-
Καλησπερα στην παρεα λογω εισαγωγης μου σε σχολη σωματων ασφαλειας θα ηθελα τον επομενο μηνα να αγορασω αυτοκινητο με ανωτατο μπατζετ εως 14000...ειμαι αναμεσα σε peugeot 208.hyundai i20 citroen c3 και mitsubishi space star το οποιο αυριο θα κανω τεστ drive..εσεις με την εμπειρια σας τι προτεινετε? περισσοτερο κλεινω στο 208 γιατι εχει και summer sales οποτε παιζει να παρω προσφορα καλη,,περιμενω σχολια για οδηγικη συμπεριφορα αξιοπιστια και κοστος ανταλλακτικων
-
Καλησπερα στην παρεα λογω εισαγωγης μου σε σχολη σωματων ασφαλειας θα ηθελα τον επομενο μηνα να αγορασω αυτοκινητο με ανωτατο μπατζετ εως 14000...ειμαι αναμεσα σε peugeot 208.hyundai i20 citroen c3 και mitsubishi space star το οποιο αυριο θα κανω τεστ drive..εσεις με την εμπειρια σας τι προτεινετε? περισσοτερο κλεινω στο 208 γιατι εχει και summer sales οποτε παιζει να παρω προσφορα καλη,,περιμενω σχολια για οδηγικη συμπεριφορα αξιοπιστια και κοστος ανταλλακτικων
-
Στην θέση σου θα επερνα Suzuki Swift. Πολύ πιο σβέλτο από τα υπόλοιπα που κοιτάς,που μάλλον θα είναι και εντελώς γυμνά από εξοπλισμό στο budget σου.
-
Από αυτά που λες είναι δύσκολη η επιλογή. Το 208 είναι καινούργιο, πιο φρέσκο, το i20 είναι πολύ καλό επίσης. Σαν αξιοπιστία ίσως να προηγείται το Spacestar αλλά από ανταλλακτικά μπορεί να έχεις θέμα αργότερα. Το C3 πουλάει αρκετά αλλά προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι.
Τα οδηγείς και τα 4 και βλέπεις...
-
Στην θέση σου θα επερνα Suzuki Swift. Πολύ πιο σβέλτο από τα υπόλοιπα που κοιτάς,που μάλλον θα είναι και εντελώς γυμνά από εξοπλισμό στο budget σου.
σουιφτ και η προσφορα του ιμπιθα
-
μολις γυρισα απο τις εκθεσεις και πραγματικα μου αρεσε τρελα το citroen c3 το οποιο εχει καταπληκτικη προσφορα οποτε κλεινω παραπανω σε αυτο..τεταρτη ΜΑΛΛΟΝ θα το κλεισω..μπορει να μου πει κανεις απο ανταλλακτικα κτλ πως παει?
-
Δες ακριβώς στο όριο του προϋπολογισμού σου το Ibiza 1.0TSi 115hp DSG. Καλύτερο αυτοκίνητο από όλα αυτά που κοιτάς.
Συμφωνώ 100%!
-
Δες ακριβώς στο όριο του προϋπολογισμού σου το Ibiza 1.0TSi 115hp DSG. Καλύτερο αυτοκίνητο από όλα αυτά που κοιτάς και μάλλον η καλύτερη προσφορά σε σουπερμίνι αυτή τη στιγμή!
-
Παρότι γαλλοφιλος θα σου πρότεινα να αποφύγεις το c3, υπάρχουν πολλά περιστατικά που το τιμόνι στρίβει μόνο του (!!!) και η αντιπροσωπεία δεν έχει δώσει κάποια λύση. Το 208 ναι, μαζί σου με τα χίλια. Και θα κοιτούσα οπωσδήποτε Ibiza & Swift που αναφέρθηκαν. Και Clio.
-
για το seat ο πατερας μου εχει κακες αναμνησεις απο ενα leon οποτε δεν το συζητα καν οσο για το swift πολυ ασχημο μου φανηκε ρε παιδια..λετε να στραφω προς οπελ κορσα μερια αν παρω και καλη προσφορα? επισης για kio rio πια η γνωμη σας
-
Corsa τίμια επιλογή, 208 σε άλλο καβούκι, στη σωστή τιμή.
-
για το seat ο πατερας μου εχει κακες αναμνησεις απο ενα leon οποτε δεν το συζητα καν οσο για το swift πολυ ασχημο μου φανηκε ρε παιδια..λετε να στραφω προς οπελ κορσα μερια αν παρω και καλη προσφορα? επισης για kio rio πια η γνωμη σας
προφανως αν κοιτας 208 κοιτας και corsa. Μια χαρα και το kia rio, πραγματικα απορω γιατι κανεις δεν το βαζει στα υποψηφια προς αγορα. Για το swift αν δεν σου αρεσει πασο, δεν εχει νοημα να μιλαμε για αυτοκινητο που δεν σου αρεσει.Στην τελικη οσο πιο μικρο το budget τοσο πιο μικρες και οι διαφορες στα ανταγωνιστικα μοντελα, αρα παρε οποιο σου κανει πιο κουκου,
-
προφανως αν κοιτας 208 κοιτας και corsa. Μια χαρα και το kia rio, πραγματικα απορω γιατι κανεις δεν το βαζει στα υποψηφια προς αγορα. Για το swift αν δεν σου αρεσει πασο, δεν εχει νοημα να μιλαμε για αυτοκινητο που δεν σου αρεσει.Στην τελικη οσο πιο μικρο το budget τοσο πιο μικρες και οι διαφορες στα ανταγωνιστικα μοντελα, αρα παρε οποιο σου κανει πιο κουκου,
Πολύ σωστό αυτό,ωραίος aikbill
Και για το rio, i20(αδερφάκια είναι) έχεις δίκιο. Πάντως νομίζω αν ο καθένας μας έψαχνε για δικό του αυτοκίνητο, θα τα υπολόγιζε.
-
για το seat ο πατερας μου εχει κακες αναμνησεις απο ενα leon οποτε δεν το συζητα καν
Να ξέρεις πάντως ότι η κακή ή καλή εμπειρία από ένα παλιότερο αυτοκίνητο μιας εταιρίας δεν αποτελεί εχέγγυο για ένα νεότερο αυτοκίνητο της ίδιας εταιρίας...
-
καλημερα σημερα τελειωσα την περιηγηση μου σε ολες τις αντιπροσωπειες και μετα απο παζαρια πετυχα 2 εξαιρετικες τιμες
citroen c3 82hp εκδοση itouch στην τιμη των 12800
opel corsa edition 1.2 75hp 13000 ευρω
ποιο απο τα 2 προτεινετε να κλεισω τελικα εχω προθεσμια μεχρι αυριο..μου αρεσαν εξισου και τα 2 απλα το ενα ειναι εκδοσης ετους 2017 και το οπελ 2020..ακουω γνωμες για αξιοπιστια κτλ επιδοσεις και προταση ποιο να παρω -
Είναι υπερβολικά αργά αυτοκίνητα που με τον κλιματισμό ανοιχτό και δύο άτομα συν βαλίτσα δεν θα πηγαίνουν καθόλου.
-
δυστυχως δεν μπορω να δωσω περισσοτερα οποτε εχω καταληξει σε αυτα τα 2.αυριο δινω προκαταβολη για 1 απο τα 2 οποτε θελω γνωμη γιατι ειναι αγορα ζωης
-
Φίλε μου δεν μου πέφτει κ λόγος αλλά δες το πιο ψύχραιμα ! τι αγορά ζωής κ μλκίες!
είσαι νέος - θα μπείς σε αστυνομία-στρατό από όσο καταλαβαίνω (άρα μια εργασιακή ασφάλεια την έχεις). το πιθανότερο είναι να αλλάξεις πάλι αμάξι με το που θα βγείς από την σχολή !
θα σου δώσω ένα παράδειγμα φίλου μου από το μακρινο 2000. μπήκε αστυνομία, σχολή κάπου βόρεια Ελλάδα, αυτός αθηναίος- του έκαναν δώρο οι γονείς του αμάξι 1000cc για να πηγαίνο ερχεται. το αμάξι αδύναμο, τα λεφτά της δουλειάς του σιγουρα ( μήνας μπαίνει - μήνας βγαίνει) , άτομο που γουστάρει αυτοκίνητα κτλπ, αποτέλεσμα : σε 2 χρόνια το είχε δώσει και είχε πάρει αμάξι με 150 ίππους με δάνειο.
όλες οι αντιπροσωπείες στο πλασσάρουν έτσι που να νομίζεις ότι σου κάνουν χάρη και πρέπει να απαντήσεις άμεσα. εκμεταλλέυονται και την 'κάψα' σου για νέο όχημα και...την πατάς!
-
εσυ ποιο θα προτεινες πχ
-
Υπάρχουν πολλοι συμφορουμίτες ειδικοί να σου προτείνουν όπως έχουν κάνει ήδη. εγώ δεν το έχω ψάξει. περισσότερο ήθελα να στείλω για να το δείς λίγο πιο ψύχραιμα κατά την γνώμη μ.
αλλά κ εγώ θεωρώ πως τα 70 άλογα είναι λίγα. τα οδήγησες? κάνε td το κορσα που αναφέρεις και μετά οδήγησε ( με κλιματισμό) και κάποιο άλλο μη ατμοσφαιρικό οπως το ιβιζα που αναφέρθηκε. θα καταλάβεις την διαφορά.
Αγορα καινουργιο αυτοκινητο για 23χρονο αγορι