-
REALZEUS wrote:
Ας μην μπλέκουμε όμως τα δύο θέματα. Είμαι αναφανδόν υπέρ των κρατικών επιχορηγήσεων και των κρατικών εταιρειών! Άλλο αυτό όμως και άλλο το να παραβιάζεις το Διεθνές Δίκαιο των προσφύγων!!!
Ας μην μπλέκουμε τα δύο θέματα.
Κλείνει λοιπόν η Ελλάδα τα σύνορα και θεωρείς ότι παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο. Γιατί όμως; Γιατί θεωρείς ότι στα σύνορα έχουν μαζευτεί πρόσφυγες και επιθυμούν να περάσουν στην Ελλάδα με κάθε τρόπο με σκοπό ίσως να θέλουν να πάνε σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Ίσως. Ίσως και να θέλουν να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. Ποιος ξέρει;
Προσωπικά δεν ξέρω ποιοι είναι όλοι αυτοί που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, είτε από τα χερσαία, είτε από τα θαλάσσια σύνορα. Ούτε μπορώ να κάνω χρήση της λέξης πρόσφυγας.
Οι εικόνες που βλέπω από όλους αυτούς που θέλουν να μπουκάρουν στην Ελλάδα, δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω τη λέξη πρόσφυγας.
Και όπως και στο σπίτι μου που δεν ανοίγω την πόρτα στον οποιοδήποτε να μπει μέσα και ούτε επιτρέπω να μου σπάσουν την πόρτα και να μπουκάρουν μέσα διάφοροι μαντράχαλοι, έτσι θέλω να είναι και η χώρα που ζω.
Δεν είμαι νομικός, οπότε δεν θεωρώ τίποτα από την κούτρα μου. Νομική επιτροπή όμως ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θεωρεί παράνομο. Γενικά σιχαίνομαι την ΕΕ, για άλλους λόγους, αλλά αν παραβιάζουμε ως χώρα το Διεθνές και Κοινοτικό Δίκαιο, τότε είμαι υπέρ του δικαίου!!!
Αν όμως δεν σέβεσαι τον πρόσφυγα, ή έστω και τον μετανάστη, τότε δεν έχω να πω κάτι. Απλά να μην τύχει να έρθουμε στην θέση τους. Αυτό μόνον σκέψου...
-
21 Quadra wrote:
REALZEUS wrote:
Πάντα υπάρχει ένας υπαρκτός κίνδυνος, απλά είναι μικρός τώρα που μιλάμε.
Φοβάμαι, αλλά όχι για μένα. Φοβάμαι για την σύντροφό μου και τους γέρους γονείς μου, αν φτάσει ως εκεί εκεί το θέμα. Όμως δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες και στο λέω εκ των έσω. Εκτός αν συμβεί ένα τρομακτικό ατύχημα...
- Aυτό που εσύ αναφέρεις μικρό έως ανύπαρκτο κίνδυνο τον θεωρούν μεγάλο έως τεράστιο κάποιοι περισσότερο ειδικοί και περισσότερο εκ των έσω από ότι εσύ.
- Το ότι έζησες στην Αγγλία με Ινδούς παρέα μου είναι αδιάφορο, και εγώ έζησα 8 χρόνια όταν ταξίδευα με Αγγλική εταιρία με κατώτερο πλήρωμα Ινδούς και είμαστε μόνο οι αξιωματικοί Έλληνες και τα πήγα περίφημα μαζί τους πολύ καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους αξιωματικούς, έχω ζήσει και 2 τρίμηνα στις Ινδίες, ούτε αυτό λέει τίποτα.
- Αν θεωρείς μηδαμινό έως τίποτα στη χώρα μας να έχουμε μια μεγάλη μουσουλμανική έως πολύ μεγάλη μουσουλμανική κοινότητα δείχνεις να αδιαφορείς ή να αγνοείς ( και τα δύο είναι επικίνδυνα ) τα εξής :
Α) Όταν φτάσει η κοινότητα αυτή σε ένα κρίσιμο αριθμό πχ 500.000 ή περισσότερο θα έχεις αιτήσεις από την Τουρκία ότι τους παραβιάζουμε τα δικαιώματα ( ήδη το κάνει συνέχεια στην Θράκη, εσύ που μιλάς εν των έσω θα πρέπει να το γνωρίζεις ) και θα απαιτήσει να έχει τζαμιά, μουφτήδες, Τουρκικό / Ισλαμικό κόμμα στην Ελληνική βουλη )
Β) Θα απαιτήσει να ισχύει για τους μουσουλμάνους η Σαρία
Γ) Οι μουσουλμάνοι δεν δέχονται το δυτικό δίκαιο με όλα τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί σε μια δυτική χώρα
Δ) Θα απαιτήσει σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα την Τουρκική
Ε) Θα απαιτήσει να μπαίνουν μουσουλμάνοι στις στραρτιωτικές και αστυνομικές σχολές
Θα απαιτήσει και πολλά άλλα και με τον ρυθμό γεννήσεως σε 30- 50 χρόνια θα είναι η μεγάλη πλειοψηφία Τουρκικής καταγωγής μουσουλμάνοι οι κάτοικοι της Ελλάδς με τους Έλληνες να είναι ελάχιστοι γέροι γιατί οι νέοι θα ζούν σε άλλες δυτικές χώρες και θα έχει κατακτήσει την Ελλάδα που είναι το όνειρο της χωρίς να ρίξει ούτε μια ντουφεκιά, σε αυτές τις απαιτήσεις θα έχει την αμέριστη στήριξη της Γερμανίας, αυτό είναι σιγουράκι, αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά για τη χώρα σου / μας, και σε ενδιαφέρει μόνο η σύντροφος σου και οι γονείς σου, σου λέω καθαρά ότι δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου
Το ότι μπερδεύεις πως ότι είμαι Χριστιανός δεν έχει να κάνει αν δέχομια ή όχι τον Ισλαμισμό, δεν δέχομαι να ζω σε μια χώρα με φανατικούς που θα ψάχνουν καθημερινά να υπονομεύσουν τη χώρα μου, που θα θέλήσουν να την κατακτήσουν, που θα θελήσουν να της επιβάλλουν τους νόμους και την θρησκεία τους, και αν θεωρείς ότι δεν υπάρχουν φανατικοί, πάνε μια βόλτα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να δεις ότι έχουν καταστρέψει όλα τα ξωκλήσια και έχουν βεβηλώσει τις περισσότερες μικρές εκκλησίες, αλλά τα κανάλια με εντολή δεν κάνουν αναφορές για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος,.
Δεν θέλω να μετατραπεί η χώρα μου σε χώρα της μέσης Ανατολής, με γυναίκες με μπούρκα, με τσατόρ, με γυναίκες που τις πετροβολούν, δεν γουστάρω να μετατραπεί η χώρα μου σε Τουρκία, αν δεν το θεωρείς εσύ πρόβλημα αυτό εγώ και το 90% των Ελλήνων δεν το θέλει, η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία η οποία δεν έχει δίπλα της την Τουρκία και την Αλβανία, που αν τις είχε δηλαδή και θέλανε να κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα θα τους είχε κόψει τον κώλο από την πρώτη στιγμή, αλλά εδώ οι ηγεσίες μας έχουν πάνω - κάτω την ίδια νοοτροπία με εσένα και δεν θεωρούν ότι έχουμε πρόβλημα + ότι υπάρχουν και πολλοί σε κρίσιμες θέσεις που στηρίζουν την Τουρκία γιατί αμείβονται, αν ήθελαν οι κυβερνήσεις μας μάθουν ποιοί είναι στο pay roll των Τούρκων μια χαρά θα το μάθαιναν, όλους αυτούς στο χωριό μου τους λέμε εφιάλτες.
Το θέμα είναι Εθνικό και όχι δικό μου προσωπικό και είναι λάθος να το θέτεις σε προσωπική βάση, ίσως δεν έχεις αντιληφθεί τον τέρστιο κίνδυνο που έχουμε με την Τουρκία αυτή τη στιγμή, και θα το έχουμε και μετά από δεκάδες χρόνια, ίσως θέλεις να το αγνοείς θέτοντας το σε επίπεδο θρησκείας και όντας άθεος του γυρίζεις την πλάτη, αν δεν έχεις την διορατικότητα να δείς σε τι εθνικό κίνδυνο βρισκόμαστε μην το ρίχνεις σε προσωπικό επίπεδο γιατί κάνεις μεγάλο λάθος αν θέλεις τη γνώμη μου. .
- Υπάρχουν Στρατηγοί που δεν φοβούνται καθόλου για ένα επεισόδιο και άλλοι που όλη μέρα για αυτό μιλάνε. Άντε εγώ πες δεν ξέρω τίποτα. Εσύ ποιον Στρατηγό θα πιστέψεις περισσότερο; Γιατί βλέπω να πιστεύεις τους κινδυνολόγους...
- Περίμενα περισσότερη αγάπη για την συνύπαρξη με άλλους λαούς από κάποιον που τους έζησε. Εκτός αν θεωρείς ότι επειδή εσύ ήσουν Αξκος στο καράβι, ήσουν ανώτερους τους σαν άνθρωπος (όχι βαθμολογικά που προφανώς ήσουν). Αυτό δεν το δέχομαι ως άνθρωπος.
- Είμαστε υποχρεωμένοι ως χώρα να τους αφήσουμε να έχουν και τα Τζαμιά τους και ό,τι άλλο προβλέπει η θρησκεία τους. Το λέει το Σύνταγμα!!! Από εκεί και πέρα δεν ισχύει η Σαρία ή η δεύτερη γλώσσα, το λέει το Σύνταγμα κι αυτό! Στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές μπαίνουν εδώ και πολλά χρόνια οι Έλληνες Μουσουλμάνοι πολίτες, μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων. Πίστευες κάτι διαφορετικό; Οι Στρατιωτικοί ορκίζονται στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, όχι στον Χριστούλη και στην Παναγίτσα...
- Φανατικοί Μουσουλμάνοι φυσικά και υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και φανατικοί Χριστιανοί, που είναι το ίδιο γελοίοι. Εσένα σε πειράζουν οι Μουσουλμάνοι, εμένα με πειράζουν ΟΛΟΙ όσοι παραβιάζουν τους Νόμους του Κράτους μας.
- Όλα τα άλλα είναι κινδυνολογίες.
Οι στρατιωτικοί ορκίζονται στα Άγια να φυλάγουν και να προστατεύουν το Σύνταγμα και το πολίτευμα. Edit [Admin]
-
Στους όρκους υπάρχουν διάφορα τυπικά . Οι Χ.Ο. στην αρχή λένε Στο όνομα της Αγίας και Ομουσίου Τριάδος .
Οι αλλόθρησκοι στο όνομα του Θεού κάπως έτσι και οι άθρησκοι στον λόγο της τιμής τους .
Ειχα πρόσφατα ορκομωσία του γιου μετά την προπαίδευση και είπαν 3 φορές τον όρκο για αυτές τις περιπτώσεις .
-
Ο Ορκος που δίνει κάποιος είναι το κείμενό που απαγγέλει όταν υψώνει την δεξιά. Άλλος ορκίζεται στο όνομα του Θεού, άλλος στον Αλλάχ, άλλος στον Γιαχβέ. Όμως ο Όρκος ο ίδιος είναι αυτό που μετράει. Ο Όρκος του Έλληνα Αξκου λέει ότι ορκίζεσαι να φυλάς την Πατρίδα σου και τα Σύμβολά της!!! Τίποτα άλλο!!! Ούτε θεούληδες, ούτε ξωτικά.
-
Edit [Admin]
Ο 'Ορκος του Έλληνα Στρατιωτικού είναι αυτός:
Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.
Υπακοή εις το Σύνταγμα τους Νόμους και τα ψηφίσματα του Κράτους.
Υποταγήν εις τους Ανωτέρους μου.
Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.
Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’ αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους.
Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.
Εσύ που είδες όρκο στα 'άγια' κλπ αστειότητες; Αν αναφέρεσαι στο ότι δίνεις θρησκευτικό όρκο, να σε πληροφορήσω ότι εδώ και 20 χρόνια περίπου υπάρχει και ο πολιτικός!!!
-
Δεν είπα κάτι διαφορετικό . Οτι υπάρχουν διάφορα τυπικά ανάλογα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις .
Και τον ίδιο όρκο δίνουν και οι στρατεύσιμοι , όχι μόνο οι μόνιμοι .
Το ίδιο με τα διάφορα τυπικά γίνεται και όπου αλλού υπάρχει ορκομωσία , στις σχολές , στην βουλή , στο δημόσιο .
-
Οπότε συμφωνούμε ότι δεν έχει καμία σημασία το αν πιστεύει κάποιος σε ένα φανταστικό πλασματάκι στον ουρανό.
-
Αυτοί που λένε ότι παραβιάζουμε τις συνθήκες και τα δικαιώματα των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων, τόσο από το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό θα πρέπει να θυμούνται μια μικρή λεπτομέρεια γιατί το κάνουμε. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια χώρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, που έχει δηλώσει δημόσια, που κάνει ότι μπορεί, που να θέλει όσο περισσότερους μετανάστες στα εδάφη της. Καμία αγαπητά μου παιδιά και συνφορουμήτες. Το μόνο που ακούμε κατά καιρούς είναι κάποιες χώρες να λένε 'εντάξει στείλτε μας χ παιδιά ή χ μετανάστες. Είναι ανεπιθύμητοι αυτοί οι άνθρωποι από όλη την ευρωπαική οικογένεια.
Είναι το λιγότερο ανήθικο να μας κουνάνε το δάχτυλο τη στιγμή μάλιστα που μας στέλνουν στρατό/ πλοία/ αστυνομία κλπ για να κρατήσουμε κλειστά τα σύνορά μας.
Η χώρα μας με τα πολλά της προβλήματα έχει ήδη αρκετούς από αυτούς τους ανθρώπους στα εδάφη της. Δεν μπορεί να τους δεχτεί όλους. Εαν υπήρχε κάποιο σχέδιο να λέει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί μέχρι χ μετανάστες νομίζω θα ήταν πολύ πιο διαχειρίσιμο. Το μπάτε σκύλοι αλέστε όποιος το πιστεύει πραγματικά είναι αφελής. Όπως το ίδιο ισχύει και για τα περί δικαιωμάτων κλπ αλλά - προσοχή - για τις υπάρχουσες συνθήκες που υπάρχουν γενικά στην ευρώπη.
Δεν είναι δυνατόν να μην θέλει αυτούς τους ανθρώπους η Τουρκία, κανένα κράτος της Ευρώπης και να συζητάμε για δικαιώματα επειδή δεν τους θέλει ούτε η Ελλάδα.
-
Δεν είμαι νομικός, οπότε δεν θεωρώ τίποτα από την κούτρα μου. Νομική επιτροπή όμως ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θεωρεί παράνομο. Γενικά σιχαίνομαι την ΕΕ, για άλλους λόγους, αλλά αν παραβιάζουμε ως χώρα το Διεθνές και Κοινοτικό Δίκαιο, τότε είμαι υπέρ του δικαίου!!!
Αν όμως δεν σέβεσαι τον πρόσφυγα, ή έστω και τον μετανάστη, τότε δεν έχω να πω κάτι. Απλά να μην τύχει να έρθουμε στην θέση τους. Αυτό μόνον σκέψου...
Αν αναφέρεσαι στην επιτροπή της Γερμανικής βουλής, απλά υπενθυμίζω ότι η Γερμανική κυβέρνηση καθώς και οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις συμφώνησαν με το κλείσιμο συνόρων. Οπότε δίνω περισσότερη βαρύτητα στις αποφάσεις των επίσημων κυβερνήσεων της ΕΕ. Εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλη επιτροπή, οπότε ας αναφέρεις κάποιο link.
Να το ξαναπώ. Δεν ξέρω ποιοι είναι όλοι αυτοί που επιδιώκουν να μπούνε στην Ελλάδα παράνομα. Δεν γνωρίζω. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Με το ζόρι να δεχτώ ότι επειδή εσύ λες ότι είναι πρόσφυγες θα πρέπει και να είναι;
Η βάση μου ξεκινά με την παράνομη είσοδο. Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα είναι εικασίες.
Από εκεί και πέρα δεν έχω να σκεφτώ και πολλά πράγματα. Σε υποθετικά σενάρια δεν ξέρω ακριβώς τι συμπεριφορά θα κρατήσω. Σίγουρα όμως δεν είμαι άντρας της φυγής και μάλιστα της παράνομης.
-
Βασικά ο ΟΗΕ έχει καταργήσει την έννοια του μετανάστη, κατά αυτόν υπάρχουν μόνο πρόσφυγες. Άρα βάση κανονισμών ΟΗΕ πρέπει να δέχονται όλες οι χώρες τους λαθρομετανάστες με ανοιχτές αγκαλες.
Οποίος θέλει μπορεί να επικαλεστεί τις προκυρηξεις του ΟΗΕ, οποίος δεν θέλει μπορεί να θεωρήσει τον ΟΗΕ έναν χρεωκοπημένο από αποψη ηθικής και εξουσίας οργανισμό και να τον γράψει στα @@ του.
-
Μέχρι που θα “πάει η βαλίτσα” με τα τουρκικά σήριαλ; Πρωτοβουλία για να μπει φρένο
-
Μα αυτός που είναι πιο επι-δεξιος, το ερώτημα έχει απαντηθεί από την πρώτη στιγμή του κοινοβουλευτισμού, μη σου πω πολύ νωρίτερα...
-
Απαντήσεις θα βρείτε από την ιστορία της Ελλάδος. Εποχή του Καποδίστρια και θρησκευτική υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη αυτής της υπηρεσίας.
Τώρα για ποιο λόγο είναι αυτή η ιστορία της χώρας και όχι κάποια άλλη αυτό είναι άλλο θέμα.
-
φάουλ, φάουλ πολλα βλεπω...
και λαγους. λαγους πολλους βλεπω. που ψαχνουν δικαιολογιες επειδη ειναι λαγοι...
-
φάουλ, φάουλ πολλα βλεπω...
και λαγους. λαγους πολλους βλεπω. που ψαχνουν δικαιολογιες επειδη ειναι λαγοι...
Στα φάουλ φίλε όταν δεν υπάρχει κακή πρόθεση, ο διαιτητής αφήνει τη φάση να εξελιχθεί.
Όπως όταν πούμε πως κάποιος στο εξωτερικό επί κορωνοϊού 'του τη βαράει' και δε ξέρει τί γράφει, ενώ όσοι περνάνε σόσιαλ ντίστανσινγκ στην Αθήνα (που κυβερνά ο μπαμπάς, δημαρχευει ο ανιψιός και ΔΕΝ ενημερώνει για τα σκάνδαλα στο απογευματινό δελτίο η νύφη) διατηρούν πνευματική διαύγεια και έχουν έγκυρες γνώμες.
Ένα τέτοιο τζαρτζάρισμα χωρίς κακή πρόθεση, δεν σφυρίζεται, στα πλαίσια του fair play.
-
Συγκλίνουσα αμφισβήτηση Ελληνικής κυριαρχίας από Τουρκία και Δυτικούς
Αφιερώνεται στον REALZEUS που δεν βλέπει κανένα κίνδυνο αλλά θα είναι στην 1η γραμμή όπως μας είπε και μου ζητάει να του ονοματίσω στρατηγό, πόσο φαιδρά είναι όλα αυτά όταν δεν βλέπει κανείς ούτε τη μύτη του. Έχω καταντήσει γραφικός να προσπαθώ να πω ότι είμαστε σε διαρκή κίνδυνο αλλά μας ενδιαφέρει μόνο το φραπόγαλα.
Πόσο κρίμα για την Ελλάδα και τα παιδιά μας, να έχουμε από χρόνια 5η φάλαγγα στη χώρα και να μην το αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν μας ενδιαφέρει να παρακολουθούμε τίποτα περισσότερο από τα κομματικά έντυπα και ΜΜΕ, πόσο κρίμα.
Πόσες φορές έχω γράψει για τους στρατιωτικούς, τους δημοσιογράφους, τους πρέσβεις και πολιτικούς που τάσσονται υπέρ της Τουρκίας σε πολλά εθνικά θέματα, ακόμα και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού αλλά και σε άλλα κόμματα υπάρχουν πεμπτοφαλαγγίτες και εμείς αναρωτιώμαστε αν θα πιάσουμε το Μάη την πρωτομαγιά λες και αν δεν τον πιάσουμε κάτι θα γίνει. Πόσο πολύ κοιμάται η χώρα και οι ταγοί της τον ύπνο του δικαίου.
https://slpress.gr/ethnika/sygklinoysa-amfisvitisi-ellinikis-kyriarchias-apo-toyrkia-kai-dytikoys/
Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας επιτίθεται στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό! Η απάντηση του πρέσβη
Εδώ είναι η απάντηση του πρέσβη μας στην Φινλανδία για τα όσα ψέματα έγραψε ένα Φινλανδικό πανεπιστήμιο, τελικά η Τουρκία έχει ρίξει πολύ χρήμα σε αυτό τον ασσύμετρο πόλεμο σε όλο τον κόσμο, προχτές μας κατακεραύνωνε πάλι με ψέματα και παρελκηστικές αναφορά το Άλ,Τζαζίρα.
-
Πάντως ότι έπρεπε οι στρατιωτικές σχολές να βγούν από τις πανελλήνιες εξετάσεις είναι σωστό .
Οσοι θέλουν να γίνουν στρατιωτικοί θα πρέπει να το θέλουν , όχι να σκέφτονται τον μισθό από την πρώτη μέρα .
Από την άλλη και επειδή το φόρουμ έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσουν κάποιες λέξεις , θα το σεβαστώ αυτό , πρέπει σαν χώρα και βασιζόμενοι στο άρθρο 1 του Συντάγματος να ορίσουμε ότι κάνουμε Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .
Ακριβώς όπως έκαναν και οι άλλες χώρες που έκλεισαν τα σύνορα τους το 2015 και τα κρατάνε κλειστά ακόμη .
Για εμάς νομικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ . Γιατί δεν είμαστε η πρώτη χώρα καταφυγής . Φεύγουν από όπου θέλουν περνάνε από 1-100 χώρες , μένουν χρόνια σε κάποιες από αυτές και μας έρχονται . Είναι λοιπόν όλοι τους παράτυποι μετανάστες σύμφωνα με τον ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ όρο και όχι την ακριβή Ελληνική λέξη που τους περιγράφει .
Η Χώρα μας λοιπόν βρίσκεται σε μεγάλη κρίση , οικονομική και κοινωνική , αλλά έχει και ένα ταραξία γείτονα που την αναγκάζει να ξοδεύει για αμυντικές δαπάνες τα περισσότερα χρήματα ως προς το ΑΕΠ της για χώρα που δεν το παίζει κοσμοκράτορας ή περιφερειακός ταραξίας . Ακόμα να συντηρεί υποχρεωτική θητεία και μεγάλο αριθμό μονίμων στρατιωτικών.
Ακόμα δεν έχει ανάγκη εισαγωγής προσωπικού για την παραγωγή , εκτός ίσως κάποιων περιστασιακών που θα μπορούσαν να είναι γείτονες με ίδια ήθη και έθιμα .
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις μας και τα κόμματα , παραβιάζουν είτε ενσυνείδητα , είτε επειδή πιέζονται απ΄ έξω το άρθρο 1 , εκτός από εξαιρέσεις όπως αυτή που έγινε στον Εβρο και γίνεται τώρα .
Η απάντηση σε κάθε ευρωπαικό τσογλάνι που μας δείχνει με το δάχτυλο , είναι ότι η Τουρκία έχει μερικά εκατομμύρια παράτυπους , ας πάρουν αυτοί όσους θέλουν .
Είδαμε ένα βίντεο που κάτι περιθωριακοί στην Ισπανία πλακώνονταν μέσα στον δρόμο . Είδαμε και την αντίδραση των Ισπανών αστυνομικών πως τους μάζεψαν .
Στην Σάμο οι παράτυποι κάνουν ό,τι θέλουν και έκαψαν το κέντρο .
Το σοβαρό κράτος , τους μαζεύει όλους σε κλειστή δομή , τους αρνείται κάθε αίτημα ασύλου και τους στέλνει στις πρεσβείες τους ή πίσω στην χώρα τους . Μέχρι να φύγουν θα παραμείνουν σε κλειστή δομή .
Αν είναι να σε ξεφτιλίζει κάθε κατσαπλιάς , προφανώς θα γίνεις το γιουσουφάκι του Ρετζέπ...
-
Πως γίνεται βρε Πηλιουρίτη να μπλέκεις πάντα την κακή δεξιά . Δεν υπήρχε θέμα θρησκείας . Ο πρώτος ανώτερος νεκρός αξιωματικός στην Αλβανία ήταν ο Εβραίος το θρήσκευμα , Ελλην εκ Χαλκίδος Μαρδοχαίος Φριζής . Αυτά επί Μεταξά .
Ακόμα η χούντα του 67 είχε συνάψει συμφωνίες με τις αραβικές χώρες και εκπαιδεύονταν εδώ οι αξιωματικοί τους και υπαξιωματικοί του , πολιτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και με άλλες χώρες .
Προφανώς όμως σε ευαίσθητες περιοχές , όταν ο αντίπαλος σου παίζει το χαρτί της θρησκείας εναντίον σου , αναγκαστικά θα πρέπει να παίξεις ένα ανάλογο παιχνίδι .
-
Γιατί ρε παιδιά οι 'γνήσιοι' Έλληνες (όπως τους ορίζει ο GGAB) που θα έπρεπε να μπαίνουν στο στράτευμα, είναι αυτοί που ορκίζονται να φυλάνε την Πατρίδα στο όνομα του Ιησού απ' τη Ναζαρέτ, κι όχι αυτοί που ορκίζονται να φυλάνε την Πατρίδα στο όνομα του Απόλλωνα ή του Δία απ' τον Όλυμπο; Ποιός θα έπρεπε να λογίζεται πιο Έλλην στο Ελληνόμετρο;
Μα αυτός που είναι πιο επι-δεξιος, το ερώτημα έχει απαντηθεί από την πρώτη στιγμή του κοινοβουλευτισμού, μη σου πω πολύ νωρίτερα...
Θεωρώ ότι η οποιαδήποτε 'δεξιόστροφη' ροπή του στρατεύματος και των σωμάτων ασφαλείας έχει πάψει προ πολλού να παίζει ουσιαστικό ρόλο, καθώς με τις κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών που γίνονται πρακτικά κάθε χρόνο, η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μπορεί να 'κλαδεύει' τους υμέτερους και να προωθεί στην ηγεσία τους ημέτερους, ελέγχοντας κατ' αυτό τον τρόπο το στράτευμα και τα σώματα ασφαλείας.
-
Πάντως ότι έπρεπε οι στρατιωτικές σχολές να βγούν από τις πανελλήνιες εξετάσεις είναι σωστό .
Οσοι θέλουν να γίνουν στρατιωτικοί θα πρέπει να το θέλουν , όχι να σκέφτονται τον μισθό από την πρώτη μέρα .
Από την άλλη και επειδή το φόρουμ έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσουν κάποιες λέξεις , θα το σεβαστώ αυτό , πρέπει σαν χώρα και βασιζόμενοι στο άρθρο 1 του Συντάγματος να ορίσουμε ότι κάνουμε Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ .
Ακριβώς όπως έκαναν και οι άλλες χώρες που έκλεισαν τα σύνορα τους το 2015 και τα κρατάνε κλειστά ακόμη .
Για εμάς νομικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ . Γιατί δεν είμαστε η πρώτη χώρα καταφυγής . Φεύγουν από όπου θέλουν περνάνε από 1-100 χώρες , μένουν χρόνια σε κάποιες από αυτές και μας έρχονται . Είναι λοιπόν όλοι τους παράτυποι μετανάστες σύμφωνα με τον ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ όρο και όχι την ακριβή Ελληνική λέξη που τους περιγράφει .
Η Χώρα μας λοιπόν βρίσκεται σε μεγάλη κρίση , οικονομική και κοινωνική , αλλά έχει και ένα ταραξία γείτονα που την αναγκάζει να ξοδεύει για αμυντικές δαπάνες τα περισσότερα χρήματα ως προς το ΑΕΠ της για χώρα που δεν το παίζει κοσμοκράτορας ή περιφερειακός ταραξίας . Ακόμα να συντηρεί υποχρεωτική θητεία και μεγάλο αριθμό μονίμων στρατιωτικών.
Ακόμα δεν έχει ανάγκη εισαγωγής προσωπικού για την παραγωγή , εκτός ίσως κάποιων περιστασιακών που θα μπορούσαν να είναι γείτονες με ίδια ήθη και έθιμα .
Δυστυχώς οι κυβερνήσεις μας και τα κόμματα , παραβιάζουν είτε ενσυνείδητα , είτε επειδή πιέζονται απ΄ έξω το άρθρο 1 , εκτός από εξαιρέσεις όπως αυτή που έγινε στον Εβρο και γίνεται τώρα .
Η απάντηση σε κάθε ευρωπαικό τσογλάνι που μας δείχνει με το δάχτυλο , είναι ότι η Τουρκία έχει μερικά εκατομμύρια παράτυπους , ας πάρουν αυτοί όσους θέλουν .
Είδαμε ένα βίντεο που κάτι περιθωριακοί στην Ισπανία πλακώνονταν μέσα στον δρόμο . Είδαμε και την αντίδραση των Ισπανών αστυνομικών πως τους μάζεψαν .
Στην Σάμο οι παράτυποι κάνουν ό,τι θέλουν και έκαψαν το κέντρο .
Το σοβαρό κράτος , τους μαζεύει όλους σε κλειστή δομή , τους αρνείται κάθε αίτημα ασύλου και τους στέλνει στις πρεσβείες τους ή πίσω στην χώρα τους . Μέχρι να φύγουν θα παραμείνουν σε κλειστή δομή .
Αν είναι να σε ξεφτιλίζει κάθε κατσαπλιάς , προφανώς θα γίνεις το γιουσουφάκι του Ρετζέπ...
Έλα να σε - τρομάξω - λίγο γιατί κάποιος μας είπε ότι ο κίνδυνος είναι μικρός, έως ανύπαρκτος, άκουσε προσεκτικά και πες μου αν βρίσκεις κάτι παράλογο, κομματικό, ή μη καθαρά εθνικό. Επιμένω ότι το 90% των Ελλήνων δεν έχει αντιληφθεί το βάθος της διείσδυσης στις δυτικές και συμμαχικές υποτίθεται χώρες αλλά και στη δική μας με την ονομαζόμενη 5 φάλαγγα που υπάρχει και ανθεί κάτω από τη μύτη μας και κυρίως ανάμεσα στον πολιτικό, νομικό και δημοσιογραφικό κόσμο, μια χαρά τα λέει ο καθηγητής.
EλληνοΤουρκικά, μεταναστευτικό και Ανατολική Μεσόγειο - Κύπρος