-
Όντως πολύ προχω η εξωτερική σχεδίαση σε βαθμό που αμφιβάλλεις για την πραγματική εικόνα απο κοντά. Το εσωτερικό απίστευτα όμορφο και φαίνεται ποιοτικό ήδη απο τις φωτογραφίες. Ευχάριστο το γεγονός ότι η ταμπλέτα δεν καρφώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό σε κόντρα του ανταγωνισμού!
Σε 6-8 μήνες που συνήθως παίζουν προωθητικές ενέργειες θα είναι δυνατή επιλογή,για τους λάτρεις των περιπτέρων πόλης!
-
Προσπαθώ να το χωνέψω αυτές τις μέρες και κάπως τα κατάφερα, αλλά το πίσω μέρος ειναι απαίσιο και τα φώτα πολύ λάθος, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν εκεί.
Κατά τη γνώμη μου ποτέ οι αεραγωγοί πάνω από την οθόνη (την έχω εξηγήσει την άποψή μου), εργονομικό φάουλ, αλλά όλο το υπόλοιπο φαίνεται πολύ καλό.
Έχουμε κάνα render του Sportage; Μπορεί να εξελιχθεί στο μοντέλο έκπληξη του 21.
Χαίρομαι να βλέπω τολμηρές κινήσεις από σχετικά 'συντηρητικές' εταιρίες.
-
Πάντως, η Hyundai είναι σε οργασμό μοντέλων.
Θα φέρει το i10Ν, νέο i20, νέο Tucson, facelift Kona, facelift i30... Και τα νέα μοντέλα της είναι όντως διαφορετικά (και σε πλαίσια και σε εμφάνιση), αλλά και τα ανανεωμένα της έχουν διαφορές που φαίνονται στο μάτι.
-
Πάντως, η Hyundai είναι σε οργασμό μοντέλων.
Θα φέρει το i10Ν, νέο i20, νέο Tucson, facelift Kona, facelift i30... Και τα νέα μοντέλα της είναι όντως διαφορετικά (και σε πλαίσια και σε εμφάνιση), αλλά και τα ανανεωμένα της έχουν διαφορές που φαίνονται στο μάτι.
Κάτσε να δούμε σε τι οργασμό θα είναι τιμολογιακά...
-
Τιμολογιακά τι περιμένετε ότι θα είναι φθηνά; Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Η Hyundai δεν είναι πια η εταιρία με τα φθηνά αυτοκίνητα, έχει αποκτήσει αξιοπιστία μηχανικά και ήρθε η ώρα να αναβαθμίσει την ποιότητα της και την σχεδίαση της αυτό θα ανεβάσει το κόστος αγοράς γιατί το προϊόν συνολικά έχει αναβαθμιστεί. Το Tucson θα έχει τιμές πιο ακριβές από το απερχόμενο μοντέλο και θα δικαιολογεί την αύξηση, αν η ελληνική αντιπροσωπεία το ανεβάσει πολύ και μας κακοφανεί αυτό είναι άλλη συζήτηση.
-
Προσπαθώ να το χωνέψω αυτές τις μέρες και κάπως τα κατάφερα, αλλά το πίσω μέρος ειναι απαίσιο και τα φώτα πολύ λάθος, δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν εκεί.
Κατά τη γνώμη μου ποτέ οι αεραγωγοί πάνω από την οθόνη (την έχω εξηγήσει την άποψή μου), εργονομικό φάουλ, αλλά όλο το υπόλοιπο φαίνεται πολύ καλό.
Έχουμε κάνα render του Sportage; Μπορεί να εξελιχθεί στο μοντέλο έκπληξη του 21.
Dublin εμένα μου αρέσει πίσω και ειδικά ο κρυφός υαλοκαθαριστήρας, να μην τον καίει το καλοκαίρι και ο ήλιος
Τα φώτα έχουν κάτι απο 3008 και Megane, τα οριζόντια Megane και τα κάθετα 3008.
Όσο για τους αεραγωγούς θα το έχουν μελετήσει για να τους βάλουν εκεί και δεν αναφέρομαι στο αισθητικό κομμάτι, επείδη δεν εχω διαβάσει την άποψή σου μπορείς να την ξαναγράψεις;
-
Τα αυτοκίνητα που πραγματικά αξίζουν, δικαιούνται και μια υψηλότερη τιμολόγηση ανεξάρτητα από κατασκευαστή, πόσο μάλλον από τη Hyundai η οποία αρχίζει να δείχνει το δρόμο σε αρκετούς κατασκευαστές.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την παρουσία του Tucson στο δρόμο και την τοποθέτησή του στην αγορά. -
Δεν είπε κάποιος το αντίθετο για την hyundai σφως και θα είναι ακριβότερο από το προηγουμενο το θέμα είναι αν το αντέχει η τσέπη μας ή θα διαγραφεί από την λίστα.
-
Dublin wrote:
Dublin εμένα μου αρέσει πίσω και ειδικά ο κρυφός υαλοκαθαριστήρας, να μην τον καίει το καλοκαίρι και ο ήλιος
Τα φώτα έχουν κάτι απο 3008 και Megane, τα οριζόντια Megane και τα κάθετα 3008.
Όσο για τους αεραγωγούς θα το έχουν μελετήσει για να τους βάλουν εκεί και δεν αναφέρομαι στο αισθητικό κομμάτι, επείδη δεν εχω διαβάσει την άποψή σου μπορείς να την ξαναγράψεις;
Θα Είναι φοβερή επιλογή, κ φυσικά θα είναι ακριβότερο από το τωρινό.
Το βλέπω συχνά να λένε 'μα κόστιζε 21.000 πριν 2 μήνες', δηλαδή συγκρίνουν αυτοκίνητα που είναι 6-8 χρόνια στην αγορά, με πλατφόρμες 20ετιας - τώρα όλοι αλλάζουν γιατί βάζουν PHEV και EV στην ίδια - και προσπαθούν να 'ξεφορτωθούν' τα τελευταία κομμάτια, με ολοκαίνουργια τεχνολογικά μίνι 'θαύματα', μεγαλύτερη ασφάλεια, μικρότερη κατανάλωση και ρύπανση, και τα σχετικά.
Όσοι συγκρατούν τις τιμές, απλά κάνουν ένα μικρό μεσοβεζικο βηματάκι (βλέπε Ford, Duster, VAG και θα δούμε τι άλλο).
Εκεί με τα φώτα το βρίσκω..τουλαχιστον περίεργο, να μην πω τίποτα άλλο, και έχω και ένα BofArts, και γενικά είμαι πολύ του πειραματικού στην τέχνη, καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης, απλά εκεί..δεν...γουστα είναι αυτά. Συμφωνούμε οτι το αυτοκίνητο λεει και μιλάει!
Για το άλλο, από προσωπική εμπειρία κ 'μελέτη' πριν αγοράσω, απέκλεισα οτιδήποτε είχε οθόνη που δεν συνορευε ή έμπαινε μέσα στην οπτική του παμπριζ. Κ έναν σταθμό να κοιτάξεις ή ένα gps, έχεις πάρει τα μάτια σου από το δρόμο. Δεν Μπορεί να έχει αεραγωγούς από πάνω, αυτά τα 7-10 εκατοστά μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ταπεινή εμπειρική άποψη.
-
Είδα πολλά βιντεάκια, πολύ καλό αυτοκίνητο, πολύ σύγχρονο, έχει ένα σωρό συστήματα.
Μου έκανε εντύπωση ότι έχει 100 πραγματακια που έχουν σχέση με το air condition!! Αν το ψάξετε θα καταλάβετε.
Τελικά πίσω κατέληξα ότι δεν θα μου αρέσει ποτέ.
Όλα τα μοντέλα όταν χρησιμοποιούν το infotainment κοιτούν κάτω και όχι τον δρόμο, οπότε εμμένω στην άποψή μου.
Το τιμόνι δεν μου αρέσει με τις 4 οριζόντιες ακτίνες.
Τα βίντεο που είδα ήταν για 4.63μ. στην Ευρώπη θα έρθει 4.50μ. 7,7cm διαφορά σε wheelbase. Αμερική, Αυστραλία κ Ασία το μεγάλο (δεν ξέρω σε όλες τις αγορές της Ασίας φυσικά).
Titan και Amazon grey τα καλύτερά μου!
Η πλατφόρμα είναι καινούργια - οι κινητήρες παλιοί.
Νομίζω μόλις έρθει μπαίνει κατ'ευθειαν στο τοπ 3 της κατηγορίας. Πιστεύω θα είναι είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο C5 Aircross και πιθανόν και από το Kuga ή τα ίδια με Kuga.
19' οι μεγαλύτερες ζάντες. Όσα βλέπουμε είναι full speced και αυτά τα μπορεί να αγγίζουν και τα 40.000. Τα full με τους μεγαλύτερους κινητήρες, θα υπάρχουν κ τα φθηνά.
Αυστραλία δεν θα εισάγουν καθόλου PHEV/HEV! Κοινός...δεν ενδιαφέρονται, μη πω τίποτα χειρότερο..
-
Είδα πολλά βιντεάκια, πολύ καλό αυτοκίνητο, πολύ σύγχρονο, έχει ένα σωρό συστήματα.
Μου έκανε εντύπωση ότι έχει 100 πραγματακια που έχουν σχέση με το air condition!! Αν το ψάξετε θα καταλάβετε.
Τελικά πίσω κατέληξα ότι δεν θα μου αρέσει ποτέ.
Όλα τα μοντέλα όταν χρησιμοποιούν το infotainment κοιτούν κάτω και όχι τον δρόμο, οπότε εμμένω στην άποψή μου.
Το τιμόνι δεν μου αρέσει με τις 4 οριζόντιες ακτίνες.
Τα βίντεο που είδα ήταν για 4.63μ. στην Ευρώπη θα έρθει 4.50μ. 7,7cm διαφορά σε wheelbase. Αμερική, Αυστραλία κ Ασία το μεγάλο (δεν ξέρω σε όλες τις αγορές της Ασίας φυσικά).
Titan και Amazon grey τα καλύτερά μου!
Νομίζω μόλις έρθει μπαίνει κατ'ευθειαν στο τοπ 3 της κατηγορίας. Πιστεύω θα είναι είναι ακριβότερο από το αντίστοιχο C5 Aircross και πιθανόν και από το Kuga ή τα ίδια με Kuga.
19' οι μεγαλύτερες ζάντες. Όσα βλέπουμε είναι full speced και αυτά τα μπορεί να αγγίζουν και τα 40.000. Τα full με τους μεγαλύτερους κινητήρες, θα υπάρχουν κ τα φθηνά.
Αυστραλία δεν θα εισάγουν καθόλου PHEV/HEV! Κοινός...δεν ενδιαφέρονται, μη πω τίποτα χειρότερο..
Πίσω και εμένα δεν μου κάθεται καλά, ούτε κρύο ούτε ζέστη, μου αρέσει που δεν φαίνεται ο υαλοκαθαριστήρας.
Για το infotainment κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κάποιες βασικές λειτουργίες(τις πιο συχνές) τις εμφανίζει στον πίνακα οργάνων αλλά και πάλι δεν με προβληματίζει η θέση του. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει όλη η κονσόλα και η σχεδίαση του ταμπλό.
Το τιμόνι μου αρέσει με τη νέα σχεδίαση, τώρα από λειτουργικότητα με τις ακτίνες από κοντά....
Αυτό που δεν μου προξενεί εντύπωση και έχει αρχίσει να μου αρέσει είναι τα φώτα Led μπροστά.
Από χρώματα μου αρέσει το πρώτα το μπλέ που έχουν στα άρθρα που έχουμε βάλει σε μηνύματα πιο πάνω και το Amazon Grey σαν δεύτερη επιλογή.
Από μηχανική άποψη περιμένω τεχνικά χαρακτηριστικά μήπως έχουν κάνει καμιά αλλαγή λόγω ρύπων που σίγουρα χρειαζόταν στις βενζίνες μιας και 'τρώγανε' αρκετή βενζίνη με αποτέλεσμα ψηλές τιμές ρύπων και όχι στο ντίζελ που σίγουρα θα εμφανιστεί και αυτό βελτιωμένο.
-
Γιατι το λες αυτο για τους κινητηρες; ο 1.6Τ υβριδικος, απο οσο γνωριζω δεν υπηρχε. Υπαρχει τωρα στο γκρουπ ενας mild hybrid 1.6, αλλα ειναι ντηζελ
-
Dublin wrote:
Γιατι το λες αυτο για τους κινητηρες; ο 1.6Τ υβριδικος, απο οσο γνωριζω δεν υπηρχε. Υπαρχει τωρα στο γκρουπ ενας mild hybrid 1.6, αλλα ειναι ντηζελ
Τα βίντεο που είδα δεν ήταν για Ευρώπη, μάλλον στις άλλες αγορές με το μεγάλο σκάφος δεν έχουν αλλαγή σε κινητήρες. Το ανέφεραν οι παρουσιαστές.
-
https://gaadiwaadi.com/2021-hyundai-tucson-real-life-images-inside-a-dealership/amp/
Ζωντανά φωτογραφίες...
-
-
-
Πρέπει να είναι τρελοί εκεί στη Hyundai αν το ξεκινάνε από τις 29.900 το αμάξι!
-
29900-3500 = περίπου η τιμή που πωλείται μέχρι τώρα κι εδώ το προηγούμενομοντέλο με 'λίγο' εξοπλισμό ή κάνω λάθος; (εννοείται δεν κοιτάμε ατμοσφαιρικά που θα διακοσαρίζαν τα γρ. διοξειδίου κατά WLTP αν υπήρχαν διαθέσιμα...)
Και μιλάμε για όχημα που φαίνεται πλήρως αναβαθμισμένο σε όλα.
-
Τιμές στη Γαλλία του νέου Tucson
Ξεκινάει απο 29900€ στις υβριδικές 48V εκδόσεις βενζίνης κάνει έκπτωση 3500€. Για εδω βέβαια δεν βλέπω να υπάρχει κάποια έκπτωση.......
-
Το 1.6 με τα 150 άλογα σε 48v hybrid εχει κατανάλωση 6,5-6,7 με WLTP και ρύπους 148-151 γρ. Απο επιδόσεις θέλει 10,4 για τα 100χλμ και εχει βάρος1550 κιλά περίπου, απόσταση απο το έδαφος 17 πόντους.
Αν κάνουν καλή τιμολόγηση θα χάσουν τον ύπνο τους QQ,KUGA,TIGUAN KAI 3008, οχι οτι η Hyundai θα τρελαθεί στις πωλήσεις αλλά θα αρχίσει να υπολογίζεται στις επιλογές των αγοραστών περισσότερο.
Hyundai Tucson NX4 (2020)