-
Αλλά είναι μια καλή επιλογή.
χαχα!
καλό είναι, και όμορφο εξωτερικά (για μένα), απλά μάλλον είναι το μικρότερο από όλα τα άλλα που ανέφερε και δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση μεγέθους.
-
Απλά έχω πολύ δουλειά , προσπαθώ να κοιμάμαι πριν τα μεσάνυχτα και ξυπνάω γύρω στις 5.30 το πρωί .
Στα κιλά μην ξεχνάμε το ΣΥΝ , στα 120 . Είναι πολύ ΣΥΝ . Πιο σωστά 130 ΜΕΙΟΝ θα λέμε...
Ο φίλος που μιλάει για ΠΛΑΣ θα πρέπει να μας πει ύψος και βάρος , αλλά και τρόπο οδήγησης .
Αν οδηγεί με ανοικτά γόνατα , 3008 , 2008 και 5 αιρκρος τα ξεχνάει . Το Τζουκ επίσης . Το CHR μάλλον για πλάκα το είπε...
Από τα Β μόνο το 3 και αν δεν τον νοιάζουν αποσκευές και δεν μπαίνει πίσω του κανένας το Τ-κρος .
Μετά το Τ-ροκ .
Το νέο Καπτούρ έχει χώρο .
Το Σπόρτατζ επίσης , το Τουσόν δεν το είδα .
Ακόμα Κάμικ , Κάροκ , Κούγκα .
ΥΓ Ταξίδι στην Αθήνα κάνω . Γύρω στα 150 χλμ προβλέπονται σήμερα μέχρι το απόγευμα .
Καλησπέρα και πάλι και ευχαριστώ πολύ που ασχολείστε. Είμαι 1,85 140 κιλά. Κ οδηγώ με ανοιχτά τα γόνατα. Δε κάνω πολλά χιλιόμετρα τη μέρα κυρίως σαββατοκύριακα που μένω κοντά στη Θεσσαλονίκη και πηγαίνω εκεί και αρκετά τριημερακια
-
Πήγαινε δες τα και γράψε μας την άποψή σου.
Πήγαινε σε 3-4 εταιρίες και δοκίμασε τα B και C suv τους. Τα μεγαλύτερα B suv είναι T - Roc, 2008, Captur, Kamiq και C3 Aircross. Αυτές έχουν και αντίστοιχα C, με το Renault Kadjar ίσως το ποιό αδιάφορο απ'όλα - όπως δείχνουν και οι πωλήσεις του, αλλά Skoda, Peugeot, VW, Citroen έχουν δυνατά δίδυμα στα B/C suv.
To Sportage είναι αυτοκινηταρα επίσης, αλλά αλλάζει σύντομα το μοντέλο και είναι πολύ μεγάλο σαν αυτοκίνητο, επειδή ανέφερες κάτι για μέγεθος, όπως και να έχει είναι πολύ καλή επιλογή και αυτό. Τα μικρά Κορεάτικα δεν θα σε βολεψουν.
C-HR μάλλον δεν έχει νόημα να δεις. Φοβάμαι ότι τα B suv είναι οριακά για το μέγεθός σου αλλά μπορεί να σε ικανοποιεί, π.χ το C3 Aircross ή κάποιο από Kamiq και το αμέσως επόμενό του, Karoq.
-
Δεν ξέρω , γιατί στον καθένα είναι διαφορετικά , αλλά στο Kamiq που είχα μπει στην έκθεση πέρσι τον Νοέμβριο πραγματικά είχε καλούς χώρους. Το θέμα όμως είναι και το κάθισμα. πχ και εγώ επειδή είμαι εύσωμος ,τα καθίσματα στο Puma τα νοιώθω στενα.
-
Λοιπόν τώρα που έβαλες διαστάσεις , τα Φόρντ Πούμα , Κούγκα ,τα ξεχνάς . Πολύ μικρά καθίσματα για ....... Αρχοντες....
Από μικρά μόνο το 3 Αιρκρος .
Το Καμικ έχει χώρους , ίσως και καλύτερους από το Αιρκρος , αλλά είναι κροσόβερ και θα μπαίνεις δύσκολα μέσα . Εχει και μία μάσκα μν κλμνο ...
Το εσωτερικό δεν είναι αυτό που ανέβασε ο Λαπ . Με αυτό το εσωτερικό η τιμή χτυπάει 2008 ακριβό .
Είχα ξεχάσει να στο προτείνω πριν , αλλά τώρα που είπες και για τα γόνατα , να στο πω .
Πήγαινε δες το Οπελ Γκράντλαντ έκδοση 2020 , είτε βενζίνη , είτε ντίζελ , πάντα με το αυτόματο 8τάχυτο .
Εχουν λίγο μικρύνει τα καθίσματα αλλά , είναι σχετικά άνετα .
Αν θέλεις άνεση πήγαινε στο DS7 και κάνε την υπέρβαση .
-
Τι του λέτε του ανθρώπου να πάει να δει b_suv ρε παιδιά με τέτοια 'κυβικά' πλάκα μας κάνετε; Πάνε άνθρωπε μου απευθείας KIA και δες το Sportage diesel 136ps (όχι το 117ps που θα στο προτείνουν) στην απλή εξοπλιστική έκδοση upgrade, ούτε mild hybrid ούτε τίποτα τσάμπα χώρο αποσκευών χάνεις για λίγη κατανάλωση και 30€ ΤΚ τον χρόνο. Όπως σου ξανείπα είμαι 183cm 135kgr και μονο στα Sportage/Tuscon/X-Trail ένιωσα πραγματικά βασιλιάς σε χώρους. Αυτό που είπες περί οδήγησης με ανοικτά πόδια μέσα στο μυαλό μου είσαι. Το Sportage είναι το πιο ποιοτικό και μακράν το πιο vfm από όλα. Γι'αυτό σου λέω πάνε και θα με θυμηθείς. Φτάνει το οδηγικό σου προφίλ να 'δικαιολογεί' diesel, ήτοι πάνω από 15.000 χλμ/έτος με ταξίδια για τις απαιτούμενες θερμοκρασίες.
Όσο για το ότι αλλάζει εγώ λέω να κοιτάξεις την τσέπη σου. Όταν θα αλλάξει θα γίνει σαφώς καλύτερο και πιο μοντέρνο αλλά τιμολογιακά θα πάει στον Θεό. Το συγκεκριμένο αυτή την στιγμή είναι πραγματικά ΤΟ εργαλείο για την περίπτωση σου...
-
Τι του λέτε του ανθρώπου να πάει να δει b_suv ρε παιδιά με τέτοια 'κυβικά' πλάκα μας κάνετε; Πάνε άνθρωπε μου απευθείας KIA και δες το Sportage diesel 136ps (όχι το 117ps που θα στο προτείνουν) στην απλή εξοπλιστική έκδοση upgrade, ούτε mild hybrid ούτε τίποτα τσάμπα χώρο αποσκευών χάνεις για λίγη κατανάλωση και 30€ ΤΚ τον χρόνο. Όπως σου ξανείπα είμαι 183cm 135kgr και μονο στα Sportage/Tuscon/X-Trail ένιωσα πραγματικά βασιλιάς σε χώρους. Αυτό που είπες περί οδήγησης με ανοικτά πόδια μέσα στο μυαλό μου είσαι. Το Sportage είναι το πιο ποιοτικό και μακράν το πιο vfm από όλα. Γι'αυτό σου λέω πάνε και θα με θυμηθείς. Φτάνει το οδηγικό σου προφίλ να 'δικαιολογεί' diesel, ήτοι πάνω από 15.000 χλμ/έτος με ταξίδια για τις απαιτούμενες θερμοκρασίες.
Όσο για το ότι αλλάζει εγώ λέω να κοιτάξεις την τσέπη σου. Όταν θα αλλάξει θα γίνει σαφώς καλύτερο και πιο μοντέρνο αλλά τιμολογιακά θα πάει στον Θεό. Το συγκεκριμένο αυτή την στιγμή είναι πραγματικά ΤΟ εργαλείο για την περίπτωση σου...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πήγα σήμερα με ένα φιλαράκι να δει το 2008 το 1.2. Το κάναμε td ωραίο οδηγικα από χώρους όμως μπροστά είμαι 1.83 103κιλα πείτε με υπερβολικά αλλά πήγαμε με το αυτοκίνητο του κολλητού μου που ειναι το 308cc και ένοιωθα πιο άνετα μπροστά απ ότι στο 2008.στο μοναδικό b suv που ήμουν άνετα απ όσα είδαμε σήμερα ήταν το t rock αλλά εκεί μιλάμε για vag
-
Το μόνο πρόβλημα του Sportage δυστυχώς είναι αξεπέραστο. Η 'λογική' του εισαγωγέα να σε απωθεί από την ειδική παραγγελία με δικαιολογίες. Η έκδοση upgrade έχει δύο πολύ βασικές ελλείψεις κατ' εμέ. Εσωτερικός ηλεκτροχρωμικός καθρέπτης και park assist λόγο όγκου. Έχω πάει Φλεβάρη για td/προσφορά Xceed και με ξενέρωσε η τακτική τους. Σε αρχίζουν σε ένα παπά ότι και καλά το κάθε αξεσουάρ πρέπει να το υποβάλουν αίτημα στα κεντρικά για να τους πουν πόσο βγαίνει το τελωνείο έξτρα. Δίνει και κάνα δυο παραδείγματα που καραφλιαζεις. 'Είχα πελάτη που ήθελε SR και μας ζήτησε το τελωνείο +1500€', θυμάμαι χαρακτηριστικά...
Νομίζω ότι θέλουν να πουλάνε τα μικρά και Ceed μόνο με τα εξοπλιστικά πακέτα που ήδη υπάρχουν. Κάκιστη αντιμετώπιση πελατών. Δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια και στην Hyundai..
-
Τα ιδια.
Εγώ όταν πίεσα τελικά το κόστος έβγαινε όσο έλεγε ο τιμοκατάλογος.
Είχα ρωτήσει για το πιθανό πακέτο φρεναρίσματος και τον έξτρα 7ο αερόσακο στο picanto
Με τίποτα μου έλεγαν, και καλά δεν γίνεται, και όταν είπα πως η συζήτηση σταματά εδώ περα και πως αποχωρώ ως πελατης διότι εγώ θέλω το αυτοκίνητο έτσι όπως το δείχνει στο φυλλαδιο οχι με το δικό σας γουστο, τότε μου είπαν να το ψάξουμε.
Έβγαινε 1000 ευρώ έξτρα όλο το πακέτο και τελικά μπορούσα να αρνηθώ την δερμάτινη που την είχαν στην gt line, και να βάλω ύφασμα στο αυτοκίνητο με μικρότερη συνολικά επιβαρυνση και συνολική τιμή αλλά θα περίμενα 6 μήνες μέχρι να ερθει
-
Στα Β σουβ , χώροι τόσο μεγάλοι και ανοικτά πόδια ΜΟΝΟ το 3 αιρκρος . Και μετά το νέο Καπτούρ . Το Τ-ροκ ξεκινάει ψηλά και ακουμπάει την επόμενη κατηγορία , αλλά έχει χώρους .
Στην επόμενη κατηγορία μπορείς να βρεις αρκετά . Πολύ άνετα όμως κάθισα στο DS7 . Γιατί μετράει και το συνολικό πλάτος .
Το Γκράνλαντ είναι μία οικονομική λύση . Το Σπόρτατζ το έχω δει παλιά , δεν με εντυπωσίασε , το Τουσόν δεν το έχω δει , όπως και το Χ-τρέιλ . Δεν κοίταζα τόσο ψηλά σε τιμές .
Και είπαμε 1,94 και γύρω στα 130 κιλά .... Εξαρτάται αν έχω ξαλαφρώσει ή όχι...
-
Έχει το C3 Aircross καλύτερους χώρους από το Kamiq; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω...
-
Οχι το κάμικ έχει μεγαλύτερους χώρους . Αλλά είναι χαμηλότερο και μπαίνεις δυσκολότερα .
-
Παιδιά το καμικ είναι το μόνο b crossover που έχει χώρους καμπίνας c , εκτός από τις αποσκευές. Με αποκορύφωμα τον χώρο για τα πόδια των πίσω που νικά τα περισσότερα c.
-
και εγώ νομίζω ότι οι χώροι του ξeπερνούν σίγουρα κάποια C. Για πολύ μεγάλα άτομα νομίζω μόνο αυτό και το C3 Aircross κάνουν από την κατηγορία (το C3 γιατί έχει όρθιες θέσεις και δημιουργεί χώρο παντού).
Το πρόβλημά μου μαζί του, εκτός της σχεδίασης που την θεωρώ περασμένης γενιάς, είναι ότι ο χώρος αποσκευών είναι μάλλον στο μέσο της κατηγορίας και με σχήμα που δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα βολικό. Απορώ γιατί δεν έκοψαν λίγο χώρο από μέσα να προσθέσουν πίσω, όπως στο Karoq.
Πάντως από χώρους, τα 2 Skoda θα πρέπει να είναι πολύ ψηλά σε κάποιον που κοιτάει κυρίως αυτό.
-
Ωραίο το kamiq. Φοβάμαι μόνο ότι θα το ακριβηνουν όπως και γενικά τα περισσότερα vag..
-
To c3 aircross όμως είναι στενό ένας πολύ εύσωμος νομίζω θα ξεχυλιζει από παντού
-
Σωστά λέει ο Dublin και οι υπόλοιποι, πως έπρεπε να κόψουν λίγα εκατοστά απόστασης των πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, με αυτό τον τρόπο θα έδιναν ίσως το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας, όπως συμβαίνει τώρα στην καμπίνα!
Νομίζω όμως πως καταλαβαίνω γιατί δεν έγινε αυτό... τα 'ασφάλτινα' crossover ή Β SUV ή δε ξέρω πως ακριβώς θα έπρεπε να τα λέμε, είναι μια κατηγορία που 'ξεπήδησε' ξαφνικά, ή ίσως δεν περίμεναν την τόσο μεγάλη απήχησή της οι κατασκευαστές, πριν διαπιστώσουν πως 'έπιασε το πείραμα'. Είχε ο καθένας ήδη τη γκάμα μοντέλων του και στο τέλος έβαλε 'σφήνα' και ένα B SUV. Έτσι, πρέπει να βρουν θέση ώστε να μην κανιβαλίζονται τα μοντέλα μεταξύ τους αλλά να στέκονται καλά στον ανταγωνισμό.
Το Kamiq, όντας ένα ψηλωμένο και πιο όμορφο και μάλλον καλύτερα εξοπλισμένο Scala, αν είχε και τον χώρο αποσκευών του Scala (470lt) θα το 'ακύρωνε' τελείως ως μοντέλο, και επίσης θα έκοβε πάρα πολλές πωλήσεις κι από το Karoq (το οποίο φαίνεται μόνο στο χώρο αποσκευών να υπερτερεί ουσιαστικά, χειρότερα εξοπλισμένο και πιο παλιό μοντέλο είναι).
-
Το καροκ είναι ξεκάθαρα ποιο φαρδύ και με φαρδύτερο μετατροχιο προσφέρει άλλο πάτημα στον δρόμο. Φυσικά είναι άδειο εξοπλιστικά και για να γίνει σύγχρονο πρέπει να πιάσεις οπωσδήποτε τις 30000.
-
Οχι το κάμικ έχει μεγαλύτερους χώρους . Αλλά είναι χαμηλότερο και μπαίνεις δυσκολότερα .
Και τότε ρε Βασίλη γιατί γράφεις αμέσως πιο πάνω: 'Στα Β σουβ , χώροι τόσο μεγάλοι και ανοικτά πόδια ΜΟΝΟ το 3 αιρκρος';
Αμαρτία εξομολογημένη η αγάπη σου για τα PSA, αλλά σε οδηγεί σε υπερβολές και ανακρίβειες...
-
Γιατί δεν είναι μόνο το πως κάθεσαι , αλλά και το πως μπαίνεις ...
Δεν έχω τσεκάρει και τις αποσκευές ...
Να πω και την 'αμαρτία' μου . Στο κάμικ που πηγα και το είδα , με τσάντισε πέραν της μάσκας του , που δεν την αντέχω καθόλου , η στάση του πωλητή που ήθελε να μου εκθειάσει το ντιεστζι .
Οταν έχεις απέναντι σου έναν αγοραστή που φαίνεται ότι ξέρει από αμάξια γιατί ασχολείται , μην του λες μλκιες γιατί τον τσαντίζεις .
Προσωπικά θα προτιμούσα το Κάροκ , αλλά ξεφεύγει σε λεφτά .
Suv για plus size τύπους