-
Οταν οι αριστεροί της προηγούμενης κυβέρνησης , είπαν θα το ρισκάρουμε με τους Τούρκους και αν δεν ήταν ο Καμμένος , θα το είχαν ρισκάρει ακόμα περισσότερο, αστειάκια με τα ραφάλ που θα τα πληρώσουμε πανάκριβα , αλλά θα μας δώσουν μία ηρεμία για 10-15 χρόνια , αυτά τα χαζά αστειάκια των γελοίων-γράφων, θα έχουν την αναγκαία και αρμόζουσα απάντηση...
ναθινγκ περσοναλ , τζαστ μπιζνες που λένε και οι γνώστες...
-
Δηλαδή τώρα με τα Ραφάλ, δεν θα αλωνίζουν καθημερινά οι Τούρκοι στους ουρανούς μαςκαι θα πάρει πίσω τα γεωτρητικά πλοία ο Αγγελόπουλος απ τους Τούρκους;
Αν είναι έτσι, έπιασαν τόπο τα λεφτά μας, χαλάλι... -
Θα αλωνίζουν , αλλά όταν και αν συμβεί επακούμβηση , όπως έγινε το 2020, δεν θα πάει το δικό μας σκατό στην κάλτσα , όπως έγινε με τον Κούλη και έβγαζε διαγγέλματα...
Διότι μέχρι τότε είχαμε το 40χρονο πλοίο που είχαμε πάρει όταν ήμουν εγώ ναύτης , να το δουλεύει ο γιός μου ως ναύτης , απέναντι σε ένα νεότερο τούρκικο, γιατί οι τούρκοι τους αριστερούς τους έχουν στα μουσεία..
-
Τώρα σοβαρά τα πιστεύεις αυτά, πως οι Τούρκοι θα μπουκάρουν από στιγμή σε στιγμή αν έχουμε μόνο F-16 viper ή δε ξερω (πλέον) πως τα λένε, δεν θέλω να παρακολουθώ, αλλά τώρα χάλασαν τα σχέδιά τους γιατί ο Κούλης "κατάφερε" να δώσει μερικά δισεκατομμύρια στον Μακρόν και να "φέρει" και μερικά ραφαλ, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τις νύχτες... πάλι καλά που είναι καταφερτζής ο Κυργιάκος. Θα προκύψουν κι ωραία αστεία για το παρόν νήμα.
-
Εφόσον οι ειδικοί λένε πως αναβαθμίζει στρατηγικά τη χώρα λόγω ειδικών συστημάτων που έχει και συνεργάζεται με τα υπολοιπα αεροσκάφοι με πολλαπλασιαστικη ικανότητα, και εσύ ως άσχετος από τον καναπέ σου δεν το πιστεύεις. Τι συζήτηση να κάνουμε;
Ας τα δώσουν όσοι μολύνουν με diesel τις πόλεις μας. Γιατί όχι; -
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εφόσον οι ειδικοί λένε πως αναβαθμίζει στρατηγικά τη χώρα λόγω ειδικών συστημάτων που έχει και συνεργάζεται με τα υπολοιπα αεροσκάφοι με πολλαπλασιαστικη ικανότητα, και εσύ ως άσχετος από τον καναπέ σου δεν το πιστεύεις. Τι συζήτηση να κάνουμε;
Ας τα δώσουν όσοι μολύνουν με diesel τις πόλεις μας. Γιατί όχι; -
Εδώ κράζουμε τους γελοίους-γράφους που βλέπουμε τα σκίτσα τους...
Συζήτηση έχουμε την πολιτική ... -
-
-
-
-
Πόσο γελοίος...
-
-
Σαφώς! Είχε πολεμήσει με φυσοκάλαμα το 1989, στο Μαρούσι.
-
-
-
-
Δεν είναι γελιογραφία αλλά, πολύ μου άρεσε.
Γέλασα.
https://www.in.gr/2022/01/24/apopsi/aytos-pou-ypodexthike-protos-ta-rafale/ -
@manast said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν είναι γελιογραφία αλλά, πολύ μου άρεσε.
Γέλασα.
https://www.in.gr/2022/01/24/apopsi/aytos-pou-ypodexthike-protos-ta-rafale/Εξαιρετικό κείμενο!
Πολύ κοντά ήταν και το Πιλότος Rafale: "Μετά τον αγιασμό, το μαχητικό πήγαινε πιο γρήγορα"
Αλλά αυτό που έκανε κάτι να σκιρτήσει και μια πατριωτική φλέβα να χτυπήσει μέσα μου ήταν το Γιατί δάκρυσα με τα Rafale
-
Μια ερώτηση από εγκλωβισμένους, οι συντάξεις της Αττικής Οδού ποτε μπαίνουν;;;
Γελοιογραφία & Χιούμορ