-
Εγω ειχα το καθισμα τερμα χαμηλά ίσως για αυτό δεν βρήκα τεράστιους τους πίσω χωρους. Γενικά βλέπω πως οι γαλλοι έφυγαν από τα μεγάλα παρμπριζ και πλεον ειναι μικρα.
Εγω δεν είχα θέμα με την οθονη πίσω από το οδηγό, αλλά όντως ένα I cockpit 3d ειναι μαλλον ανωτερο. Αντε να δουμε στο 308 θα χωράμε άνετα με χαμηλό το καθισμα;;;; Δεν μπορεί θα τυς βγει κάποτε εκεί στη peugeot.
Δες φωτο απο το νεο 308, εχιυν βγει κάτι teaser..... Πω πω πω σαν τη ds4 μοιάζει
-
Το αμάξι στην έκδοση shine τα έχει όλα . Και είναι εξαιρετική επιλογή , αρκεί να συνηθίσεις τα μπροστινά φανάρια .
Σε σχέση με το σιντ που γράψατε , υπερτερεί παντού , δηλαδή μπες - βγές , άνεση χώρου , ποιότητα εσωτερικού , μπροστά πάντα , πίσω δεν μπαίνω ποτέ , εκτός από Ρόλς...
Από την άλλη όλος ο όμιλος θα είναι καλός . Σίγουρα θα κοίταγα την DS4 , αλλά δεν έχω αποφασίσει να ξαναδώσω πολλά λεφτά για αμάξι και έτσι κοιτάω χαμηλότερα μπάτζετ .
Φέτος και του χρόνου είμαστε σε μεταβατικές χρονιές από κάθε άποψη , οπότε όσοι δεν επείγονται μάλλον θα περιμένουν .
-
Εγώ εδώ ανέφερα το Sportage! Μέσα είναι σαν ενάμιση C4! Τρελή απλά το Sportage. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού.
Και στο Aircross που μπήκα στο καπάκι μέσα, περίπου το ίδιο μου φάνηκε (πιο όρθιες θέσεις το Aircross και σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερων χώρων από την κατηγορία που είναι) και ο χώρος αποσκευών ξεκάθαρα καλύτερος (βοηθάει ότι σε suv φορτώνεις και ΠΑΝΩ από το διαχωριστικό, ενώ στα coupe, τίποτα επειδή πέφτει το τζάμι μέχρι κάτω.
Άνετο το C4, δεν είπα κάτι διαφορετικό, αλλά για 2-3 άτομα εδώ μέσα που θέλουν πολύ χώρο δεν ξέρω αν είναι η κορυφαία επιλογή, ένα άνετο C suv θα έχει ξεκάθαρα καλύτερο μπες/βγες και άνεση για ορισμένους (και ενός φίλου μου που θα ψαχθει φέτος για αγορά και είναι ΠΟΛΥ ψηλός, καθόλου περιττά κιλά, απλά ο άνθρωπος είναι τεράστιος διμετρος με πλάτες).
Θα το δω και μαζί του την άνοιξη και θα καταλάβω περισσότερα, Q3 και Kuga είχαμε δει παλιότερα, παίζει εκεί δηλαδή. Στο δικό μου ήταν αστείος μέσα, αλλά λόγω Citroen παρελθόντος, θα το κοιτάξουμε, αλλά μπορεί να ψάξει και 4κινση..
Ποιότητα εσωτερικού δεν συγκρίνεται με το Xceed βρε! Φαίνεται πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο το Κορεάτικο (και είναι φυσικά, λίγο), δεν νομίζω ότι είναι selling point για το Citroen αυτό, η φθηνή μάρκα του ομίλου είναι, και το Mokka καλύτερο εσωτερικό περιμένω να έχει από κοντά.
Οργανακι/κοντέρ Gameboy Color, πλαστικά γύρω γύρω κατά 70% Playmobil, αυτή η χαζομάρα για το τάμπλετ επιπέδου, και έμπνευσης μάλλον, Lego και τα χειριστήρια του κλιματισμού με πολύ φθηνή αίσθηση Κινεζικού κοντρόλ.
Δηλαδή σαν εσωτερικό πιο είναι καλύτερο; Focus ή C4 (ισοπαλία θα έδινα εδώ..);! C-HR ή C4 (εδώ μάλλον θα το έδινα στην Toyota με μικρή διαφορά). Χceed ή κάποιο άλλο.
Ποιο DS4;;!!! Θα θες 40 για μια αξιοπρεπή έκδοση!!
-
Όταν βάζεις το κάθισμα του οδηγού τέρμα κάτω δύσκολα ένα όχημα θα έχει το 'βάθος' πίσω από τα εμπρός καθίσματα ώστε να μπορείς να 'βυθίσεις' τα πόδια σου κάτω από αυτό ως πίσω επιβάτης. Ως εκ τούτου δεν τεντώνουν τα πόδια (συνήθως φτάνουν οριακά πριν το κάθετα) με αποτέλεσμα και να είσαι καλά στο κάθισμα αυτό καθεαυτό η αίσθηση στα πόδια σου να είναι 'φτηνά εισιτήρια Aegean' ώστε να μην νιώθεις άνετος/χαλαρός. Πόσο μάλλον αν μπροστά κάθεται ένα γαϊδούρι στα κυβικά μου.
Για το Xceed ισχύει ότι οι πίσω χώροι του είναι λίγο στενοί και όχι ιδιαίτερα άνετοι για τα πόδια. Είναι επιπέδου Golf 8 για τα γόνατα με ελάχιστα λιγότερο διαθέσιμο πλάτος ένεκα και του αυγοειδές πίσω σχήμα του. Το Xceed δεν το παίρνεις για ευρυχωρία. Έχει απλά καλύτερους χώρους από το παρόν 308.
Τα premium δερμάτινα στο C4 δεν ξέρω πως είναι. Στο C5 aircross άνετα κοιμάσαι όρθιος χωρίς να χρειαστείς την λειτουργία μασάζ. Επίσης σε αίσθηση και όψη (βαθύ καφέ χρώμα στο C5) ανέβαζαν σε άλλο επίπεδο το κατά τα άλλα μέτριο εσωτερικό του. Στο C4 δεν θα έδινα τα λεφτά σε αυτό το αξεσουάρ.
Όπως πολύ σωστά το λέει ο Dublin το C4 είναι ένα πολύ καλό πακέτο για τα λεφτά του. Ειδικά με μηχανικό κιβώτιο και μηδενικά ΤΚ, να προσθέσω εγώ, καθώς ως αυτόματο shine pack τιμολογιακά σου ανοίγονται και άλλες καλύτερες επιλογές είναι 'Cross' είτε κανονικά hatchback.
Επίσης Dublin μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δυστυχώς το έχω διαβάσει απο πολλές πηγές πως θα διατηρήσει ακριβώς τους ίδιους χώρους εσωτερικά το νέο 308. Κλασικά το SW που οι ελληνικές αντιπροσωπείες, πλην Ford, έχουν χ@σμ@νο θα έρχεται με το τίμιο μεταξόνιο των 2,7m. Και αν τέτοιο ισχύσει χωρίς κάτι ουσιαστικό νέο με ημιακαμπτο και πίσω χώρους περιορισμένους πάλι δεν θα κοντράρει την κορυφή το 308 όσο καλό και αν τους βγεί το i-cockpit...
Για το νέο Astra έχω καλό προαίσθημα γιατί το νέο Mokka με εξαίρεση τους χώρους τους βγήκε πολύ δυνατή προσπάθεια.
Τέλος για το cockpit του C4 να πω την άποψη μου πως είναι μια δικαιολογία εκ μέρους της Citroen η επιλογή του 'για να μην υπερφορτώνεται με πληροφορίες ο οδηγός'. Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι μπήκε αυτό το Gameboy για πίνακας οργάνων εδώ ώστε το εντυπωσιακό νέο i-cockpit στα 308/Astra που έπονται να γίνει selling point και να βοηθήσει στον εντός ομίλου διαχωρισμό.
-
Απάντηση στο σχόλιο του Dublin στο θέμα του Σιντ .
Στην ΚΙΑ - Χιουντάι είχα πάει πριν 1-2 μήνες την περίοδο που έκανα βόλτα σε όλα τα μαγαζιά της Βουλιαγμένης ...
Ξέρεις ότι έχω ένα θέμα με το ύψος μου κυρίως στο μπες βγές .
Το Σίντ λοιπόν με δυσκόλεψε αρκετά να μπω και μιλάμε για κροσόβερ C κατηγορίας .
Οταν μπήκα μέσα ήταν άνετο . Αλλά όπως λες πολύ γερμανικούρα . Δηλαδή σκοτεινό , αλλά και ασιάτικη λογική στον σχεδιασμό που έχει σχιστομάτικες αδυναμίες , για τα δικά μας μάτια ...
Δηλαδή δεν μου έκανε καμία εντύπωση πρακτικά .
Απ ΄έξω είναι ωραίο αλλά δεν είναι ξεχωριστό . Θα μπορούσε να είναι Σκόντα , Σέατ , Νισσάν , ακόμα και Μεγκάν .
Είχα ακούσει για τις τιμές του , αλλά στο διάστημα από το προηγούμενο σχόλιο μου , άνοιξα το λίνκ με τον τιμοκατάλογο - εξοπλισμούς του Σίντ και δίπλα είχα τον τιμοκατάλογο της Σιτροέν , που ανανεώθηκε πριν 10 μέρες .
Η σύγκριση εξοπλισμών αφορά τις εκδόσεις Platinum MY2020 και Titanium ΜΥ 2021 του Σίντ , οι οποίες έχουν ελλείψεις σχετικά με την έκδοση Shine της C4 , ενώ η Shine plus είναι πολύ ψηλότερα .
Διαβάζω λοιπόν για κινητήρες 140 Σίντ /130 της 4 βενζίνης και 115/110 και 136/130 για τα ντίζελ και βλέπω διαφορές τιμής 10-20 % ακριβότερο το Σίντ και έχει και ελλείψεις .
Στις τιμές δε των 160/155 ίππων , εκεί η 4 έχει μόνο την shine plus , οπότε πάλι έχουμε διαφορές .
Οσο για το 'υβριδικό' που θα πουν κάποιοι , στις τιμές που θέλει έχει το ηλεκτρικό η 4 .
Γενικά δεν βρίσκω κανένα λόγο που κάποιος θα προτιμήσει το Σίντ σε σχέση με την 4 , αφού χάνει σε εξοπλισμό , ΄χώρους , είναι παρόμοια η ισχύς των κινητήρων , στα κιβώτια έχουμε το 8τάχυτο με μετατροπέα έναντι του 7τάχυτου dsg και τέλος το όνομα της Κια δεν είναι ισχυρότερο της Σιτροέν . Μόνο η διαφορά της εγγύησης μπορεί να παίξει , αλλά η διαφορά της τιμής δεν αφήνει τέτοιες σκέψεις .
Μόνο άσχετοι που τους λένε τα μαστόρια της συμφοράς ότι τα γαλλικά πάσχουν στα ηλεκτρικά μπορεί να κοιτάξουν προς κια , αν και η κατάληξη μπορεί να τους εμποδίσει ...
-
Όταν βάζεις το κάθισμα του οδηγού τέρμα κάτω δύσκολα ένα όχημα θα έχει το 'βάθος' πίσω από τα εμπρός καθίσματα ώστε να μπορείς να 'βυθίσεις' τα πόδια σου κάτω από αυτό ως πίσω επιβάτης. Ως εκ τούτου δεν τεντώνουν τα πόδια (συνήθως φτάνουν οριακά πριν το κάθετα) με αποτέλεσμα και να είσαι καλά στο κάθισμα αυτό καθεαυτό η αίσθηση στα πόδια σου να είναι 'φτηνά εισιτήρια Aegean' ώστε να μην νιώθεις άνετος/χαλαρός. Πόσο μάλλον αν μπροστά κάθεται ένα γαϊδούρι στα κυβικά μου.
Για το Xceed ισχύει ότι οι πίσω χώροι του είναι λίγο στενοί και όχι ιδιαίτερα άνετοι για τα πόδια. Είναι επιπέδου Golf 8 για τα γόνατα με ελάχιστα λιγότερο διαθέσιμο πλάτος ένεκα και του αυγοειδές πίσω σχήμα του. Το Xceed δεν το παίρνεις για ευρυχωρία. Έχει απλά καλύτερους χώρους από το παρόν 308.
Τα premium δερμάτινα στο C4 δεν ξέρω πως είναι. Στο C5 aircross άνετα κοιμάσαι όρθιος χωρίς να χρειαστείς την λειτουργία μασάζ. Επίσης σε αίσθηση και όψη (βαθύ καφέ χρώμα στο C5) ανέβαζαν σε άλλο επίπεδο το κατά τα άλλα μέτριο εσωτερικό του. Στο C4 δεν θα έδινα τα λεφτά σε αυτό το αξεσουάρ.
Όπως πολύ σωστά το λέει ο Dublin το C4 είναι ένα πολύ καλό πακέτο για τα λεφτά του. Ειδικά με μηχανικό κιβώτιο και μηδενικά ΤΚ, να προσθέσω εγώ, καθώς ως αυτόματο shine pack τιμολογιακά σου ανοίγονται και άλλες καλύτερες επιλογές είναι 'Cross' είτε κανονικά hatchback.
Επίσης Dublin μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δυστυχώς το έχω διαβάσει απο πολλές πηγές πως θα διατηρήσει ακριβώς τους ίδιους χώρους εσωτερικά το νέο 308. Κλασικά το SW που οι ελληνικές αντιπροσωπείες, πλην Ford, έχουν χ@σμ@νο θα έρχεται με το τίμιο μεταξόνιο των 2,7m. Και αν τέτοιο ισχύσει χωρίς κάτι ουσιαστικό νέο με ημιακαμπτο και πίσω χώρους περιορισμένους πάλι δεν θα κοντράρει την κορυφή το 308 όσο καλό και αν τους βγεί το i-cockpit...
Για το νέο Astra έχω καλό προαίσθημα γιατί το νέο Mokka με εξαίρεση τους χώρους τους βγήκε πολύ δυνατή προσπάθεια.
Τέλος για το cockpit του C4 να πω την άποψη μου πως είναι μια δικαιολογία εκ μέρους της Citroen η επιλογή του 'για να μην υπερφορτώνεται με πληροφορίες ο οδηγός'. Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι μπήκε αυτό το Gameboy για πίνακας οργάνων εδώ ώστε το εντυπωσιακό νέο i-cockpit στα 308/Astra που έπονται να γίνει selling point και να βοηθήσει στον εντός ομίλου διαχωρισμό.
Σίγουρα, απλά εγώ είμαι και 'μέτριος' σε μέγεθος, αλλά και βάζω ψηλά το κάθισμα μου σε όλα τα αυτοκίνητα, συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα από πίσω μου. Με τα καθισματακια i-Size είχα θέμα, δεν έμπαιναν σε όλα τα αυτοκίνητα από πίσω μου.
Το έχεις δει το SW;
https://www.autoexpress.co.uk/news/354367/new-2021-peugeot-308-sw-estate-caught-camera
Εμένα μου φαίνεται τεράστιο.
Κάτσε θα τα δούμε όλα, νομίζω Μάρτιο είχαν πει ανακοίνωση, καλοκαίρι/Σεπτέμβριο κυκλοφορία, και 2-3 μήνες μετά το Astra.
Πιστεύω θα είναι αποκάλυψη το 308, αλλά ΚΑΙ το Astra. Η Opel παίρνει πολύ τα πάνω της, και σε σχέση με το Golf που είναι ο άμεσος αντίπαλος, παίζει να βγουν 1-2 βήματα μπροστά ΚΑΙ τα 2 αυτοκίνητα.
Και οι αναρτήσεις των Peugeot πάντως παντού παίρνουν καλές κριτικές, τον έχουν δαμάσει τον ημιακαμπτο! Σε κάθε κατηγορία μπαίνουν πολύ ψηλά, και μάλιστα στη χρυσή τομή άνεσης και οδηγικων χαρακτηριστικών.
Θα έχουμε ανακοινώσεις σύντομα, καλά να είμαστε, σε κάνα 2-3 εβδομάδες θα το δούμε και θα κρίνουμε. Μετά το DS4 πάντως, περιμένουμε κάποια από την τεχνολογία του να κατρακυλήσει και στο νέο 308, είναι πολύ σημαντικό για τη μάρκα, θα δώσει τον τόνο για τις επόμενες γενιές.
-
To εσωτερικό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι κάτι που θα τραβήξει κάποιον για κια ...
Ξέρω ότι ενοχλεί κάποιους η μικρή οθόνη , εμένα καθόλου , αντίθετα το χάμπ με βόλεψε .
Για την DS4 νομίζω ότι οι τιμές θα ξεκινάνε από 26-27 , αλλά δεν θα περνάνε τα 32-35000 γιατί στα 40000 παίρνεις το 7 υπερ πλούσιο .
Αλλά το DS4 είναι άλλη κλάση ...
https://www.dsautomobiles.gr/vehicle/ds-4-light/presentation/
Το δε εσωτερικό του , θέλει καμιά 50αριά χρόνια να το φτάσουν οι διάφορες κίες....
-
To εσωτερικό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι κάτι που θα τραβήξει κάποιον για κια ...
Ξέρω ότι ενοχλεί κάποιους η μικρή οθόνη , εμένα καθόλου , αντίθετα το χάμπ με βόλεψε .
Για την DS4 νομίζω ότι οι τιμές θα ξεκινάνε από 26-27 , αλλά δεν θα περνάνε τα 32-35000 γιατί στα 40000 παίρνεις το 7 υπερ πλούσιο .
Αλλά το DS4 είναι άλλη κλάση ...
Το δε εσωτερικό του , θέλει καμιά 50αριά χρόνια να το φτάσουν οι διάφορες κίες....
Η Citroen πάντα κάνει καλά και φθηνά εσωτερικά, έχουν χάρισμα!
27.000??;;!! Αν είναι έτσι, κάτσε να πάρουμε όλοι DS4!! Χαχα! Με τίποτα! Τοσα και περισσότερα κάνει το Xceed κατ'αρχας! Χαχα!
Το DS4 είναι άλλη φάση, δεν θα μπει καθόλου σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα, η DS7 θα είναι 'παλιατζουρα' μπροστά του, το 4 έχει την καινούργια σχεδιαστική γραμμή, και ΟΛΕΣ τις νέες τεχνολογίες του ομίλου (22' HUD με augmented reality χαρακτηριστικά, ημι-αυτονομη οδήγηση 2ης γενιάς, ένα βήμα πριν την πλήρως αυτόνομη που μάλλον θα γίνει mainstream στην επόμενη γενιά σε 5-6 χρόνια, το καινούργιο infotainment της εταιρίας που ακόμη δεν έχουμε δει, και άλλα πολλά), δεν είναι μια ακόμη έκδοση.
Δεν θα μπει σε σύγκριση με τίποτα αυτή τη στιγμή πιστεύω, και περιμένω να δω πόσες από αυτές τις πρωτιές θα μπουν στο 308, και πόσο θα κοστίζουν.
Επίσης έχει και έκδοση Cross και απλή, να πούμε. Εγώ για τη Cross μιλάω κυρίως.
Μία καλή εκδοσουλα με καλό κινητήρα την κόβω στα 35 - 40.000 περίπου.
-
Διάβασα ότι το DS4 θα ξεκινάει στην Γαλλία από 30000 .
Αν δούμε τις τιμές των αυτοκινήτων του ομίλου εκεί και εδώ , θεωρώ ότι τα 27000 θα είναι σίγουρα . Ισως και τα 25000 για βασική τιμ;h.
Στην Γαλλία το 3 ξεκινάει από 24900 , το 7 από 37300 και το 9 από 47700
Στην Ελλάδα αντίστοιχα έχουμε το 3 , ίσως με καλύτερο εξοπλισμό , 24150 , το 7 34790 .
https://configurator.dsautomobiles.gr/configurator.html
Αρα με 30000 αρχική τιμή στην Γαλλία , 25-27000 εδώ η βασική και γύρω στα 33000 μια καλή αυτόματη .
Αν θέλεις τα πάντα όλα , μπορείς να φτάσεις και στα 40000 , αλλά μιλάμε για κάτι πολύ εξτριμ .
-
Θα διαφωνήσω!
-
Δεν πιστεύω να έρθει τόσο φτηνά και εαν όντως έρθει θα είναι γυμνό, όπως και το DS3.
-
Θες 35Κ για πλάκα για ένα καλά εξοπλισμένο DS3.
-
Θές 45Κ για πλάκα (50Κ κανονικά) για μια καλά εξοπλισμένη DS7.
Στον καλό εξοπλισμό βάζω απαραίτητα το Tivoli εσωτερικό (ένα ταληράκι για πλάκα), αλλιώς δεν έχει νόημα. Τα DS είναι για να τα αγοράζεις όπως τα διαφημίζουν αλλιώς πάρε Σιτροέν.
-
-
25.000 για βασική τιμή, δεν θα πάρει κανείς κανένα άλλο PSA, ποτέ!
Θα χτυπάει δηλαδή το C4 και το 2008 και το 308 και το Astra;!
Δεν είναι rebranded Citroen πλέον..
Θα δούμε σύντομα, αλλά αν πάρεις αξιοπρεπή έκδοση κάτω από 30.000 (μιλάω πάντα για το Cross εγώ, το ξαναλέω) μήπως να το σκεφτώ σοβαρά..
-
Το DS4 με 4,4 μέτρα μήκος και απ'ότι έχω διαβάσει θα ανήκει στο c-segment στην premium κατηγορία (θα έχει δηλαδή να ανταγωνιστεί τα Χ2,Χ1,Q3, GLA,XC40 ) κανά 32-33k € τιμή εκκίνησης το κόβω. Και την καινούργια DS7 την κόβω κανά 40+ στα όρια του D-segment από πλευράς μεγέθους.
-
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από PSA. BlueHDI λεονταράκι στη δουλειά και πέρασα 'τυχαία' απ' την βιτρίνα. Καλά το αμάξι είναι κούκλα τι να λέμε τώρα. Ειδικά το κόκκινο πίσω παρά τα τάσια είναι φωτιά...
-
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από PSA. BlueHDI λεονταράκι στη δουλειά και πέρασα 'τυχαία' απ' την βιτρίνα. Καλά το αμάξι είναι κούκλα τι να λέμε τώρα. Ειδικά το κόκκινο πίσω παρά τα τάσια είναι φωτιά...
Χαχα! Τελικά όλο και κάποιο PSA θα πέσει στα χέρια μας! Εδώ ολόκληρος Γάτος και ξέπεσε σε Peugeot, ούτε καν DS!
Κάτι κάνουν καλά οι Γάλλοι σας λέω..
Πάντως το 308 είναι σχετικά μικρό από χώρους, χαίρομαι που το ανέχεται τουλάχιστον.
-
-
Ειδικά το κόκκινο πίσω παρά τα τάσια είναι φωτιά...
Δεν υπάρχει αυτό το χρώμα...είναι λόγος από μόνος του να πάρεις Σιτροέν...αχαχα! Είναι μακράν το καλύτερο χρώμα από όλα τα άλλα, με μεγάλη διαφορά! Την καλύτερη επιλογή έκανε ο Πάνος.
-
Καλή τιμή έχει ο 1.2 με το Eat8 . Δε περίμενα τόσο μικρή κατανάλωση να πώ την αλήθεια σύμφωνα με το τέστ. Άξιο
-
Καλή τιμή έχει ο 1.2 με το Eat8 . Δε περίμενα τόσο μικρή κατανάλωση να πώ την αλήθεια σύμφωνα με το τέστ. Άξιο
Εεε καλά μην τα πιστεύεις και όλα, ειδικά από το συγκεκριμένο έντυπο.
Εδώ: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-citroen-c4-c-cross-12-puretech-130-eat8 μετρήσανε αρκετά παραπάνω και λογικά πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.
-
Η κατανάλωση έχει σχέση με το πόδι . Στα αυτόματα ίσως περισσότερο . Αλλά το αμάξι έχει τα 3 προγράμματα και στο Εκο , πέφτει η κατανάλωση και οι επιδόσεις .
Μου είπε το ίδιο και ο πωλητής του 3008 για το πόσο καίει στους πελάτες τους , πάντα όμως με το εκο και ψόφιο .
Από την άλλη αν κινείσαι σε Α/Δ , μια χαρά μπορείς να κινηθείς με το ΕΚΟ , προβλέποντας στις προσπεράσεις .
Στον επαρχιακό θα ανέβεις λίγο , τουλάχιστον στον νορμάλ , αλλά από ότι είδα και στο αιρκρος , στον επαρχιακό δρόμο , οι καταναλώσεις στα 6 λίτρα είναι εύκολες αν το κυνηγάς . Στις βόλτες που κάνω Αθήνα - Σούνιο με χαλαρούς ρυθμούς και ενίοτε και κρουζ στα 60-70 , είμαι λίγο πάνω από 5 όπως λέει η εφαρμογή . Πάντα για αυτόματο βενζίνη με τα χανκουκ μ+σ .
-
Προσωπική άποψη: τα ECO είναι για τίποτα απολύτως, ειδικά στα PSA.
Είχα αυτη τη συζήτηση με ανθρώπους της Citroen και συμφωνήσαμε ότι το Eco δεν είναι για τίποτα και δεν το βάζουν ποτέ.
Αν θες οικονομία, συγκράτηση στο πόδι..
CITROEN C4 III mod 2021