-
-
@ntou said in Νέο Ford Focus MK4:
Αυτό πιο πολύ μοιάζει για λαπτοπ στο πίσω κάθισμα πάρα για infotainment.
-
Κανε τον κοπο να κανεις ζουμ και στις αλλες φωτο του link που ανεβασα και θα δεις οτι δεν ειναι laptop.
-
η καινουργια οθονη infotainment και το HUD.. για την οθονη η διαφορα ειναι ξεκαθαρη, για το δευτερο μπορουν να μας πουν οι κατοχοι αν υπαρχει διαφορα στις διαστασεις
-
και απο το πλαι
-
Στο 2.25 φαίνεται η νέα οθόνη. Αφορά την γιαπωνέζικη έκδοση αλλά μάλλον αφορά και εμάς. Το είχα ξανανεβασει προ μηνών.
-
Ναι το ειχα ανεβασει κι εγω σε παλαιοτερη αναρτηση, αποτι φαινεται παμε σε τετοια υλοποιηση.. το μονο κακο οτι λειπουν καποια φυσικα χειριστηρια, μαλλον του ηχοσυστηματος (;) και οτι αυτα του κλιματισμου μοιαζουν πολυ μικρα
-
Καλησπέρα. Από ότι βλέπω στο fb σήμερα παρουσιάστηκε το Fiesta f/l. Άρα λογικά μέσα στο επόμενο 6μηνο είναι εύλογο να παρουσιάσουν και το Focus f/l;
-
Δεδομένου ότι το Fiesta παρουσιάστηκε ενάμιση χρόνο μέτά το Fiesta, θα έλεγα ότι το δικό του f/l είναι 1-1,5 έτη μακριά.
-
Για το Focus η εσωτερική πληροφόρη αναφέρει Μάρτιο 2022...θα δούμε...!
-
Φαντάζομαι θα έχει σήμα στη μάσκα όπως το Fiesta...
-
-
Καλημέρα, μια απο τα ίδια.... Αν δεν το ανέβαζες δεν θα το κοίταγα. Άντε τώρα να βρω μέρα , να πάω....
-
@jobous said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλημέρα, μια απο τα ίδια.... Αν δεν το ανέβαζες δεν θα το κοίταγα. Άντε τώρα να βρω μέρα , να πάω....
Γεια χαρά, πού το βλέπετε αυτό; Tο βγάζει μήπως και το Ford Etis, έχει τσεκάρει κανείς; Με τo FordPass app αντιμετωπίζω κάποια θέματα λόγω παλαιότερου Android...
-
το είδαμε στο FordPass, στο Etis επίσης το εμφανίζει μαζί με ένα άλλο:
Outstanding Field Service Actions
20P25 - FOCUS EPB MALFUNCTION MESSAGE
21B43 - FOCUS 1.0L ACCESORY DRIVE TENSIONER BOLTμιλάμε πάντα για 1000αρι mild-hybrid
-
Μάλιστα, ευχαριστώ, το βγάζει και σε εμένα στο Ford Etis τελικά (προς στιγμήν νόμιζα ότι όχι) όπως και στο basic version του Etis εδώ: https://www.ford.gr/owner/my-vehicle/safety-recalls
21B43 - FOCUS 1.0L ACCESORY DRIVE TENSIONER BOLT
-
Καλημέρα, πήρα σήμερα και μου είπαν ότι το ανταλλακτικό είναι σε έλλειψη και εγινε παραγγελία. Κάνα μήνα περίπου υπολογίζουν. Προληπτική αλλαγή......
-
Για να καταλάβω πρόκειται για γενικευμένο πρόβλημα με τον 1.0 ecoboost hybrid και γίνεται ανάκληση?
-
Σε ανακλήσεις δεν στέλνουν συνήθως και επίσημη επιστολή γιατί -πρέπει-να γίνει η αλλαγή; Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Εδώ τους τηλεφώνησα εγώ, αφού είδα την ανάρτηση στο φόρουμ. Μου είπαν ότι πρόκειται για προληπτική αλλαγή/βελτίωση και πρέπει να παραγγελθεί πρώτα το ανταλλακτικό. Πάλι βέβαια, το αφήνεις χωρίς να την κάνεις άμεσα; Μάλλον όχι.
-
Για να κάνει ανάκληση , σημαίνει ότι υπάρχει επαναλαμβανόμενη αστοχία στο συγκεκριμένο εξάρτημα, με τέτοια συχνότητα που η εταιρεία θεωρεί ότι το κόστος της ανάκλησης είναι μικρότερο του κόστους επισκευής μιας τέτοιας βλάβης για όλες τις περιπτώσεις που θα εμφανίσουν το πρόβλημα (μαζί και το όποιο θέμα για το image της εταιρείας).
Τώρα ο υπάλληλος που με πήρε μου είπε ότι είναι προληπτικό και ότι μπορώ να το χρησιμοποιώ κανονικά.
Ford Focus MK4