-
Αυτό ναι είναι μια λογική εξήγηση. Για κάποιον λόγο παντως ο μίσος πλανήτης το έχει ως επιλογή και η Ευρώπη έχει μόνο το chr.
Δεν ξέρω. Είναι να τερματίσει την καριέρα του κάποιο από τα toyota;
Φοβάμαι για το Σεντάν Corolla, μήπως το corolla cross πάρει τη θέση του.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Δεν ξέρω. Είναι να τερματίσει την καριέρα του κάποιο από τα toyota;
Φοβάμαι για το Σεντάν Corolla, μήπως το corolla cross πάρει τη θέση του.
Θα σε παρακαλέσω το Corolla το sedan να μην το πιάνεις στο στόμα σου! Το Corolla το sedan!!...
-
Γιατί ρε συ saba;
Τι έκανα;
-
Γιατί ρε συ saba;
Τι έκανα;
Πφφφ από ένα παλιό viral video είναι κλεμμένο αυτό που είπα. Δεν μπορώ να δώσω link (περιέχει εξύβριση Θείων). Υποτίθεται ήταν αστείο, άστο γράψε άκυρο.
-
Αααααα ναι κατάλαβα με έναν μοναχό.... χαχαχα
Το έπιασα!!!!
Έξυπνο λογοπαίγνιο.Και εγώ μαζί σου. Το Σεντάν μου αρέσει. Είναι αντρικό αυτοκίνητο, όμορφο και γενικά και εγώ αισθάνομαι ότι με εκφράζει πιο πολύ. Αλλά δεν έχω χώρο να το παρκάρω
-
Το έπιασα!!!!
Έξυπνο λογοπαίγνιο.Και εγώ μαζί σου. Το Σεντάν μου αρέσει. Είναι αντρικό αυτοκίνητο, όμορφο και γενικά και εγώ αισθάνομαι ότι με εκφράζει πιο πολύ. Αλλά δεν έχω χώρο να το παρκάρω
μεγάλο θέμα ο χώρος παρκαρίσματος στην πυλωτη.
Ήταν και για μένα ένα από τα σημαντικά κριτήρια όταν επέλεξα αυτοκίνητο. -
Το έπιασα!!!!
Ε ναι!
Το βλέπεις και κάνεις εικόνα μια εκκίνηση σε φανάρι με ατελείωτο σπινιαρισμα και την εξάτμιση να φτύνει φλόγες μέσα σε ένα πυκνό σύννεφο καμμενου λάστιχου. -
Όχι δεν κάνω τέτοια εικόνα. Γενικά στο μυαλό μου με τις τρελές τους συνάψεις το Σεντάν το έχω συνδιάσει με αντρικό σχήμα. Ξεκάθαροι όγκοι. Μπροστά κινητήρας μέση θάλαμος επιβατών πίσω πορτπαγκαζ. Τετράγωνα απλά πράγματα. Το ξέρω ίσως ήμαστε λίγοι που σκεφτόμαστε έτσι, απλά μου αρέσει αυτή η συντηρητική οπτική των σχημάτων.
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
Το έπιασα!!!!
Ε ναι!
Το βλέπεις και κάνεις εικόνα μια εκκίνηση σε φανάρι με ατελείωτο σπινιαρισμα και την εξάτμιση να φτύνει φλόγες μέσα σε ένα πυκνό σύννεφο καμμενου λάστιχου.Αυτό που λες δεν αφορά σχεδόν κανένα Toyota, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (για Ευρώπη). Άρα είναι άτοπο. Επίσης είναι άτοπο κατά την άποψή μου να βλέπουμε mainstream αυτοκίνητα τα οποία απευθύνονται καθαρά σε άντρες ως υποψήφια για drag race ή το Paris Dakar.
Εκτός φυσικά αν είναι κάποιο ψυχ-κληρονόμος τύπου DPG ο οποίος την μια μέρα βρίζει δημόσια τις Merc και την άλλη παίρνει το αεροπλάνο του, πετάει Γερμανία και κλείνει απευθείας μια AMG των 520.00€ χωρίς τις παρεμβάσεις και τα extras. Ηρεμήστε όλοι που κάθε μέρα καίτε και μια 4αδα λάστιχα...
ΥΓ: Ωστόσο πραγματικά το Corolla sdn παίζει να είναι και το μοναδικό mainstream όχημα στο οποίο ΔΕΝ έχω δει γυναίκα οδηγό. Λογικά ισοσκελίζει τα Yaris....
-
Η ένσταση μου είναι στον όρο "αντρικό" το Corolla sdn. Μάλλον έπρεπε να του δωθεί ο όρος "όχημα 70ρη συνταξιούχου",αν και έχει κάνει κάποια καλά βήματα στο σχέδιο η σημερινή γενιά σε σχέση με τις παλαιότερες.
Θέλετε να μου πείτε ότι μια γυναίκα δεν θα διάλεγε ένα a class sdn η μία Giulia για αυτοκίνητο; -
Δεν είναι δίκαιο όπως το θέτεις. Η Merc ως brand είναι σαν να δίνεις επιλογή στη γυναίκα για τσάντα μεταξύ LV & Axel. Επίσης η Alfa από τις προσωπικές μου εμπειρίες ότι περπατημένη (για να μην πω τίποτα χειρότερο) γκόμενα έχω βγάλει την γνώριζε και μιλούσε για αυτήν σαν τον Αντώνη Βλοντακη όταν ήταν εν ενεργεία, ακόμα και αν δεν ήξερε από που ανάβουν τα προβολάκια ομίχλης σε ενα όχημα.
-
Γνωρίζετε υποθέτω ότι ένα τεράστιο ποσοστό από Corolla, και δη sedan, απευθύνονται σε fleet sales και νοικιάρικα. Ή όχι?
-
Και λοιπόν;
-
Και εγώ μαζί σου. Το Σεντάν μου αρέσει. Είναι αντρικό αυτοκίνητο, όμορφο και γενικά και εγώ αισθάνομαι ότι με εκφράζει πιο πολύ. Αλλά δεν έχω χώρο να το παρκάρω
Τι ακριβώς κάνει αντρικό ένα αυτοκινητο και δεν είναι unisex???
και αν τυχόν υπάρχουν αντρικά αυτοκίνητα........
το Corolla σε οποιαδηποτε εκδοση είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όταν μιλαμε για αντρικά αυτοκίνητα??? να ξέρουμε και μεις δηλαδη
ειναι στην κατηγορία αντρικά στην lap λίστα ? όπως έχεις και λίστα με τα ομορφα αυτοκίνητα που βάζεις κατα καιρους και δεν βλέπονται παρα μόνο με μανταλάκια στα μάτια?
-
Εάν δεν καταλαβαίνεις γιατί ένα sedan φαίνεται πιο "αντρικό" ως σχήμα τότε προφανώς δεν ανοίκεις σε αυτήν την κατηγορία που τα βλέπουν έτσι. Είσαι πιο μετροσέξουαλ στα αυτοκίνητα. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, όσοι συμφωνούν μαζί μου το νιώθουν και οι ίδιοι ότι είναι πιο αντρικό ένα sedan, είναι θέμα οπτικής.
Όσοι δεν συμφωνούν το θεωρούν παλαιό σχεδιασμό.
Δείτε την διαφορά, το ένα έχει ένα στυλ και μια αρχοντιά συν το ότι δεν είναι φλύαρο με ξεκαθαρους όγκους, για αυτό το ονομάζω αντρικό διότι έχει μια σοβαρότητα στον σχεδιασμό του, το άλλο είναι πολύ πρακτικό μεν αλλά φλύαρο με διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία όπως ποδιές πλαστικα για δήθεν offroad ικανότητες, χοντρό, ογκοδες και μη κομψο. Αν δεν την εντοπίζετε τοτε δεν είστε σε αυτήν την κατηγορία
-
Εάν δεν καταλαβαίνεις γιατί ένα sedan φαίνεται πιο "αντρικό" ως σχήμα τότε προφανώς δεν ανοίκεις σε αυτήν την κατηγορία που τα βλέπουν έτσι. Είσαι πιο μετροσέξουαλ στα αυτοκίνητα. Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις, όσοι συμφωνούν μαζί μου το νιώθουν και οι ίδιοι ότι είναι πιο αντρικό ένα sedan, είναι θέμα οπτικής.
Εμένα τα σεντάν μου θυμίζουν τις γιαγιάδες στα χωριά που έλεγαν ότι ο τάδε έχει κούρσα...
Δεν ξέρω..... μάλλον αυτό φταίει και δεν μου πολυαρέσουν....
βέβαια έχουν υπάρξει πανέμορφα σεντάν -
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Και εγώ μαζί σου. Το Σεντάν μου αρέσει. Είναι αντρικό αυτοκίνητο, όμορφο και γενικά και εγώ αισθάνομαι ότι με εκφράζει πιο πολύ. Αλλά δεν έχω χώρο να το παρκάρω
Τι ακριβώς κάνει αντρικό ένα αυτοκινητο και δεν είναι unisex???
και αν τυχόν υπάρχουν αντρικά αυτοκίνητα........
το Corolla σε οποιαδηποτε εκδοση είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όταν μιλαμε για αντρικά αυτοκίνητα??? να ξέρουμε και μεις δηλαδη
ειναι στην κατηγορία αντρικά στην lap λίστα ? όπως έχεις και λίστα με τα ομορφα αυτοκίνητα που βάζεις κατα καιρους και δεν βλέπονται παρα μόνο με μανταλάκια στα μάτια?
Μάλλον δεν ξεκλειδώνει αν δεν ξεχυλιζεις......
-
το φαλλικο σχήμα είναι που το κάνει αντρικό???? επειδή είναι μακρύ? χαχαχαχαχ
πιο αντρικό και φαλλικό σχήμα έχει μια z bmw πάντως:
-
Και αυτή στα πρότυπα του χαμηλου σεντάν είναι.
Τα suv τι σχήμα έχουν; Κουραδας; Χαχαχα
Άλλη μια ωραία γωνία του σεντάν
Και για τους καγκουρες φίλους μας.
-
Και αυτή στα πρότυπα του χαμηλου σεντάν είναι.
Τα suv τι σχήμα έχουν; Κουραδας; Χαχαχα
μόνο σενταν δεν είναι η z, ανοιχτο coupe με τεραστια μούρη που την χαρακτηρίζει μπροστά έχει. Καμία σχέση με σενταν μη μας τρελανεις κιολας
τα suv έχουν σχήμα κουτιού συνήθως , η κουράδα εχει κύκλους χαχαχαχαχ (ελεος μας αηδίασες)
τεσπα όλα unisex τα θεωρώ εγώ δεν βλέπω αντρικά και γυναικεία
γκεικο είναι το #mono vitara
Toyota Corolla Cross