-
Σε όσους σας έβγαλε ανάκληση μιλήστε με toyota να μάθετε την αιτια
-
Λοιπόν, μόλις με πήρε ο πωλητής, το αμάξι είναι στο καράβι που παρακολουθώ και φτάνει το ΣΚ στον Πειραία. Το θετικό (ας πούμε) της υπόθεσης είναι ότι η αύξηση είναι στα 800€ τελικά και όχι στα 1800 όπως φαίνεται στο site. Οι τιμές του site αφορούν αυτούς που θα παραγγείλουν τώρα το αμάξι, με ότι εξοπλιστική διαφορά μπορεί να έχει (πχ ηλεκτρικό κάθισμα) και φυσικά την ανάλογη αναμονή.
Για το θέμα του kick panel θα κάνουμε πέσιμο στην Toyota για κάνα δωρεάν σέρβις και βλέπουμε.
-
Κάτι περίεργο συμβαίνει με την αύξηση. Ο δικός μου απορρόφησε τα 500 κ επιβαρύνθηκα τα 300. Εσένα stef σου είπαν ότι από 1800 θα πληρώσεις 800. Έχω στείλει email στο customer service διότι μου είπε η τηλεφωνήτρια της toyota ότι δεν έχει νομικό τμήμα κ δεν μου έχουν απαντήσει καν. Έχει πλάκα την αύξηση να την τσεπωσουν οι αντιπρόσωποι..
-
O αντιπρόσωπος ΤΟΝΙΖΕΙ (10 φορές μου το πε) ότι πρόκειται για ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, ακριβώς για να φανεί ότι δεν έχει να κάνει μ' αυτούς. Τώρα οκ αν παίζει τίποτα άλλο από πίσω τι να πω...
Πάντως για τις τρέχουσες παραγγελίες που είναι σε αναμονή παράδοσης, η αύξηση είναι 800€. Τα 1800€ ή όσα είναι, αφορούν νέες παραγγελίες που μπήκαν και θα μπουν μετά το νέο τιμοκατάλογο. Αυτά μου μεταφέρθηκαν τουλάχιστον.
-
Σε συμβάσεις αγοράς με ανοιχτή τιμή όπως οι δικές μας δύο δεν παίζει απορρόφηση αυξησης
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Το νέο prius δεν φείδεται ούτε αισθητικής ούτε τεχνικών χαρακτηριστικών κ ασφαλείας...νομίζω ότι η peugeot προσπαθώντας να παγιωθεί ως premium εταιρεία έδωσε βάση μόνο σε σαλόνι κ αισθητική μένοντας πολύ πίσω τεχνολογικά τόσο σε σύγκριση με toyota honda όσο κ με τις premium ευρωπαϊκές bmw mercedes audi. Μου φαίνεται αστείο ως κάτοχος golf να αγοράσει κάποιος έναντι 40000 βασική έκδοση αυτοκινήτου μήκους 4.60 μ. με κινητήρα 1.2!
Αμαξάρα φαίνεται το πριους αλλά όταν διάβασα 298 λίτρα αποσκευών για ένα αμάξι 4,6 μέτρων ξενέρωσα.
-
Κ το περίεργο είναι η μερική αύξηση...κ το ύψος αυτής πως ορίζεται..εάν μάθω κάτι θα ενημερώσω
-
Για όσους αγαπούν το design και τα σαλόνια, ξεκινά η διάθεση του peugeot 408 με τιμή εκκίνησης μόνο τα 40.000 ευρώ (βασική έκδοση) και τον ισχυρότατο κινητήρα 1.2 130 αγριεμένων αλόγων, μη υβριδικό (η τιμή των άλλων κινητήρων, θα εκτοξεύεται...). Downsizing μέχρι τελικής πτώσεως του κινητήρα. Εκπομπές λογικά γύρω στα 140 και κατανάλωση με λίγη τύχη, 9 στην πόλη.. Η peugeot έχει ξεφύγει μάλλον για αυτά που προσφέρει..
Εισαγωγικό είναι αυτό, για 4.70 αυτοκίνητο, μόνο οι PHEV θα πουλήσουν σε στελέχη και τέτοιους τύπους. Όλα σαλάτα από τους Toyotαιους!
Λες να πάει για Corolla και να του ξεφύγει να πάρει 408;! Ω ρε τι ακούμε.. τρικυμία..
-
Αυτός που δίνει 35-40 για cc έχει κ για 408 προφανώς αλλά όχι λεφτά για πεταμα διότι 40 κ για 1.2 κινητήρα βασική έκδοση μη υβριδικό είναι ανέκδοτο. Όσο για αυτούς που θέλουν να διαθέσουν 50+ θα πάρουν bmw mercedes tesla κλπ κ όχι το 408
-
Αυτός που δίνει 35-40 για cc έχει κ για 408 προφανώς αλλά όχι λεφτά για πεταμα διότι 40 κ για 1.2 κινητήρα βασική έκδοση μη υβριδικό είναι ανέκδοτο. Όσο για αυτούς που θέλουν να διαθέσουν 50+ θα πάρουν bmw mercedes tesla κλπ κ όχι το 408
Ασε τους ανθρώπους να διαλέξουν!
Sony(+Honda) και καλά...!!
Ο καθείς ξέρει τι να τα κάνει τα φράγκα του!
PHEV θα πάνε αυτά, εκεί που δεν έχει καν αυτοκίνητο η Toyota, adios..
Έτσι λέγατε για το 3008 όταν βγήκε, beat sellers, τα ίδια για το 2008, best seller, τα ίδια για το 208 = πούλησε τα περισσότερα αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη! Κάτσε να δεις την αγορά..
-
Έχω το active plus AWD. Όπως είπα μου έβγαλε ανάκληση. Πήγα στην toyota και έκλεισα ραντεβού για την Δευτέρα. Μου είπαν να το αφήσω μερικές ώρες γιατί δεν έχουν κάνει άλλο τέτοιo, μην παρουσιαστεί κανένα απρόοπτο.
Από ότι διάβασα έχει να κάνει με το DCM. Κάποια στιγμή δοκίμασα να ανάψω το καλοριφέρ από την εφαρμογή και δεν το έκανε ενώ είχα σήμα. Προφανώς αυτό έφταιγε.
-
Τα στατιστικά βγάζουν toyota πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις, η peugeot άραγε? Αν αρχίσουμε τα στατιστικά πωλήσεων πρέπει να βάλει στη λίστα κ dacia duster που που οι α στην Ευρώπη φουλ. Κάθε αμάξι έχει τον αγοραστή του κ η φιλοσοφία καθενός (στην κατηγορία των 35-45 Χιλ. Διότι πιο πάνω παίζουν άλλα κριτήρια) διαφέρει άλλος προτιμά μόστρα η δήθεν premium βασική έκδοση, άλλος οικονομικό, άλλος κινητήρα κλπ.
-
Και sandero..δεύτερο στην Ευρώπη σε πωλήσεις.
Εντωμεταξυ πολύ σπάνια βλέπω. Τι διάολο τα κρύβουν;
Άσε που το sandero stepway από μπροστά με τα led ειναι ολοιδιο το t roc
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Και sandero..δεύτερο στην Ευρώπη σε πωλήσεις.
Εντωμεταξυ πολύ σπάνια βλέπω. Τι διάολο τα κρύβουν;
Άσε που το sandero stepway από μπροστά με τα led ειναι ολοιδιο το t roc
5.827 Yaris
2.740 Yaris Cross
1.350 Sandero
Ελλάδα '22... που να τα δεις. -
Είναι και δεν είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο yaris. Δηλαδή έχει μόνο θερμικό μοτέρ, δεν έχει και κάποια adas από αυτά χάνει. Αν και το adas (αυτόματο φρενάρισμα) που έχει είναι από τα καλύτερα της αγοράς όπως και τα φρένα του από τα πιο ανθεκτικά στην έντονη χρηση!!!
Στο full hybrid και μετά το μεγάλο fl του, λογικά θα έρθει μαζί με τους νέους κινητήρες, θα είναι ανταγωνιστικό αρκεί να διατηρήσει τις χαμηλότερες τιμές της αγορας
-
Είναι και δεν είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο yaris. Δ
***going a bit offtopic
https://autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Kai-omws-To-Dacia-Sandero-kerdizei-7-5-to-Suzuki-Vitara_230981.asp -
@antonakis said in Toyota Corolla Cross:
Είναι και δεν είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο yaris. Δ
***going a bit offtopic
https://autoagora.gr/news/data/best-buy-sygkritika-test/Kai-omws-To-Dacia-Sandero-kerdizei-7-5-to-Suzuki-Vitara_230981.aspΔίκαιη η κρίση πιστεύω, αλλά γέλασα πολύ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, που λέει ότι το Vitara έχει καλύτερη ποιότητα! Δηλαδή πόσο χάλια μπορεί να είναι μέσα το Dacia από ένα μοντέλο του 2015 που μάλιστα δεν φημιζόταν ποτέ για το εσωτερικό του;!
-
Μην είσαι απόλυτος. Πάνε δες το sandero είναι στο ίδιο επίπεδο με το 208 (active plus),corsa,c3. Όπου έχει μαλακό πλαστικό το 208 αυτό έχει ύφασμα. Σε όλα τα άλλα είναι ολόιδια. Μα ολοιδια όμως. Πουθενά δεν είναι ανώτερα τα psa. Και στο λέω καθώς τα έχω δει πολλές φορές και το ένα μετά το άλλο.
-
Μην είσαι απόλυτος. Πάνε δες το sandero είναι στο ίδιο επίπεδο με το 208 (active plus),corsa,c3. Όπου έχει μαλακό πλαστικό το 208 αυτό έχει ύφασμα. Σε όλα τα άλλα είναι ολόιδια. Μα ολοιδια όμως. Πουθενά δεν είναι ανώτερα τα psa. Και στο λέω καθώς τα έχω δει πολλές φορές και το ένα μετά το άλλο.
Εδώ αυτός λέει ότι κερδίζει το Vitara πάντως!
Το έχω δει το Sandero, το είχα μαζί με το Bayon υποψήφια για έναν φίλο.
Τώρα θα τα ξαναδούμε γιατί κολλωσε τότε (Bayon), αλλά δεν το είχαμε κάνει test drive το Sandero γιατί το απέκλεισε αμέσως σχεδόν, τώρα που πήραν όλα όμως το βλέπω να ανεβαίνει στην εκτίμησή του..
Έχει κάποια έξυπνα τρικ να κρύψει την φτηνια του (ευπρόσδεκτο φυσικά αυτό, και η Citroen το κάνει πολύ), αλλά οκ, δεν είναι και Duster που είναι ξεχασμένο από τον χρόνο αλλά ούτε και 208.. βασικά ούτε καν Bayon δεν είναι.. ούτε μάλλον Stonic..
To C3 είναι επιπέδου Stonic το εσωτερικό αλλά έτσι με λίγες εξυπνάδες για να ξεγελούν, απορώ που το βάζεις μαζί με το 208..
-
Με το active plus το συγκρίνω που έχει την άλλη κονσόλα και το χειρόφρενο. Όχι μόνο είναι ολόιδιο αλλά πραγματικά νόμιζες ότι ήταν της ίδιας εταιρίας.
Ίδια πλαστικά στις πόρτες, ακριβώς ίδια, ίδιο ήχο στο χτύπημα του χεριού και στην πόρτα και στο πάνω μέρος του ταμπλό, η ίδια όχι απλά να μοιάζει αλλά η ίδια ακριβώς μοκέτα οροφής στο ίδιο texture και ποιότητα, ίδιο κλικ στα κουμπιά και στα χειριστήρια οι ίδιες ακριβώς τσιμουχες στις πόρτες. Ακριβώς ίδιες από τον ίδιο προμηθευτή. Η διαφορά στο 208 ήταν στην τσιμουχα που ενώνει την οροφή με την πόρτα. Πιο ψευτικη στο dacia.
Στο φιλέτο του 208 που είναι ελαφρώς μαλακό αλλά όχι πολυ το dacia έχει ύφασμα.
Παρόμοια οθόνη, παρόμοια ηχεία στο μπάσο και στα πρίμαΤι να σου πω, είναι ολόιδιο. Καμία διαφορά! Το είδα πολλές φορές όχι για λίγο και φευγαλέα.
Toyota Corolla Cross