-
Διακοπές τέλος
-
Ρε Αγγελάρα, πρέπει να σηκωθώ στις 3, θα με αφήσεις να πάω για ύπνο??
Γράφε στο σουμπαρού φόρουμ ρε φίλε, έλεος. Κανείς δεν έχει σκοπό να σε αδικήσει.
-
ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥIMPREZA WRX 2.5 HATCH
-
--
-
-
Έτσι, χωρίς έλεος.
-
Άγγελε, τελικά είσαι εσύ ή το ανηψάκι σου? Εντάξει δικαιώθηκες!
-
Όντως ήθαν τα wrx. Αλλά 50 κομμάτια μόνο και τέλος! Και αυτά μόνο σε μπλε ή μαύρο!
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Όντως ήθαν τα wrx. Αλλά 50 κομμάτια μόνο και τέλος! Και αυτά μόνο σε μπλε ή μαύρο!Φτου γμτ, και ήθελα να το πάρω σε κίτρινο
-
Το justy συμπαραγωγή με το sirion. To προηγούμενο justy συμπαραγωγή με το ignis και πάει λέγοντας. Μονόδρομος οι συμπαραγωγές για τη βιωσιμότητα των εταιριών?
-
Γνωρίζει κάποιος αν πωλείται ακόμα το τελευταίο sti 2,5 ακόμα και ως στοκ. Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν πωλείται ακόμα το τελευταίο sti 2,5 ακόμα και ως στοκ. Ευχαριστώ!στην Γλυφαδα που ειχα ρωτησει μου ειπαν οτι δεν εχει μεινει τιποτα...
-
Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ευρώπη και Ελλάδα το καινούργιο Forester?
-
Ο χρήστης Mike Daskalakis έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ευρώπη και Ελλάδα το καινούργιο Forester?Mάλλον αρχές του καλοκαιριού ίσως και λίγο νωρίτερα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ξέρει κανείς πότε θα έρθει στην Ευρώπη και Ελλάδα το καινούργιο Forester?
Mάλλον αρχές του καλοκαιριού ίσως και λίγο νωρίτερα.
Σχετικά με το νέο forester http://www.off-road.gr/article1204.html
-
Tον Φεβρουαριο αντε αρχες Μαρτιου κανει την Πανευρωπαικη του παρουσιαση στη Βορεια Ελλαδα με πιο πιθανο μερος τη Θεσσαλονικη, τωρα ποτε θα ερθει εδω δεν ξερω αλλα εφοσον παρουσιαστει και ειδικα πρωτα σε μας το θεωρω απιθανο να αργησει να ερθει κανονικα!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Tον Φεβρουαριο αντε αρχες Μαρτιου κανει την Πανευρωπαικη του παρουσιαση στη Βορεια Ελλαδα με πιο πιθανο μερος τη Θεσσαλονικη, τωρα ποτε θα ερθει εδω δεν ξερω αλλα εφοσον παρουσιαστει και ειδικα πρωτα σε μας το θεωρω απιθανο να αργησει να ερθει κανονικα!σερρες για 5 μερες
-
Χθες με πηγαν βολτα με ενα STi 07 μοντελλο αλλα με διλητρο κινητηρα αντι 2.5 που εχετε εσεις εκει καθως το αμαξι εγινε εισαγωγη απ'την Ιαπωνια. Απιστευτη δυναμη και ροπη,δεν το συζητω!! Ο ιδιοκτητης μου ειπε πως τα Ιαπωνικα ειναι πιο γρηγορα απ'τα 2.5 της Ευρωπης,ειναι αληθεια αυτο παιδια?
-
-
περισσότερο μου μοιάζει με νέο forester παρά legacy.
από την άλλη η μόνιμη τετρακίνηση σε φάση κρίσης, όπου όλοι θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση ...
τουλάχιστον εγώ δεν κάνω πολλά χλμ
SUBARU Forum