@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
@k-m said in Seat Leon Mk4 (2020):
@polioan said in Seat Leon Mk4 (2020):
Τελευταία ενημέρωση από την αντιπροσωπεία:
Ξεκίνησε το φόρτωμα των καινούριων LEON μόνο και έρχονται Ελλάδα. Αυτήν την εβδομάδα στέλνουν 5 αυτοκίνητα. Την επόμενη περισσότερα και πάει λέγοντας.
Κάπου εκεί θα είναι και το δικό μου!
Αλλά η κοινή λογική λέει: Είναι δυνατόν να κάνουν αποστολές κάθε εβδομάδα 5-10 αυτοκίνητα μόνο?
Τους συμφέρει? Κανονικά δεν κάνουν μαζικές αποστολές?
seat leon ή cupra leon ?
Seat Leon 1.5 150hp FR PLUS
Με το καλό να παραλάβεις και καλοταξιδο!
Να το ευχαριστηθεις με την ψυχή σου!
Αναφορικά με τα όσα λέγονται πριν, θεωρώ ότι όλα είναι τυχερά...
Πήραμε ολόκληρη η παρέα seat Ibiza το 2005, 6 αυτοκίνητα, από όλους το δικό μου έβγαλε θέματα.
Έτυχε, συμβιβάστηκα, κυνήγησα για να περαστούν κάποια πράγματα εγγύηση και το κράτησα εν τέλει 17 χρόνια.
Όταν ξεκίνησα να ψάχνομαι για καινούριο πέρσυ, έκλεισα τεστ drive σχεδόν σε όλα της κατηγορίας Leon, κυρίως ευρωπαϊκά και ιαπωνικά...
Βάσει των δικών μου κριτηρίων και προτεραιοτήτων που θέτω κατέληξα σχετικά εύκολα στο Λεόν plug in hybrid, έχω κάνει 5k χιλιόμετρα από τον Ιούλιο και δεν έχω κανένα παράπονο, πέρα από το καταραμένο κλειδωμένο full link.. (σημειωτέον ότι το αυτοκίνητο είχε ήδη 6k χιλιόμετρα επάνω καθώς ήμουν τυχερός και βρήκα test drive μοντέλο σε πολύ καλή τιμή.).
Όσον αφορά τις αντιπροσωπείες, προσωπικά δεν έχω βρει και καμιά να πω ουαου εξυπηρέτηση...
Της σεατ που έχω επαφή τόσα χρόνια θεωρώ ότι είναι απλά οκ.
Η χειρότερες που έχω συνεργαστεί είναι ξεκάθαρα και με διαφορά της Mercedes για εμένα καθώς εγώ ασχολουμουν με τη συντήρηση του αυτοκινήτου του πατέρα μου μέχρι που είπα ότι τα παρατάω και έκανα καταγγελία σε μια συγκεκριμένη.