-
Είδατε έτσι; Το τρακοκιαοκτω έκανε το θαύμα του.
Που να δεις που θα τα κάνω δύο τα λιοντάρια την επόμενη χρονιά. Στις αυτοκινητιστικες μου επιλογές και στα ΙΧ και στα αγωνιστικά είμαι υπερήφανος ανώμαλος...
-
Ωχ ραλλακι μυριζομαι.........
Πανε σε 306, διλιτρο..... Ωχ μαναα μ μανααα μ....
-
Το rallye πρέπει να έχει κλουβί. Με αγώνες ναι.
Αλλά δίχως αγώνες, 207 RC μόνο...
Δίλιτρο; Ούτε μπουκάλι αναψυκτικού Γυρε μου. Οοοοοταν, το τελευταίο-τελευταιο ατμοσφαιρικό Clio RS._
(Γερμανός λεφτά μου δεν ξαναβλεπει για πολλα-πολλα χρόνια)
-
Το ότι είσαι καλά μας φτάνει ...
-
@Σε ευχαριστω Κρου, το ιδιο ευχομαι για εσενα και τους δικους σου.
@Clio rs.....Φοβερο, (αλα Αλεφαντος)
Υ.γ ακομα και το παλιο το διλιτρο.....φοβερο....βεβαια ειναι βαρια μπροστα και παιζεις με τα μουτρα για αυτο θελεις και μεγαυρερη ζαντα.
Σαν το ραλλακι το 100αρι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...αλλα οκ ειναι καπως αργο. Πολλα μικεα φθηνα ιαπωνικα σημερα θυμιζουν το 100αρι ραλλακι....ονοματα και μοντελα δεν λεμε.
-
Ευχαριστώ παιδιά,
Φάνη, είναι σε σημείο που δεν παίρνει εύκολο χειρουργείο (αν χρειαστεί θα έχει συνέπειες), 6,5εκ μέσα από αριστερό κρόταφο στην παραϊπποκάμπια περιοχή. Αφού δεν μεγαλώνει και με την φαρμακευτική αγωγή δεν δημιουργεί θέματα, το χειρουργείο είναι ευτυχώς εκτός ορίζοντα.
Να είστε και εσείς καλά
nick περαστικά φίλε τώρα το είδα. Και αν θες μια συμβουλή απέβαλε το άγχος και χαλάρωσε με την δουλεια
-
Ρενακιας;
-
καταιγις? στορμ? χουέρ αρα γιου? ε?
-
καταιγις? στορμ? χουέρ αρα γιου? ε?
εφυγε απο το φορουμ
-
Κρίμα , επλίζω να επιστρψει άμεσα ...
-
Ρε παιδιά ο Quadra τί γίνεται; Ελπίζω να μην αποσύρθηκε επειδή κάποιοι όπως εγώ του τη μπαίνω μερικές φορές.
Η έλλειψή του στο φόρουμ, ειδικά στο τεχνικό κομμάτι, είναι αισθητή.
Εγώ θέλω να μην προσποιούμαι, είναι δείγμα 'συμπάθειας' και 'εμπιστοσύνης' όταν καμιά φορά 'τη μπαίνω' άγαρμπα σε κάποιον. Στους 'ξένους' μιλάμε πάντα στον πληθυντικό και με ...αστική ευγένεια (όσο το καταφέρνουμε τέλος πάντων, όσοι κρατάμε από χωριό κι εργατικές συνοικίες, δεν έχουμε διδαχτεί Γαλλικά και πιάνο και ιππεύαμε μόνο τις γαϊδουρίτσες του παππού στο χωριό...)
-
Είδατε έτσι; Το τρακοκιαοκτω έκανε το θαύμα του.
Που να δεις που θα τα κάνω δύο τα λιοντάρια την επόμενη χρονιά. Στις αυτοκινητιστικες μου επιλογές και στα ΙΧ και στα αγωνιστικά είμαι υπερήφανος ανώμαλος...
Και το λεγόμενο 'κουνόμαλος' ίσως, δεν το αποκλείω...
-
Ο Lap τι έγινε ? Αποκλείστηκε στα χιόνια το πληκτρολόγιο?
-
Χεχε!
Οχι, εκτός από τα χιόνια έπεσε και δουλειά οπότε ο λαπ απέχει για να μην χάνει την ώρα του.
Το forun τρώει πολύ χρόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι παραγωγικός.
-
Τι να κάνουμε βρε Πηλιε όσο μπορούμε το κουνάμε (το πίσω μέρος του αυτοκινήτου).
Χθες έχοντας πέσει από κάτω να ρυθμίσω τα πίσω αμορτισέρ, θυμήθηκα κάτι πατριωτακια σου σε μια Πορταριά στο σέρβις.
'Ρε συ, μάστου ένα τακ'.
Φίλος κοιτάει απορημένα...
'Σκλήρυνε το ένα κλικ ρε, τι δεν καταλαβαίνεις', εγώ.
Γυρε όντως ανάλογα με τη δουλειά πάει και το foruming. Τώρα με την κατάσταση που τα ξύνω μια γυαλοχαρτο Νο6 πυροβόλαω αβερτα, δεσμεύομαι να αραιωσω (όχι να σταματήσω βέβαια) αν κάνουμε αγώνες (που δεν το βλέπω και λόγω ιού αλλά και μετά λόγω υιού και δεν αναφέρομαι στον δικό μου)
Σόρρυ που ρωτάω εδώ αλλά το chat είναι for the festivals. Σου ειχε φουσκώσει το ταμπλό στο τρακοκιαοκτω;
-
Ναι και σε άλλα psa το εχω δει. Ενα χαρακτηριστικό σημείο είναι γύρω από τον αερόσακο συνοδηγού και που και που και αλλου.
Ενας απο τους λόγους που δεν με εντυπωσιαζουν πλέον και τόσο πολύ τα μαλακα παλστικα είναι αυτός. Μετά τη δεκαετια και λόγω ζεστης αλλοιώνεται σταδιακα η μορφή τους ενω τα σκληρά μένουν πάντα όπως την πρώτη ημέρα αρκεί να τα βάζεις κανένα καλό ειδικό σπρευ για πλαστικα.
-
Ρενακιας;
Εύχομαι να είναι καλά... Λείπει η αποψη του, συμφωνείς δεν συμφωνείς και φυσικά λείπουν οι γνώσεις του.
-
Βρε παιδιά έχω και ρο να δω να μπαίνει o bolt από Γιάννενα. Εύχομαι να καλά ο άνθρωπος
-
Από μία άποψη πάντως το παρόν νήμα είναι σαν να μαζευόμαστε τα πρεζόνια στη πιάτσα και ρωτάμε αν είναι καλά αυτός που απεξαρτήθηκε και δεν μας συναναστρέφεται πλέον...
-
Γιατί να απεξαρτηθεί κάποιος ?
Τζάμπα ψυχοθεραπεία είναι και τα καφέ είναι κλειστά ...
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία