-
Καλησπέρα.
Εχω ενα opel corsa c 1.4 twinport.
Το αμάξι δουλέυει μόνο στο υγραέριο στην βενζίνη τίποτα, ακόμα και οταν το γυρνάω στην εθνική με κάποια χιλιόμετρα στην βενζίνα τίποτα.. σβήνει.
Η αντλία βενζίνης δουλευει, αλλάχτηκε οπος επίσης και την εχω τσεκάρει κάνοντας μίζα με πατημένη την ασφάλεια της μπεκιέρας πετάει βενζήνη.
Το αμάξι πρίν κάνα 6μηνο είχε πάλι πρόβλημα, τότε είχε αλλαχτεί εγκέφαλος (250€)
Τώρα οπος είπα στην βενζίνα δέν παιρνει μπρός,
η αντλία δουλέυει κανονικά, Λαμπάκι δέν εχω κανένα!
Εχει κανεις καμια ιδέα για το τί μπορεί να φταίει? Κάμια κρυμένη ασφάλεια μπέκ ? Ολα δείχνουν οτι τα μπέκ δέν δουλευουν, αλλά να βούλωσαν ταυτόχρονα και τα 4 δυσκολα.
Φοβάμαι οτι πάλι κάτι παίζει με τον εγκέφαλο γιατί και πρίν 7-8 χρόνια πάλι τον είχαμε αλλάξει γιατί είχε πρόβλημα.
Αν εχει πάλι εγκέφαλο σε τόσο μικρό διάστημα θα το πουλήσω ανταλλακτικά
-
Καλησπέρα.
Εχω ενα opel corsa c 1.4 twinport.
Το αμάξι δουλέυει μόνο στο υγραέριο στην βενζίνη τίποτα, ακόμα και οταν το γυρνάω στην εθνική με κάποια χιλιόμετρα στην βενζίνα τίποτα.. σβήνει.
Η αντλία βενζίνης δουλευει, αλλάχτηκε οπος επίσης και την εχω τσεκάρει κάνοντας μίζα με πατημένη την ασφάλεια της μπεκιέρας πετάει βενζήνη.
Το αμάξι πρίν κάνα 6μηνο είχε πάλι πρόβλημα, τότε είχε αλλαχτεί εγκέφαλος (250€)
Τώρα οπος είπα στην βενζίνα δέν παιρνει μπρός,
η αντλία δουλέυει κανονικά, Λαμπάκι δέν εχω κανένα!
Εχει κανεις καμια ιδέα για το τί μπορεί να φταίει? Κάμια κρυμένη ασφάλεια μπέκ ? Ολα δείχνουν οτι τα μπέκ δέν δουλευουν, αλλά να βούλωσαν ταυτόχρονα και τα 4 δυσκολα.
Φοβάμαι οτι πάλι κάτι παίζει με τον εγκέφαλο γιατί και πρίν 7-8 χρόνια πάλι τον είχαμε αλλάξει γιατί είχε πρόβλημα.
Αν εχει πάλι εγκέφαλο σε τόσο μικρό διάστημα θα το πουλήσω ανταλλακτικά
-
Πήγαινε για αρχή σε ένα συνεργείο που εξειδικεύεται στο υγραέριο να δουν τον εγκέφαλο μήπως δεν είναι προγραμματισμένος σωστά.
-
@anestis-m
Αφού στο υγραέριο δουλεύει κανονικά το αμάξι τι εννοείς.
Αν και τον ρώτησα τηλεφωνικά τον εγκαταστατη μου.
Το πρόβλημα είναι ότι τα μπεκ βενζίνης δεν δουλεύουν και προσπαθώ να βρω γιατί. -
@giannis_007 said in Δέν δουλέυει στην Βενζίνα :
@anestis-m
Αφού στο υγραέριο δουλεύει κανονικά το αμάξι τι εννοείς.
Αν και τον ρώτησα τηλεφωνικά τον εγκαταστατη μου.
Το πρόβλημα είναι ότι τα μπεκ βενζίνης δεν δουλεύουν και προσπαθώ να βρω γιατί.Εννοώ η χαρτογράφηση του εγκεφάλου μπορεί να μην είναι σωστή με αποτέλεσμα να μην δίνει εντολή να δουλέψει με βενζίνη
-
Γράψε πιο αναλυτικά τι συμβαίνει . Δηλάδή εάν κοψεις τη παροχή στο υγραεριο και το βάλεις μπροστά , τι σου παρουσίαζει. Προφανώς απο το διαδίκτυο λύση δεν θα δωθεί . Αλλά τα μπέκ υγραερίου παίρνουν παλμό απο τα μπέκ βενζίνης. Δηλαδή τωρα το βάζεις μπροστά με υγραέριο ; H αντλία καυσίμου δουλεύει ;
-
@margm
Τώρα το βάζω μπρος κατευθείαν με υγραέριο μόνο για βασικές μετακινήσεις.
Αν το γυρίσω στην βενζίνη σβήνει.
Η αντλία δουλεύει 100% εκτός ότι την άλλαξα βραχυκύκλωσα το ρελέ την ώρα που έκανε μίζα και βενζίνη στέλνει (με πατημένη την βαλβίδα της μπεκιερας πέταξε βενζίνη) βέβαια η αλήθεια είναι ότι μετά από 1-2 δευτερόλεπτα πέταξε βενζίνη στο μιζαρισμα όχι κατευθείαν και όταν πατάω την βαλβίδα δεν βγάζει όταν είναι σβηστό.
Δεν έχει δηλαδή το δίκτυο πίεση καθόλου όταν σβήνει το αμάξι.Υπάρχει κάπου στο δίκτυο βαλβίδα πιέσεως ? Αν ναι τότε θα μπορούσε να έχει χαλάσει και αυτό να εξηγεί όλα τα παραπάνω!
Το φίλτρο βενζίνης το είχα αλλάξει πριν λίγα χιλιόμετρα.
Στη. Εθνική που το δοκίμασα σε μια μεγάλη κατηφόρα το γύρισα στην βενζίνη με 5η και καμια 100αρια χιλιόμετρα.
Πατούσα συνεχώς το γκάζι και απλά που και που κλοτσαγε λίγο σαν να σκάει 1-2 κύλινδροι... -
Έκανα τώρα μια έρευνα..
Όντος έχει βαλβίδα πίεσης στο καπάκι της αντλίας!
Αυτό είναι 100% θα το κοιτάξω αύριο -
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, κάποιο σωληνάκι έχει ρωγμή , κι αντί να στέλνει βενζίνη μπροστά, την επιστρέφει στο ρεζερβουάρ. Το επιβεβαιώνεις, παραγγέλνεις, το αλλάζεις, καθάρισες. - Προσοχή στην επανατοποθέτηση του φλοτέρ, να μην κοπούν τα καλωδιάκια του, και να μπεί σωστά όπως πριν.
ΥΓ. το πιο οικονομικό σενάριο είναι αυτό: -
@dimau said in Δέν δουλέυει στην Βενζίνα :
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, κάποιο σωληνάκι έχει ρωγμή , κι αντί να στέλνει βενζίνη μπροστά, την επιστρέφει στο ρεζερβουάρ. Το επιβεβαιώνεις, παραγγέλνεις, το αλλάζεις, καθάρισες. - Προσοχή στην επανατοποθέτηση του φλοτέρ, να μην κοπούν τα καλωδιάκια του, και να μπεί σωστά όπως πριν.
ΥΓ. το πιο οικονομικό σενάριο είναι αυτό:Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο..
Άνοιξα σήμερα το καπάκι και έβγαλα την βαλβίδα πίεσης φυσηξα μέσα αλλά δεν πέρναγε αέρας προφανος θέλει πολύ πίεση πάνω έγραφε 3,8 bar.
Δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω και στο λάστιχο αν και η αντλία είναι καινούργια καινούριο λάστιχο πριν λίγα χιλιόμετρα την είχα βάλει.
Αυτό δοκιμάζω και ενημερώνω -
@giannis_007 said in Δέν δουλέυει στην Βενζίνα :
@dimau said in Δέν δουλέυει στην Βενζίνα :
ΥΓ. το πιο οικονομικό σενάριο είναι αυτό:Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο..
Άνοιξα σήμερα το καπάκι και έβγαλα την βαλβίδα πίεσης φυσηξα μέσα αλλά δεν πέρναγε αέρας προφανος θέλει πολύ πίεση πάνω έγραφε 3,8 bar.
Δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω και στο λάστιχο αν και η αντλία είναι καινούργια καινούριο λάστιχο πριν λίγα χιλιόμετρα την είχα βάλει.
Αυτό δοκιμάζω και ενημερώνωΤελικά όντος έχει σκάσει το λάστιχο! Πήγα τώρα και την ξανά έβγαλα έχει ένα μεγάλο σκισιμο εκεί που κάνει καμπύλη...
Κοίτα να δεις που τελικά θα το φτιάξουμε από εδώ το αμάξι!! -
Μόλις αλλαξα λάστιχο και το εργαλείο πετάει!!
-
Εντομεταξύ το αμάξι με τρολάρει!
Προχθές εφτιαξε και δουλευει κανονικά στην βενζίνη
Σημερα δεν δουλευει στο υγραέριο!!!!!!
μολις γυρναει μπουκώνει και σβήνει!!!
Δέν δουλέυει στην Βενζίνα