-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Θα προσπαθήσω να την βρω την έρευνα / σε παγκόσμιο επίπεδο - στατιστική μεν, αλλά το 74% (!!) θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνο από το μέσο όρο!
-
έμεινα στον τιτλο. δεν αντεξα να παω πιο κατω
Πέραν του «Evros pass» θα υπάρχει «Dadia pass»
εγω εχω απλα e-pass
-
Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά;
-
Περιμένετε να βγει το Βόλος παςς, να κρεμάσει κι ο Μπεος τα φωτάκια να καθρεφτιζονται στα νερά, θα είναι μαγευτικό το θέαμα, που να τρέχετε στη Δαδια, δεν φτάνει κι η μπαταρία μέχρι εκεί, Βόλο έρχεστε άνετα.
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά;
Τα δυοδια να λειτουργούν υποθετω παρα τις οποιες παρακαμψεις.
Στα ταχυπλοα παει με τα μετρα ή με τη υποδυναμη της μηχανης ? (αν περασει καμια βαρκα)
-
Δεν ξεχνώ
Τους αφιονισμένους Νεοδημοκράτες. -
Για να μην μπορεί να αντιληφθεί κάποιος την παρακάτω Γελοιογραφία, πρέπει να είναι βαθιά Νεοδημοκράτης, να έχει μεταλλαγμένο ντιενεη με εξτρα νουκλεοτίδιο Νεοδημοκρατοσίνης GATCNΔ...
-
-
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
έμεινα στον τιτλο. δεν αντεξα να παω πιο κατω
Πέραν του «Evros pass» θα υπάρχει «Dadia pass»
εγω εχω απλα e-pass
Πραγματικά λυπάμαι πολύ για τους φιλελεύθερους δεξιούς που ψήφισαν Μητσοτάκη για να γλιτώσουν την χώρα από την Σοβιετια Τσίπρα και χτυπάνε το κεφάλι τους στους τοίχους με αυτά που βλέπουν.
Και για να είμαστε ον τοπικ
Σαράντα ΟΝΕΔΙΤΕΣ , δεν ντράπηκαν να βγουν φωτογραφία μπροστά από 12 εξάδες νερά και ψώνια όσα χωράνε στο πορτμπαγκάζ ενός Yaris Cross μια τυπικής ελληνικής οικογένειας ένα Σαββάτο μετά από επίσκεψη στον Σκλαβενίτη...
-
-
-
-
-
-
-
-
Φαντάσου να έβγαινε κανείς έτσι εδώ ...
-
Εδώ έχουμε τους ποδηλάτες να παραβαίνουν κάθε έννοια οδικής ασφαλείας και όχι τα αυτοκίνητα….μόλις προχθές «ποδηλάτης» έσφαξε κόκκινο σε μεγάλο κόμβο της Γεωργικής Σχολής και ζήτησε και τα ρέστα από τον οδηγό που παραλίγο να τον πατήσει γιατί «ποδηλατούσε»….
Γελοιογραφία & Χιούμορ