-
Και εγώ με Χαβάi Χονορ και παίζει από πέρυσι κανονικά A/A.
Χουά γουέι!
Αλλά ωραίο και το Χαβάι! Δημιουργικό!
-
Yem wrote:
Και εγώ με Χαβάi Χονορ και παίζει από πέρυσι κανονικά A/A.
Χουά γουέι!
Αλλά ωραίο και το Χαβάι! Δημιουργικό!
το είχα γράψει με 'η' αλλά λέω θα βρεθεί κανένας lap να μας κάνει ορθογραφία και στα greeklish , τελικά μας βγήκε από stop ο Δημήτρηςssd
-
μα δε το είπα για την ορθογραφία απλά το Huawei προφέρεται χουά γουέι
-
Λοιπόν παιδιά έχω νέα με Android auto. Ο Alekan είναι θεός! Δούλεψε τέλεια. Όσο για την Citroen δεν με πήρε τηλ και την πήρα εγω. Για την πινακίδα προσπάθησαν να καλύψουν τον αντιπρόσωπο ότι είναι φοβερός και τρομερός και να πάω να μου τη διορθώσει...Για το Android auto μου είπε δεν είναι ενεργοποιημένο στην Ελλάδα και μου ανέφερε αυτό που λέει ο panormus772 το οποίο δουλεύει κατά 50%. Απ´οτι φαίνεται δεν έχουν ιδέα για την τεχνογνωσία του Alekan. Ελλαδαρα for ever... Ευχαριστω και πάλι τον Alekan που μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του γιατί φοβάμαι να πάω σε αντιπροσωπεία...μην φύγω με περισσότερα προβλήματα απ´οτι πάω..
-
Λοιπόν παιδιά έχω νέα με Android auto. Ο Alekan είναι θεός! Δούλεψε τέλεια. Όσο για την Citroen δεν με πήρε τηλ και την πήρα εγω. Για την πινακίδα προσπάθησαν να καλύψουν τον αντιπρόσωπο ότι είναι φοβερός και τρομερός και να πάω να μου τη διορθώσει...Για το Android auto μου είπε δεν είναι ενεργοποιημένο στην Ελλάδα και μου ανέφερε αυτό που λέει ο panormus772 το οποίο δουλεύει κατά 50%. Απ´οτι φαίνεται δεν έχουν ιδέα για την τεχνογνωσία του Alekan. Ελλαδαρα for ever... Ευχαριστω και πάλι τον Alekan που μοιράζει απλόχερα τις γνώσεις του γιατί φοβάμαι να πάω σε αντιπροσωπεία...μην φύγω με περισσότερα προβλήματα απ´οτι πάω..
Φίλε Victor 1 ευχαριστώ για την διαφήμιση.
Όσο για την αμοιβή μου πληροφορίες σε pm χαχαχαχαχ
-
Εντυπωσιασμένος ο reviewer με την άνεση, ποιότητα κύλησης και την ηχομόνωση..... αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μας επιβεβαίωση τα περί ηχομόνωσης.
Youtube Video -
Το έχω κάνει τέστ ντράιβ με αυτόματο και ξέρω ότι έχει το ηχομονωτικό παρμπρίζ και πραγματικά έχει πολύ καλή ηχομόνωση.
-
Το έχω κάνει τέστ ντράιβ με αυτόματο και ξέρω ότι έχει το ηχομονωτικό παρμπρίζ και πραγματικά έχει πολύ καλή ηχομόνωση.
Σε ποιο κατέληξες ;
-
Εντυπωσιασμένος ο reviewer με την άνεση, ποιότητα κύλησης και την ηχομόνωση..... αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μας επιβεβαίωση τα περί ηχομόνωσης.
Youtube VideoΙσχύει - η ηχομόνωση είναι αντίστοιχη μεγαλύτερης κλάσης
-
criuser wrote:
Σε ποιο κατέληξες ;
Δεν είχα σκοπό να καταλήξω κάπου . Απλά έτσι το δοκίμασα .
Είχα όμως ηχομονωτικό παρμπρίζ στην C5 III exclusive και πραγματικά ήταν πολύ ηχομονωμένο το αμάξι .
-
Σήμερα γυρνώντας από εξορμήσεις μπροστά μου ήταν μια c4. Τελικά μ αρεσει πολύ αυτό το αυτοκινητο. Είναι τόσο όσο στα παντα. Είναι φουτουριατικη αλλά όχι ακραία όπως το chr, είναι suv αλλά όχι σαν τα κουτιά. Είναι coupe αλλά έχει και νορμαλ χωρους.
Κοιτούσα τις αναρτήσεις της καθώς την ακολουθούσα. Έπλεε πολύ απαλά σε κάθε λακκούβα. Αυτο θέλω. Μια γνήσια citroen.
Λοιπόν....οποιος θέλει να πληρώσει λίγα.... Κοιτα προς sandero, όποιος θέλει λίγο παραπάνω απαραίτητα c4 με Diesel και χειροκινητο για να μην φτάσει στα 30.000.
Πιο σπορτιφ μόνο focus και suv vitara 4x4 και duster awd.
Αυτα.
Αααα και για αυτοκινητο πολης φυσικά μόνο swift και yaris
-
Είναι ευχάριστο αμάξι και με τα αυτόματα που το οδηγησα ειδικά η βενζίνη ήταν απολαύστικη! Πολύ καλά τραβήγματα και drive modes που πραγματικά άλλαζαν την συμπεριφορά. Στο ντίζελ δεν είχαν τόσο νόημα αλλά και αυτό αρκουντως δυνατό και πολύ οικονομικό , το 1.2 τσίμπουσε λίγο.
Πάντως όλα είναι κάτω από 30Κ.
-
Στο ντίζελ δεν είχαν τόσο νόημα αλλά και αυτό αρκουντως δυνατό και πολύ οικονομικό , το 1.2 τσίμπουσε λίγο.
Εννοείς ότι δεν είχαν διαφορά μεταξύ τους τα drive modes? Υποθέτω ότι μιλάς για τον diesel στα 130 άλογα.
Εχεις άποψη για την επάρκεια (τράβηγμα) και την πραγματική κατανάλωση του bluehdi στα 110 άλογα;
-
Άνεση, άνεση και άνεση.
Youtube Video -
Tkin73 wrote:
Στο ντίζελ δεν είχαν τόσο νόημα αλλά και αυτό αρκουντως δυνατό και πολύ οικονομικό , το 1.2 τσίμπουσε λίγο.
Εννοείς ότι δεν είχαν διαφορά μεταξύ τους τα drive modes? Υποθέτω ότι μιλάς για τον diesel στα 130 άλογα.
Εχεις άποψη για την επάρκεια (τράβηγμα) και την πραγματική κατανάλωση του bluehdi στα 110 άλογα;
Στο αυτόματο eat6 C3 Aircross χειροτερης αεροδυναμικής με τον ίδιο κινητήρα 120hp, ο υπολογιστής δείχνει μέση 5 ως 5.7λτ, στην αντλία δεν έχει περάσει ποτέ τα 6.1λτ (δεν υπολογίζω συστηματικά στην αντλία, αφού διαπίστωσα πως η διαφορά είναι αμελητέα).
Στοιχηματίζω πως HDi με 110hp EAT8 θα είναι ελαφρώς πιο οικονομικό, όντας πιο αεροδυναμικό.
Παραπάνω τράβηγμα, μόνο αν ξεπεράσεις τα δύο λίτρα κυβισμού ή με ηλεκτρικό.
-
Tkin73 wrote:
Στο diesel 130αρι με το ΕΑΤ8, η μέση κατανάλωση στα 8200 χλμ που έχει μέχρι σήμερα είναι 5.5 lt/100km.
Τα χιλιόμετρα αυτά έχουν γίνει 50% σε εθνικές οδούς με ταχύτητες 135-150, 15% σε ορεινες η επαρχιακές διαδρομές και 35% σε διαδρομές εντός Αθήνας.
Το τράβηγμα είναι αρκούντως ικανοποιητικό για τα 30 κιλά ροπής και συγκρίνοντας το με ένα προσωρινό Cactus 1.5 diesel 100hp που έχω εδώ κ λίγες μέρες, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη
-
ΑΝΔΡΕΑΣ72 wrote:
Tkin73 wrote:
Στο diesel 130αρι με το ΕΑΤ8, η μέση κατανάλωση στα 8200 χλμ που έχει μέχρι σήμερα είναι 5.5 lt/100km.
Τα χιλιόμετρα αυτά έχουν γίνει 50% σε εθνικές οδούς με ταχύτητες 135-150, 15% σε ορεινες η επαρχιακές διαδρομές και 35% σε διαδρομές εντός Αθήνας.
Το τράβηγμα είναι αρκούντως ικανοποιητικό για τα 30 κιλά ροπής και συγκρίνοντας το με ένα προσωρινό Cactus 1.5 diesel 100hp που έχω εδώ κ λίγες μέρες, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη
Σύμφωνω. 5.7-5.8 είχα δει στο 1.5 130 αυτόματο. Εννοείται δεν τίθεται θέμα για το αν τραβάει το αμάξι.
Ο 1.2 130 εατ8 απλά ήταν πιο παιχνιδιαρηε με προφίλ οδήγησης. Φυσικά είδα και +2.5-3λτ κατανάλωση και αν βάλεις και την διαφορά τιμής είναι ακόμα 1 λτ η διαφορά.
Μην τον φοβάστε το πετρέλαιο σε αυτό το αμάξι και με την αεροδυναμική και το βάρος που έχει. Θα είσαι εύκολα κάτω από τα 6λτ.
-
Alekan wrote:
ΑΝΔΡΕΑΣ72 wrote:
Tkin73 wrote:
Σύμφωνω. 5.7-5.8 είχα δει στο 1.5 130 αυτόματο. Εννοείται δεν τίθεται θέμα για το αν τραβάει το αμάξι.
Ο 1.2 130 εατ8 απλά ήταν πιο παιχνιδιαρηε με προφίλ οδήγησης. Φυσικά είδα και +2.5-3λτ κατανάλωση και αν βάλεις και την διαφορά τιμής είναι ακόμα 1 λτ η διαφορά.
Μην τον φοβάστε το πετρέλαιο σε αυτό το αμάξι και με την αεροδυναμική και το βάρος που έχει. Θα είσαι εύκολα κάτω από τα 6λτ.
Προσωπικά μιλώντας, αν κάποιος δεν έχει 'φόβο' για το πετρέλαιο (τύπου περιορισμούς, απαγόρευσεις κλπ), δεν έχει λόγο να επιλέξει το 130αρι αυτόματο βενζίνης αντί το αντίστοιχο πετρελαίου.
Η αίσθηση της ροπής, και η διαφορά στα καύσιμα (κατανάλωση και αξία καυσίμου) θεωρώ ότι 'κερδίζουν' καθαρά τη διαφορά των 1500 ευρώ
-
Ο φόβος για τα ντίζελ είναι όσο ο φόβος για την βενζίνη πλέον αντιμετωπίζονται ως θερμικοί κινητήρες.
Επειδή έχω οδηγήσει και τις δύο εκτελέσεις. Δεν είναι πιο γρήγορο το ντίζελ. Πιο σβέλτο είναι το βενζίνης.
Το ντίζελ είναι πολύ πιο οικονομικό όμως χωρίς να υστερεί.
-
Ο φόβος για τα ντίζελ είναι όσο ο φόβος για την βενζίνη πλέον αντιμετωπίζονται ως θερμικοί κινητήρες.
Επειδή έχω οδηγήσει και τις δύο εκτελέσεις. Δεν είναι πιο γρήγορο το ντίζελ. Πιο σβέλτο είναι το βενζίνης.
Το ντίζελ είναι πολύ πιο οικονομικό όμως χωρίς να υστερεί.
Πως μπορεί να είναι πιο σβέλτο το βενζίνης?
-
Έχουν την ίδια ιπποδύναμη
-
Το εργοστάσιο δίνει ίδιο 0-100 και ίδια τελική
-
Το πετρέλαιο έχει 30 κιλά ροπής έναντι 23 κιλών της βενζίνης, που σημαίνει ότι στις ρεπριζ έχει καλύτερους χρόνους
Επειδή τα έχω οδηγήσει και εγώ και τα 2 πριν καταλήξω...
-
CITROEN C4 III mod 2021