-
Χάχα εντάξει Πήλιο έγραψες.
-
-
κουαντρά χουέρ αρ γιου?
-
γυρο? καμ μπακ
-
καταιγις?
-
ζεφ?
-
νουνε παλιανθρωπε?
και μια ενημερωσις. και ο νικ ειναι καλα. και ο γατος ειναι καλα. καθονται σε κυκλο και λενε οτι ειναι καλα. μπορει και να ειναι καλα
ΑρΕς
οντως εδω και ολιγες ημεραι καθονται κοντα. αλλα ουχι σε κυκλο, εργαζονται πλεον μαζι.
-
-
Ωραία
-
-
γυρο? καμ μπακ
-
καταιγις?
-
ζεφ?
-
νουνε παλιανθρωπε?
οντως εδω και ολιγες ημεραι καθονται κοντα. αλλα ουχι σε κυκλο, εργαζονται πλεον μαζι.
-
Δύσκολο...αλλά αρκετά πιθανό.
-
Μπα, σχεδόν αδύνατον.
-
Κάπου εδώ γύρω θα είναι
-
Επίσης εξαιρετικά δύσκολο.
-
-
και μια ενημερωσις. και ο νικ ειναι καλα. και ο γατος ειναι καλα. καθονται σε κυκλο και λενε οτι ειναι καλα. μπορει και να ειναι καλα
ΑρΕς
Ωραίο νέο να συνεργάζονται μέλη του φόρουμ!
-
Όπως είπε και το 'μπος' , ο ο νικ είναι καλά.
Πολύ ευχαριστημένος από την καινούρια του δουλειά,καμία σχέση με τη γαλέρα που δούλευε πριν σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς!!!
Είναι σε φάση που προσπαθεί να μάθει να δουλεύει σε αυτό το περιβάλλον και να μπορέσει να ξεπληρώσει την εμπιστοσύνη του γάτου στο πρόσωπό του, όσο πιο γρήγορα γίνεται!
Όσο για αυτούς που λείπουν (γιατί ΛΕΙΠΟΥΝ από το φόρουμ), από όσο ξέρω
storm, γράφει σε άλλο φόρουμ που αποτελείται από μέλη που έχουν φύγει απο αυτό το φόρουμ στο παρελθόν και από υγεία είναι καλά
Δίας, που και που γράφει και στα 2 αυτά φόρουμ, απλά σε αυτό το φόρουμ δεν γράφει στον 'αντίλογο' πλέον, μάλλον επειδή θέλει την ψυχική του υγεία 'me too'
lap, ελπίζω να κάνει το διάλειμμα του και να επιστρέψει
νονος, έχει κάνει μια εμφάνιση μας είπε 'με ενδιαφέρει η οδήγηση και όχι οι οθόνες, είμαι καλά ' και εξαφανίστηκε, ελπίζω να κάνει επανεμφάνιση, γιατί και άλλοι ενδιαφερόμαστε για οδήγηση
spi, έχει αρχίσει δειλά δειλά να ξαναγράφει, ελπίζω να γράφει στο μέλλον πιο έντονα στο μέλλον
κουαντρα, χαλάστηκε με την αντιμετώπιση που είχε από αλλά μέλη του φόρουμ (δικαιολογημένη κατά την άποψή μου) από την περίοδο της συμφωνίας των Πρεσπών, χάνοντας σε ένα μεγάλο βαθμό τον σεβασμό που είχε στο φόρουμ, σεβασμό που κατακτήσει με την δουλειά του και τις επιστημονικές του γνώσεις. γράφει στα τεχνικά πολύ σπάνια πλέον
η μη υποστήριξη tapatalk από το φόρουμ έπαιξε και αυτή το ρόλο της, εκτός από τις όποιες διαφωνίες μεταξύ μελών του φόρουμ
-
gatoz wrote:
-
καταιγις?
-
Μπα, σχεδόν αδύνατον.
Ποτέ μην λες ποτέ...
-
-
Έχουμε come back με άλλο nick?
-
Αλήθεια? Επέστρεψες? Μακάρι!!!
-
και τα μπαντ νιους... επι του θεματος του τοπικ... 3 θετικα στην εταιρεια, γατος για την ωρα αρνητικος.
-
Περαστικά σε όλους σας Τεό....ελπίζω να μην έχετε περισσότερα κρούσματα.
-
και τα μπαντ νιους... επι του θεματος του τοπικ... 3 θετικα στην εταιρεια, γατος για την ωρα αρνητικος.
Περαστικά σε όλα τα παιδιά , να το περάσουν γρήγορα και ελαφρά
-
Περαστικά Γάτε ...
Καλώς ήρθες Εντιμότατε...
-
Περαστικά σε όλους και προσοχή γάτε!
Καλώς ήρθες, δικαστή Dredd!
-
Καλά να είστε όλοι σας φίλε και καλή επάνοδο.
υ.γ. ήσουν και είσαι ένας από τους λόγους του δικού μου come back. Σε ευχαριστώ.
-
υ.γ. ήσουν και είσαι ένας από τους λόγους του δικού μου come back. Σε ευχαριστώ.
Εγώ χαίρομαι που επέστρεψες, όποιος και εαν είναι ο λόγος! Επίσης μου αρέσει το νέο Nickname και το Avatar.
Από τον Λέοντα ευχαριστημένος?
-
το ένα κρούσμα στην γατοεταιρία είμαι εγώ!
κανένα ιδιαίτερο σύμπτωμα, λίγος πυρετός (μαξ 37,8 χτες βράδυ)
Καραντίνα mode on τουλάχιστον μέχρι τις 21/3 και ξανά τεστ.
Ελπίζω οι μοριακοί των υπόλοιπων στο σπίτι να βγουν αρνητικοί ώστε να φύγουν από το σπίτι.
-
Εύχομαι να είναι ανώδυνα και περαστικά Γάτε..
Welcome back Dredd, το ευχάριστο νέο την ημέρας
-
Περαστικά Νίκο εύχομαι και γρήγορα!! Και να το περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται.
-
nickthetrib περαστικά φίλε.
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία