-
Ναι φίλε έτσι μου είπε. Οπότε αντε καλορίζικο σε 1 μήνα και κατι
-
Δηλαδή περίπου 400 ευρώ είναι τα έξοδα παράδοσης; Πολλά, αν υπολογίσεις ότι το αμάξι έχει μηδενικά Τ.Κ.
Προσωπική κι εντελώς υποκειμενική γνώμη στο μαύρο χάνει λίγο η σχεδίαση του, αλλά γίνεται πιο κυριλέ,πιο επίσημο,μοιάζει με λιμουζίνα που συνοδεύει τον Μακρόν στο Saint Elysee του Παρισιού!
Καλορίζικο!!
edit: λάθος, το 110 diesel πληρώνει 80 ευρώ.
-
Όχι panormus772 μάλλον το έγραψα λάθος, το καλορίζικο ήταν για τον Πανό όχι για μένα. Η προσφορά που πήρα εγώ γράφει το χαρτί έξοδα τέλη κυκλ-πινακιδες 274 ευρώ. Εγώ είπαμε είμαι ανάμεσα στο c4 και 2008 allure. Στο c4 μου κρατάνε το αμάξι 1800 ευρώ και πεζω 1000,δεν καίγομαι τόσο να το δώσω γιατί μπορώ να το έχω για δεύτερο (να φορτώνω κάνα τσουβάλι λίπασμα κτλ) και να το έχει και ο πατέρας να κυκλοφορεί. Στο πεζω τώρα σε άλλη αντιπροσωπεία μου είπαν από 25100 με το κλειδί στο χέρι 24100 - 400ευρω ακόμα +συναγερμό canbus3 που δεν χρειάζεται κόψιμο καλώδια και τα συναφή μπαίνει κατευθείαν στην φυσά και λειτουργεί με τα κλειδιά του αυτοκινητου(σε αυτό θέλω βοήθεια γιατί δεν ξέρω τίποτα από αυτά).
Γενικα θέλω βοήθεια γιατί θα κάψω φλάντζα και στο τέλος θα πάω εκεί που δουλεύω για μονιμα.
Υ. Γ παρατήρησε κάνεις τις 18αρες ζάντες shine, όταν τις έπιασα σήμερα ενώ ήταν αλουμινίου σαν να ταλαντευόταν και το είδα σε ένα βίντεο στο YouTube αλλά ήταν σε ανατολικό μπλοκ και δεν καταλάβαινα τιποτα
-
Όχι panormus772 μάλλον το έγραψα λάθος, το καλορίζικο ήταν για τον Πανό όχι για μένα. Η προσφορά που πήρα εγώ γράφει το χαρτί έξοδα τέλη κυκλ-πινακιδες 274 ευρώ. Εγώ είπαμε είμαι ανάμεσα στο c4 και 2008 allure. Στο c4 μου κρατάνε το αμάξι 1800 ευρώ και πεζω 1000,δεν καίγομαι τόσο να το δώσω γιατί μπορώ να το έχω για δεύτερο (να φορτώνω κάνα τσουβάλι λίπασμα κτλ) και να το έχει και ο πατέρας να κυκλοφορεί. Στο πεζω τώρα σε άλλη αντιπροσωπεία μου είπαν από 25100 με το κλειδί στο χέρι 24100 - 400ευρω ακόμα +συναγερμό canbus3 που δεν χρειάζεται κόψιμο καλώδια και τα συναφή μπαίνει κατευθείαν στην φυσά και λειτουργεί με τα κλειδιά του αυτοκινητου(σε αυτό θέλω βοήθεια γιατί δεν ξέρω τίποτα από αυτά).
Γενικα θέλω βοήθεια γιατί θα κάψω φλάντζα και στο τέλος θα πάω εκεί που δουλεύω για μονιμα.
Υ. Γ παρατήρησε κάνεις τις 18αρες ζάντες shine, όταν τις έπιασα σήμερα ενώ ήταν αλουμινίου σαν να ταλαντευόταν και το είδα σε ένα βίντεο στο YouTube αλλά ήταν σε ανατολικό μπλοκ και δεν καταλάβαινα τιποτα
Δεν κατάλαβα τις τιμές και τις εκδόσεις, αυτό που σου είπε ο Panos, αν θες μικρό B suv περίμενε το Mokka, μεγαλύτερο B suv πάρε 2008, και C crossover, πάρε C4.
Θα σου έλεγα να τα κάνεις και τα 2 test drive και να μας πεις.
Νομίζω σωστά είπε ο μάστορας για το Μάιο, πιστεύω θα έχει εκπτώσεις καλές ήδη το C4.
Τώρα για τα άλλα, και εγώ το πήρα μόλις ήρθε Ελλάδα το 2008 και μέχρι στιγμής 13.000χλμ ωραία και απολαυστικά.
-
O panos θα παραλάβει σε 3-3μησι (Μάιο) μήνες γιατί έβαλε κι ηλιοροφή στην παραγγελία.Οπότε όταν είπες Μάρτιο σε 1μησι μήνα,νόμιζα ότι αναφερόσουν σ'εσένα για το μαύρο.
Το 110 diesel shine λέει 22.900. Συν 476 το μαύρο βγαίνει 23.376. Αφού όπως λες έξοδα παράδοσης είναι 274,τα άλλα 150 ευρώ ως τα τελικά 23.800 τι είναι;
Πάρε ότι σου αρέσει περισσότερο. Όπως είπε κι ο panos μηχανικά,ηλεκτρολογικά,πάτωμα είναι κοινά.Μόνη διαφορά πως αν θες περισσότερη άνεση ανάρτησης και κύλισης, C4,αν θες και λίγο πιο δυναμικό πάτημα στο δρόμο κι επιπλέον ~ 10% χώρο αποσκευών, 2008.
Για τις ζάντες,δεν το έχω δει ακόμη από κοντά για να ξέρω.
-
Τελικά για κράξιμο το είχαμε το αμάξι , αλλά βλέπω αρκετό χαλβάδιασμα .
Και εμένα μου άρεσε , αλλά εγώ παραμένω στα σουβ , που χωράω πιο άνετα...
Λάπ ο άλλος θέλει να πάρει γιωτ και εσύ του προτείνεις τέντερ...
-
Είναι 18αρες με τασι. Το αλουμίνιο προφανώς και δε λυγίζει με το χέρι. Μήπως δεν ήταν shine αλλά feel ή feel pack?
-
Εντάξει ρε παιδιά σορρυ τα έγραψα λαθος
Lap καλά κάνεις και προτείνεις αλλά επειδή στην ζωή μου είχα 2 αυτοκινητα, α) rover 45 1400cc έπρεπε να έχω καταθέσεις αρκετές για να το συντηρώ από τις ζημιές που εβγαζα(παρεμπιπτόντως όλα τα ηλεκτρικά είχαν το σήμα bmw απλά αναφέρω) δεν το έπαιρνε καμμια αντιπροσωπεία με βύσμα το έδωσα στην toyota β) corolla 5d 1400cc 2006 με έβγαλε ασπροπρόσωπο 420000 χλμ μέχρι τώρα ,φετος άλλαξα Αμορτισερ και δίσκο πλατω ψέμματα το 2020 άλλαξα, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω το πήρα γιατί μόνο εκεί μπορούσα να δώσω το χρεπι. Οπότε πες το απωθημένο θέλω να πάρω κάτι που θα το γουστάρω πολυ
Χρήματα έως 25 αντε 26χιλιαδες και λόγω 24000χλμ το χρόνο το πετρέλαιο μονόδρομος γιατί δεν τρελαίνομαι για αυτόματο αλλιώς θα κοιτούσα υβριδικο
Criuser εντάξει φίλε δάκρυσα από τα γελια
-
Ευχαριστώ φίλε για τα καλα σου λογια
-
Δοκιμη του οτοτριτι.
72 χλμ/ωρα η υψηλοτερη απο αυτα τα suvειδη/crossoverειδη εκτος του ford.
-
Ε τοτε θα σου πω c4. Εχει αυτο που δεν εχουν τα αλλα. Ηχομονωση. Εται τουλαχιστον λενε. Ειναι δυακολος τομεας η ηχομονωση (απο παντου τρυπουν ηχοι και ιδιαιτερα απο την αναρτηση) και εδω φαινεται οπως λενε να ειναι κορυφαια και ιση με premium αυτοκίνητα.
Οποτε αυτο το στοιχειο μαζι με την κορυφαία ανεση θα σου δωσει αυτην την αισθηση του οτι τα καταφερες στην ζωη σου και αγορασες με το σπαθι και τον κοπο σου ενα ακριβο με πολυ ποιοτικη κυλιση αυτοκινητο.(Δεν σε κοροιδευω,σε καταλαβαινω απολυτα... Ειναι θεμα αυτοεκτίμησης )
-
Δοκιμη του οτοτριτι.
χλμ/ωρα η υψηλοτερη απο αυτα τα suvειδη/crossoverειδη εκτος του ford.
Η χειρότερη επίδοση είναι και μάλιστα από πολύ ψηλότερα αυτοκίνητα, τέτοια επίδοση συνήθως έχουν αυτοκίνητα του 2017
Όλα μετρήθηκαν ψηλότερα με κορυφή το 2008/Puma στη 2η θέση, και κορυφή όλων το παλιό 2008 που αγγίζει το Fiesta σε επίδοση.
Κάτι μάλλον παίζει με τις αναρτήσεις και τη ρύθμιση του ESP.
Ερώτηση: γιατί λες υψηλότερη ενώ είναι από τις χειρότερες που έχουν καταγραφεί την τελευταία 2ετια; Για ποιο λόγο το κάνεις αυτό; Είναι και οι άλλες τοποθετήσεις σου τόσο εσκεμμένα ανακριβείς; Γιατί;
Επίσης μετρήθηκε μόνο 374 λίτρα
Με την ίδια μέθοδο το Crossland έχει μετρηθεί 413λιτρα (και 15εκατοστα κοντύτερο).
-
Συντάσσομαι με Dublin. Το C4 δεν χρειάζεται κανένα 'δικηγόρο' και κανένα στρατό οπαδών όπως αλλά οχήματα εδώ μέσα. Είναι πολύ καλό σε αυτό που προσφέρει. Αν ψάχνεις κοφτερά τιμόνια με σαφήνεια και περιορισμένες κλήσεις μάλλον σε λάθος μαγαζί ψωνίζεις.
-
Στο km77 με αλλο ομως πρότυπο δοκιμης ... 70χλμ/ωρα επιασε το 2008. Απο τις χειρότερες επιδόσεις....ερωτηση.....στο ελληνικο τεστ υπαρχει βιντεο;;;;
Διοτι στο ελληνικο τεστ του φορτωσαν 5 επιβατες και αποσκευες (Στου km77 ειναι μονο ο οδηγος μεσα) του εδωσαν 1 μετρο ακομα στην εξοδο της δοκιμης και το 2008 κερδισε 5χλμ/ωρα!!!
Τι να πω; μπορει να φταίει η σκληροτερη αναρτηση και να διαχειρηζεται 5 άτομα +αποσκευές.
Αντε να δουμε ποσα θα πιασει η c4..
Το προηγούμενο cactus περασε το τεστ με 79χλμ/ωρα φοροντας τις νεες αναερτησεις
-
Γυρισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι...Ρε σεις το τι θα λεω ειναι δικη μου δουλειά.
Παλι τα ιδια θα λεμε; κατνταει κουράστηκο να με κρινουν οτι και αν πω και δη να συμβουλευουν πως θα λεω και τι θα λεω. Δεν ζητησα ουτε την αποδοχη σας ουτε και που την εχω αναγκη. Πιστέψτε με. Δεν με ενδιαφερει να σας ειμαι αρεστος,ουτε ως σκεψη μου περνα απο το μυαλο. Δεν με ενδιαφερει η ηθικη σας, ουτε επιθυμω να εχω τον ιδιο τροπο σκεψης με εσας. Βαρςτο θα ηταν αλλωστε ολοι να σκέφτονται το ιδιο.
Διαφωνήσετε σε αυτα που γράφω , θεμιτο και οπως θα δειτε δεχομαι το λαθος μου, αλλα μην αρχισετε τα γιατι γραφω οτι γραφω και το οτι παιζω δικηγορος καποιου μοντελου και καλυτερα να τα γραφω οπως θελετε εσεις και ιστοριες για αγριους, απλα γραφω αυτο που σκεφτομαι και δεν σας πεφτει λογος.
Αλλοι εχουν κόλλημα μαζι και εσεις αφου θελετε να το πηγαινουμε ετσι, με το μοντελο τους και με καποιους ομιλους κατασκευαστων. Και καθε φορα το διαβάζουμε αλλα φυσικα το αποδεχόμαστε.
Στην ουσια... (ας ελπίσουμε οτι δεν θα ξαναπουμε τα ιδια περι προσωπικων κρίσεων)
Στα νουμερα μπερδεύτηκα ειδα παλαιοτερα μοντέλα, δεν ειδα τα αλλα, θυμομουν κατω ή περιπου απο 70 χλμ το 2008....πως ανεβηκε παλι;... τεσπα.
Στα λιτρα η πραξη εχει δειξει τι βαλιτσες χωρα. Δηλαδη μπορει τα 420 λιτρα να χωρουν στην πραξη οσα και τα 380 λογω σχεδιααη του χωρου αποσκευων. Μπορει να αφηνουν στα 420 λιτρα ενα κενο οι βαλιτσες που αν δεν βαλεις πετανενη καποια ζακετα δεν μπορει να μπει βαλιτσα στην θεση αυτη. Αυτη η διαφορα δεν εντοπίζεται στα λιτρα. Για αυτο μια δοκομη με τις ιδιες βαλιτσες θα μας πει την πραγματικη διαφορά με χρηση βαλιτσων
Δες εδω dublin, το εχω στο στιγμιότυπο.
-
εγώ λέω ότι η νέα c4 θα παέι το ίδιο καλά ίσως και καλύτερα απο το cactus, λίγο υπομονή σε λίγες ημερες θα βγούν τα αποτελέσματα απο km77 και θα είμαστε εδώ να ¨μαλώσουμε
Παίδες ας ηρεμήσουμε θα το δεχόμουν στα πλαίσια της πλάκας και του χαβαλε τον χαρακτηρισμό του Lap ως δικηγόρο της suzukι αλλά όχι και της Citroen, αυτό είναι χοντρό
Πάντως αυτός που θα παέι να αγοράσει citroen θα πάει συνηδειτά, ξέρει πολύ καλά τι θέλει απο το αμάξι και δεν θα περιμένει κανένα auto τριτη-τετάρτη-πεμπτη να του πει για το πως στρίβει, ταξιδεύει κλπ.
-
Σου είπε κανένας άνθρωπέ μου να μην εκφέρεις άποψη; Είπα συντάσσομαι με την συγκεκριμένη άποψη του Dublin. Έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Όλοι ελεύθερα μιλάμε. Αλλά όταν ειπωθεί κάτι λάθος και είναι προφανές πρέπει να διορθώνεται.
-
Ε μα.. Εδω πρότεινα dacia και τα ρεστα 2ο αυτοκινητο. Αλλα παραδεχομαι την ανωτεροτητα μιας νεας c4 απο ενα νεο dacia. Την αληθεια λεω. Δεν κανω τον δικηγόρο.
Ουτε που ανεφερα την ακατανομαστη και τα μοντελα της. Αλλωστε παλιωνουν και αυτα,πρεπει να βγαλει νέα.
Τεσπα αντε να δουμε και αλλες δοκιμες.
Υ. Γ ρωτησε ενας ανθρωπος για το ακατανομαστο μοντελο... Δεν απάντησα. Τιποτα δεν θα λεω πια... Θα μιλανε μονο ακραιες αποψεις.
-
Είναι αυτονόητο πως το αμάξι δεν έχει εστιάσει στην σπορτίφ οδική συμπεριφορά άλλων κατασκευών,αλλά στην άνεση.Δεν το κρύβει ή πάει να το παίξει κάτι άλλο.Όμως,όπως σχεδόν η πλειοψηφία παραδέχεται, σε σχέση με προηγούμενες Citroen έχει βελτιώσει σημαντικά και την οδηγική του συμπεριφορά.
Από το 6:40 και μετά που ξεκινά η δοκιμή (στην αρχή μιλάει με τον έμπορο,για την αντιπροσωπεία κ.λ.π.). Diesel 130hp EAT8
Στα μείον αναφέρει το μικρό στροφόμετρο που δεν εμφανίζεται σταθερά στην οθόνη και την πίσω ορατότητα (αν και στο παρκάρισμα οι κάμερες -αυτός είχε και την 360- βοηθούν πολύ).Πάει ικανοποιητικά γρήγορα και στο κομμάτι που αν κατάλαβα καλά παλιά ήταν ειδική διαδρομή,πολύ καλά το αυτόματο κιβώτιο με τις επιλογές στα mode να έχουν νόημα,κορυφαία άνεση στην πόλη και στο τέλος αναφέρει πως 1η φορά οδήγησε citroen και εντυπωσιάστηκε πόσο ισορροπημένη τη βρήκε σε σχέση με αυτά που περίμενε ή είχε ακούσει.
-
Πρέπει να βρω χρόνο να το δοκιμάσω αυτό το αυτοκίνητο (ελπίζω τον επόμενο μήνα).
Βλέπω πως αρκετοί συμφορουμίτες -με σκληρή κριτική στις δοκιμές τους για αυτοκίνητα κάτι που ωφελεί ιδιαίτερα -, αναφέρουν πολύ καλές συνολικές εντυπώσεις που σημαίνει ότι το αμάξι το αξίζει.
Ανάμεσα σε 4-5 επιλογές μου για το επόμενο (σε κανένα χρόνο), πολύ πιθανό να αποτελέσει το 1ο μου γαλλικό.
Γιατρέ, μη με ξεχάσεις για το scross!!! Ενδιαφέρομαι! αν είναι σε κανένα χρόνο και μαζέψω κάτι παραπάνω, γιατί πετάτε βόμβες (ευκαιρίες μεγατόνων μερικοί μερικοί) και κλαίω που δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
Όσον αφορά το c4, πολύ καλό το ότι δεν πλέει κλπ όπως ανησυχούσαμε πριν το πιάσουν στα χέρια τους συμφορουμίτες!!!
CITROEN C4 III mod 2021