-
Ακομα και ετσι να ειναι, τοτε το ταμπλετ θα χτυπιεται απο τον αεροσακο απο πανω και θα το οδηγει σε μια αλλη πορεια προς τον συνοδηγό, στοχευοντας......... καπου αλλου
Δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο,
-
Βρε συ Λαπ άλλοι έχουν ποτηροθήκες εκεί ψηλά , Οπότε τι είναι καλύτερο ? Το τάμπλετ στην μούρη ή ο καφτός καφές ?
Ως προς τους χώρους θα περιμένουμε να τους δούμε . Είπαν από την εταιρεία ότι πήραν χώρο από το πόρτ μπαγκάζ και τον έδωσαν στους επιβάτες .
Οσο για μένα , προς το παρόν το Αιρκρός είναι 21 εκ μικρότερο και έχει 40 λίτρα μεγαλύτερο πόρτ μπαγκάζ με το πίσω κάθισμα στην κανονική θέση . Μια χαρά με έχει βολέψει .
Οδήγησα χτες την 5άρα για αρκετά χλμ μετά από 20 μέρες και μου ήταν βαρύ το τιμόνι , βαριόμουν να πατάω ντεμπραγιάζ και γενικά με άλλαξε εντελώς το πλέιμομπιλ στην αυτόματη έκδοση .
Και επειδή μεταφέρω και καθημερινά 3 μαστόρους , το αμαξάκι με 4 άτομα μια χαρά πηγαίνει και σχετικά οικονομικά .
Πολλά χλμ . Πέρασα τα 3000 σε ένα μήνα . Αυτό βέβαια θα είναι μέχρι το φθινόπωρο . Μετά θα μειωθούν αρκετά .
Για το 4 παραμένει το γεγονός ότι με ξενίζουν τα μπροστινά φανάρια .
-
Μην σε 'αναγκάζει' να πας σε EAT8 (+ 2000€ περίπου) λόγο κακού M/T και δομής κεντρικής κονσόλας όπως σε πολλά άλλα οχήματα του ομίλου.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Είναι τέτοια οι σχεδίαση της κονσόλας, που πραγματικά απορώ που θα μπεί ο λεβιές για το χειροκίνητο κιβώτιο!?!? Μου φαίνεται ότι δεν θα έιναι εργονομικός και δεν έχω δει ούτε 1 φωτογραφία με χειροκίνητο κιβώτιο. Φυσικά, τέτοιο αυτοκίνητο είναι τελείως άκυρο και κρίμα να το πάρει κάποιος με χειροκίνητο κιβώτιο, είναι τελείως ενάντια στον χαρακτήρα του.
-
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Είναι τέτοια οι σχεδίαση της κονσόλας, που πραγματικά απορώ που θα μπεί ο λεβιές για το χειροκίνητο κιβώτιο!?!? Μου φαίνεται ότι δεν θα έιναι εργονομικός και δεν έχω δει ούτε 1 φωτογραφία με χειροκίνητο κιβώτιο. Φυσικά, τέτοιο αυτοκίνητο είναι τελείως άκυρο και κρίμα να το πάρει κάποιος με χειροκίνητο κιβώτιο, είναι τελείως ενάντια στον χαρακτήρα του.
Για 1000 λόγους το αμάξι το παίρνεις EAT8, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άλλωστε έχω σιχαθεί το M/T εντός πόλης και ας μην είναι Αθήνα η Θεσσαλονίκη. Αλλά δε γμτ στο λαιμό μου κάθεται να ξεπεράσει τα 27.000€ c_segment crossover και μάλιστα όχι από τον επικεφαλή του ομίλου και όχι top trim....
Σαν το άλλο κουκλί το CHR που πρέπει να το πάρεις C-Lub + techpack για να αξίζει και έτσι αγγίζεις τα 30.000€ για ένα εσωτερικό κλουβί! Έχουν πιάσει τον παλμό της αγοράς οι κατασκευαστές πως γουστάρουμε το crossover και μας έχουν πιάσει τον κ@λ@ με δύο παλάμες...
-
Σαν το άλλο κουκλί το CHR που πρέπει να το πάρεις C-Lub + techpack για να αξίζει και έτσι αγγίζεις τα 30.000€
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από αυτό! Πλέον με στάνταρ τα LED σε όλες τις εκδόσεις, ακόμα και η C-ENTER είναι μια χαρά, μην σου πω και προτιμητέα λόγω ζαντών 17'. Οπότε με €23.500 έχεις μια χαρά εξοπλισμένο υβριδικό όχημα. Και εαν θές το κάτι παραπάνω, μαξ €25Κ για την C-LUB.
-
-
Τελικά ίσως από κοντά να είναι ακόμα καλύτερο .
Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακό και ψηλό .
Δείτε το δίπλα στα DS7 και 508 Station .
https://blogautomobile.fr/la-nouvelle-citroen-c4-toute-nue-340494
-
ακόμη περισσότερο C-HR-ίζει μου φαίνεται..καλό από την άποψη ότι το C-HR είναι κορυφαίο σχεδιαστικά, κακό επειδή μάλλον θα κληρονομήσει κάποια μειονεκτήματά του, και θα χάσει αυθεντικότητα.
-
Δεν νομίζω . Επειδή κυκλοφόρησαν φωτό με αυτά τα δύο , το τογιότα έχει μικρούς χώρους πίσω , ενώ το 4 έχει δώσει σημασία σε αυτούς και μάλιστα σε βάρος των αποσκευών .
-
Εμενα παλι στο c pillar μου αρεσει τρελα, θυμιζει gs αλλα και c6
-
Δεν νομίζω . Επειδή κυκλοφόρησαν φωτό με αυτά τα δύο , το τογιότα έχει μικρούς χώρους πίσω , ενώ το 4 έχει δώσει σημασία σε αυτούς και μάλιστα σε βάρος των αποσκευών .
Ναι, το είδα, οι χώροι επιβατών φαίνονται ασυγκρίτως καλύτεροι από C-HR. Αποσκευές σύμφωνα με τη δήλωση 350λίτρα σε όλες τις εκδόσεις, πολλές οικογένειες θα το σκεφτούν διπλά αυτό το νούμερο, ειδικά όταν δουν στην ίδια έκθεση τα 410 ενός μικρότερου και φθηνότερου C3 Aircross και τη σπηλιά του λίγο ποιο πάνω τιμολογημένου και σχετικά καινούργιου C5 Aircross.
Τα ίδια θυμάμαι και στο προηγούμενο Cactus, ακόμα και με τους πωλητές αυτό λέγαμε, και κουνούσαν το κεφάλι τους οι άνθρωποι..Φυσικά αυτό θα είναι πολύ ποιο mainstream και ορθολογιστικό, οπότε και αναμενόμενα καλύτερο σε πωλήσεις, αλλά οι αποσκευές στις οικογένειες - που απευθύνεται το αυτοκίνητο, είναι ένα σημαντικό νούμερο.
-
Να μην το παινευτώ , αλλά οι χώροι του Αιρκρος είναι εξαιρετικοί . Κάθε μέρα κάνω δρομολόγιο με 4 άτομα , ενίοτε και με 5 και κάθονται σχετικά άνετα 3 άτομα πίσω για διαδρομή 15+15 χλμ στην πόλη .
Σίγουρα του χρόνου , το ανανεωμένο 3 με τα ίδια καθίσματα και ανάρτηση με το 4 και 21 εκ μικρότερο μήκος θα είναι ο κύριος ανταγωνιστής .
-
Αν δεν τιμολογήσουν χαμηλότερα γιατί να πάει κάποιος να πάρει με τα ίδια λεφτά το C4 αντί του 2008 που θα έχει -60l χώρο αποσκευών, λογικά ένα κλικ κάτω ποιότητα σίγουρα σε υλικά (είδα σε ένα βίντεο να χτυπάει ο παρουσιαστής το κάτω μέρος της κεντρική κονσόλας και μου φάνηκε πολύ 'κούφιος' ήχος, θυμάμαι το 2008 από το td και δοκίμασα στο δικό μου 308 και δεν ακούγεται καθόλου έτσι αλλά ίσως είναι υπερβολικά μπακαλίστικη η λογική μου) ίσως και σε συναρμογή και μάλιστα όχι από τον επικεφαλή του ομίλου;...
Ίσως τελικά όλα να κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες, εφόσον μοιράζονται πάτωμα και όλα τα μηχανικά μέρη, όπως την έλλειψη εσωτερικού φάρδους μπροστά λόγο σχήματος πόρτας - κεντρικής κονσόλας (το μόνο που με χαλάει πολύ στο 2008). Επίσης στα μεγάλα συν του C4 οι φυσικοί διακόπτες clima και στα μεγάλα μείον του 2008 το μικρό κενό ανάμεσα σε Infoteinment και καθρέπτη που μου έβγαζε την αίσθηση της περιορισμένης οπτικής γωνίας δεξιά...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσει αρκετά η πίτα της κατηγορίας για το PSA. Που να βγάλει και crossover το νέο 308....
-
Δεν θα βγάλει κροσόβερ το νέο 308 , ούτε το Αστρα .
-
Ειναι μπακαλιστοοη η προσέγγιση σου sabba, για χτυπα το πλαστικο που εχει το κουμπιον του ραδιο και πες μας.
Καο γιατι να παρει τπ 2008 λογω αποσκευων.
ΜΑ τι κουβαλατε ρε σεις πραγματικα το εχω απορια. Ποσα καροτσια ψωνια φορτωνετε;
Για δυο εβδομαδες φεύγετε διακοπες καθε φορα που πατε ταξιδι;
Καλυτερα το αυτοκινητο να εχςι χωρο επιβατων οχι αντικειμενων....Φορτηγατζήδες ειστε μωρε.
-
@Lap φυσικά και σε αυτό που λες έχεις 100% δίκιο. Εκείνο το ενδιάμεσο κομμάτι μετά το Infoteinment και πριν την κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί το κουμπί ήχου είναι πραγματικά το χειρότερο ποιοτικά κομμάτι του εσωτερικού του οχήματος! Μην σου πω και χειρότερο από το επάνω κομμάτι στις πίσω πόρτες! Βέβαια προς το παρόν δεν τρίζει καθόλου αλλά θα δείξει.
Όσο για τον χώρο των αποσκευών αρχίζω και το σκέφτομαι και εγώ λίγο όπως το λες. Για ένα ταξίδι, δύο το πολυ, τον χρόνο στην τελική βάζεις το Thule και καθάρισες. Επί προσωπικού οι εσωτερικοί χώροι σαφώς θα παίξουν τον 1ο λόγο. Στο πλάτος το 2008 δεν μου κάνει. Μακάρι το C4 να διαφέρει. Η ανωτέρω τοποθέτηση μου αφορούσε γενικά κριτήρια. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία γιατί είμαι αρκούδα. Για εμένα δύο πράγματα θα με αποσχολησουν. Να νιώσω άνετα στο πλάτος στο C4 και να έχει λίγο καλύτερο M/T απτό 308, αλλιώς EAT8 +2000€ στο κεφάλι...
ΥΓ: ευτυχώς η Citroen δίνει πακέτο με το EAT8 το grip control και δεν το πληρώνεις 510€ σαν την Peugeot...
-
Έχουμε γυναίκα και παιδιά @Lap και κάνουμε κ επαγγέλματα που κουβαλάμε εξοπλισμό και συχνά - πολύ συχνά - ταξίδια.
Στη παραλία να πας γεμίζει ο χώρος αποσκευών.
Έχεις ψωνίσει ποτέ σουπερμάρκετ για οικογένεια; για κάποιο λόγο κάποια τα λένε 'mini', 'οικογενειακά', κλπ. Τα μεγαλύτερα B suv ουσιαστικά 'κλεβουν' κ χωράνε μια Ευρωπαϊκή οικογένεια.
Να φανταστώ ότι μένεις μόνος σου κ γυρνάς γύρω γύρω λεκανοπέδιο; κ ένα MX-5 θα σου έκανε κ θα έβγαζες 'γούστα'.
-
Μα που μενετε μωρε που πρεπει να τιγκαρετε και τα 410 λιτρα με τροφιμα;
Σε ερημονησια;
Εγω σε οποιο αυτοκινητο κακ αν ειμαι εχω μεσα εξοπλισμο παραλιας, κατι σκυλοτροφες που ταϊζω αν βρω κανενα ταλαιπωρημενο σκυλακι, κατι λαδια, νερα, αντιψυκτικα, δεκαδες καθαριστικα, κρεμες και πανακια και μου μενει τοσος μα τοσος ελευθερος χωρος σε 350 και 400 λιτρα αυτοκινητα που ποτε δεν γεμιζει.
Δεν υπαρχει καποιο supermarket κοντα;
Χιλιες φορες χωρος αλλα εσωτερικος, να μπορεις να ανασανεις να βαλεις και αυτα τα καθισματακια που ειναι τεραστιων διαστασεων.
Αν κανεις σπορ, ε βαλε σχάρα απο πανω, μεσα στο πορτπαγκαζ θα τα βαζεις;
Τα βλεπω και απο συγγενεις με suv, εχουν καταχρεωσει την οικογενειες και δεν χωρανε λενε. Στο τελος κοιτουν φορτηγα
Παρτα ρε που δεν χωρατε τους λεω, τι παίρνεται. Για να βγει το μικρο βολτα παιρνουν ολη την πρικα....ε οχι ρε ......δεν πατε καλα.
Υπαρχει μια ατυπη μοδα των γυναικων να εντυπωσιαζουν τις φιλες τους και τον ευατο τους με εξοπλισμο, ......τεραστιο εξολισμο απλα για να πανε μια βολτα. Τα βγαζουν και φωτογραφιες ετσι για να φαινεται και γραφουν 'πηγαμε βαλτιτσα ' με καρδουλες και χαμογελακια και ο αλλος πισω σαν...... νομας μεταφερει ολη την πρικα. Και ολα αυτα για να παει μια βολτα το ζευγαει με ενα μωρο....
Αν θελετε οπως και δηποτε χωρους,οριστε
3,44 μ μηκος να ηρεμησετε και εσεις και η πολη με τα τεραστια suv.
Μη μου πειτε για ομορφια, οταν γεμιζετε σαν νομαδες τα αμαξια σας δεν υπαρχει καμια ομορφια και στυλ ουτε σε εσας.
-
Οι ανάγκες του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές.
Και εγω στα νιάτα μου βολευομουν με ένα ταπεινό saxo.
Όταν έκανα οικογένεια χρειαζομουν μεγαλύτερο αυτοκίνητο και μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης γιατί ένα παιδί χρειάζεται πολλά τσαμασιδια.
Καρότσι, βαλίτσα με τα ρούχα του και διάφορα άλλα. Αν σε αυτό προσθέσεις και τις αποσκευές των γονιών ,κλαφτα χαραλαμπε.....
Τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν και σε λίγο καιρό δεν θα ακολουθούν τους γονείς σε εκδρομές, κοιτάζω για αρκετά μικρότερο αυτοκίνητο.
-
Μα ρε παιδια....και εμεις μικρα ειμασταν και τα αυτοκινητα τοτε ηταν αρκετα μικροτερα
Μια χαρα ειμασταν.... σε μεγαλο ταξιδι βαζαμε μια μικρη βαλιτσα αναμεσα στους πισω.
Ειχαμε ενα απλο καροτσι και μια τσαντουλα. Που ειχε μπιμπερο, πανες μωρομαντηλα αντισυπτικο.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για μια βολτα.
Στα πρωτα 2 ετη της ζωης με τα κοροτσια ....ε οχι ή δεν πηγαιναμε τεραστια ταξιδια ή εμπαιναν καποια σε σχαρα πανω.
Δηλαδη πρεπει η οικογενεια με ενος ετους παιδι και ολο τον εξοπλισμο του να παει φουλ φορτωμενη με αποσκευες για 2 εβδομαδες ταξιδι ;;
Αν δεν γινεται αλλιως διοτι δεν κρατιέστε χωρις μεγαλα ταξιδια ακομα και με μικρο παιδι, ε βαλτε ενα thule απο πανω μια φορα το ετος και τελος.
Τα βρισκω ολα αυτα υπερβολικα με τον χωρο αποσκευων. Κατι μεταξυ 380 με 450 λιτρα ειναι υπεραρκετα θεωρω.
CITROEN C4 III mod 2021