-
Ούτε εμένα φυσικά με έλκει αυτή η σχεδίαση αλλά αν είναι καλύτερο οδηγικά από το μέτριο, όπως αποδείχθηκε, Tuscon θα έχω εναλλακτική ώστε να μην παίζει μόνο του το Kuga στα c_suv.
-
-
Πριν 10 ετη τέτοιο εσωτερικό ούτε η καλύτερη cayenne δεν είχε. Απιστευτη άνοδος της kia.
Το 3d στην κάμερα φοβερός εξοπλισμός,
-
Αμαξάρα φαίνεται. Για να δούμε τιμολόγηση.
Εμένα πάντως μου αρέσει αυτή η 'αμερικανιά' στον σχεδιασμό. Σίγουρα δεν θα το μπερδέψεις με τίποτε άλλο.
-
Μακάρι να τιμολογηθεί ανάλογα με το Tuscon και είναι καλύτερο σε ηχομόνωση και οδική συμπεριφορά, εκεί που πάσχει το ξαδερφάκι του. Να πω όμως την αμαρτία μου με χάλασε πολύ το φως της όπισθεν στον προφυλακτήρα (ήμαρτον δηλαδή γλιτώσαμε από τα φλας στους προφυλακτήρες του Hyundai και κάνανε αυτο το ατόπημα) και κυρίως το touch switch στο πάνελ μέσω του οποίου 'εναλλάσσονται εικονικά' τα χειριστήρια του clima με τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος. Αυτό και αν είναι Η αντιεργονομική κουλαμάρα. Μέχρι ο Κορεάτης το εκραξε. Όπως τόνισε και την υψηλή κατανάλωση του μοτέρ....
-
Σωστές οι παρατηρήσεις, τελικά τέλειο όχημα δεν υπάρχει. Αυτό το φωτακι της όπισθεν μου έκανε και εμένα κακή εντύπωση.
Μετά από κάθε νέα άφιξη μεγαλώνει ο σεβασμός μου για το QQ τελικά, απλά η μούρη του τώρα που το είδα και από κοντά (σε αυτό το πολύ μέτριο μπλε, σπάνια τελευταία να μην μου αρέσει μπλε σε καινούργιο αυτοκίνητο) δεν λέει τίποτα, αλλά έχει πετύχει πολλά μικρά και εργονομικά πράγματα πιστεύω. Πρέπει να δούμε όμως αν έχουν βελτιώσει ποιότητα κατασκευής και πως λειτουργούν οι καινούργιοι κινητήρες/κιβώτια.
Μεταξύ Juke/QQ/Ariya, ξεκάθαρα το QQ είναι το ασχημοτερο για μένα.
Για τα κουμπιά στο Sportage, επέλεξαν διαφορετικό δρόμο από τη Hyundai, στο Tucson έχουν μισό εκατομμύριο touch buttons, και στο Sportage επέλεξαν τη λύση της καρτελας. Νομίζω και οι 2 λύσεις χάνουν, προτιμώ τουλάχιστον το λιγότερο χάος του Sportage, αλλά κάποια βασικά physical buttons θα βοηθούσαν. Πολλά shortcuts πρέπει να πατήσεις κουμπί - για να περάσει στη δεύτερη καρτέλα, και μετά την επιλογή.
Αυτόν τον Κορεάτη τον παρακολουθώ χρόνια, πολύ καλό ατομακι.
-
Συμφωνώ σε όλα Dublin πλην του QQ γιατί θεωρώ ότι το φίμωσαν υπέρ του δέοντος. Πλέον το 160ps έχει επιδόσεις που είχε το 140ps, αμφότερα με μηχανικό κιβώτιο, ενώ συν τοις άλλοις θα το φέρει στην Ελλάδα στα 160ps αποκλειστικά με CVT, ήτοι με ταχύτητες τραυματισμένης χελώνας. Το 140ps με το μηχανικό δε πλέον θα έχει τις επιδόσεις του παλιού Dci. Άντε καληνύχτα. Ότι και βελτίωση να έχει επέλθει στα υπόλοιπα προσωπικά έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον.
-
Καλά ναι, απλά σχολίασα τα θέματα εργονομίας!
Οι λύσεις του QQ μου φάνηκαν οι πιο λογικές, οι Κορεάτες απογοήτευσαν δυστυχώς λίγο..
Πάντως το Sportage θα χτυπήσει κορυφή πιστεύω, ενώ βλέπω συνέχεια καινούργια Tucson το τελευταίο μήνα, πρέπει να ξεπούλησαν τα πρώτα που ήρθαν.
Τα Κορεατικα πάλι χάνουν σε λίγο αυξημένη κατανάλωση και CO2, ενώ και αυτά - τουλάχιστον με τους παλιότερους κινητήρες που είχα οδηγήσει - είχαν μία 'βαρύτερη' αίσθηση, τα Ευρωπαϊκά φαίνονταν ελαφρύτερα.
Χαμός και σε αυτή τη κατηγορία, ξεκάθαρα δεν βλέπω νικητή, ειλικρινά πίστευα ότι το Sportage θα έβγαινε εύκολα μπροστά, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος πλέον για 100% κυριαρχία. Κάτσε να δούμε και τις τιμές..
-
Όσο το βλέπω τόσο πιο όμορφο μου φαίνεται! Φοβερή δουλειά. Περιμένω να το δω κι από κοντά.
Μακάρι να είχε και κιβώτιο με torque converter
-
https://m.youtube.com/watch?v=R8dEN8ESTQg
7.2 στην πόλη 6 εκτός. Πολύ αισιόδοξο ακούγεται.
Λίγο πιο αργό από το τουσον καθώς είναι λίγο βαρύτερο.
Ωραίο το πίσω το μπροστά υπερβολικό και λίγο αλαλούμ.
Μέσα δείχνει τρομερό με μόνη ένσταση την υπερβολική χρήση λάκας στην κεντρική κονσόλα.
Πολύ υψηλή η πρακτικότητα στα καθίσματα με τις τσέπες με φερμουάρ τους γάντζους γενικά έχουν ανεβεί τρομερά οι κορεάτες.
Θα είναι σίγουρα ακριβότερο από το τουσον.
Αυτα τα φώτα ημέρας έτσι όπως επεκτείνονται αν κάνει ο κάτοχος τρακάρισμα θα πέσει πολύ κλάμα με τόση μεγάλη επιφάνεια που πιάνουν, δύσκολα να τους γλιτώσει.
-
Σίγουρα Sportage! Δεν υπάρχει τίποτα που να προτιμώ από το Tucson, η διαφορά στα 0-100 ήταν περίεργη βέβαια, 1.2 δευτερόλεπτα είναι μεγάλη διαφορά για παρόμοια αυτοκίνητα (πλατφόρμα/κινητήρας/κιβώτιο..). Η διαφορά στα κιλά ήταν ελάχιστη, αποκλείεται να προέρχεται από εκεί.
Αυτή η υπερβολική χρήση piano/glossy black με χαλάει και εμένα, ειδικά σε σημεία που βάζεις συχνά τα δάχτυλα. Δεν καταλαβαίνω πως έχουν επικρατήσει στα αυτοκίνητα.
Μην ξεχνάμε ότι τα Κορεατικα είναι 4.66μ, Ευρώπη θα έρθουν τα 4.5μ.
Όλα τα καινούργια αυτοκίνητα είναι μπέρδεμα πλέον με τόσους αισθητήρες και ακριβά led..
Ευτυχώς που δεν βάλαμε led σε όλο το πίσω μέρος σαν κάτι άλλους, με τρελαίνει αυτό, και ευτυχώς συγκροτήθηκαν οι Κορεάτες.
Γέμισε επιλογές και η κατηγορία, να έρθει και το HRV και μετά ψωνίζετε!
-
Επιβεβαίωση ότι το EU spec θα έχει μικρότερες διαστάσεις από αυτό μέχρι τώρα είδαμε στα πρώτα reviews.
-
-
Φοβερή ηχομόνωση , δεν είναι το ευρωπαϊκό αλλά δεν πιστεύω να έχει διάφορες εκεί....
Κινείται σε πολυσύχναστους δρόμους με βροχή και ο θόρυβος που περνά είναι ελάχιστος.
-
Μακάρι για το Tuscon είναι μέτριο...
-
Όχι και στο τουσον ησυχία είχε δεν με ενοχλησε στο τεστ από ότι θυμάμαι.
-
This post is deleted! -
@strom
Λίγο υπερβολικό μπροστά,μου αρέσει περισσότερο πίσω και εσωτερικό.Πολύ ωραίο και το χρωματάκι!Υ.Γ. Νομίζω συνεχίζεται το λάθος όπως στο Tucson με τα χαμηλά φλας και όπισθεν. Δε χαμπαριάζουν οι Κορεάτες!
-
Δεν θυμίζει ρινοκερο;
-
Έλεος με το piano black! Πάρα πολύ όμορφο εσωτερικό και αρκετά ιδιαίτερο εξωτερικό που όσο περισσότερο το βλέπεις τόσο σε κερδίζει όπως πχ με το civic!
KIA SPORTAGE 2021