-
Πόσο στεναχωριέμαι που δεν κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Τι θα γινόταν αν ηταν ελληνικό; Παντού θα έβλεπες qq.
-
Έτσι κι αλλιώς παντού βλέπεις Qashqai! Είναι μάλλον το εθνικό αυτοκίνητο!
-
Και στην Αγγλία απ' ότι λένε στα reviews, είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές στην κατηγορία του.
-
-
Από Ιούλιο τώρα διαβάζω τέλη Αυγούστου καλό Σεπτεμβρη και βλέπουμε θα εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες ακόμα και για αυτούς που το προπαραγγειλαν. Και υποτίθεται αρχικά μιλούσαν για Μάη!
Τρομερές καθυστερήσεις παντού λόγω των ημιαγωγών
-
Γιατρέ είναι παρόμοιο με αυτό της Honda.
-
Το Pathfinder που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ, έκανε την μεγάλη αλλαγή και πλέον δεν χρησιμοποιεί cvt αλλά κλασσικό αυτόματο! Τεράστια βελτίωση και το εξυμνούν όλοι οι reviewers.
Κρίμα που δε πήρανε την ίδια απόφαση και για το QQ. Φαντάζομαι και το καινούριο Xtrail που θα έρθει και αυτό με CVT θα είναι...
-
Την άλλη βδομάδα διαβάζω έρχονται τα πρώτα αμάξια και μοιράζονται στις αντιπροσωπείες. Όλα είναι έκδοση premium , λευκή πέρλα και μπλε με την μικρή ιπποδύναμη. Δλδ στην έκδοση με τα 27000 που νομίζω δεν έχει ψηφιακά όργανα. Λογική κίνηση εκεί θα επικεντρωθεί το κοινό
-
-
Το μαρκετινκ της nissan κανονικά θα έπρεπε να φάει μηνυσούλα για παραπληροφόρηση...
είναι ντροπή αυτό που κάνουνε και απορώ πως το ανέχονται οι υπόλοιποι **κατασκευαστες **
Έλα ντε ειδικά το vag απορώ πώς ανέχεται την παραπληροφόρηση....
-
Το είδα από κοντά το Σάββατο.
Εμφανισιακά μου έκανε την ίδια εντύπωση όπως αυτή στις φωτογραφίες και τα βίντεο.
Δεν με ενθουσίασε δηλαδή περισσότερο όπως συμβαίνει με κάποια αυτοκίνητα όταν τα βλέπεις ζωντανά, αλλά φυσικά ούτε με απογοήτευσε. Μου άρεσε το ίδιο όπως όταν το πρωτοείδα στις φωτογραφίες.Αυτό που παρατήρησα στο εσωτερικό, είναι ότι υπάρχουν σημεία με αυτό το αφρώδες μαλακό πλαστικό όπως ας πούμε στο γείσο του πίνακα οργάνων αλλά και σημεία όπου υπάρχει ουσιαστικό σκληρό πλαστικό από κάτω επενδυμένο με ένα λεπτό στρώμα υλικού από πάνω. Αν πιέσεις δηλαδή το δάχτυλο σου φτάνει αμέσως στο σκληρό μέρος από κάτω.
Ήταν η αμέσως επόμενη έκδοση από τη βασική (Premium). Δεν ξέρω αν στις πιο πλούσιες εκδόσεις αλλάζει κάτι αλλά δεν το φαντάζομαι.Ο χώρος αποσκευών κάνει ένα περίεργο πάτημα στο σημείο που ενώνει με τα πίσω καθίσματα, το οποίο πέραν του ότι ξενίζει, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να δυσκολέψει κάποια στιγμή στο φόρτωμα κάποιων αντικειμένων ή σε στιγμές πλήρης φόρτωσης.
Δεν ξέρω για το οδηγικό κομμάτι αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά φαίνεται το αυτοκίνητο. Ωραίο το έχουν φτιάξει. Θα το αγόραζα αλλά πάντα σε τιμή κάτω από τα 29-30 χιλιάρικα.
Δεν νομίζω ότι θα έδινα δηλαδή 33 ή 35 χιλιάρικα που φτάνουν οι αυτόματες εκδόσεις N-Connecta και Techna και οι οποίες από άποψη εξοπλισμού θα με ενδιέφεραν περισσότερο. Σε αυτά τα χρήματα πιθανόν να κοίταγα για προσφορές σε άλλα μοντέλα όπως 3008, XC40, X1, Tiguan Facelift, κτλ παρόλο που μπορεί να είναι λιγότερο φορτωμένα σε αυτή τη κατηγορία τιμής. -
Επειδή είμαι από κινητό και δεν μπορώ εύκολα να βρω πληροφορίες στείλτε κανένα link. Όλες οι εκδόσεις είναι Hybrid? Δουλεύει με το σχεδιάγραμμα που ανέβασε ο φίλος (epower)? Τι καταναλώσεις έχει?
-
Το είδα από κοντά το Σάββατο.
Εμφανισιακά μου έκανε την ίδια εντύπωση όπως αυτή στις φωτογραφίες και τα βίντεο.
Δεν με ενθουσίασε δηλαδή περισσότερο όπως συμβαίνει με κάποια αυτοκίνητα όταν τα βλέπεις ζωντανά, αλλά φυσικά ούτε με απογοήτευσε. Μου άρεσε το ίδιο όπως όταν το πρωτοείδα στις φωτογραφίες.Αυτό που παρατήρησα στο εσωτερικό, είναι ότι υπάρχουν σημεία με αυτό το αφρώδες μαλακό πλαστικό όπως ας πούμε στο γείσο του πίνακα οργάνων αλλά και σημεία όπου υπάρχει ουσιαστικό σκληρό πλαστικό από κάτω επενδυμένο με ένα λεπτό στρώμα υλικού από πάνω. Αν πιέσεις δηλαδή το δάχτυλο σου φτάνει αμέσως στο σκληρό μέρος από κάτω.
Ήταν η αμέσως επόμενη έκδοση από τη βασική (Premium). Δεν ξέρω αν στις πιο πλούσιες εκδόσεις αλλάζει κάτι αλλά δεν το φαντάζομαι.Ο χώρος αποσκευών κάνει ένα περίεργο πάτημα στο σημείο που ενώνει με τα πίσω καθίσματα, το οποίο πέραν του ότι ξενίζει, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να δυσκολέψει κάποια στιγμή στο φόρτωμα κάποιων αντικειμένων ή σε στιγμές πλήρης φόρτωσης.
Δεν ξέρω για το οδηγικό κομμάτι αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά φαίνεται το αυτοκίνητο. Ωραίο το έχουν φτιάξει. Θα το αγόραζα αλλά πάντα σε τιμή κάτω από τα 29-30 χιλιάρικα.
Δεν νομίζω ότι θα έδινα δηλαδή 33 ή 35 χιλιάρικα που φτάνουν οι αυτόματες εκδόσεις N-Connecta και Techna και οι οποίες από άποψη εξοπλισμού θα με ενδιέφεραν περισσότερο. Σε αυτά τα χρήματα πιθανόν να κοίταγα για προσφορές σε άλλα μοντέλα όπως 3008, XC40, X1, Tiguan Facelift, κτλ παρόλο που μπορεί να είναι λιγότερο φορτωμένα σε αυτή τη κατηγορία τιμής.Το αμάξι που είδες κάπου στα 27Κ έχει είναι φορτωμένο από εξοπλισμό. Ψηφιακά όργανα δεν έχει. Αλλά μιλάμε για τα 140 που με το φιμωμα που έχει πέσει έχει γίνει αρκετά σργο (0-100 12.2). Δεν ξέρω πόσο έχει ξεκινήσει να πουλά πάντως πιστεύω θα ζοριστει πολύ. Ειδικά αν ο κόσμος το κάνει βόλτα και δει ότι με 27Κ παίρνει ένα αργό αμάξι που δεν είναι ούτε τέρας οικονομίας ( το 8αρι θα το καίει σίγουρα εύκολα).
-
Το είδα και εγώ από κοντά, τεστ θα έχουν αρχές Σεπτέμβρη.
Μέτριες εντυπώσεις.
Το χρώμα το μπλε που το έφεραν δεν μου άρεσε καθόλου χτυπητό πολύ.
Ούτε η μούρη του μου άρεσε υπερβολικά μεγάλα και με χαζό σχέδιο τα φώτα ημέρας.
Πίσω σαφώς πιο ωραίο.
Καλό λάστιχο φορούσε 215 65 17 θα βοηθά πολύ στην απορρόφηση των κραδασμών.
Μέσα ποιότητα ικανοποιητική ανάλογη του προηγούμενου.
Οθόνη πολυμέσων και οργάνων της πριμιουμ δείχνουν ήδη παρωχημενα.
Κονσόλα κεντρική που κούνησα δεν ετριξε αλλά κουνήθηκε αρκετά.
Χώροι μπροστά πίσω αρκετά αναβαθμισμένο.
Στις αποσκευές έχουν κάνει μεγάλη τσιπια στην έκδοση δεν έχει το διπλό πάτωμα το σχήμα όμως είναι για διπλο με αποτέλεσμα να κάνει σκαλοπάτι τουλάχιστον 10εκ όταν ρίχνεις τα καθίσματα αλλά και χωρίς να τα ρίχνεις υπάρχει το εξόγκωμα που εμποδίζει.
Εννοείται το πλασάρουν σαν hybrid....
Είναι φορτωμένο με συστήματα ασφαλείας αλλά προσωπικά δεν με έπεισε για τα 27Κ που ζητά η έκδοση...
-
Κι εγω είδα τη χειροκίνητη έκδοση premium σε τοπική αντιπροσωπεία.
Μέτρια ποιότητα μέσα (πλαστικά, κλείσιμο πόρτας κλπα; και όχι κάτι πρωτοποριακό στο design.
Γιατί τόσο χαμηλές οι επιδόσεις; Εγω ενδιαφέρομαι για αυτοματο μόνο.
Το Tuscon γενικα μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο και μια σκάλα πάνω σε ποιότητα τουλάχιστον στην καμπίνα, δεν το έχω οδηγήσει.
Η έκδοση αυτόματη με καλό εξοπλισμό (n connecta) κάμει 32χιλ, πολλά λεφτά.
-
Το τουσον είναι μια σκάλα πάνω μέσα έξω από το πριμιουμ κασκαι.
-
Όλες οι εκδόσεις έχουν ταμπέλες hybrid. Η hybrid epower έκδοση δεν είναι έτοιμη ακόμη, θα είναι όμως αρκετά ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, chr, hrv.
-
Εγώ θα το κοίταζα αλλά μόνο στην έκδοση με πολλαπλούς πίσω. Οποτε πάεει σε άλλα χωράφια τιμολογιακά και τρώει άκυρο από τα αποδυτήρια. 3008 (μαζι με DS φυσικά) κορυφή για εμένα, στην κατηγορία αυτή. Αλλιώς εναλλακτικά Jeep.
-
Όλες οι εκδόσεις έχουν ταμπέλες hybrid. Η hybrid epower έκδοση δεν είναι έτοιμη ακόμη, θα είναι όμως αρκετά ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, chr, hrv.
Ευχαριστώ
-
[youtube]kXGxqBJXIMI[/youtube]
Nissan Qashqai 2021