-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Κάποιος έγραψε ότι δεν έχει φλας στους καθρέφτες, ότι δεν σηκώνεται ο τεμπέλης, ότι τα φλάς δεν είναι δυναμικά. Τα έχει όλα αυτά τελικά, οπότε ασυναρτησίες γραφόντουσαν
Δυναμικά φλας έχει μόνο μπροστά. Πίσω έχει αλογόνου όπως και στους καθρέφτες τα φλας νομίζω είναι αλογόνου . Ο τεμπέλης σηκώνεται μόνο για να δώσει πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο και όχι να προσαρμοστεί το ύψος που βολεύει τον οδηγό.
-
Στην έκδοση style και άνω όλα τα φώτα είναι led ακόμη και οι προβολείς ομίχλης, έτσι γράφει η προσφορά που μου έχουν δώσει.
-
Αυτά τα αλλάζεις εύκολα με led φλας. Υπάρχουν άπειρα στο ίντερνετ είναι κα παμφθηνα.
Γενικά έχουν κόψει από μέρη που ειλικρινά δεν τα δίνεις σημασία ή κανένας δεν θα τα δώσει πάρα μόνο εμείς εδώ.
Αυτό που έχει σημασία είναι η ανεξαρτητη ανάρτηση, το υβριδικό σύστημα το οποίο θα είναι το βασικό σύστημα για την Τογιότα για τα επόμενα 15 έτη.
Επίσης μην περνάτε έτσι χαλαρά την οθόνη του. Η οθόνη του για να την βρεις ας πούμε στην psa θα την πληρώσεις αρκετά έξτρα παραπάνω. Είναι εξαιρετική η οθόνη. Πάντα η Τογιότα είχε μάπα οθόνες. Αυτό έκανε ένα άλμα μπροστά και πλέον έχει εξαιρετική.
-
Όσοι έχετε παραγγείλει σας έχουν μιλήσει για κάποια καθυστέρηση; Ένας φίλος που παρήγγειλε με χρόνο παράδοσης 5/1 έμαθε ότι τελικά πάει για τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Υπόψιν το παλστικο στον χώρο αποσκευών ναι δεν έχει μοκέτα αλλά δεν βαθουλωνει ετσι όπως λένε οι συμφοροθμιτες. Το πίεσα αρκετα και δεν έχασε το σχήμα του. Παραλίγο να το πληρώσω κιόλας. Για να βαθοθλωσει θέλει να του ρίξεις μπουνιά....αλλά αν αρχίζεις να ρίχνεις μπουνιές σε πλαστικά θεωρώ και άλλα αυτοκίνητα θα έχουν θέμα.
για τα πλαστικα στον χωρο αποσκευων εγω τουλάχιστον δεν ειπα οτι βαθουλωνοταν αλλα ότι το πιεζες και κουνιοταν σαν να μην ηταν κουμπωμενο σωστά και ειπα οτι αμα αρχισεις να πετας βαλιτσες πισω θα ξεχαρβαλωνόταν...είπα όμως αν θυμαμαι ότι τουλαχιστον εχει πλαστικο και όχι φθηνη τσοχα οπως πολλοι άλλοι.
-
Εχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερο το πλαστικο από τα Σουζούκι που όντως γρατζουνιουνται. Είναι μεν σκληρό και φθηνό αλλά έχει ελαφρώς διαφορετική υφή. Δεν ξέρω ο χρόνος θα δείξει.
Ένα άλλο ωραίο είναι ότι όταν κλείνεις τον κινητήρα σου λέει η οθόνη στο καντράν πως ας πούμε το τάδε παράθυρο είναι ανοιχτό και άλλα τέτοια. Σε αυτά είναι πρώτοι οι Ιάπωνες
-
Κοίταζα το yaris hybrid 2022 που έχουμε. Στο πορτ μπαγκάζ δεν έχει μοκέτα στους θόλους. Απο την άλλη το civic 2002 έχει. Και; Εντελώς αδιάφορο μου φαίνεται. Μόνο απο την συζήτηση εδω μέσα ασχολήθηκα να το κοιτάξω.
-
Στην έκδοση style και άνω όλα τα φώτα είναι led ακόμη και οι προβολείς ομίχλης, έτσι γράφει η προσφορά που μου έχουν δώσει.
Όλοι οι μπροστά λαμπτήρες είναι led. Πίσω επίσης είναι όλοι led ΕΚΤΟΣ από τα φλας και της όπισθεν που είναι αλογόνου. Στους καθρέφτες δε θυμάμαι. Νομίζω αλογόνου. Εμένα μου γ@μ@ει τα ocd αυτή η ανομοιομορφία για εξοικονομιση 2.23234€. Εννοείται έχω παραγγείλει ήδη led λαμπάκια αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με ένα μοντέρνο εργοστασιακό φανάρι.
-
Στιυς καθρέφτες είναι led, στο yaris cross στην active, λογικά είναι και στην corolla. Δεν το πρόσεξα είναι η αλήθεια
Τι προάλλες είδα toyota αλλά και hyundai με τα led ημέρας καμμένα. Άντε άλλαξε το....τι κόστος;
Καλύτερα να είναι με αλλαγή λαμπτήρων led πάρα εργοστασιακό -
Όσοι έχετε παραγγείλει σας έχουν μιλήσει για κάποια καθυστέρηση; Ένας φίλος που παρήγγειλε με χρόνο παράδοσης 5/1 έμαθε ότι τελικά πάει για τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη.
Εγώ σήμερα μίλαγα με τον πωλητή και δεν έχει άλλαξει κάτι. Έχει μπεί στην γραμμή παραγωγής και αναμένεται αρχές Ιανουαρίου. Η παραγγελία έχει δοθεί από τέλη Σεπτεμβρίου.
-
Μακάρι να τηρηθούν οι χρόνοι παράδοσης γιατί εγώ παρήγγειλα 10/10 και κάτι άκουσα από άνθρωπο που δουλεύει στη toyota ότι οι παραδόσεις της 5/1 θα πάνε πίσω ένα μήνα περίπου. Θα δείξει...
-
Άντε με το καλό.
Κάνατε καλή αγορά, αν αγόραζα αυτοκίνητο αυτήν την εποχή και είχα κάποια φραγκακια αυτό θα αγόραζα. Ξεκάθαρα.
-
Μακάρι να τηρηθούν οι χρόνοι παράδοσης γιατί εγώ παρήγγειλα 10/10 και κάτι άκουσα από άνθρωπο που δουλεύει στη toyota ότι οι παραδόσεις της 5/1 θα πάνε πίσω ένα μήνα περίπου. Θα δείξει...
καλα 1 μηνας πίσω μπροστά σε αυτά που ακουμε από χριστουγεννα σε πασχα και από πασχα καλοκαίρι και τουμπαλιν δεν είναι θέμα....
-
Μετά την ανακοίνωση της toyota (μαμάς) περί αυξήσεων, όσο πίσω πάει η παράδοση τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να τσιμπήσει δύο χιλιαρικάκια αύξηση στη τιμή, οπότε τυχεροί αυτοί που θα παραλάβουν πριν το νέο έτος.
-
Η κατανάλωση μπορεί να μην είναι το πρωτεύον για κάποιον, ωστόσο επειδή αλλάζουμε αυτοκίνητα ανά 15ετία, καλό θα ήταν εφόσον αγοράζουμε αυτή την εποχή και εφόσον διαθέτουμε και τα φράγκα, να διαθέτει κινητήρα με προδιαγραφές ρύπων και κατανάλωσης χαμηλές διότι η οικολογία - πράσινη φιλοσοφία, έστω και σαν μόδα, θα παγιωθεί (όλες οι βιομηχανίες που ρυπαίνουν αγοράζουν δικαιώματα ρύπων κλπ) οπότε κινητήρες με καταναλώσεις στο μέγεθος cc με 9αρια (που καίνε και λαδάκια) είναι λίγο ξεπερασμένοι κατά τη γνώμη μου. Όποιος αντέχει οικονομικά αγοράζει ηλεκτρικό (για δεύτερο καταρχήν πόλης δηλαδή και πρώτο σε λίγα χρόνια).
Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστή, αλλά προφανώς δεν αντιπροσωπεύει τους πάντες. Τι πάει να πει ξεπερασμένοι κινητήρες; Δεν θα είμαστε μοδάτοι δηλαδή; Χαχα.
-
Η τεχνολογία καλώς ή κακώς έχει προχωρήσει, είμαστε στο προστάδιο των ηλεκτρικών και μελλοντικά υδρογόνου, οπότε το 2022 το να αγοράσεις tiguan λ.χ. και να τσεκάρεις λάδια κάθε μήνα όπως εγώ που έχω το golf 6 είναι λίγο παρωχημένο ή πες το και εκτός μόδας...
-
Ευτυχώς κάποιοι δεν άγονται και φέρονται από την μόδα.
ΥΓ: Λάδια πρέπει να ελέγχουμε σε όλες τις ΜΕΚ και στα υβριδικά φυσικά.
-
Ευτυχώς εγώ με την απαράμιλλη τεχνολογία της vw έχω απώλειες αρκετά λίτρα ετησίως, διότι ως tsi διψάει πιο πολύ από τα λοιπά αυτοκίνητα της αγοράς. Συνήθως τα ελέγχουμε περιοδικά, πριν από ταξίδι κλπ. στο golf το ελέγχεις μηνιαίως..
-
Νταξεί γνωστά και χιλιοειπωμένα όλα αυτά. Κι εγώ tsi είχα και έχω. Το προηγούμενο ήθελε ανακατασκευή στην 3-4ετια, το τωρινό δεν καίει σταγόνα. 100χλμ έκανε Σέρρες προχθες και δεν έκαψε σταγόνα. Τρέχα γύρευε.
-
Πολλοί κατασκευαστές αναφέρουν ότι έλεγχος πρέπει να γίνεται κάθε 2-3 γεμίσματα ή μια φορα το μήνα. To manual του Corolla Cross αναφέρει:
To prevent serious engine damage
Check the oil level on a regular basis.Δεν ελέγχουμε μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα...
Toyota Corolla Cross