-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ελα παραδεξου το, όταν εφτυνες σκόνη στην αραπιά και έβγαζες χώμα από την κωλοχαραδρα όταν είχε αμμοθύελλα σκεφτοσουν ότι αυτός ο αθρωπαass φτιάχνει και φυλάει το hood για να το βρεις καλύτερο απ'ο,τι τ'αφησες. Άσε που γι'αυτόν δεν ξαναφεύγεις, δυσκολεύεσαι. Όμως η (άΒλη)μαγική κληρονομιά του θα σε συντροφεύει όπου και αν βρεθείς στο φιουτσουρ...
-
Έχει και γενέθλια σήμερα το χρυσό μου, ο Θεός να κόβει χρόνια της αγκέλης, να του δίνει μέρες.
Μπαμ κάνει από μακριά, μέλος του κόσμου της εργασίας κι αυτός...
(εν τω μεταξύ οι κυκλικοι κόμβοι είναι έργο της Περιφέρειας και γίνονται σε όλη τη Θεσσαλία, με τελευταίο τον Βόλο. Απλά αφού επιβλέπει ο Μπεος, έχει 10+ μήνες εργοτάξιο με κλειστες κεντρικές οδούς ο κάθε κόμβος)
-
-
-
ΟΧΙ όχι ΟΧΙ όχι ΟΧΙ όχι ΟΧΙ όχι
-
-
-
-
-
-
-
Νομίζω το έβαλα στο κατάλληλο νήμα... Περαστικά στην ΑR...
-
Η Αλφα δεν είχε λεφτά..
Τώρα θα έχει...Οι άλλοι άμα πουλήσουν τα νεφρά τους κάτι γίνεται..
Για αυτό τα μεγάλωσαν τόσο στην μάσκα... -
-
-
Αισχρό σκίτσο. Σκατόψυχος σχεδιαστής που προκειμένου να πουλήσει την εμμονή του, στηρίζεται πάνω σε μία όπως λένε όλοι τώρα ψυχικά άρρωστη γυναίκα.
-
Αυτός που έκανε αυτό το σκίτσο ίσως είναι το ίδιο ψυχικά άρρωστος με την κατηγορούμενη.
-
Αν κάτι είναι αισχρό είναι το σύστημα μας που και δεν ανέχεται αλλά και δεν προλαμβανει, αυτό λέει το σκίτσο. 3 θάνατοι και μια μάνα "που φαινόταν", αλλά κανείς δεν πρόλαβε το κακό. (Και) γονείς να ζητάνε (με τα παιδιά παραμασχαλα) θάνατο έξω από το σπίτι της "μάνας" και κάποιοι να βγάζουν και την "been there"φωτο. Τύποις κατάλληλοι για γονείς σύμφωνα με το σύστημα. Γιατί να τους διαλύσει η αστυνομία; Τι είναι, τίποτα εργαζόμενοι να διεκδικούν τα δικαιώματά τους;
Και βέβαια στα πλαίσια της αδελφοποίησης με το κόμμα Πούτιν, η ΝΔ και οι φίλοι της δεν θεωρούν καταλληλους τους δροσερουληδες να αναθρέψουν παιδί. Αν δεν σου τύχει πολλά τραγούδια λες...ε λοιπόν έχω φίλους τετοιο ζευγάρι. Ο ένας εκ των δύο έχει παιδιά και είναι δίπλα τους στα πάντα. Είναι αξιοπρεπεστατοι και δεν έχω καμία συστολή να βγω έξω μαζί τους. Δεν θα τους γνωριζα (αν δεν ήταν συνάδελφος της συζύγου ο ένας) αλλά βάζω την υπογραφή μου για την καταλληλότητα ως γονέα (του άλλου). Αυτά το σύστημα δεν τα θέλει όμως. Αυτο κρίνει το σκίτσο. Και βέβαια μην ξεχνιόμαστε, συμβαίνουν και στο βασιλειο της Αριστείας στην Υποκρισία:
-
Το ότι είσαι ικανός να πολιτικοποιήσεις ακόμα και το από που βγαίνει ο ήλιος είναι αξιοθαύμαστο…..δεν είναι καθόλου απλό το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια για να το αναλύουμε εδώ. Δεν είναι θέμα κομμάτων αλλά της γενικότερης σαπίλας και παρτακισμού της κοινωνίας μας. Και όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απαίδευτα σούργελα.
Γελοιογραφία & Χιούμορ