-
Γαύρος σιδεράς, σήμερα το πρωί με τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας...
-
-
-
-
Ολη την πίκρα των ηττημένων ψευτοδημοκρατικών μας ανεβάζεις...
Αντε να πάρουν μπρος και οι γαύροι να μας ανεβάζουν κάτι για το ιχθυοτροφείο που έπαιξαν χτες...
-
Τι εννοείς, είναι άλλη μάρκα το αηλάηνερ που φοράει;
(Πλάκα θα χε να δάνεισε το μολύβι ο Βανς και στον Ρούμπιο, για να ζωγραφίσει τον Σταυρό στο σταυρό)
-
-
Ωω, τιι του πεε!
-
Cruiser αν σου αρέσει και ο JD να το κοιτάξεις σοβαρά. Κάποιο θέμα υπάρχει.
-
Εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί που έλεγαν συνειδητά ψέμματα στον κόσμο, για το ποιος προηγείται στις εκλογές, που έβαζαν βιολογικά άνδρες να τσακίζουν γυναίκες στους αγώνες, ή να μπαίνουν στις γυναικείες τουαλέτες και αποδυτήρια.
Η να χρησιμοποιούν το κράτος εναντίον των αντιπάλων τους και όταν χάσουν πανηγυρικά να δίνουν χάρη σε όλους τους δικούς τους.
Και μετά να κατηγορούν τον άλλον όταν κάνει το ίδιο που το είχε υποσχεθεί προεκλογικά.
Δεν μου αρέσουν αυτοί που μας έφεραν ένα βήμα πριν τον πυρηνικό όλεθρο, γιατί είναι ανιστόρητοι και αγράμματοι και βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης.
Ούτε αυτοί που έλεγαν φακ γιούροπ και τώρα παριστάνουν τους υποστηρικτές της παλαιάς και διεφθαρμένης Ευρώπης.
-
Δεν μου αρέσουν αυτοί που έβριζαν την Ε.Ε. αλλά μου αρέσουν αυτοί που έμπρακτα αντιτίθενται στην Ε.Ε.
Φακ Γιούροπ εντ φακ λότζικ!
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τι εννοείς, είναι άλλη μάρκα το αηλάηνερ που φοράει;
(Πλάκα θα χε να δάνεισε το μολύβι ο Βανς και στον Ρούμπιο, για να ζωγραφίσει τον Σταυρό στο σταυρό)
Γατακια
κιμων ο πρωτος διδαξαςλες ;
-
Εν τω μεταξύ, η σιγή του Κρουζερ για το βαμμένο μάτι του αντι-γουοκ πεζοναύτη, είναι πιο αστεία κι απ το γεγονός του μεηκαπ 🥰
Μάλλον πρόκειται για γνήσιους Αμερικάνους που υιοθέτησαν τις πρακτικές των ξεκληρισμένων γηγενων ινδιάνων που εβαφαν τα προσωπά τους.
Έτσι δεν ταυτίζονται και στα σύγχρονα γουέστερν οι ήρωες μοντέρνοι καουμπόηδες;
Γι αυτό ο Τραμπάκουλας βάφεται πορτοκαλί, ο Βανς μαυρομάτης και ο Ρούμπιο σταυροφόρος στο κούτελο, επ ευκαιρία της παραδοσιακής εορτής.
Πάλι καλά που δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις ο Ρούμπιο επί Χάλογουην, να ρίξουμε γέλιο. -
Πάντως για αριστερούλη της γουώκ ατζέντας νομίζω ότι μια χαρά σου φαίνεται βαμμένος...
-
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πάντως για αριστερούλη της γουώκ ατζέντας νομίζω ότι μια χαρά σου φαίνεται βαμμένος...
Να σου πω την αλήθεια, εδώ στα χωριά μας μπορεί να μη ξέρουν τι είναι αυτό το γουοκ, αλλα όταν έρχονται φιτ αγόρια πρωτευουσιάνικα φρέσκα απ το σολάριουμ με κουστουμάκι κι αηλαηνερ , παραδοσιακά το στρίβουν όλοι ζ'πλατέα το μουστάκι, φτιάνουν τη χωρίστρα και χτενίζουν και τα φρύδια, να τους πάρουν με το μαλακό τους μουσαφίρηδες να μη τρομάξουν...
Το ερώτημα είναι εσένα πως σου φαίνεται βαμμένος;
-
-
Τι κοινό έχουν ο Τσιπρας, ο Τραμπ κι ο Μητσοτάκης;
Και οι τρεις έχουν κάποια κενά μνήμης...
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τι κοινό έχουν ο Τσιπρας, ο Τραμπ κι ο Μητσοτάκης;
Και οι τρεις έχουν κάποια κενά μνήμης...
Δυστυχώς ο λαός έχει κενά μνήμης, παγκοσμίως
Εκτός κι ΑΝ αυτοσαρκάζεται -
Μέρα που είναι ....
-
Έβριμπόντι κουλ, δισ ιζ αν ίματζ!
Ένι οφ γιου φάκην λέφτιστ πρικς ριπόστ ιτ, αμ γκόνα μπαν έβρι-μαδαφάκα-λαστ ουαν οφ γιου!
Γελοιογραφία & Χιούμορ