-
@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
Προσωπικά πιο σημαντικά τα βρίσκω τα έξτρα αυτά παρά το άνοιγμα μια πόρτας ηλεκτρικά ..
Αλλά και πάλι εύχομαι να το χαρείς και ασφαλή χιλιόμετραΣυμφωνώ μαζί σου εν μέρη. Αλλά κάπου έπρεπε να σταματήσω. Το tail gate έχει κόστος 610 € αλλά δεν θα το πληρώσω. Τα δερμάτινα καθίσματα ήταν αδιαπραγμάτευτα για την σύζυγο. Αρα ήθελα άλλα 2050 €. ή σε ιδανικές συνθήκες 1440 €. Πολύ θα ήθελα να τα βάλω αλλά σταμάτησα εκεί.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. -
@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :
Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών δεν υπάρχει στάνταρ σε καμία έκδοση απ' ότι καταλαβαίνω, σωστά;
Πόσο χρεώνεται ως έξτρα;610€ "Smart Power Tailgate - Έξυπνη θύρα αποσκευών
(ρύθμιση 4 επιπέδων ανοίγματος, ενεργοποίηση με smart key)"
Μόνο extra στο μοντέλο που πάιρνω, δεν ξέρω τι παίζει με full hybrid και plug in -
@interpan said in Νεο Hyundai Tucson :
@petranpireotis said in Νεο Hyundai Tucson :
Την καμερα που σου δείχνει στον πίνακα οργανων το blindspot και ένα καλό ηχοσύστημα με πολλά ηχεια
αρα αυτο που λέω παραπανω, το ηχοσυστημα η καμερα και κατι αλλα πανε μαζι .
Το παραγγειλα και εγώ.
Εκδοση Distinctive 1.6T 48V 180ps 4x4 7τ/DCT
Extra εβαλα το δερμάτινο σαλόνι με αεριζόμενα καθίσματα και το tail gate (έξυπνο ανοιγμα πίσω πόρτας).
Είχα επιλέξει στην αρχή αντί της πόρτας το ηχοσύστημα krell το οποίο τελικά δεν θα βάλω.
Παράδοση 4 (πολύ δύκολο) έως 6 μήνες.Τα extra που έχει είναι αρκετά, αλλα πολλά απαιτούν συνδυασμό.
Tο blind spot στην οθόνη του οδηγού έχει 2050€ (Δεν το έβαλα). Αποτελείται από:"SVM (Surround View Monitor) - Σύστημα 4 καμερών περιφερειακής επόπτευσης 360°
BVM (Blind Spot View Monitor) - Προβολή τυφλού σημείου στον πίνακα οργάνων
BCΑ - Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης Τυφλού Σημείου με Πέδηση
RCCΑ - Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης με Κάθετα Διερχόμενα κατά την Όπισθεν με Πέδηση
SEW - Σύστημα Προειδοποίησης Σύγκρουσης κατά το άνοιγμα των Θυρών
Krell Premium Surround Sound - Ηχοσύστημα 8 ηχείων με subwoofer"
και μπαίνει μόνο σε αυτόματα κιβώτια.Οτι θές επειδή αφιέρωσα χρόνο στα extras ρωτάς.
Φιλικά
Ωραίος αμαξαρα πήρες! Σε τι χρώμα; Πόσο βγήκε; Αφού έφτασες τόσο ψηλά στην θέση σου θα έβαζα το πακέτο ασφαλείας που παρελειψες δίνει άλλο future proof στο αμάξι.
Αυτά που ακόμα χρυσοπληρωνονται σε λίγο καιρό θα είναι βασικά σε όλα , φυσικά όχι τζάμπα. -
@katafractos17 said in Νεο Hyundai Tucson :
Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών δεν υπάρχει στάνταρ σε καμία έκδοση απ' ότι καταλαβαίνω, σωστά;
Πόσο χρεώνεται ως έξτρα;610€ "Smart Power Tailgate - Έξυπνη θύρα αποσκευών
(ρύθμιση 4 επιπέδων ανοίγματος, ενεργοποίηση με smart key)"
Μόνο extra στο μοντέλο που πάιρνω, δεν ξέρω τι παίζει με full hybrid και plug inΕυχαριστώ.
Να το χαρείς.
Ένα από τα αυτοκίνητα που θα έμπαινε στη λίστα μου για αγορά.
Πλέον φαίνεται ότι η Hyundai σιγά σιγά αλλάζει επίπεδο και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εκτός από όμορφο, προσφέρει σχεδόν πλήρη εξοπλισμό σε αρκετά καλή τιμή, καθώς και μεγάλη αναβάθμιση σχεδίασης αλλά και υλικών στο εσωτερικό.@lap said in Νεο Hyundai Tucson :
Προσωπικά πιο σημαντικά τα βρίσκω τα έξτρα αυτά παρά το άνοιγμα μια πόρτας ηλεκτρικά
Αν έχει άνοιγμα με κίνηση του ποδιού ή με την προσέγγιση ή με πλήκτρο από μακριά, κτλ τότε είναι μια λειτουργία που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις.
-
Την έχω σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο... Μια πιάνει μια δεν πιάνει και παίζεις κουτσό...
Ότι είναι χρήσιμο είναι....αλλά μπορείς είτε να αφήσεις κάτω τη μια βαλίτσα και να το ανοίξεις είτε να πατήσεις από το κλειδί να ανοίξει από μακρυά αλλά και πάλι θέλεις ελεύθερα χέρια το να το κάνεις.
Είναι εντυπωσιακό ως δρώμενο και δίνει μια γκλαμουρια όταν πατάς το κουμπάκι να κλείσει και σε κοιτούν στο πάρκινγκ του σουπερμάρκετ αλλά χμμμμ ψηλό υπερβολικό μου φαίνεται....
Αν όντως πιάνει πάντα και σωστά στο hyundai όντως θα μπορούσα να πω πως αξίζει...
Δεν θέλω να μάθω πόσο κοστίζει αν χαλάσει.
Τεσπά να χαίρεστε τις αυτοκίνηταρες σας. -
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
Την καμερα που σου δείχνει στον πίνακα οργανων το blindspot και ένα καλό ηχοσύστημα με πολλά ηχεια
Το παραγγειλα και εγώ.
Extra εβαλα το δερμάτινο σαλόνι με αεριζόμενα καθίσματα και το tail gate (έξυπνο ανοιγμα πίσω πόρτας).
Είχα επιλέξει στην αρχή αντί της πόρτας το ηχοσύστημα krell το οποίο τελικά δεν θα βάλω.
Παράδοση 4 (πολύ δύκολο) έως 6 μήνες.Τα extra που έχει είναι αρκετά, αλλα πολλά απαιτούν συνδυασμό.
Tο blind spot στην οθόνη του οδηγού έχει 2050€ (Δεν το έβαλα). Αποτελείται από:"SVM (Surround View Monitor) - Σύστημα 4 καμερών περιφερειακής επόπτευσης 360°
RCCΑ - Σύστημα Αποφυγής Σύγκρουσης με Κάθετα Διερχόμενα κατά την Όπισθεν με Πέδηση
και μπαίνει μόνο σε αυτόματα κιβώτια.Οτι θές επειδή αφιέρωσα χρόνο στα extras ρωτάς.
Φιλικά
Ωραίος αμαξαρα πήρες! Σε τι χρώμα; Πόσο βγήκε; Αφού έφτασες τόσο ψηλά στην θέση σου θα έβαζα το πακέτο ασφαλείας που παρελειψες δίνει άλλο future proof στο αμάξι.
Αυτά που ακόμα χρυσοπληρωνονται σε λίγο καιρό θα είναι βασικά σε όλα , φυσικά όχι τζάμπα.Εφτασε 36.500€. Χρώμα Teal. Τι ειναι αυτο; Κατι σε σκούρο μπλε. Ομορφο μου φάνηκε ούτε να το προφέρω δεν μπορώ. Επιλογή της συζύγου, εμένα όλα ίδια μου φαίνονταν τα σκούρα χρώματα.
Future proof, μεγάλη κουβέντα, στην προσπάθεια που κάνω να διώξω το παλιο αυτοκίνητο όλα αυτα τα καλούδια που το είχα γεμίσει δεν παίζουν/έπαιξαν κανένα ρόλο. Ισως επειδή είναι τελείως αντιεμπορικό λόγω 2,3 κινητήρα αλλά και πάλι περίμενα να μετρήσουν έστω και ελάχιστα. Σίγουρα θα μετρήσουν για αυτόν που θα το πάρει αλλά για μένα που το πουλάω καμμία διαφορά.
Ευχαριστώ για τις ευχές. -
Λογικά τιιλ θα λέγεται.
Όταν σε ρωτήσουν οι φίλοι σου θα τους πεις το πειρες σε χρώμα τιιλ. Αν κάποιος πει" Α ωραίο χρώμα".....μακρυά του.
Χαχαχα
-
@tkin73 said in Νεο Hyundai Tucson :
Το παραγγειλα και εγώ.
Φιλικά
Αυτά που ακόμα χρυσοπληρωνονται σε λίγο καιρό θα είναι βασικά σε όλα , φυσικά όχι τζάμπα.Εφτασε 36.500€. Χρώμα Teal. Τι ειναι αυτο; Κατι σε σκούρο μπλε. Ομορφο μου φάνηκε ούτε να το προφέρω δεν μπορώ. Επιλογή της συζύγου, εμένα όλα ίδια μου φαίνονταν τα σκούρα χρώματα.
Future proof, μεγάλη κουβέντα, στην προσπάθεια που κάνω να διώξω το παλιο αυτοκίνητο όλα αυτα τα καλούδια που το είχα γεμίσει δεν παίζουν/έπαιξαν κανένα ρόλο. Ισως επειδή είναι τελείως αντιεμπορικό λόγω 2,3 κινητήρα αλλά και πάλι περίμενα να μετρήσουν έστω και ελάχιστα. Σίγουρα θα μετρήσουν για αυτόν που θα το πάρει αλλά για μένα που το πουλάω καμμία διαφορά.
Ευχαριστώ για τις ευχές.Εντάξει στο παλιό ο κινητήρας καπακωνει όλα τα υπόλοιπα περί εξοπλισμού και χάνεις στην διαπραγμάτευση λογικό.
Σε ένα 1.6 όμως που δεν είναι φορολογικά βάρος είναι αλλιώς....σε μια 7ετια ας πούμε που ίσως θελήσεις να δώσεις το χιουνται , το acc και το blind spot θα είναι βασικά σε όλα τα αμάξια. Κουβέντα να γίνεται να χαρείς με το καλό την αμαξαρα με τα αεριζόμενα καθίσματα σε πολλές όμορφες διαδρομές! -
Πέραν απο το blindspot monitor (και τα άλλα που έχει μαζί) τι παραπάνω προαιρετικό εξόπλισμο (αν τον έχετε δεί) θα πρότεινατε να βάλει κάποιος εφόσον προχωρησει στην αγορά του?
Προφανώς καταλαβαίνατε οτι το σκέφτομαι πολύ,απλα σκέφτομαι τι παραπάνω θα ηταν καλό να μπεί.Εγώ θεωρώ απαραίτητο το adaptive cruise control, ειδικά εάν κάνεις πολλά ταξίδια. Αν δε κάνω λάθος το έβαλα έξτρα με 580€.
-
Ξέχασα να αναφέρω πως έχοντας κάνει testdrive έμεινα απολύτως ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις,το αμάξι δεν ακούγεται (πχ εκανα και σε ενα gla και ακουγοταν). Βέβαια με εκο δεν βγαινεις στην Εθνικη για κανενα λογο,γιατι ηταν αφημένο,με το που έβαλα το normal και ειδικότερα το sport, ένιωθα λες και οδηγούσα 106 rallye πολύ άνετο και σε ειδοποιεί αν πλησίαζε κάτι (έκδοση premium ήταν)
Επειδή είμαι της αποψης πως ενα αμάξι ελαφρώς το "παντρεύεσαι" έχω πάει και ε΄χω δει αρκετές εκθέσεις,τοσο εντός όσο και εκτός Αθηνων.
Οπότε πέτυχα και full extra έκδοση . Το δέρμα δεν μπορώ να πώ οτι με τρέλανε,οποτε μάλλον προτιμώ το υφασμα,η έστω το teal για να κάνει και τα ιδια χρωματα.
Έχοντας μάθει με το μπλέ σκούρο χρώμα,είναι επιτέλους όνειρο το χρώμα αυτο σε δικο μ αμάξι αφου δε βιάζομαι για ετοιμοπαράδοτο οπως με το corsaki προ 14 ετίας.
Έχοντας οδηγησει την kappa των 2000 κ.εκ. με 150 αλογα και την bmw των 2000 (1928 ) με 180 hp η οδήγηση μ θυμισε πολυ κατι στο μεταξυ των 2.
Επειδή εγώ θέλω teal και distinctive , το χρώμα πραγματικα τα σπάει. Η οροφή το ιδιο.
Εγω έχω την ιδιατεροτητα οτι θέλω χειροκίνητο και όχι αυτόματο.Το blindspot view και το 360 το είδα οσο το αυτοκινητο ηταν σταματημένο ,οπως και τα krell που καταλαβαίνεις τη διαφορά απο το απλό που αν δε το ρυθμισεις δεν ακουγεται τοσο καλά πισω.. Τώρα αν αξίζει απο τα 29500 να πάς στα 33200 ίσως ναι αν δεις τον ανταγωνισμό. Βλέποντας πχ ενα GLA ή ενα Kuga με τα ιδια στοιχεία η ακομα και ενα 3008 ,εκεί για να πάς σε κατι αντιστοιχο ξεκινάς απο ...τα 34000 σχεδόν. Οπότε μπορεί να δώσω εφόσον το παραγγείλω κανενα 4χιλιαρο παραπάνω . Είναι και το Value for Money του πράγματος.
Οταν κρατάς ενα αμαξι 10 με 13 χρόνια πιστεύω ειναι καλό να ...μη τσιγκουνευτώ.
-
Συγνώμη το τιιλ τι είναι τελικά...? Μπερδεύτηκα.
-
Συγνώμη το τιιλ τι είναι τελικά...? Μπερδεύτηκα.
μπλέ σκουρο βασικα.
Αλλα αμα οτο δεις σε σκια ..θα το ελεγες και γκρι. ειναι πολυ παιχνιδιάρικο χρώμα. -
Αυτό;
Εγώ θα το έλεγα μπλέιζερ αν είχα όρεξη να το ψάξω....όχι;
Γενικά σκούρο μπλε θα το έλεγα .....Ποιο teal και ποια τηλέφωνα;;;;
@πετραν αν θέλεις αίσθηση από ραλλακι κάνε μια βόλτα με το swift. Το απλό swift θυμίζει 1.3 ραλλακι, το sport είναι το καλό...
Η Χρυσή τομή το τουρμπατο 1.0 swift αλλά οι βλαμμένοι το απέσυραν.
-
g)
@πετραν αν θέλεις αίσθηση από ραλλακι κάνε μια βόλτα με το swift. Το απλό swift θυμίζει 1.3 ραλλακι, το sport είναι το καλό...
Η Χρυσή τομή το τουρμπατο 1.0 swift αλλά οι βλαμμένοι το απέσυραν
Εννοώ πως ήταν πολύ άνετο και με ταχύτητα. Και το κορσάκι με 1,4 95hp μια χαρά εκανε τις προσπεράσεις οταν χρειάστηκε (νοσοκομειο).Δεν ειμαι της ταχυτητας,αλλα της ανετης οδηγησης απλα μ εκανε εντυπωση ποσο ανετα πηγαινα παρα το 1,5 τονο του. (ισως και παραπανω γιατι ημαστανκαι 3 ατομα μεσα).
Επειδή έκατσα και πισω για να δώ πως ειναι,ειναι πολυ αμφιθεατρικα..
μονο σε xtrail toy 18 είχα νιώσει τόσο ανετα. -
Έτσι ναι κατάλαβα το εννοείς.
Γενικά είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο και εμένα Μ αρέσει πολύ. Καλή αγορά.
Οφφτοπικ
Το ραλλακι δεν είναι μόνο σε επιδόσεις όπου το 1.3 είναι σχεδόν ίδιο με σημερινά απλά αυτοκίνητα πόλης, αλλά η αίσθηση παιχνιδιού και ψευτοκαρτ. Μόνο αν οδηγήσεις θα καταλάβεις. Πήγαινες με 80 στις στροφές και νομίζεις πας με 120 χλμ αλλά γενικότερα είναι η αίσθηση πάνω στην στροφή και το παιχνίδι ήταν μοναδική. Με λόγια δεν περιγράφεται....μόνο το νιώθεις.Σήμερα το σουτζουκάκι έχει κάτι από αυτήν την αίσθηση. Αλλά όπως είπα μόνο αν το οδηγήσεις θα καταλάβεις.
-
Τελικά είστε κακή επιρροή :). Πρόλαβα την παραγγελία πρίν φύγει από την αντιπροσωπία και αφαίρεσα το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας και πρόσθεσα :
"SVM (Surround View Monitor) - Σύστημα 4 καμερών περιφερειακής επόπτευσης 360°
--- --- 2.050 € ΜΟΝΟ Αυτόματα κιβώτια (DCT / 6AT)Συνολική διαφορά με τα προηγούμενα +1410€
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και τις γνώμες. Μόλις το παραλάβω με το καλό χρωστάω φωτογραφία.Φιλικά
-
Χεχεχε βρήκες τον μπελά σου που ζήτησες την άποψη μας...
Τώρα ναι, είναι αυτοκίνηταρα.
Το είδα και σήμερα στον δρόμο πριν λίγο. Πέρασε από δίπλα μου αρχοντικά αφήνοντας πίσω του έναν βαθυ ήχο από τον αέρα και τα ελαστικά του. Με τα led του κτλ. Αρχοντικό και βαρύ σε όψη.
-
Μόνο με τα χρώματα δεν τα πάει καλά το αμάξι. Πολύ σκούρα και μουντά τα περισσότερα διαθέσιμα, χάνει τις όμορφες ακμές του.
-
Ξέχασα να αναφέρω πως έχοντας κάνει testdrive έμεινα απολύτως ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις,το αμάξι δεν ακούγεται (πχ εκανα και σε ενα gla και ακουγοταν). Βέβαια με εκο δεν βγαινεις στην Εθνικη για κανενα λογο,γιατι ηταν αφημένο,με το που έβαλα το normal και ειδικότερα το sport, ένιωθα λες και οδηγούσα 106 rallye πολύ άνετο και σε ειδοποιεί αν πλησίαζε κάτι (έκδοση premium ήταν)
Επειδή είμαι της αποψης πως ενα αμάξι ελαφρώς το "παντρεύεσαι" έχω πάει και ε΄χω δει αρκετές εκθέσεις,τοσο εντός όσο και εκτός Αθηνων.
Οπότε πέτυχα και full extra έκδοση . Το δέρμα δεν μπορώ να πώ οτι με τρέλανε,οποτε μάλλον προτιμώ το υφασμα,η έστω το teal για να κάνει και τα ιδια χρωματα.
Έχοντας μάθει με το μπλέ σκούρο χρώμα,είναι επιτέλους όνειρο το χρώμα αυτο σε δικο μ αμάξι αφου δε βιάζομαι για ετοιμοπαράδοτο οπως με το corsaki προ 14 ετίας.
Έχοντας οδηγησει την kappa των 2000 κ.εκ. με 150 αλογα και την bmw των 2000 (1928 ) με 180 hp η οδήγηση μ θυμισε πολυ κατι στο μεταξυ των 2.
Επειδή εγώ θέλω teal και distinctive , το χρώμα πραγματικα τα σπάει. Η οροφή το ιδιο.
Εγω έχω την ιδιατεροτητα οτι θέλω χειροκίνητο και όχι αυτόματο.Το blindspot view και το 360 το είδα οσο το αυτοκινητο ηταν σταματημένο ,οπως και τα krell που καταλαβαίνεις τη διαφορά απο το απλό που αν δε το ρυθμισεις δεν ακουγεται τοσο καλά πισω.. Τώρα αν αξίζει απο τα 29500 να πάς στα 33200 ίσως ναι αν δεις τον ανταγωνισμό. Βλέποντας πχ ενα GLA ή ενα Kuga με τα ιδια στοιχεία η ακομα και ενα 3008 ,εκεί για να πάς σε κατι αντιστοιχο ξεκινάς απο ...τα 34000 σχεδόν. Οπότε μπορεί να δώσω εφόσον το παραγγείλω κανενα 4χιλιαρο παραπάνω . Είναι και το Value for Money του πράγματος.
Οταν κρατάς ενα αμαξι 10 με 13 χρόνια πιστεύω ειναι καλό να ...μη τσιγκουνευτώ.
Στην εθνική είναι που θα μπεις με eco και cruise control. Αν θες προσπερασματα τότε βάζεις για λίγο νορμάλ και σπορ. Έχω το αυτόματο τετρακίνητο βενζίνη.
-
έχεις αγοράσει κάποιος το plug in να μας πει τη γνώμη του;
Hyundai Tucson NX4 (2020)