-
Σκέψου τώρα τα χρήματα που δίνουν για να γράψουν συνθήματα λες και αν τα διαβάσει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα αλλάξει ρώτα στην ζωή του....και την ενέργεια που ξοδεύουν για να αλλάξουν τον χώρο....να τα έδιναν για να τον βάψουν.
Δηλαδή να προσέφεραν κοινωνικό έργο στις δημόσιες υποδομές και αν θέλουν να βάλουν μια ταμπέλα που να λέει η τάδε νεολαία αναστήλωσε το τάδε δημόσιο χώρο και τον προσφέρει στον λαό.
Ο κόσμος θα τις έβλεπε με άλλο μάτι. Θα τους χειροκροτούσε.
Άρρωστοι είναι.... Και απλώς προβάλουν τον ψυχισμό τους μέσα από πολιτικές ιδέες. Το ίδιο κάνουν και οι χούλιγκανς, το ίδιο και οι φανατικοί θρησκόληπτοι.
Το αφήγημα του καθενός είναι η δικαιολογία τους. Η αρρώστια τους είναι η αιτία
-
Ενώ αν κάνουμε μια βόλτα στην Πανεπιστημίου ή άλλες περιοχές με δημόσια κτίρια τρίβουμε τα μάτια μας απ την καθαριότητα, την αρχοντιά, την τάξη και την Αλφαδιά.
-
Ξαναλέω έχεις πάει σε δημόσια ιδρύματα να δεις τι γίνεται;;;
Έχεις δει δημόσιο πάρκο πως γίνεται μέσα σε λίγες εβδομάδες;Έχεις δει πως τα παραδίδουν και πως γίνονται;
Έχουμε φτάσει σε σημείο σε δημόσια σχολεία και ίδρυμα όταν γίνεται ανακαίνιση τις αίθουσες να τις κλειδώνουν με συστήματα ασφαλείας.
Διότι ξέρουν πως θα τις καταστρέψουν.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θες να σου δείξω τι παραδίδει το δημόσιο στους πολίτες και πως γίνεται σε 2-3 έτη;
Τι συνθήματα γράφουν;;;
Έχεις πάει σε δημόσια ιδρύματα να δεις την κατάσταση ;;;;
Και στην τελική γιατί να το φτιάξουν αφού σε λίγο καιρό θα γίνει σαν εμπόλεμη ζώνη.
Εντωμετξυ, όντως υπάρχει θέμα κόστους συντήρησης των υποδομών, και αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών ανεπτυγμένων χωρών.
Αλλά στο παράδειγμα εδώ, παραδόθηκε κτήριο χωρίς πρόβλεψη για τις υδρορροές. Δηλαδή βρέχει και τα νερά στραγγίζουν στους τοίχους.
Για αυτό και μαύρισε.Ενώ παράλληλα οι βανδαλιστες καταστρέφουν ότι απομένει
Τι γράφεις πάλι βρε μάνα μου
-
Τι γράφω;;;;
Εσύ μηχανικός είσαι;;;;
Αυτό που σου λέω προβλέπεται.
Αν χτίσεις σπίτι, θα σου πει ο τάδε μηχανικός πως χρειάζεται ειδική κλίση στο τάδε σημείο ειδάλλως τα νερά από το περβάζι, ταράτσα κτλ θα γλύφουν τον τοίχο.
Εδώ έχουν φτιάξει το κτήριο με τρόπο τα νερά να στραγγίζουν στους τοίχους.
-
Σκέψου τώρα τα χρήματα που δίνουν για να γράψουν συνθήματα λες και αν τα διαβάσει κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα αλλάξει ρώτα στην ζωή του....και την ενέργεια που ξοδεύουν για να αλλάξουν τον χώρο....να τα έδιναν για να τον βάψουν.
Δηλαδή να προσέφεραν κοινωνικό έργο στις δημόσιες υποδομές και αν θέλουν να βάλουν μια ταμπέλα που να λέει η τάδε νεολαία αναστήλωσε το τάδε δημόσιο χώρο και τον προσφέρει στον λαό.
Ο κόσμος θα τις έβλεπε με άλλο μάτι. Θα τους χειροκροτούσε.
Άρρωστοι είναι.... Και απλώς προβάλουν τον ψυχισμό τους μέσα από πολιτικές ιδέες. Το ίδιο κάνουν και οι χούλιγκανς, το ίδιο και οι φανατικοί θρησκόληπτοι.
Το αφήγημα του καθενός είναι η δικαιολογία τους. Η αρρώστια τους είναι η αιτία
Αν διαβάσεις το Κομμουνιστικό Μανιφέστο των Μαρξ & Ένγκελς θα σου λυθούν πολλές απορίες για ανάλογες συμπεριφορές.
-
Το έχω διαβάσει. Έχω διαβάσει και αναλυτές αυτού.
-
Τι γράφω;;;;
Εσύ μηχανικός είσαι;;;;
Αυτό που σου λέω προβλέπεται.
Αν χτίσεις σπίτι, θα σου πει ο τάδε μηχανικός πως χρειάζεται ειδική κλίση στο τάδε σημείο ειδάλλως τα νερά από το περβάζι, ταράτσα κτλ θα γλύφουν τον τοίχο
Εγώ μάνα μου ένας ταπεινός απόφοιτος λυκείου είμαι.
Αυτο που βλέπεις μαυρισμένο είναι το στηθαίο του δώματος, ο χρωματισμός του δεν έχει σχέση με την όδευση των ομβρίων της ταράτσας. -
@red_monster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Αυτο που βλέπεις μαυρισμένο είναι το στηθαίο του δώματος, ο χρωματισμός του δεν έχει σχέση με την όδευση των ομβρίων της ταράτσας
Όχι της ταράτσας, του στηθαίου. Αυτό στην κορυφή του απαιτεί μικρή κλίση ώστε να μην συμβαίνει αυτό στους τοίχους. Αυτό που βλέπουμε είναι πρόχειροδουλεια και δεν το προεβλεψαν. Ακόμα και νέο να παραδοθεί το κτήριο σε ένα έτος θα μαυρίσει ο τοίχος απο τα νερά που στραγγίζουν τη σκόνη και τους ρύπους.
-
-
Αυτο που βλέπεις μαυρισμένο είναι το στηθαίο του δώματος, ο χρωματισμός του δεν έχει σχέση με την όδευση των ομβρίων της ταράτσας
Όχι της ταράτσας, του στηθαίου. Αυτό στην κορυφή του απαιτεί μικρή κλίση ώστε να μην συμβαίνει αυτό στους τοίχους. Αυτό που βλέπουμε είναι πρόχειροδουλεια και δεν το προεβλεψαν. Ακόμα και νέο να παραδοθεί το κτήριο σε ένα έτος θα μαυρίσει ο τοίχος απο τα νερά που στραγγίζουν τη σκόνη και τους ρύπους.
Μάλιστα ξέρεις ποιο είναι το παλαιό κόλπο που το κάνουν σε σπίτια.... Μια μικρή κλίση και αλυσίδα σε ένα σημείο. Το νερό ακολουθεί την αλυσίδα και δεν λερώνεται ο τοίχος.
-
Όχι της ταράτσας, του στηθαίου. Αυτό απαιτεί μικρή κλίση ώστε να μην συμβαίνει αυτό στους τοίχους. Αυτό που βλέπουμε είναι πρόχειροδουλεια και δεν το προεβλεψαν. Ακόμα και νέο να παραδοθεί το κτήριο σε ένα έτος θα μαυρίσει ο τοίχος απο τα νερά που στραγγίζουν τη σκόνη και τους ρύπους.
Ξέρεις πόσο ύψος έχει το στηθαίο ? Για να καταλάβεις πόσο χαζό είναι αυτο που λες. Για να μην χρωματιστεί το στηθαίο στη στέψη του τοποθετείς νεροσταλάκτες είτε μαρμαροποδιές με ποταμό-νεροσταλάκτη.
-
Έχω την αίσθηση ότι λέμε το ίδιο.
Με ειδική κλίση μάλιστα ώστε να γλύφει το νερό προς την πλευρά που επιθυμείς -
-
-
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ