-
Επίσης καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και από εμένα
-
Πετυχα ενα γκρι στο δρομο. Η αληθεια ειναι ακομη και χωρις την διχρωμια, σχεδιαστικα ειναι φανταστικο. Το λεω αυτο γιατι πολλα αυτοκινητα δειχνουν καταπληκτικα στις μπροσουρες με τις διχρωμιες και τα χρωμια, αλλα απο κοντα σε ενα χρωμα μονο βαμενο, χανουν πολυ.
Εδω δεν συμβαινει αυτο, οντως βγαζει μια νεανικοτητα, ενα δυναμισμο -
Λοιπόν σήμερα με ενημέρωσαν από την εταιρεία leasing ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και κλείσαμε ραντεβού για παραλαβή αύριο το απόγευμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο νωρίς διότι η παραγγελία έγινε 31/8 και αρχικά είχαν πει για 3-4 μήνες παραλαβή...Μάλλον ήμουν τυχερός και υπήρχε κάποιο διαθέσιμο στο χρώμα που ήθελα.
Οπότε προσεχώς φωτο και πρώτες εντυπώσεις. -
@lap said in Opel Mokka 2021:
Όλα τα mokka έχουν αυτήν την αεροτομή;
Ναι απ' όσο έχω διαβάσει η αεροτομή είναι ίδια για όλες τις εκδόσεις του Mokka.
-
@dimitris-0 said in Opel Mokka 2021:
Λοιπόν σήμερα με ενημέρωσαν από την εταιρεία leasing ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο και κλείσαμε ραντεβού για παραλαβή αύριο το απόγευμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο νωρίς διότι η παραγγελία έγινε 31/8 και αρχικά είχαν πει για 3-4 μήνες παραλαβή...Μάλλον ήμουν τυχερός και υπήρχε κάποιο διαθέσιμο στο χρώμα που ήθελα.
Οπότε προσεχώς φωτο και πρώτες εντυπώσεις.Άντε μια χαρά!!! Με το καλό!!! Εγώ άλλαξα σήμερα την παραγγελία από λευκό σε γκρι..
-
@m3rlin said in Opel Mokka 2021:
Οπότε προσεχώς φωτο και πρώτες εντυπώσεις.Άντε μια χαρά!!! Με το καλό!!! Εγώ άλλαξα σήμερα την παραγγελία από λευκό σε γκρι..
Και εγώ αρχικά ήμουν ανάμεσα σε λευκό και γκρι και τελικά κατέληξα στο γκρι. Προχτές είδα ένα γκρι με μαύρη οροφή στο δρόμο (μπροστά από εμένα για περίπου 5') και ήταν πανέμορφο!
-
Και εγώ αρχικά ήμουν ανάμεσα σε λευκό και γκρι και τελικά κατέληξα στο γκρι. Προχτές είδα ένα γκρι με μαύρη οροφή στο δρόμο (μπροστά από εμένα για περίπου 5') και ήταν πανέμορφο!
Τελικά παρελαβες? Εντυπώσεις?
-
Τελικά παρελαβες? Εντυπώσεις?
Καλησπέρα,
Ναι παρέλαβα την περασμένη Τρίτη και έχω κάνει περίπου 650χλ μέχρι τώρα.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι παρακάτω:Πιο όμορφο από κοντά από ότι στις φωτο και video. Τα σχόλια από συναδέλφους, γνωστούς και φίλους είναι ότι είναι πολύ όμορφο αυτοκίνητο και γενικά πρόσεξα ότι στο δρόμο τραβάει τα βλέμματα. Θα αναφέρω το γεγονός ότι η σύζυγος, που δεν της άρεσε από φωτογραφίες που το είχε δει, από κοντά ενθουσιάστηκε...
Ψηλή θέση οδήγησης, νιώθεις ότι είσαι αρκετά ψηλά σε σχέση με τα κανονικά σε ύψος αυτοκίνητα.
Καλή ποιότητα κύλισης, δεν έχει κορυφαία άνεση αλλά δεν έχει και κλίσεις στις στροφές. Θα έλεγα τόσο όσο πρέπει για την κατηγορία του.
Καλή ηχομόνωση από εξωτερικούς θορύβους.
Προσωπικά μου αρέσει και αρκετά μέσα με το pure panel να δίνει άλλη αίσθηση στο εσωτερικό.
Led Matrix: απλά τέλεια!!! Για εμένα που δεν είχα ξανά παρόμοια φώτα είναι κάτι σαν επανάσταση στην νυχτερινή οδήγηση.
Οι αισθητήρες εμπρός και πλάι είναι αρκετά χρηστικοί και βέβαια πολύ λειτουργική η έγχρωμη πανοραμική κάμερα όπισθεν.
Όσον αφορά την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο το κλειδί είναι μόνιμα στο τσαντάκι μου...ξεκλειδώνει και κλειδώνει μόνο του μόλις απομακρυνθείς.
Κατανάλωση στα 5,2lt/100km με τα μισά χιλιόμετρα εθνική και τα άλλα στην πόλη. Υπόψιν ότι στην εθνική οπωσδήποτε λειτουργία sport διότι με το normal που έχει σαν στάνταρτ δεν έχει νεύρο, πατώντας το sport η διαφορά είναι αισθητή...
Εν κατακλείδι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ θετικές.
Θα επανέλθω με ότι νεότερο τις επόμενες ημέρες. -
Οπότε προσεχώς φωτο και πρώτες εντυπώσεις.
Άντε καλοτάξιδος, περιμένουμε και τις φωτό
-
@polistas said in Opel Mokka 2021:
Οπότε προσεχώς φωτο και πρώτες εντυπώσεις.
Άντε καλοτάξιδος, περιμένουμε και τις φωτό
Ευχαριστώ! Το Σ/Κ οι φώτο.
-
Καλοταξιδος και πάλι!!! Ultimate με 18" δεν πηρες αν θυμάμαι καλά? Πώς είναι η ανάρτηση με αυτές τις ζάντες? Κοπαναει ? Ρωτάω γιατί οδήγησα με τις 17" και μου φάνηκε μια χαρά για αυτό που θέλω..
-
Καλοταξιδος και πάλι!!! Ultimate με 18" δεν πηρες αν θυμάμαι καλά? Πώς είναι η ανάρτηση με αυτές τις ζάντες? Κοπαναει ? Ρωτάω γιατί οδήγησα με τις 17" και μου φάνηκε μια χαρά για αυτό που θέλω..
Ναι Ultimate με 18" και είναι μια χαρά η ανάρτηση.
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το ΚΟΥΚΛΙ.
Να μας γράψεις και άλλα όταν έχεις κάνει χιλιόμετρα. και καμια φωτογραφία ρε φίλε να το θαυμάσουμε!!! είναι από τα αυτοκίνητα που και σταματημένο να είσαι το χαζεύεις
-
@cirus said in Opel Mokka 2021:
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα με το ΚΟΥΚΛΙ.
Να μας γράψεις και άλλα όταν έχεις κάνει χιλιόμετρα. και καμια φωτογραφία ρε φίλε να το θαυμάσουμε!!! είναι από τα αυτοκίνητα που και σταματημένο να είσαι το χαζεύεις
Το Σ/Κ θα ανεβάσω, δεν το έβγαλα με την παραλαβή και είναι λίγο βρώμικο τώρα, θα πλυθεί πρώτα και μετά φωτο...
-
![alt text]( image url)
-
-
-
Πολύ όμορφο. Καλοτάξιδο!
-
Ωραίες!!! Άντε να το χαρεις ρε φίλε!!! Σκέφτομαι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι Μάρτιο στην καλύτερη και με πιάνει τρέλα...
-
Καλοτάξιδο!
Ωραίος χρωματικός συνδυασμός και οι ζάντες απίθανες...
Opel Mokka 2021