-
-
Καλά και ασφαλή ταξίδια εύχομαι και να το χαρείς με Υγεία!!
-
Καλοταξιδο φιλέ bolt !!!
Το πήρες προχθες;γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ενα 508 διασταύρωση Μπάφρας Πεδινής.αν ναι σου το είπα κάπου θα σε πετύχω. χεχε,καλοταξιδο κ παλι
Υ.γ γενικά καλό βενζινάδικο είναι το έκο στην Δόμπολη. Το shell που σου πρότεινε ο alexandros είναι επίσης καλό και είναι το ίδιο με το shell στην εθνική μετα τον κόμβο της εγνατίας. Παλιά όταν είχα ντίζελ εβαζα στο κουτσελιο στο shell επίσης ακριβώς πριν την είσοδο/εξοδο της εγνατίας στον δρόμο που σε βγάζει Μπάφρα. Όχι σ αυτό με τον αυτόματο πωλητή,στο άλλο.δεν ξέρω σήμερα αν λειτουργει η αν είναι shell έχω και καιρό να περασω
-
Εχθες, ουτε που θυμαμαι απο που περασα με το αγχος.
-
Kαλοτάξιδο κι απροβλημάτιστο!
Αν και σπανιότατα μ'άρέσει το μαύρο γενικά σα χρώμα σε αμάξι, εδώ όντως του πάει!
Επίσης από μια ελάχιστη πλάγια φώτο που είδα, μάλλον είναι καλύτερα -καθαρά προσωπική άποψη- να μη βάλεις extra τις 'νυχιές' μπροστά,με τα led ημέρας.
-
Kαλοτάξιδο κι απροβλημάτιστο!
Αν και σπανιότατα μ'άρέσει το μαύρο γενικά σα χρώμα σε αμάξι, εδώ όντως του πάει!
Επίσης από μια ελάχιστη πλάγια φώτο που είδα, μάλλον είναι καλύτερα -καθαρά προσωπική άποψη- να μη βάλεις extra τις 'νυχιές' μπροστά,με τα led ημέρας.
Apo πτι φαινεται για να ταβαλεις πρεπει να αλλαχτει και ο προφυλακτηρας...οποτε ψιλο αδυνατον προς το παρον.
Οποτε, απο βδομαδα για καλα λεντ μεσαια/μεγαλη και να κανα 2 μπλιμπλικια ισως.(εμφανιση). Φιμε, καμια προστασια για το χρωμα να ρωτησω και τελος.
P.s αναρωτιεμαι να βγαλω η οχι το υφασμα προστασιας που εχουν μπροστα κατω απο την μασκα.. παιζει ασχημα να ειναι το πρωτο αημειο που θα ακουμπησει καπου.
-
P.s αναρωτιεμαι να βγαλω η οχι το υφασμα προστασιας που εχουν μπροστα κατω απο την μασκα.. παιζει ασχημα να ειναι το πρωτο αημειο που θα ακουμπησει καπου.
Αν έχει τέτοιο -δεν το ξεχωρίζω στις φώτο- και δεν σ'ενοχλεί αισθητικά, άσ'το για λίγο καιρό τώρα που το αμάξι είναι καινούριο.
Μπορεί κατά λάθος να βρεις -ή να σε 'βρούνε' άλλοι- κάπου ή σε ανώμαλο οδόστρωμα από κάτω. Τουλάχιστον στην αρχή ας υπάρχει γιατί μπορεί να σε πειράξει μια γρατζουνιά, με τον καιρό το βγάζεις ή μπορεί να φύγει και μόνο του.
-
Με γειά η κούρσα!
Καλοτάξιδο και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να κανετε!
Ένα μεγάλο σήριαλ των 4τροχων είχε happy end!
Έχω δει κάποια να κυκλοφορούν πλέον, και μαύρο πριν 2 εβδομάδες, μάλλον θα είχαν και αυτά πολύ συμφέρον τιμή summer sales. Έφτιαξε πολύ κόσμο η Peugeot μετά το lock down, Ζουπερ!
-
Πολύ πολύ όμορφο!!
Καλά χιλιόμετρα!!
-
και εγω μαζι με τους απο πάνω, καλοταξιδο!!!
-
Πωπω ψαρωσα.
Να ρε σεις άντρας.... επέλεξε σενταν
Αντριλα, αρρενωπότητα...
Μπράβο από εμένα.
Οχι ολοι οι αλλοι με τα κουβαδακια τους
Καλοτάξιδο και ατρακαριστο
-
Με γειά η κούρσα!
Καλοτάξιδο και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να κανετε!
Ένα μεγάλο σήριαλ των 4τροχων είχε happy end!
Έχω δει κάποια να κυκλοφορούν πλέον, και μαύρο πριν 2 εβδομάδες, μάλλον θα είχαν και αυτά πολύ συμφέρον τιμή summer sales. Έφτιαξε πολύ κόσμο η Peugeot μετά το lock down, Ζουπερ!
5000 εκπτωση κοντα, μιλαμε για αρκετο χρημα. Αν δν τα εδωσαν οσα ηταν, θα φυγουν πιστευω. Οχι οτι ηταν και πολλα. Νομιζω καπου 6-8 αυτοκινητα
-
Πωπω ψαρωσα.
Αντριλα, αρρενωπότητα...
Μπράβο από εμένα.
Χαχα, σημερα πηγα πηρα τα πατακια, του λεω στρωνω η αφοβα; μου λεει καντο οτι θες, δν καταλαβαινει τπτ. Ε του δωσα και καταλαβε λιγο μεχρι το σπιτι. Σπιρτοζικο ειναι, ντιζελ γαρ, δεν του το χα.
Συν και πλην οταν παω 1000χλμ.
-
Πωπω ψαρωσα.
Αντριλα, αρρενωπότητα...
Μπράβο από εμένα.
εσένα σε ποια κατηγορία εμπίπτει; Lego?!
-
Lap wrote:
Πωπω ψαρωσα.
Αντριλα, αρρενωπότητα...
Μπράβο από εμένα.
εσένα σε ποια κατηγορία εμπίπτει; Lego?!
ΧΆΧΑ κλαιω
Αγορα καινουργιου (οικογενειακου) - Αποψεις