-
ναι, εννοείται, όλοι τα full spec δείχνουν, χαζοί είναι; πάρε εδώ, 32.000 το Kamiq και 31.000 το Captur! Εκδόσεις που δεν θα πάρει κανείς σε αυτά τα αυτοκίνητα.
απλά η Paris είναι σαν concept car σε σχέση με το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν το 99% του κόσμου, ακόμη και η Authentic - Dynamic απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους!
https://traction.gr/dokimi-renault-captur-1-3-tce-edc-initiale-paris-155-ps/
ξεκινάει από 31.600 ενώ το Peugeot GT 27.500 και η Allure δεν είναι τόσο διαφορετική μεταξύ τους, προσωπικά η Allure και Titanium στο Puma είναι οι αγαπημένες εκδόσεις τους (χωρίς τις υπερβολικές ζάντες, τους μαύρους ουρανούς που σκουραίνουν το εσωτερικό, το πολύ piano black που δεν μου αρέσει καθόλου, και τα υπερβολικά νίκελα - σε αυτό η Renault δυστυχώς κάνει πάρτυ).
Τέσπα, για αυτό λέμε ότι πρέπει να δει και να οδηγήσει ο υποψήφιος αγοραστής, όπως έλεγα και στον φίλο που έκανε test drive την ακριβοτερη έκδοση του Yaris και σκέφτεται να πάρει τη φθηνότερη, θα τον περιμένει πολύ μεγάλη έκπληξη!
-
@OSFP τα εξαρια σε βενζινη ξεχνα τα....6,1 βλεπω στο Κλιο το ατμοσφαιρικο 75αρι.....Τετοια νουμερα κατι Αιγκο,κατι i10....
Στο captur θεωρω την expression καλη......
-
Εγώ θα σου πρότεινα αφού είναι και θέμα οικονομίας να κοιτάξεις ότι υπάρχει σε lpg. Εγώ έχω corolla του 2006 κάνω περίπου 2με 2.5 χιλιάδες χλμ το μνμ περίπου 250 ευρώ το μήνα καύσιμα και τα τελευταία χρόνια που εβαλα είμαι στα 125 50%κατω, σκέψου τώρα ότι το δικό σου θα είναι και εργοστασιακο(εννοώντας θα έχεις και την εγγύηση της εταιρείας. Δεν ξέρω αν θες απαντάς το αυτοκίνητο θα το πάρεις κασέρι ή δόσεις? Αν το πάρεις με δόσεις μην ξεχνάς πως θα είναι και αυτό ένα μηνιαίο εξοδο
Πολύ σωστός , εγώ όταν έβαλα κάτω τα οικονομικά μου και υπολόγισα τις δόσεις είχα και στο πίσω μέρος του μυαλού μου το -100ε απο την κατανάλωση ! Αν και απο παλιό αμάξι με το που πας σε καινούριο θα έχεις διαφορά στην κατανάλωση είτε lpg είτε βενζίνη αλλά καλό είναι να πας στο maximum αφου μπορείς !
-
OK το επιασα.... κατω απο 7 δεν παμε με τιποτα για πολη με βενζινη. Τι mhev και π@π@ριες....
Οποτε ή πρεπει να βαλω νερο στο κρασι μου και να παω σε Captur Dynamique LPG ,
ή να ψαχτω για το Arona CNG αν θα ειμαι ΟΚ με τα 90 αλογα , ή να αφησω τα BSUV και να επιστρεψω στην αρχικη μου αποφαση , Leon TGI οταν ερθει και ας ειναι 4.4μ και ας κοπαναει λιγο στο νησι το καλοκαιρι.
Το Captur Dynamique LPG εχει 21.150 τιμη καταλογου με 100 αλογα
Το Arona TGI εχει 18.290 στην εκδοση Optimum που εχει ενδιαφερον εξοπλισμο
Το Leon TGI το υπολογιζω να βγει στα 22.500 περιπου μιας και το 130αρι style εχει 20.190 , και το excelence 20.990, εκτος αν παιξει και καμια εκπτωση μεχρι τοτε που δε θα ειναι πια ολοκαινουριο μοντελο.
Αλλες επιλογες δε βλεπω να εχω εκτος και αν παω σε Hybrid ( CH-R ή να ερθει με το νεο ετος το Juke με true hybrid λη το νεο Qashqai αν δε ξεφευγει η τιμη και το μεγεθος)
-
Μένεις κοντά σε πρατήριο φυσικού αερίου?
Για arona και kamiq έχουν ακουστεί λιγα παράπονα για το γκάζι αλλά όχι ακραία πράγματα !
Επίσης το πορτ μπαγκάζ είναι μικρότερο και απο το κολτ που έχεις τώρα , οπότε στο κόστος αγοράς βάλε και κάνα 500ε για μπάρες και μπαγκαζιέρα γιατί θα την πάρεις οποσδήποτε !
Τα 2 χρόνια εγγύηση είναι λίγα , το captur lpg έχει 5 !
Απο την άλλη το chr ξεκινάει το hybrid απο 23.000 αν δε κάνω λάθος !
Δες λίγο το budget σου και βάλε ένα ταβάνι !
-
Μένεις κοντά σε πρατήριο φυσικού αερίου?
Για arona και kamiq έχουν ακουστεί λιγα παράπονα για το γκάζι αλλά όχι ακραία πράγματα !
Επίσης το πορτ μπαγκάζ είναι μικρότερο και απο το κολτ που έχεις τώρα , οπότε στο κόστος αγοράς βάλε και κάνα 500ε για μπάρες και μπαγκαζιέρα γιατί θα την πάρεις οποσδήποτε !
Τα 2 χρόνια εγγύηση είναι λίγα , το captur lpg έχει 5 !
Απο την άλλη το chr ξεκινάει το hybrid απο 23.000 αν δε κάνω λάθος !
Δες λίγο το budget σου και βάλε ένα ταβάνι !
Εχω κοντα μου πρατηριο ναι, και εφοσον κινουμε 95% Αθηνα δε θα εχω θεμα εκει με το ΦΑ. Εγγυηση στη Seat παντα σου κανουν επεκταση στα 4 χρονια εφοσον το διαπραγματευτεις, αλλα to be honest δε δινω πολλη σημασια, toyota/κορεατες δεν ειναι στην εξυπηρετηση/τηρηση εγγυησης ουτε το VAG ουτε η Renault, οποτε τι να μου πει.
Το budget δε το εχω αυστηρα καθορισμενο επειδη σκεφτομαι με TCO 10ετιας, και εκει ολα αυτα τα 'οικονομικα' στη χρηση αυτοκινητα βγαινουν μπροστα απο τα υπολοιπα, ενω δε οι διαφορες μεταξυ τους ροκανιζονται. ΟΚ δε θα ροκανιστει η διαφορα 5k ενος Arona με CHR, αλλα για αγορα μεταξυ 21-23 στα 10 χρονια εχεις δωσει συνολικα ~31k και +- 500ε ειναι 50ε το χρονο, δεν εχει ουσια. Με αντιστοιχο βενζινης εχεις δωσει 34.5k , εκει εχει ουσια οτι εισαι τουλαχιστον 3 χιλιαρικα κατω και ας ξεκινησες ενδεχομενως ακριβοτερα.
Τα χρηματα υπαρχουν (μεχρι 25k) για να τα δωσω και cash, οποτε αν ειναι να πετυχω την καλυτερη τιμη αυτο θα κανω. Αν τωρα παιζει κανενα πολυ καλο χρηματοδοτικο οπως ειχε βαλει πχ το καλοκαιρι η Ford ατοκο, εκει ΟΚ, προτιμω να δωσω τα μισα και να εχω μια παραπανω ρευστοτητα.
-
Εαν κινείσαι κυρίως μέσα στην πόλη, πιστεύω ότι το CH-R είναι η καλύτερη επιλογή (εκτός εαν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένςι το Yaris Cross) και σε θέμα άνεσης και ευκολίας οδήγησης και σε θέμα κατανάλωσης. Μετά, όλα τα άλλα βενζίνης είναι σε παρόμοια επίπεδα κατανάλωσης και παίρνεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο (π.χ. εγώ θα έπαιρνα το Puma). Προφανώς ΦΑ και LPG είναι αρκετά πιο οικονομικά, εφόσον εισαι ΟΚ με τις επιδόσεις.
-
OK το επιασα.... κατω απο 7 δεν παμε με τιποτα για πολη με βενζινη. Τι mhev και π@π@ριες....
Οποτε ή πρεπει να βαλω νερο στο κρασι μου και να παω σε Captur Dynamique LPG ,
ή να ψαχτω για το Arona CNG αν θα ειμαι ΟΚ με τα 90 αλογα , ή να αφησω τα BSUV και να επιστρεψω στην αρχικη μου αποφαση , Leon TGI οταν ερθει και ας ειναι 4.4μ και ας κοπαναει λιγο στο νησι το καλοκαιρι.
Το Captur Dynamique LPG εχει 21.150 τιμη καταλογου με 100 αλογα
Το Arona TGI εχει 18.290 στην εκδοση Optimum που εχει ενδιαφερον εξοπλισμο
Το Leon TGI το υπολογιζω να βγει στα 22.500 περιπου μιας και το 130αρι style εχει 20.190 , και το excelence 20.990, εκτος αν παιξει και καμια εκπτωση μεχρι τοτε που δε θα ειναι πια ολοκαινουριο μοντελο.
Αλλες επιλογες δε βλεπω να εχω εκτος και αν παω σε Hybrid ( CH-R ή να ερθει με το νεο ετος το Juke με true hybrid λη το νεο Qashqai αν δε ξεφευγει η τιμη και το μεγεθος)
Φίλε μου osfp και εγώ το καλοκαίρι Βρέθηκα στο ίδιο δίλημμα είχα δει και εγώ το SEAT arona με cng και skoda camiq, και ήμουν Μάλιστα έτοιμος να το κλείσω και παρόλα πού μένω 500 μέτρα κάτω πρατήριο φυσικού αερίου δεν το πήρα γιατί πιστεύω ότι το φυσικό αέριο δεν θα έχει εξέλιξη στην Ελλάδα και δεν βλέπω να υπάρχει επέκταση στα πρατήρια,και διάβασα και κάτι ευτράπελα που είχανε γίνει με πρατήρια τα οποία είχε τελειώσει το φυσικό αέριο και δεν ανεφοδιάζοντουσαν και επειδή ήθελα να πηγαίνω ταξίδια και να μην εξαρτώμαι από τα 9lt βενζινάς που έχει μόνο που σημαίνει ότι κάθε 100χλμ θα πρέπει να ψάχνεις για βενζινη, για αυτό και τελευταία στιγμή το απέκλεισα. Έχοντας καλομάθει και από το υγραέριο διότι τον τελευταίο χρόνο Αγόρασα ένα Hyundai i10 εργοστασιακό υγραέριο και δυστυχώς καλό έμαθα με αυτό έκανα όσα χιλιόμετρα ήθελα και με 12-13 ευρώ το γέμιζα χαμόγελαγα στο πρατήριο και έφευγα. Οπότε αν και δεν είμαι καθόλου γαλλοφιλος (δεν έχω εμπιστοσύνη σε αξιοπιστία) έριξα νερό στο κρασί μου και σχεδόν 5.000 ευρώ παραπάνω από το SEAT arona και πήρα το Renault Captur Dynamic LPG. Είναι ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο με ωραία περπατησιά Το μόνο που απομένει να δούμε την αξιοπιστία του σε βάθος χρόνου.
-
Πως είναι από επιδόσεις το Καπτούρ με το αέριο ? Γιατί η βενζίνη με τα 100 άλογα δίνει χαμηλές επιδόσεις 13,3 .
-
Πως είναι από επιδόσεις το Καπτούρ με το αέριο ? Γιατί η βενζίνη με τα 100 άλογα δίνει χαμηλές επιδόσεις 13,3 .
Μην κοιτάς το 0 100 το αμάξι έχει 17 κιλά ροπή Στις 2.000 στροφές και μες στην πόλη και στον επαρχιακό και στο αυτοκινητόδρομο κινείται αξιοπρεπέστατα δεν θα νοιώσεις πουθενά έλλειψη δύναμης Εννοείται ότι δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά για το ύφος και το χαρακτήρα του αυτοκινήτου οι επιδόσεις του είναι μία χαρά έτσι κι αλλιώς το αυτοκίνητο σε βάζει σε ένα άλλο mood το οποίο είναι για χαλαρή οδήγηση να πηγαίνεις αθόρυβα και ατσαλακότα από το ένα σημείο στο άλλο. Εάν θα έλεγα ένα μελανό σημείο είναι ότι δεν έχει εξάρι κιβώτιο με αποτέλεσμα η 5η του να είναι πολύ μακριά overdrive και να χάνει το νεύρο του.
-
Καλημέρα,
εγώ από την πλευρά μου θα σου πρότεινα:
2008/Captur/Puma/Kamiq και να δεις όταν έρθουν από κοντά νέο Crossland & Mokka.
-
Καλημέρα,
εγώ από την πλευρά μου θα σου πρότεινα:
2008/Captur/Puma/Kamiq και να δεις όταν έρθουν από κοντά νέο Crossland & Mokka.
Τα ίδια πρότεινα και εγώ αλλά μου άρεσε και η πρόταση του Φάνη για το Yaris Cross, απλά θα έρθει καλοκαίρι νομίζω.
-
Καλημερα παιδια.
Το Captur LPG το απερριψα. Δυστυχως δε μπορω να ξεπερασω καποιες προσωπικες κακες εμπειριες σε γνωστους μου, ενας εκ των οποιων ειχε 'σχεδον' εργοστασιακο LPG (σχεδον, γιατι το εβαζε η ιδια η renault αλλα στην Ελλαδα) και στην πορεια μετα απο καποιες επισκευες του ειπαν 'δεν παιρνει αλλο' , και τον πεταξε τον κινητηρα. Καλα τα 5 χρονια εγγυησης αλλα το αμαξι το θελω για 10+, και μπορει να εχετε 1000 δικια οτι ο εργοστασιακος κινητηρας ειναι σωστα μελετημενος κλπ, αλλα δε θελω να εχω καθε μερα αγωνια με το που ληξει η εγγυηση. Σεβομαι την αποψη σας, δεν κανω τον ξερολα, απλα θα ειναι προσωπικο αγχος και προτιμω να μη το περασω.
Οποτε εχω καταληξει σε :
Arona TGI με ερωτηματικο την αποδοση,
Leon TGI οταν ερθει με μικρες παραχωρησεις στο μεγεθος και στο οτι δεν ειναι suv
C-HR με μικρη παραχωρηση στο μεγεθος, τα πισω παραθυρα και την αποδοση του κινητηρα σε ταξιδι
Yaris Cross ΕΑΝ προκειται να ερθει αρχες 2021 και σε τιμη που να μη θες να πας στο C-HR με μικρη παραχωρηση στην εμφανιση
Απο αυτα, τα 2 που δεν ειναι ακομα released, το Leon TGI και το Yaris Cross φαινονται οι καλυτερες επιλογες νομιζω. Αληθεια για το Yaris Cross ξερουμε τιποτα προσφατο για την αφιξη του Ευρωπη? γιατι εχω διαβασει απο Δεκεμβρη 2020 μεχρι αρχες 2021, καλοκαιρι 2021 , εως και αοριστο 2021. οτι να' ναι για αυτοκινητο που παραγεται Ευρωπη και προοριζεται για Ευρωπη. Φαντασου να μιλουσαμε για το Corolla cross...
-
Οποτε εχω καταληξει σε :
Arona TGI με ερωτηματικο την αποδοση,
Leon TGI οταν ερθει με μικρες παραχωρησεις στο μεγεθος και στο οτι δεν ειναι suv
C-HR με μικρη παραχωρηση στο μεγεθος, τα πισω παραθυρα και την αποδοση του κινητηρα σε ταξιδι
Σε καλύπτουν σε χώρο αποσκευών? τουλάχιστον στο Arona που έχω δει από κοντά είναι πολύ μικρός.
-
Σωστα παρατηρειτε το χωρο αποσκευων, γιατι ολα αυτα δεν εχουν και τεραστιο εξαιτιας του εναλλακτικου καυσιμου. Αλλα ειναι κατι που αφενος το εχω αποδεχτει, οτι εφοσον θελω οικονομια, ειτε με CNG ειτε με υβριδικο θα πρεπει να γινει μια ψιλο-παραχωρηση στο χωρο αποσκευων, αλλιως πρεπει να παω σε μαουνα Octavia CNG..
Οποτε δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο. Αλλα περα απο τα λιτρα παιζει ρολο και το σχημα θεωρω. Ας πουμε στο CHR ο χωρος μου φαινεται πολυ ικανοποιητικος ασχετα ποσα λιτρα τον μετρανε. Το ιδιο πιστευω θα ειναι και στο Leon, γιατι και εκει χανεις απο τον πατο του καποια λιτρα. Το βαθος ομως που διατηρειται, σε αυτα τα αμαξια 4.4μ ειναι πολυ ικανοποιητικο θεωρω. To Arona δε το εχω δει, ισως ειναι οριακος. Γενικα ειανι η πιο αδυναμη υποψηφιοτητα, αλλα και η πιο φτηνη ενα 5χιλιαρο κατω απο τα αλλα.
-
Tα Seat με το φυσικό αέριο χάνουν ~100λίτρα πορτμπαγκάζ (το Arona ΤGI πάει γύρω στα 290-300λίτρα και το Leon ΤGI γύρω στα 280).
-
Ωραίες επιλογές όλες εκτός από το Arona (συγκριτικά με τα υπόλοιπα της λίστας σου)
Νομίζω το Leon θα έχει κάποια λίγα λίτρα παραπάνω χώρο αποσκευών?
Το. Chr και αυτό έχει μικρό πορτ μπαγκάζ
Το yaris φαίνεται πανέμορφο!
Μπες στο Facebook στο 'cng group Greece'
Γράψου σαν ιδιοκτήτης γιατί έχουν 2 γκρουπ, και δες τι πραγματικά γίνεται στο χώρο του φυσικού αερίου!
Τις ίδιες ανησυχίες είχα και εγώ για τα αέρια αλλά εγώ αντίθετος με εσένα είχα 3 φίλους με μετατροπές για 100αδες χιλιάδες χλμ και όλοι αβασάνιστα χωρίς ζημιές! Έβλεπα που φουλαρανε με 25€ και έκλαιγα...
Edit:Όπως σου λένε και παραπάνω, ίσως το hybrid να είναι ποιο κατάλληλο για εσένα!
-
Tα Seat με το φυσικό αέριο χάνουν ~100λίτρα πορτμπαγκάζ (το Arona ΤGI πάει γύρω στα 290-300λίτρα και το Leon ΤGI γύρω στα 280).
Αν θυμάμαι όταν έψαχνα το καλοκαίρι το kamiq είχε 265 λίτρα νομίζω και το arona θα είναι το ίδιο!
Σωστά τα λες με τον συμβιβασμό για τα λίτρα, επίσης σωστά τα λες και για το σχήμα του πορτ μπαγκάζ αλλά στην πράξη όταν πας να βάλεις (με το καλό πρώτα) το καροτσάκι - ποδήλατακι-καρεκλάκι και ότι άλλο σκατουλακι τότε μια είναι η αλήθεια... Ότι δεν θα χωράει το - ακι!!!
-
Συμφωνα με τον κατασκευαστη, το Arona εχει 282lt, το Leon 300lt , το CHR 1.8 έχει 377lt, το Yaris Cross 390lt .
Αρα τα υβριδικα εχουν ενα προβαδισμα.
-
Ωραίος! το corolla hybrid? Σου αρέσει? Πολλοί λένε ότι είναι καλύτερο του chr και σε χώρους και σε επιδόσεις!
Αγορα B-Suv , ιδεες?