-
Nick, να'μαστε καλά σε κανένα χρόνο κι αν το αποφασίσω το συζητάμε.
-
Κύριοι κύριοι μας έχει κάνει το lockdown λίγο οξυθυμους. Ας ηρεμήσουμε λίγο και να είμαστε όλοι καλά να συζητάμε και να διαφωνούμε, δεν χρειάζεται να αρπαζομαστε με ολα. Μην ξεχνάμε μια από τις παρέες μας πλέον είναι το forum
-
Τι ωρα πηγε... Θα παω να φαω κανα σουβλάκι διοτι εχω σκάσει.....
Μακαρι να πηγαινα με την c4, για να ειμαστε on topic.
-
Α ρε δεν θα τελειώσει μέχρι το καλοκαίρι αυτή η μ@λ@κι@ θα σας πω εγώ σουβλάκια. Θα σας πάω για ψαρια(κεφαλο συγκεκριμένα) και χέλι ψητά στο καλάμι με χοντρό αλάτι και παγωμένη μπυριτσα
-
Α ρε δεν θα τελειώσει μέχρι το καλοκαίρι αυτή η μ@λ@κι@ θα σας πω εγώ σουβλάκια. Θα σας πάω για ψαρια(κεφαλο συγκεκριμένα) και χέλι ψητά στο καλάμι με χοντρό αλάτι και παγωμένη μπυριτσα
με c4 ή χωρίς ?
-
alex mix wrote:
με c4 ή χωρίς ?
Εσύ σίγουρα ναι, εγώ είπαμε ή c4 +2008 πάντως με κάτι θα μαστε
-
εγώ πολύ φοβάμαι ότι με τις καραντίνες που μπλέξαμε βλέπω να μας μένουν απο μπαταρία καινούργια αμάξια λόγω ακινησίας
-
που, πότε, πως...!?!?! Θέλω...ποια καραντίνα...πάμε άμεσα!!!
-
alex mix wrote:
Αφού είπαμε Φανή να καλοκαίριασε πρώτα εσύ είσαι από τους πρώτους. Αναλόγως πόσα άτομα είμαστε μπορεί και να το κανονίσω να πάμε εκεί που φυλάνε τα ψάρια και να φάμε με τον φύλακα που πριν κάμποσα χρόνια τον είχε το autotriti συνέντευξη και φώτο να ψήνει. Χαμός θα γίνει.
Πανό εγώ δουλεύω κανονικά οπότε τα χλμ μου τα κάνω, η συζηγος από την άλλη είναι την μισή εβδομάδα στη δουλειά και όλες τις άλλες μέρες τηλεεργασια.
-
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
Αφού είπαμε Φανή να καλοκαίριασε πρώτα εσύ είσαι από τους πρώτους. Αναλόγως πόσα άτομα είμαστε μπορεί και να το κανονίσω να πάμε εκεί που φυλάνε τα ψάρια και να φάμε με τον φύλακα που πριν κάμποσα χρόνια τον είχε το autotriti συνέντευξη και φώτο να ψήνει. Χαμός θα γίνει.
Πανό εγώ δουλεύω κανονικά οπότε τα χλμ μου τα κάνω, η συζηγος από την άλλη είναι την μισή εβδομάδα στη δουλειά και όλες τις άλλες μέρες τηλεεργασια.
και εγώ πριν σπάσω το πόδι μου δούλευα κανονικά και έγραφα χιλιόμετρα, τώρα εγώ καθόλου και η γυναίκα μου ελάχιστα και αυτά εντός αστικού δικτύου, ίσα ίσα να μπουκώνει το dpf, πάλι καλά που τα citroen κάνουν γρήγορες αναγεννήσεις
-
alex mix wrote:
Fanis75 wrote:
alex mix wrote:
και εγώ πριν σπάσω το πόδι μου δούλευα κανονικά και έγραφα χιλιόμετρα, τώρα εγώ καθόλου και η γυναίκα μου ελάχιστα και αυτά εντός αστικού δικτύου, ίσα ίσα να μπουκώνει το dpf, πάλι καλά που τα citroen κάνουν γρήγορες αναγεννήσεις
Δεν πειράζει Πανό εσύ να γίνεις καλά και από χλμ μετά άλλο τίποτα.
-
Lap wrote:
Δοκιμη του οτοτριτι.
χλμ/ωρα η υψηλοτερη απο αυτα τα suvειδη/crossoverειδη εκτος του ford.
https://periodismodelmotor.com/prueba-citroen-gs/247812/
Η χειρότερη επίδοση είναι και μάλιστα από πολύ ψηλότερα αυτοκίνητα, τέτοια επίδοση συνήθως έχουν αυτοκίνητα του 2017
Όλα μετρήθηκαν ψηλότερα με κορυφή το 2008/Puma στη 2η θέση, και κορυφή όλων το παλιό 2008 που αγγίζει το Fiesta σε επίδοση.
Κάτι μάλλον παίζει με τις αναρτήσεις και τη ρύθμιση του ESP.
Ερώτηση: γιατί λες υψηλότερη ενώ είναι από τις χειρότερες που έχουν καταγραφεί την τελευταία 2ετια; Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό; Είναι και οι άλλες τοποθετήσεις σου τόσο εσκεμμένα ανακριβείς; Γιατί;
Επίσης μετρήθηκε μόνο 374 λίτρα
Με την ίδια μέθοδο το Crossland έχει μετρηθεί 413λιτρα (και 15εκατοστα κοντύτερο).
Γελάει ο κόσμος που πχ με 73 χιλιόμετρα κρατάει καλά και με 74 βγαίνει εκτός και ότι 2 η 3 χιλιομ κάνουν την διαφορα....!!αλλά πιο πολύ που τα γράφουν και δεν τους παίρνουν με τά γιαουρτια...Λες και τις μετρήσεις τις κάνουν ρομπότ προγραμματισμένα να κάνουν τις μετρήσεις με ακρίβεια χιλιοστού στις αντιδράσεις και γενικά σε όλη τη διαδικασία...ακόμα πιο πολύ να τους πάρεις σοβαρά που στα 72 χιλιόμετρα είναι οκ και στα 74 χιλιόμετρα κορυφή..Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ούτε και σε οδηγούς αγώνων όχι στον μέσο Έλληνα που δεν ξέρει την τύφλα του στο δρόμο,...Να πούμε για Cd μάλιστα που έχει 0.28 εκεί υπάρχουν διαφορες που μπορεί να τις καταλάβει στο δρόμο και ο μέσος οδηγός και όχι μονο και το 2008 πχ 34 ...Μετά τα 120 που έχω κάνει ταξίδι σαν συνοδηγός οι αεροδυναμικό θόρυβοι δεν αντέχονται. και όσο για το κράτημα που γράφουν και σε όλα τα τεστ πχ στην ίδια στροφή ένα πέταλο ,αν βάλεις ας πούμε όλα τα hachbak της αγοράς δεν θα έχουν πάνω από 5 χιλ διαφορά μεταξύ τους, στο όριο να βγουν έξω από το δρόμο...και ας γράφουν για να έχουμε να διαβάζουμε εμείς για στρφτερα τη τιμόνια ,καλύτερα πατήματα και στήσιμο κλπ
-
Γελάει ο κόσμος που πχ με 73 χιλιόμετρα κρατάει καλά και με 74 βγαίνει εκτός και ότι 2 η 3 χιλιομ κάνουν την διαφορα....!!αλλά πιο πολύ που τα γράφουν και δεν τους παίρνουν με τά γιαουρτια...Λες και τις μετρήσεις τις κάνουν ρομπότ προγραμματισμένα να κάνουν τις μετρήσεις με ακρίβεια χιλιοστού στις αντιδράσεις και γενικά σε όλη τη διαδικασία...ακόμα πιο πολύ να τους πάρεις σοβαρά που στα 72 χιλιόμετρα είναι οκ και στα 74 χιλιόμετρα κορυφή..Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ούτε και σε οδηγούς αγώνων όχι στον μέσο Έλληνα που δεν ξέρει την τύφλα του στο δρόμο,...Να πούμε για Cd μάλιστα που έχει 0.28 εκεί υπάρχουν διαφορες που μπορεί να τις καταλάβει στο δρόμο και ο μέσος οδηγός και όχι μονο και το 2008 πχ 34 ...Μετά τα 120 που έχω κάνει ταξίδι σαν συνοδηγός οι αεροδυναμικό θόρυβοι δεν αντέχονται. και όσο για το κράτημα που γράφουν και σε όλα τα τεστ πχ στην ίδια στροφή ένα πέταλο ,αν βάλεις ας πούμε όλα τα hachbak της αγοράς δεν θα έχουν πάνω από 5 χιλ διαφορά μεταξύ τους, στο όριο να βγουν έξω από το δρόμο...και ας γράφουν για να έχουμε να διαβάζουμε εμείς για στρφτερα τη τιμόνια ,καλύτερα πατήματα και στήσιμο κλπ
άμα δεν είσαι μπακάλης και χασάπης από τη δεκαετία του 60, οι αριθμοί παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή μας, και μάλιστα απόλυτο. Μπορεί να μην δέχεσαι τις μετρήσεις και την σημασία τους σε πρακτικό επίπεδο - και μαγκιά σου σε αυτό, αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις τους ανθρώπινους νόμους και να λες ότι τίποτα δεν έχει σημασία.
3-4 μέτρα διαφορά σε φρενάρισμα από 100-0χλμ/ώρα, 1χιλιόμετρο στο Elk test, 0.01Cd και γενικά οτιδήποτε από αυτά, μπορεί να είναι πάρα πολλά εκατομμύρια $$, και μάλιστα κάποια και πάρα πολλές γενιές εξέλιξης! αν είναι έτσι να τα κάνουμε όλα στο περίπου και ότι γίνει, 5 πάνω - 5 κάτω, το ίδιο είναι!
Το 2008 δεν κάνεις ταξίδι με 120 χλμ/ώρα;! 5 πάνω - 5 κάτω δεν έχει εδώ; θα το θεωρήσω τουλάχιστον υπερβολικό το σχόλιο, γιατί σε 13.000 περίπου χλμ (τα 10.000 ταξίδια σε μερικούς μόνο μήνες) ο θόρυβος που περνάει στην καμπίνα είναι λιγότερος από πολλά hatch που έχω ταξιδέψει, να το πω έτσι κομψά.
-
Ποια hatch;;;
Παντως το 2008 σε δοκιμες ειναι πιο ήσυχο απο το νεο golf8 στα 130χλμ/ωρα
-
@Thanos007 τι αμάξι οδηγάς και σου φάνηκε θορυβώδες το 2008; Να μου πεις ελαφρύ τιμόνι, να μου πεις μακριές σχέσεις, να μου πεις μια ασάφεια στις αλλαγές ταχυτήτων 1-2-3 σε χαμηλές στροφές στην κίνηση εντός πόλης, να μου πεις για εργονομία καμπίνας ειδικά αν είσαι και εσύ κανένα δαμαλι να πω ναι. Μα θόρυβο; Θόρυβο; Δεν ξέρετε τι να πείτε πραγματικά ώρες ώρες. Εκτός αν οδηγάς καμία X4 ξερωγω και συγκρίνουμε πάλι τον Βόλο με τον κ@λ@...
-
Έχει έναν μικρό αεροδυναμικό θόρυβο στους καθρέπτες μετά τα 150χλμ, αλλά συγκριτικά με τα περισσότερα αυτοκίνητα θα έλεγα ότι αγγίζει premium ηχομόνωση (αν επιτρέπεται να το πω αυτό) και σε σχέση με όλα τα αυτοκίνητά μου και τα περισσότερα που έχω οδηγήσει τελευταία, η καμπίνα του είναι πραγματικά ήσυχη.
Μη σας περιγράψω τι γίνεται στα 150 στα άλλα αυτοκίνητά μου! Κλείνω τη μουσική γιατί δεν μπορώ να την ακούσω.
Πρέπει εδώ να τονίσω ότι τα Primacy 4 είναι ΠΟΛΥ ήσυχα ελαστικά. Τα Turanza είναι καταπληκτικά σε κράτημα αλλά έχουν θόρυβο. Από φθηνά, τα Energy Saver είναι αρκετά ήσυχα επίσης (και κρατααααανε! Αν δεν άλλαζα το πολύ στα 4 χρόνια, μπορεί και να κρατάγανε καμία δεκαετία!)
-
Τι ωρα πηγε... Θα παω να φαω κανα σουβλάκι διοτι εχω σκάσει.....
Μακαρι να πηγαινα με την c4, για να ειμαστε on topic.
ωραίος ο lap φάε και κανένα για μένα
-
Οχι απο ηχομονωση οι γαλλοι εχουν γινει πολυ καλοι. Τι στο καλο κανουν αραγε;
Γενικα το 2008 σε δοκιμη που διαβασα ειναι 2 db πιο ησυχο απο το νεο golf8 αε ταχύτητα ταξιδιου 130χλμ/ωρα. Τι να λεμε τωρα;
-
Το οδήγησα τελικά, όντως οι αναρτήσεις είναι μαγικές και η καλύτερη εφαρμογή τους μέχρι τώρα.
Δεν το πίεσα για να δω στροφές και τέτοια αλλά σίγουρα πολύ καλύτερο από το C5 Aircross.
Οφθαλμοφανεστατα πάσχει σε χώρο αποσκευών, μέσα πολύ άνετο, αλλά οκ, δεν έπαιξα και μπάλα. Συνεχίζω να βλέπω προβληματική την coupe λογική για πρακτικούς λόγους που έχω αναφέρει, αλλά είναι πολύ λιγότερα κλειστοφοβικο από το C-HR.
Αυτή η βλακεία για το τάμπλετ απίστευτη σπατάλη ανθρωποχρονου, χώρου και μηχανικής.
Το hud φυσικά έχει ρύθμιση, γενικά δεν μου αρέσει καθόλου και δεν με βόλεψε πολύ (και ποτέ), πολύ καλύτερη εφαρμογή το i-cockpit. Περιμένω να δω του DS4 και την αναγωγή του σε 21' προβολή, αυτό θα είναι εντυπωσιακά πρακτικό.
Τιμονακι συμπαθητικό, καλύτερο από πριν σαν σχεδιασμό, και κλασσική αίσθηση Citroen (εμένα μου αρέσει, οι Ford-ακηδες θα βγάλετε φλύκταινες!), τα καθίσματα νομίζω περισσότερο marketing από ουσία (δηλαδή δεν ένιωσα ότι καθόμουν κάπου ιδιαίτερα, οκ, ένα καλό κάθισμα).
EAT8 - 130hp πολύ καλός συνδιασμός, ακόμη αρνούμαι να παραδοθω στα αυτόματα, μάλλον στο 1ο μου ηλεκτρικό.
Καλές και ανταγωνιστικές τιμές, δεν έχει δώρα και τέτοια γιατί προσπάθησαν να κρατήσουν την τιμή του μοντέλου χαμηλά. Δεν προβλέπουν να πέσει η τιμή σύντομα (καλά, μόλις ήρθε). Πιστεύω είναι καλά πλασαρισμενο στην αγορά.
Άσχετο, αλλά το Mokka θα έρθει Απρίλιο τελικά.
-
Οταν λες οτι ρυθμιζεται το hud το διαπιστωσες ? γιατί εγω δεν κατάφερα να το ρυθμισω , και τον πωλητη που ρωτησα μου είπε δεν ρυθμιζεται.
Παντως οσοι ψαχνονται με δανειο να κοιτάξουν διαφορες αντιπροσωπείες γιατι τα επιτοκια παιζουν και οι διαφορές ειναι μεγαλες σε 84 δοσεις με 10Κ προκαταβολή η διαφορες είναι πάνω από 1000 ευρω στο τελικό κοστος απο τους τοκους.
CITROEN C4 III mod 2021