Περί αμορτισέρ, συνέχεια:
Έβαλα τελικά τα kyb excel-g. Κωδικός για sporting μπροστά, είναι λίγο πιο χοντρά απ' αυτά για τα απλά punto. Τα πίσω είναι ίδια για όλα τα μοντέλα. Κόστος: 260 ευρώ μαζί με τα περαστικά, δλδ πολύ-πολύ φτηνά.
Btw, έμαθα επιτέλους τι αμορτισέρ φορούσε το αυτοκίνητο από την μαμά Fiat. Cofap λέγονται και φτιάχνονται στη Βραζιλία.
http://cofap.pl/en/history.htm
Δοκίμασα σήμερα τα kyb σε σβέλτους ρυθμούς. Τα έβαλα τη Δευτέρα και έχουν κάνει 500+ χλμ, οπότε νομίζω πως τα συμπεράσματα είναι αρκετά ασφαλή. Υπ' όψιν πως τα αμορτισέρ μου είναι κουρασμένα (ως τελειωμένα) εδώ και 10.000χλμ, οπότε ίσως να είμαι επηρεασμένος απ' αυτό.
Μου φαίνεται να κοπανάνε λιγότερο από τα μαμά, ειδικά με μικρή ταχύτητα, κάποιες γνωστές ανωμαλίες δεν τις πολυκαταλαβαίνω πλέον. Στα πολλά, νιώθεις τις ανωμαλίες, χτυπάνε, αλλά φαίνονται να είναι όλα υπό έλεγχο.
Στα του στριψίματος:
turn-in! Το τιμόνι βάρυνε λίιιγο, αλλά βασικά το αυτοκίνητο απέκτησε turn in καλύτερο από αυτό που είχε ποτέ. Το αυτοκίνητο ακολουθεί την πορεία που ορίζεις με το τιμόνι ακόμα και εκεί που νομίζεις ότι 'δεν έχει άλλο' και πως θα αρχίσει να γλιστράει. Υπ' όψιν πως τα λάστιχά μου βρίσκονται σε κακή κατάσταση και δεν ένιωσα καθόλου υποστροφή σήμερα, ούτε κάν ένα γλίστρημα/σπινάρισμα από τους εμπρός τροχούς. Προφανώς τα αμορτισέρ κρατάνε τους τροχούς σε πολύ καλή επαφή με το δρόμο. Σε 2 στροφές περίμενα να φύγω απέναντι και όχι μόνο δε συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά στρίβοντας κι άλλο το τιμόνι, το αυτοκίνητο υπάκουσε στις εντολές μου.
Υποθέτω πως αν είχα αυτά τα αμορτισέρ εδώ και 10Κ χλμ, τα λάστιχά μου θα είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ λιγότερο.
Οι κλίσεις είναι υπαρκτές ως αρκετές, ίσως να ξενίσουν κάποιον, ειδικά στα πολλά χιλιόμετρα. Παρ' όλο που γέρνει, το αυτοκίνητο 'ακούει'. Απλά είναι θέμα συνήθειας και εμπιστοσύνης. Εγώ είχα συνηθίσει σε κλίσεις χωρίς έλεγχο, οπότε τώρα η όλη διαδικασία μου φαίνεται πολύ ωραία.
Για το φρενάρισμα δεν έχω ιδιαίτερη άποψη καθώς άλλαξα και τακάκια, οπότε ούτε πίεσα αρκετά ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος για του που οφείλεται η βελτίωσή του. Το αυοκίνητο δεν βουτάει όσο πριν, αυτό είναι σίγουρο.
Γενικά, απ όσο μπόρεσα να καταλάβω, τα αμορτισέρ επιτρέπουν ταλαντώσεις του αμαξώματος, αλλά το αμάξι στρίβει. Αφήνουν το αυτοκίνητο να πάρει γρήγορα την κλίση που θα του επιτρέψουν, αλλά διατηρείται ο έλεγχος. Με απλά λόγια:
στρίβεις-γέρνει όσο είναι να γείρει-αλλά εξακολουθεί να ακούει στο τιμόνι κλπ.
Για τα τα χρήματά τους (αμφιβάλλω αν υπάρχουν πιο φτηνά) τα βρίσκω μια πολύ καλή πρόταση! Τίποτα το εξτρίμ, ούτε κοπανάει το αυτοκίνητο, ούτε είναι πολύ μαλακό. Αποτελεσματικά και μάλλον καθόλου απόλυτα/απαιτητικά.
Νομίζω πως θα έχω αρκετό όφελος και με την προσθήκη μιας μπάρας θόλων.