-
Προφανώς για να του κάνουν δεκτή αναστροφή πώλησης το συγκεκριμένο αμάξι θα είχε κατασκευαστικό θέμα.
Αυτό είναι και σωστό από την πλευρά της αντιπροσωπείας.
Οχι σαν γνωστό μου γιατρό που είχε ραγισμένο κινητήρα σε καινούργιο Α3 και η αντιπροσωπεία του έλεγε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και τελικά ο άνθρωπος έμπλεξε.
Η εμένα με τρύπιο δοχείο υδραυλικού τιμονιού σε καινούργιο ML που περίμεναν να κλείσει χρόνος και να βγεί από την εγγύηση, γιατί ήταν λήζινγκ.
Προφανως και επραξαν καλως στην αντιπροσωπεία ,
Σε καθε περίπτωση και μ αυτα που αναφερονται απ εξω για το λειτουργικο φαινεται οτι εχει δρομο να διανυσει η citroen για να μπει στα premium με ενα ολοκληρωμενο προιον.... -
Εξαρτάται αν θεωρείς πρίμιουμ μοντέλα που χαλάνε από την αρχή σαν τα παραπάνω.
Αν είχες πληρώσει 90000 για το ML και έτριζε από τον πρώτο μήνα, σου έβγαλε αυτόματο κιβώτιο στον 1,5 χρόνο και πολλά ακόμα, ενώ στην δική σου την δουλειά, πρέπει να είσαι τέλειος και ας μην είσαι βιομηχανικό προιόν, τα πράγματα τα βλέπεις αλλιώς.
Η Ds και η Σιτροέν και η Πεζώ σου δίνουν πολύ περισσότερα πράγματα στα λεφτά που πουλάγανε μέχρι πέρσι τα αμάξια τους.
Αντίθετα τα πρίμιουμ πολύ λιγότερα από όσα δίνεις.
Απλά νομίζεις ότι θα κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου στην κρίση της μέσης ηλικίας.
Το κάνεις και μετά βλέπεις ότι μία ιδέα και μόνο είναι όλα, οπότε για μένα τα πρίμιουμ είναι για τους άλλους.
Τα έζησα, τα πλήρωσα και η άποψη μου είναι πλήρως εδραιωμένη.
-
Εξαρτάται αν θεωρείς πρίμιουμ μοντέλα που χαλάνε από την αρχή σαν τα παραπάνω.
Αν είχες πληρώσει 90000 για το ML και έτριζε από τον πρώτο μήνα, σου έβγαλε αυτόματο κιβώτιο στον 1,5 χρόνο και πολλά ακόμα, ενώ στην δική σου την δουλειά, πρέπει να είσαι τέλειος και ας μην είσαι βιομηχανικό προιόν, τα πράγματα τα βλέπεις αλλιώς.
Η Ds και η Σιτροέν και η Πεζώ σου δίνουν πολύ περισσότερα πράγματα στα λεφτά που πουλάγανε μέχρι πέρσι τα αμάξια τους.
Αντίθετα τα πρίμιουμ πολύ λιγότερα από όσα δίνεις.
Απλά νομίζεις ότι θα κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου στην κρίση της μέσης ηλικίας.
Το κάνεις και μετά βλέπεις ότι μία ιδέα και μόνο είναι όλα, οπότε για μένα τα πρίμιουμ είναι για τους άλλους.
Τα έζησα, τα πλήρωσα και η άποψη μου είναι πλήρως εδραιωμένη.
Παντως στη συνείδηση του κοσμου (καλως κακως) τα premium ειναι συγκεκριμενα και αντικατροπριζεται και στις πωλησεις και στην μεταπωλητικη αξια...
Η DS ακομα "θεωρειται " Citroen και φαινεται και στις πωλησεις....
-
Προσωπικά έχω ξεπεράσει εδώ και δεκαετίες το ποια είναι η άποψη του κόσμου.
Συνήθως άποψη έχουν οι άφραγκοι...
Γιατί εντυπωσιάζονται από τα καιθρεπτάκια, ως αθώοι ιθαγενείς που είναι.
Μην κοιτάς που δεν έχουν πια το κόκκαλο στα μαλλιά τους...
-
-
Προσωπικά έχω ξεπεράσει εδώ και δεκαετίες το ποια είναι η άποψη του κόσμου.
Συνήθως άποψη έχουν οι άφραγκοι...
Γιατί εντυπωσιάζονται από τα καιθρεπτάκια, ως αθώοι ιθαγενείς που είναι.
Μην κοιτάς που δεν έχουν πια το κόκκαλο στα μαλλιά τους...
Για την ελλαδα θα μπορουσα να συμφωνησω αφου ο νεοπλουτισμος ειναι σταθερο φαινομενο εδω και χρονια αλλα αυτο που ανεφερα επιβεβαιωνεται και πανευρωπαικα...
Ενας μηνας πωλησεων πχ της Χ1 ενας χρονος της DS4
-
παντως ολα τα νεα βγαζουν παιδικες ασθένιες, για αυτο καλο ειναι να περασει λιγο καιρός απο την αρχη του μοντελου πριν το παρεις.
βλεπω και 2 ανακλήσεις
-
Όσοι έχουν αποκτήσει το ds4 μπορούν να πουν τα αρνητικά και τα θετικά που έχουν διακρίνει μέχρι στιγμής από το αυτοκίνητο? Έχουν προκύψει κάποια προβλήματα?
-
Όσοι έχουν αποκτήσει το ds4 μπορούν να πουν τα αρνητικά και τα θετικά που έχουν διακρίνει μέχρι στιγμής από το αυτοκίνητο? Έχουν προκύψει κάποια προβλήματα?
Φαντάζομαι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα με το κακό μάτι, τέτοια κομψότητα είναι σπάνια στην εποχή μας! Πανέμορφο αυτοκίνητο..(δεν ξέρω τίποτα άλλο, απλά στον δρόμο που έχω δει είναι απίστευτο..)
-
Στην προηγουμενη σελιδα εχω αναφερει καποια θεματα που ειχε καποιος γνωστος....
Πολλα μνμ errors χωρις να βρισκουν την αιτια καθως και με το συναγερμο (εβγαινε εκτος καθημερινα)Γενικα εχουν αναφερθει καποια θεματα με το λειτουργικο του αυτοκινητου ...
Καθως και με το "καλουπι" της πλαστικης πορτμπαγκαζ...περισσότερα μπορεις να αναζητησεις στην αντίστοιχη ομαδα στο fb ....ελληνικη δεν εχω βρει...
-
περνωντας μια βολτα απ την γλυφαδα ειπα να ριξω μια ματια σε καποιo Ds4 που ειχε στην autoone ..,,
αυτο εννοειται οτι ειναι premium με αυτο το χαλι στους αρμους στο καπο και στα φτερα που εξεχουν ?Ειδα επισης πισω στην πορτα στο πορτμπαγκαζ καποιες μικρες γουβες που υπαρχουν...
κατι που εχε αναφερει και ενας γνωστός που το γυρισε πισω ...αρα μιλαμε για κουσουρι στο καλουπι που δεν εχει αλλαξει...
προσοχη σε οσους παραλαβουν....
-
Δεν βλέπω κάτι λάθος..
-
-
Ειναι για τις ζεστες όταν θα διαστέλλεται το μέταλλο.
Το καλοκαίρι δεν θα περνάει τρίχα ανάμεσα τους.
-
-
Όχι αυτά στην ζεστή χαλούν ...χαχα
-
-
Μην το πάρετε βρε παιδιά.
Εχει τόσα άσχημα αυτοκίνητα να αγοράσετε που σας ταιριάζουν με την αισθητική σας...
-
Μην το πάρετε βρε παιδιά.
Εχει τόσα άσχημα αυτοκίνητα να αγοράσετε που σας ταιριάζουν με την αισθητική σας...
Αν σου κανουν οι στραβοι αρμοι τα βαθουλωματα στο καπω το infotainment φωτορυθμικο σαν ντισκομπαλα το 80s σε πακετο ντεμεκ πριμιο....προχωρα ο δρομος ανοικτος και τα σκυλια δεμενα
-
Stellantis αφού!
DS4 2021