-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Το χειρότερο από άποψη φυσικής και το μεγαλύτερο από άποψη μηχανικών προκλήσεων
Γιατί ?
-
Είχε τον κινητήρα της, δηλαδή ενα πολύ βαρύ στοιχείο του αυτοκινήτου πίσω από τον πίσω άξονα. Αυτό οδηγεί σε πολλαπλασιασμό τις φυγόκεντρες δυνάμεις.
Ο λόγος ήταν ότι ήθελαν να έχει και πίσω θέσεις για παιδιά.
Στην σημερινή εποχή με τα πρότυπα ασφαλείας αυτό θα ήταν απαγορευμένο. Οποτε έμειναν σε αυτήν την διάταξη από φετιχισμό και έπρεπε να αναπτύξουν τεχνολογικές λύσεις για να καλύψουν αυτήν την εν γένη σχεδιαστική της αδυναμία.
-
-
-
Βρέχει εκεί στη Θεσσαλία τώρα;
-
Μυαλά αλλά κρατάνε ομπρέλες
-
-
Κατά τις 4 το απόγευμα ήρθε μήνυμα από το 112 και ξεκίνησε να ρίχνει.
Πιο πολύ για να καλύψουν τον κ.... τους πιστεύω ότι το έστειλαν δεν ήταν τόσο ακραία. -
-
ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
γεια σε όλους Ονομάζομαι ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, είμαι γεωπόνος Ευχαριστώ τον Θεό που επανέφερε τον CHARLY KERKIR στο δρόμο μου. Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν είστε σε οικονομική δυσκολία, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτός ο άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 50.000 € και αυτό μου αρκεί. Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου. Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε. Email: charlykerkir@gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣε ιστοσελιδα αγροτικης εφημεριδας , στα σχολια οπου περνανε γενεες 14 τον μητσοτακη και τον αυγενακη , μιας και τα εχουν κανει μπαχαλο με τις επιδοτησεις , εμφανιζονται συχνα πυκνα κατι σαν το παραπανω.
-
-
Μου θύμισες αυτό! Εντωμεταξύ οσο και αν μεγαλώσουν τα αγόρια και γίνουν άντρες και δη σοβαροί κτλ! Την ίδια αντίδραση έχουν πάντοτε !
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου. Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο,Εντάξει..την αλήθεια λέει ο άνθρωπος! Αύξησε ΚΑΙ το χρέος του..
-
-
Καλημέρα,
-
-
-
-
-
Ωραίο και ρομαντικό ηλιοβασίλεμα !!!
Γελοιογραφία & Χιούμορ