-
χααχχααχ
-
Προλαβαίνετε δε προλαβαίνετε lapειο edit/delete μέχρι να τα δει ο gatoz...
-
Πλάκα πλάκα έχουμε το Saxo στο "χωριό" για όταν πηγαίνουμε, έχει νόημα να το ψηλώσω 3 πόντους και να βάλω κάνα φθηνό all season;
-
Μπορείς να πάρεις ένα Ami off roader ή να κάνεις το saxo κάπως έτσι
-
@piliourits said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Με όλο τον σεβασμό, το δικό μου το γκέικο τέτοιο δρόμο τον έχει για πλάκα ΚΑΙ στην ανάβαση, όχι μόνο στον κατήφορο με το hill descent, που σε ακραία κλίση βγάζει μύνημα η οθόνη να βάλεις τον μοχλό στο Ν και να κατεβαίνει στην κυριολεξία σαν να έχει "αργά"!
(όχι πως το κάνω συχνά, γιατί τα Bridgestone δεν τα είδα πρόθυμα για τέτοια χρήση...)
αχαχαχ
δεξια στους θαμνους εχει κατι υπολειμματα απο σιτροε... -
@criuser said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ετσι είναι Πήλιου, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περνάμε τα έξοδα των επισκευών στην εταιρεία, όπως κάνουν διάφοροι άλλοι και λένε μεγάλα λόγια σε βάρος των φορολογουμένων...
#oi_ergolavoi_me_ta_mavra
-
@dublin said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Πλάκα πλάκα έχουμε το Saxo στο "χωριό" για όταν πηγαίνουμε, έχει νόημα να το ψηλώσω 3 πόντους και να βάλω κάνα φθηνό all season;
χωματερη δεν εχετε?
-
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@piliourits said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Με όλο τον σεβασμό, το δικό μου το γκέικο τέτοιο δρόμο τον έχει για πλάκα ΚΑΙ στην ανάβαση, όχι μόνο στον κατήφορο με το hill descent, που σε ακραία κλίση βγάζει μύνημα η οθόνη να βάλεις τον μοχλό στο Ν και να κατεβαίνει στην κυριολεξία σαν να έχει "αργά"!
(όχι πως το κάνω συχνά, γιατί τα Bridgestone δεν τα είδα πρόθυμα για τέτοια χρήση...)
αχαχαχ
δεξια στους θαμνους εχει κατι υπολειμματα απο σιτροε...Τα οποία με τις πρώτες βροχές γίνονται
Σιτρονελα
-
χωματερη δεν εχετε?
Άσε.. μόνιμο πρόβλημα από εποχής ΠΑΣΟΚ!
Μόνο λάδια βάζουμε!
-
Παλιά σκράπ που δε τα λυπάσαι μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά. Και να μείνει ο προφυλακτήρας στο δρόμο δε σε νοιάζει. Στις απόκρυμνες παραλίες πχ γίνεται χαμός από αγροτικά, suv και... κάτι αρχαία κια και χιουντάι που απορείς πώς φτάσανε ως εκεί. Αν αντέχει το κορμί σου την ταλαιπωρία, go for it
-
@mastoras78 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Προλαβαίνετε δε προλαβαίνετε lapειο edit/delete μέχρι να τα δει ο gatoz...
Ναι, βάλε όμως και μια ποδιά από κάτω, κυρίως για το κάρτερ.
-
@mastoras78 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Παλιά σκράπ που δε τα λυπάσαι μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά. Και να μείνει ο προφυλακτήρας στο δρόμο δε σε νοιάζει. Στις απόκρυμνες παραλίες πχ γίνεται χαμός από αγροτικά, suv και... κάτι αρχαία κια και χιουντάι που απορείς πώς φτάσανε ως εκεί. Αν αντέχει το κορμί σου την ταλαιπωρία, go for it
Παλιά παλιά που είχα το Sax-ακι και οι φίλοι είχαν Vitara/Terios και τέτοια, είχα ακολουθήσει σε πολλούς χωματόδρομους! Αλλά κάποιες στιγμές το άφηνα και έμπαινα στα κανονικά και γυρναγαμε και το παίρναμε μετά. Πάντως δεν είχα κολλήσει ποτέ. Με τα άλλα όλο κάπου κολλαγαμε και ερχόντουσαν ντόπιοι με τίποτα τρακτέρ! Τι ωραίες εποχές..
-
Γάτε δεν βοηθάς, το βρήκα μόνος μου.
https://www.carandmotor.gr/nea/paei-pantoy-kai-kostizei-9990-eyrogalliko-kilow
-
με γαλλικο στο δασος.
ανατριχιασα, πολυ εξτριμ και για εμενα.
ακομη και οι ιδιοι μπροστα εχουν βαλει το κοκκινο κορδονακι για τη ρυμουλκηση -
με γαλλικο στο δασος.
ακομη και οι ιδιοι μπροστα εχουν βαλει το κοκκινο κορδονακι για τη ρυμουλκησηΤι να ρυμουλκήσεις..το σηκώνουν 2 με τα χέρια και το ξαναπετανε χαμο!
-
με γαλλικο στο δασος.
ακομη και οι ιδιοι μπροστα εχουν βαλει το κοκκινο κορδονακι για τη ρυμουλκησηΤι να ρυμουλκήσεις..το σηκώνουν 2 με τα χέρια και το ξαναπετανε χαμο!
-
το σου, οχι το κου, εξεκινησα απο ερετρια και πηγα ενα τουρ στη πολυ νοτια ευβοια.
σε πολλα μερη
δεν καταφερα να φτασω στο τελικο που ηθελα, ημουνα μονο με ενα αμαξι και τη γατα, ειχε και κωλοκαιρο με φοβερο αερα που κουναγε τη μιτσουμπα σαν βαρκα.
ψηνω βεβαια μια ομορφη εκδρομουλα απο αθηναι - φερυ για μαρμαρι, ολοκληρωση αυτουνου που αφησα μισο, διαμονη το βραδυ καρυστος και επιστροφη κυριακη
ενα απο τα επομενα σουκου
το αυτο που αφησα μισο, ειναι να φτασω στην ακρη του καφηρεα, στον Αγιο Γρηγοριο.
εχει συγκλονιστικη θεα στο αιγαιο
τον καφηρεα τονε ξερετε και σαν καβο ντορο.
κανεις ενδιαφερομενος αρκετα αντρας να το τολμησει?
οπωσδηποτε τετρακινητο, δεν ειναι δυσκολη η διαδρομη αλλα καλου-κακου.για την ιστορια, εφτασα καρυστο μετα τα βουνοφαραγγα κατα τις 6, εφυγα στις 7.30 για πισω και εριξα με τη μιτσουμπα 32 λεπτα στον χρονο που ελεγε ο γουγλης κατω, απο 1.28 σε 56'
-
Μακάρι να ήμουν κοντά.... Θα ερχόμουν σίγουρα.
-
το σου, οχι το κου, εξεκινησα απο ερετρια και πηγα ενα τουρ στη πολυ νοτια ευβοια.
σε πολλα μερη
δεν καταφερα να φτασω στο τελικο που ηθελα, ημουνα μονο με ενα αμαξι και τη γατα, ειχε και κωλοκαιρο με φοβερο αερα που κουναγε τη μιτσουμπα σαν βαρκα.
ψηνω βεβαια μια ομορφη εκδρομουλα απο αθηναι - φερυ για μαρμαρι, ολοκληρωση αυτουνου που αφησα μισο, διαμονη το βραδυ καρυστος και επιστροφη κυριακη
ενα απο τα επομενα σουκου
το αυτο που αφησα μισο, ειναι να φτασω στην ακρη του καφηρεα, στον Αγιο Γρηγοριο.
εχει συγκλονιστικη θεα στο αιγαιο
τον καφηρεα τονε ξερετε και σαν καβο ντορο.
κανεις ενδιαφερομενος αρκετα αντρας να το τολμησει?
οπωσδηποτε τετρακινητο, δεν ειναι δυσκολη η διαδρομη αλλα καλου-κακου.για την ιστορια, εφτασα καρυστο μετα τα βουνοφαραγγα κατα τις 6, εφυγα στις 7.30 για πισω και εριξα με τη μιτσουμπα 32 λεπτα στον χρονο που ελεγε ο γουγλης κατω, απο 1.28 σε 56'
Ο Τόνυ !
Θα ερχόμουν αλλά δεν είμαι αρκετά άντρας.... για άλλη μια διανυκτέρευση. Ξέρεις όμως πως είναι αυτά, θα το δούμε
-
11-13/11 θα έχω το νέο Defender. Θέλω όμως κάτι πιο ζόρικο. Ή έστω, αν γνωρίζεις εκεί κοντά κάνα δύσκολο πέρασμα, να πάμε να παίξουμε λίγο.
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα