη προκοπή τα ναυπηγεία, όλη μέρα με αυτά ασχολούνταν... (μέχρι που έχασε και την έδρα του από τον Πολάκη) -
Έτσι μπράβο γιατί τα ναυπηγεία είναι άτιμο πράγμα αφού είναι ή του ύψους ή του βαθους. Πχ της Χαλκίδας τα τελευταία χρόνια δουλευει διαρκως, αφού είναι μέσα όλη η Seajets και επίσης κάποια Blue Star. Επίσης για χρόνια τώρα φτιάχνεται από το μηδέν ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο και τελειώνει.
Το Νεωριο Συρου δουλευει με εμπορικά πλοία, δεν έχει μια στάνταρ εταιρεία με επιβατηγά ή το ΠΝ. Πάντως η πώληση του το '92 μας είχε ανατινάξει αφού απασχολούσε κόσμο. 650.000.000 δραχμες (γελάει ο κόσμος) όταν άξιζε πολλά περισσότερα μαζί με τα ακίνητα στον Πειραιά και τα τότε καινουργια μηχανήματα και ναυπηγικές κλίνες (ακόμα οι ιδιες είναι).
Η onex μπήκε το '17 γύρω στο Πασχα, ήμουν κάτω και έβλεπα κινητικότητα μέσα με εργαζόμενους συγκεντρωμένους κτλ. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ξοφλημενοι πολιτικοι, κομματα και πολιτικες δεν θα επρεπε να εχουν καμια θεση στο πολιτικο τοπιο. Οσο ομως θα υπαρχουν ψηφοφοροι που επιδιωκουν πελατειακη σχεση με την Δημοκρατια, θα βλεπω αρκετα γραφικα, περυτιλιγμενα με χαρτι ιλουστρασιον
και κυριως αριστερη σπουδή.
Η ονειρωξη ξεκινα απο το κεφαλι.Πες τα ρε Ντάστερ, γιατί τα λέω γω στους Νεοδημοκράτες για τα "ξοφλημένα" και δεν μου δίνουν σημασία!
Καλημέρες...
Πηλιου συγχαρητηρια! Εκανες επισημα την πρωτη σου λογοκρισια. Ειχα συνηθησει βεβαια να διαστρεβλωνεις οτι διαβαζεις ή ακους και βλεπεις. Ομως εκανες την υπερβαση... Μπραβο!
-
Και που σαι ακόμα...
Είναι μαθημενοι πάντως οι δεξιοί να υφίστανται λογοκρισίες και διώξεις γενικότερα, αντέχουν..."Γίπι καγιέ μαδαφάκαζ!
Και μέρυ κρίστμας..."
οσονούπω απ τον Κωθτή. -
Πηλιου οκ ειναι η αποψη σου πως οταν γραφουν αλλοι εκτος των ιδεολογικα προσκειμενων , δικαιολογειται η λογοκρισια η παράφραση κλπ. Αν και το θεωρω λιγουλακι φασιστικο σε παραδεχομαι που το καταθετεις με θαρρος. Ή μήπως θράσος? Anyway
-
Πηλιου οκ ειναι η αποψη σου πως οταν γραφουν αλλοι εκτος των ιδεολογικα προσκειμενων , δικαιολογειται η λογοκρισια η παράφραση κλπ. Αν και το θεωρω λιγουλακι φασιστικο σε παραδεχομαι που το καταθετεις με θαρρος. Ή μήπως θράσος? Anyway
Μόνο φασιστικό; από λαδεμπορικό έως γερμανοτσολιαδίστικο θα το έλεγα... μέχρι κι εγώ έχω εκπλαγεί απ το θράσος μου, δεν με αναγνωρίζω... βασικά, ο,τι χειρότερο χαρακτηρισμό μπορείς να σκεφτείς και δεν ντρέπεσαι να γράψεις, και βάλε!
-
Ξοφλημενοι πολιτικοι, κομματα και πολιτικες δεν θα επρεπε να εχουν καμια θεση στο πολιτικο τοπιο. Οσο ομως θα υπαρχουν ψηφοφοροι που επιδιωκουν πελατειακη σχεση με την Νέα Δημοκρατια, θα βλεπω αρκετα γραφικα, περυτιλιγμενα με χαρτι ιλουστρασιον και κυριως αριστερη σπουδή.
Η ονειρωξη ξεκινα απο το κεφαλι.Να σημειωθεί πως το Νέα με έντονα γράμματα είναι η δική μου επέμβαση στην αρχική παράγραφο του Ντάστερ, μην τυχόν και παρεξηγήσει κανείς και το εκλάβει λάθος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2