-
Δεν μου κάνει για Χαρυ κλιν, έχω δει σχεδόν όλα τα βιντεακια του και τον ακούω συχνά στο ραδιόφωνο , έχει ιδιαίτερη οπτική των πραγμάτων και εκφράζει ανοιχτά τις ανησυχίες του χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστός ή όχι.
-
Εγώ τα αθλητικά δεν τα πολυεχω οπότε δεν τον ακούω στο ραδιόφωνο. Σίγουρα είναι ο πιο all around από τη φουρνιά του Netflix και Χαλκίδα που πήγα να τον δω με μαθήτριες (α να χαθούν, πού με τραβάνε ) ήταν γαμάτος. Μόνο κακό ήταν οτι τελείωσε απότομα η παράσταση. Το καλό είναι ότι με τα αστεία του ενώνει γενιές εύκολα (20-40) οπότε τραβάει κοσμο.
Επόμενη πίστα Ζάρα Πηλιε μόλις βρω την κατάλληλη παρέα... -
Δεν το είδα το βίντεο , αλλά ο Χάρρυ Κλύν, είναι μερικά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από όλους αυτούς τους σεφερλήδες....
Ισως και να υποτιμώ τον σεφερλή...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν το είδα το βίντεο , αλλά ο Χάρρυ Κλύν, είναι μερικά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από όλους αυτούς τους σεφερλήδες....
Ισως και να υποτιμώ τον σεφερλή...
Εντιτ...
Ξεκίνησα να το βλέπω το βίντεο...
Στα γρήγορα το πήγα παρακάτω...
Ο τύπος είναι σε κωστοπούλεια λογική...
Χοντράδες και μόνο...
Και λέτε για τον Τριανταφυλλίδη...
Βλασφημία...
-
P.S. Ζητωντας συγνώμη προκαταβολικά ...Κάντε ένα search το "Μαυρίκιος Μαυρικίου" (ο κύριος στο φωτογραφικό ενσταντανε)
Με αυτούς λεει ασχολούνται όλα τα πρωιναδικα ... Δεν υπάρχει σωτηρία καμία τελικά. -
-
#Αυνανοbionic
-
Λαϊκισμός αυτό το μοντάζ, για τον πιο σοβαρό Υπουργό της Κυβερνήσεως.
-
-
-
Όντως, ΤΙ γκόμενος ήταν!
Τομ Κρουζ και βάλε!
Κρίμα που μας ...ησε εταιροχρονισμένα. -
-
50€ έβαζα, 50€ βάζω.
-
Πραγματικα, ποσο γελοιος να μη μπορει να προβλεψει το καλοκαιρι του 19 τι θα ερχονταν το Φεβρουαριο του 22?
-
-
Που 'σαι βλακακο Άρη, και γιατί οι παραγωγικές μονάδες να τρώνε κρεας μέρα που 'ναι σημερα;
-
Οι (μικρο) Αστοί φίλοι μας πρέπει να βγάλουν το φίδι απ τη τρύπα, που έχουν 2 & 3 αμάξια σε ένα σπίτι, διαμαρτυρίες πτωχών δεν λαμβάνονται υπόψιν, κακώς διατηρούν σαπάκι 15ετιας εξ αρχής, υπάρχει και η Avis ή το Αγοραίο για μια ώρα ανάγκη...
-
Αν και έχετε αντικατασταθεί επάξια...
Τουλάχιστον όμως υπάρχει κορυφαίος Strategos εν καιρώ πολέμου!
Και το χειρότερο, έχω μόνο 3 δωδεκάδες κολοχαρτα απόθεμα, μέχρι το απόγευμα θα έχουν εξαντληθεί στα μάρκετ.
-
Αυτό που οι πολιτικοί φοράνε στρατιωτικά είναι τέρμα γελοίο. Να βάλει και ο υπουργός υγείας στολή γιατρού, έλεος...
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ