-
Aikibill wrote:
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με ένα 3% του ελληνικού πληθυσμού που είναι αμετανόητα βαρεμένοι.
Όταν πρόκειται για εθνικά θέματα, δεν χρησιμοποιούμε τον όρο 'βαρεμένοι'.
'Προδότες' είναι το σωστό.
Να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.
Το πρόβλημα είναι ότι το 3% προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει τις απόψεις του και αδιαφορεί παντελώς για τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομίμων κατοίκων της χώρας.
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι είναι πρόβλημα όταν βανδαλίζουν το Μετρό στην στάση 'Ακρόπολης' 43 άτομα από τα οποία 10 είναι από άλλες χώρες. Επειδή αυτοί θέλουν ανοιχτά σύνορα και διάλυση της χώρας θα πρέπει με το ζόρι να δέχονται οι υπόλοιποι πολίτες την κοσμοθεωρία τους; Εμ, δεν είναι έτσι. Πως θα το κάνουμε δηλαδή; Με το ζόρι;
-
criuser wrote:
Ο Τσίπρας έχει φάει κόσμο και κοσμάκη στην Αριστερά για να γίνει αρχηγός . Μετά έφαγε για να μείνει αρχηγός . Τώρα θα φάει την ίδια την Αριστερά για να μείνει Αρχηγός της Αντιπολίτευσης ...
Ξέχασες ότι έκαψε και τρεις φορές την Αθήνα για να γίνει πρωθυπουργός. Τώρα θέλει να βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα για να ξαναγίνει πρωθυπουργός, μόνο που αυτή τη φορά θα καθίσει επάνω σε στάχτες αν το κάνει.
Επισης ανοιξε τα συνορα και περασαν χωρις κανενα ελεγχο 1 εκατ κοσμος κυριως μουσουλμανοι. Αλεξι Τουρς.
-
pgs wrote:
Aikibill wrote:
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με ένα 3% του ελληνικού πληθυσμού που είναι αμετανόητα βαρεμένοι.
Όταν πρόκειται για εθνικά θέματα, δεν χρησιμοποιούμε τον όρο 'βαρεμένοι'.
'Προδότες' είναι το σωστό.
Να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.
Το πρόβλημα είναι ότι το 3% προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει τις απόψεις του και αδιαφορεί παντελώς για τις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των νομίμων κατοίκων της χώρας.
Εγώ για παράδειγμα θεωρώ ότι είναι πρόβλημα όταν βανδαλίζουν το Μετρό στην στάση 'Ακρόπολης' 43 άτομα από τα οποία 10 είναι από άλλες χώρες. Επειδή αυτοί θέλουν ανοιχτά σύνορα και διάλυση της χώρας θα πρέπει με το ζόρι να δέχονται οι υπόλοιποι πολίτες την κοσμοθεωρία τους; Εμ, δεν είναι έτσι. Πως θα το κάνουμε δηλαδή; Με το ζόρι;
ο πολυ κοσμος θελει χαλαροτητα πχ στο παρκαρισμα που ειναι μη ελεγχομενο σε μεγαλο βαθμο οποτε τους δελεαζει με αυτα τα μικρα και δεχονται και τα μεγαλα γκαζακια, καταστροφες, χιλιαδες μουσουλμανους στην χωρα, εγκληματα κλπ
-
Αυτά τα τσογλάνια , ντόπια και ξένα , που βανδάλισαν τον σταθμό της Ακρόπολης , να χρεωθούν στο ΑΦΜ τους , το διπλάσιο του κόστους καθαρισμού και βέβαια , αν δεν το πληρώσουν άμεσα , να ξεκινήσουν διαδικασίες κατάσχεσης ή άμισθης προσωπικής κοινωνικής εργασίας και βέβαια αν το ξανακάνουν , φυλάκιση χωρίς αναστολή .
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε κανονική Δυτική χώρα .
Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα και να καταλάβουν τα 'θυμωμένα' τσογλάνια , ότι έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι πολίτες το δικαίωμα να θυμώσουμε μαζί τους...
-
Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα και να καταλάβουν τα 'θυμωμένα' τσογλάνια , ότι έχουμε και εμείς οι υπόλοιποι πολίτες το δικαίωμα να θυμώσουμε μαζί τους...
- άπειρο!!
-
Αν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση θα έκλεινε κι εκείνος τα σύνορα,αν η ΝΔ ήταν πέρσι κυβέρνηση δε θα υπέγραφε για τα Σκόπια...
Το να συζητάμε υποθετικά,χωρίς προσωπικό κόστος, ο.κ. καλό είναι για την οικονομία της συζήτησης. Αλλά αν έπρεπε υποχρεωτικά,πόσοι θα στοιχημάτiζαν τη δουλειά τους,το σπίτι τους ή την υγεία τους,ότι ο κάθε Τσίπρας ή ο κάθε Κυριάκος ΘΑ τα έκαναν αυτά;
Γι αυτό ο καθένας και το κάθε κόμμα κρίνεται καλύτερα από αυτά που έκανε ή κάνει κι όχι από αυτά που θα έκανε ή που θα κάνει...
-
criuser wrote:
- άπειρο!!
τιποτα δεν θα τους κανουν οπως παντα.
-
21 Quadra wrote:
Μην είσαι σίγουρος για την ιδεολογία τους, αυτή εδώ και χρόνια ιδεολογία τους είναι το χρήμα, ξεπουλημένα κορμιά είναι, άλλοι για χρήμα, άλλοι για εύκολο πήδημα, άλλοι για ναρκωτικά, οι πραγματικοί ιδεολόγοι έχουν φύγει από τη ζωή και έμειναν τα κατακάθια, συγγνώμη που εκφέρω αυτό τον σκληρό λόγο, αλλά αυτά που βλέπω και ζω εκεί οδηγούν τη σκέψη μου, μακάρι να είμαι εγώ το λάθος και ο ακραίος αλλά δυστυχώς δεν...
Σιγά τον σκληρό λόγο. Μου αρέσει που ζητάς και συγνώμη.
Όμως βλέπεις ότι αυτός που έχει πάρει εργολαβία την προώθηση του Τσίπρα εδώ μέσα έχει άλλη γνώμη και με λέει αστείο, πάλι καλά που δεν με χαρακτηρίζει διαφορετικά, μάλλον φοβάται το ban, τι να πεις σε ένα άτομο που δεν αντιλαμβάνεται το περιβάλλον στο οποίο ζει υποστηρίζοντας Τσίπρα, Κυρίτση, βαρεμένο, Κούλογλου, κλπ πολιτικούς κατσαμπλιάδες, άρα εκεί πρέπει να αποτανθείς.
-
Αυτά τα τσογλάνια , ντόπια και ξένα , που βανδάλισαν τον σταθμό της Ακρόπολης , να χρεωθούν στο ΑΦΜ τους , το διπλάσιο του κόστους καθαρισμού και βέβαια , αν δεν το πληρώσουν άμεσα , να ξεκινήσουν διαδικασίες κατάσχεσης ή άμισθης προσωπικής κοινωνικής εργασίας και βέβαια αν το ξανακάνουν , φυλάκιση χωρίς αναστολή .
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε κανονική Δυτική χώρα .
Και λίγα είπες...λες το κόστος που θα τους χρεωθεί... να το μεταβιβάσουν στην Κουμουνδούρου ? Γιατί το αφεντικό εκεί, χτες΄στη βουλή είπε ότι δεν υπάρχει ασύμμετρη απειλή με την Τουρκία και όσα κάνει στον Έβρο αλλά ο ίδιος και ο στρατός του κάνει χρόνια τώρα ασύμμετρη καταστροφή με μπογιές, σπάσιμο υαλοπινάκων κλπ όμορφες πράξεις.
-
Έχεις κόψει αλυσίδα και γίνεσαι αστείος. Θυμίζεις τον κουαντρα προ των εκλογων και των πρώτων ημερών της ΝΔουλας, τότε που νόμιζες ότι θα ακυρωθουν οι Πρέσπες από τον out of the box ηγέτη. Παραδειγματισου από ακόμα πιο φανατικούς από σένα εδώ μέσα για τη ΝΔουλα που πολύ σωστά βλέπουν την κατάσταση νηφάλια και δεν τα κάνουν όλα μα όλα ισωμα. Έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο στον Έβρο που όποιος και να κυβερνούσε θα το αντιμετωπιζε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και πολύ σωστά έως τώρα.
Ήδη κάποιοι έχετε περάσει στην κομματική εργαλοιοποιηση του θέματος. Και όποιος το κάνει αυτό γίνεται γελοίος με το γιατί να είναι τόσο προφανές που να μη χρειάζεται καν εξήγηση.
Προσέξτε όμως μη χαθεί εντελώς το μέτρο. Και πολύ περισσότερο, προσέξτε τη μ@λακια με τα ξερονήσια. Σκεφτεστε -ως πολιτικός χωρος- να αφήσετε πάνω σε ελληνικό ακατοίκητο από Έλληνες έδαφος ξένο κόσμο ο οποιος θα είναι απολύτως έρμαιο των απέναντι, οι οποίοι μια ωραία πρωία (μιας και σε κάποιους αρέσουν τα ακραία σενάρια) μπορεί να κάνουν μια απόβαση και να κρατήσουν το νησί με την άνεση τους ή πάντως είδους προβοκατσιες. Επίσης έτσι θα διασφαλιστεί η 1000% μόνιμη παραμονή τους εδώ σε συνθήκες που θα μας κάνουν παγκοσμίως δακτυλοδεικτουμενους, αφού μόνοι μας θα έχουμε αποδεχτεί το γεγονός του... βολικου παρκαρίσματος για τους φίλους και συμμαχους με λύσεις από το πολύ μαύρο παρελθόν.
YΓ: Μη μου απαντήσεις πάλι για ΣΥΡΙΖΑ. Τον κερδισες, παει, τελείωσε. 14 μονάδες πάλι είπε η νυφουλα. Αναρωτησου ομως γιατί δεν ρίξαμε το ελικόπτερο που πέταξε πάνω από τις Καστανιές ή το μαχητικό που πέταξε πάνω από τη...Χίο. Και άντε αυτά, ούτε ένα drone με ένα ΖU δεν τολμάμε. Αλλά το είπες, ο εχθρός είναι εντός. Πολύ ωραία λογική με τέτοιο γείτονα. Τώρα διαβάσαμε για ξαφνική εκεχειρία με τον Πούτιν. Για μάντεψε που θα στραφεί τώρα...Θα το βγάλει έξω το ναυτικό ο out of the box; Και σημειωτέον, έχουμε ένα criu ο οποίος ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ έχει πει 'υπέρ' στη συνεκμετάλλευση. Πουστε ώρε παλουκαρια να τον καταχεριασετε ή τελικα έχει γωνίες το ταληρο;;;
Δεν σου απαντώ γιατί δεν θα βγάλω άκρη με ιδεολογικά μπερδεμένο άτομο που δεν αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση που έφερε τη χώρα ο μικρός Αλέξης και συνεχίζεις να του κρατάς αναμμένη τη λαμπάδα μπας και στην επόμενη φορά που θα επανέλθουν οι πολιτικοί κατσαμπλιάδες σε αποκαταστήσουν βάζοντας σε ΓΓ στο υπουργείο παιδείας πχ.
Θυμώνεις μαζί μου όχι γιατί ανοήτως με θεωρείς υπέρμαχο του Μητσοτάκη, αλλά γιατί ανεβάζω τα χοντρά και καταστροφικά λάθη του αγαπημένου σου, και για να ξεφύγεις κάνεις εκτός από συμψηφισμούς και προσωπικές επιθέσεις χαρακτηρίζοντας με ανόητο, ξέρεις, σαν παιδί του λιμανιού γνωρίζω περισσότερες λέξεις από εσένα για να χαρακτηρίζω ένα άτομο, οπότε μαζέψου και μείνει στο καθαρά πολιτικό σκέλος. όσο για τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ του criu όπως λες τα γνωρίζω και τον στηρίζω στα γραπτά του γιατί τα λέει σωστά και όχι ιδεολογικές μπαρούφες, άραγε εσύ φοράς τα ίδια ρούχα με αυτόν ή μπά...
-
Ντροπή σου για το βίντεο θέλεις να λέγεσαι και σοβαρός.
-
Σιγά τα αίματα λιμανισιε...τρομαξαμε.
Κατά καιρούς στο έχει πει ότι σε σεβόμαι, έχω μια συμπάθεια στους μηχανικούς ως οδηγος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα παίρνεις αμπάριζα και λες ο,τι γουστάρεις, είτε ευθέως είτε πλαγίως. Κατέβασε 2α και άρχισε τα φρένα γιατί το R19 θέλει φρένα από το ΣΕΦ μπας και σταματήσει στην Ανάβυσσο.
Δε με νοιάζει το κομματικό σε τέτοιο θεμα. Με νοιάζει το εθνικό όμως. Στο είπα, τηρούν και οι φανατικοί ήρεμη στάση. Με τους απέναντι δε ξέρεις πότε που θα κάτσει η μπίλια.
Οι επαναφορτιζόμενοι τροχοί μπήκαν στο συρτάρι. Πέμπτη ήταν χθες και είχαν βγάλει τα Lidl προσφορά όλα τα parkside. Τα βρήκε ο Ερντυ με τον Βλαντιμίρ και αμέσως αλλάζει το έργο. Ο πόλεμος τελείωσε, 'νικήσατε' και μπορείτε να ξαμολυθειτε στο Σύνταγμα. Να βγει καμία αυθόρμητη φωτό με το Κυρανακι να γλωσσοφιλιαζει καμία ΟΝΝΕΔιτισα και στο βάθος ο Άδωνις να κάνει burn out με το e-208.
Την ίδια ώρα ο Αλιεξης θα πιπιλαει το δάχτυλο του στο ντους σε εμβρυακή στάση τρέμοντας με τον Σκουρλέτη να του χαϊδεύει το κεφάλι τραγουδώντας του το bella ciao. Νταξει, φχαριστηθηκες;
Μην με κατηγορείς γι'αυτα που κάνετε κάποιοι πρώτοι. Εσείς τ'αρχισατε τα εμφυλιοχαζα και τα κέρδη του out of the box. Μη ζητάτε και τα ρέστα.
Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια του έργου νότια της Κρήτης θα είναι ανάλογη. Εκεί το παιχνίδι σοβαρευει πολύ και εκεί θα μετρηθεί Η ΧΩΡΑ πραγματικά.
Όσο για τη...δουλειά, άστο, δεν. Έχω υπερβολικά πολλά προσόντα για ΓΓ. Αν όμως είχα τελειώσει το λύκειο και είχα ένα χαρτί από (ιδιωτικο) ΙΕΚ ως αναπληρωματικός βοηθός σκιάχτρου μια χαρά θα άλλαζε ο νόμος και θα την καβατζωνα τη θεσαρα αξιοκρατικά. Εεεε;;;
Αυτά...όσο για τα ρούχα, εσύ ο παντελονατος βαρυμαγκας γιατί το αφήνεις στη μέση; Άντε πες το υπόλοιπο. Έχω γράψει ότι δεν θα ασχοληθώ με τη διαχείριση, ας μας δείξει αυτή τα αντανακλαστικά της. Εμπρός λοιπόν...
Τελος 'επειδή το ζητήσατε':
https://m.youtube.com/watch?v=orLNMbf0Gck
Άντε γειά και τα ξαναλέμε στον επόμενο 'πόλεμο'...
-
Σε όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Τσίπρα έγιναν πλείστα όσα Ελληνοτουρκικά επιχειρηματικά συμπόσια λες και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, τι άλλο ήθελαν οι Τούρκοι για να καταλάβουν ότι είμαστε δεδομένοι και θα δεχθούμε όσους μας έστελναν με ανοιχτές αγκαλιές, και όμως, ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ελάτε πρόσφυγες σας αγαπάμε,και ότι οι χώρες δεν έχουν σύνορα ούτε και οι θάλασσες, τώρα που είδε το 80-90% του κόσμου να δέχεται με ανακούφιση τις κινήσεις της κυβέρνησης άρχισε πάλι τις κωλοτούμπες υποστηρίζοντας ότι καλά έκανε και έκλεισε τα σύνορα αλλά βάζει και τα ερωτηματικά του και κάνει τις κορώνες τους στη βουλή για να δείξει στο 3% ότι κρατάει πισινή.
-
Σιγά τα αίματα λιμανισιε...τρομαξαμε.
Κατά καιρούς στο έχει πει ότι σε σεβόμαι, έχω μια συμπάθεια στους μηχανικούς ως οδηγος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα παίρνεις αμπάριζα και λες ο,τι γουστάρεις, είτε ευθέως είτε πλαγίως. Κατέβασε 2α και άρχισε τα φρένα γιατί το R19 θέλει φρένα από το ΣΕΦ μπας και σταματήσει στην Ανάβυσσο.
Τελος 'επειδή το ζητήσατε':
https://m.youtube.com/watch?v=orLNMbf0Gck
Άντε γειά και τα ξαναλέμε στον επόμενο 'πόλεμο'...
Ντεν έκω R19 καρντιά μου, πάλι αντιάβαστο είτσε κακό πιντί
-
Το πρόβλημα στον Έβρο ήρθε για να μείνει, εκεί θα δοκιμαστούν οι αντοχές της χώρας Γιατί είναι ζήτημα Εθνικής επιβίωσης και συνοχής, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κανονική πολιορκία υβριδικού χαρακτήρα.
Ας σκληρύνει η κυβέρνηση τη στάση της δείχνοντας ότι αν χρειαστεί μπορεί να κάνει πολλά ακόμα, πχ ας κλείσει για 10 ημέρες την Εγνατία και την πρόσβαση των Τουρκικών φορτηγών με τα φρέσκα λαχανικά, και ας κάνει και το ίδιο για 10 ημέρες στην Κόρινθο στον Ισθμό που περνάνε με πλοία οι Τουρκικές νταλίκες να πάρει ένα γερό μάθημα στην παραπαίουσα οικονομία του ο Ερντογάν μπας και βάλει μυαλό.
Το Πακιστάν πχ που δεν δέχεται πίσω τους παράνομους μετανάστες, αν η κυβέρνηση σε κάθε έμβασμα που φεύγει για το Πακιστάν έβαζε 50% φόρο τότε και το Πακιστάν θα άλλαζε την στάση του, έχουμε πολλά όπλα αντίδρασης, το θέμα είναι να δείξουμε αποφασιστικότητα.
Τα έχει βρει με την Βουλγαρία, ( άλλα καλά παιδιά εκεί, μας περιμένουν στη γωνία από πάντα για να μας κάνουν ζημιά ) και έχουν κλείσει τα φράγματα της ροής του Έβρου, έχει ανέβει εκεί η στάθμη του Έβρου αποτρέποντας την πρόσβαση και έχει πέσει η στάθμη στο δικό μας έδαφος και περνάνε εύκολα οι παράνομοι μετανάστες.
Η Βουλγαρία είναι δίπλα αλλά εκεί δεν πατάει μετανάστης γιατί τους κακομεταχειρίζονται και τους κλέβουν οι αστυνομικοί, υποθέτω κατ΄εντολή της κυβέρνησης τους, έτσι διαλέγουν τον εύκολο τρόπο από τη χώρα του εσωτερικού σπαραγμού για την υποστήριξη τους, τη χώρα των ανόητων και των ψυχοπονιάρηδων που ακολουθούν κατά γράμμα το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις τη στιγμή που όλοι οι άλλοι μηδενός εξαιρουμένου τις έχουν για κουρελόχαρτα.
Βγήκε ο ανόητος πρώην χτές στη βουλή και ζήτησε από την κυβέρνηση να απαιτήσει να γίνει συμβούλιο των αρχηγών της Ε.Ε, όταν επί δικής του πρωθυπουργίας είχαν γίνει 23 συμβούλια αρχηγών της Ε.Ε ( όχι βέβαια ότι τα είχε ζητήσει αυτός ) και δεν έγινε τίποτα, ούτε μια αναφορά για το θέμα, έπερνε ότι του έδιναν και ότι του έταζαν και όλα μια χαρά, και τώρα από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης κουνάει το δάχτυλο, θαυμάστε τον, τέτοιες κωλοτούμπες δεν κάνουν ούτε στο τσίρκο Μedrano.
-
Αυτό δεν έχει τα χειρότερα φρενα;
(Μην προκαλείς την τύχη σου 17 χρόνια έφαγα στο κωλομενιδι, τον Ρώσο στον κάνω καλύτερα και από τον Μπρέζνιεφ)
Έχω το R 21 Turbo Quadra, και επειδή φτιάχνω βελτιωμένα φρένα για γρήγορα αυτοκίνητα και για γρήγορους οδηγούς, στο δικό μου έχω αυτά που χρειάζομαι μετά από άπειρες δοκιμές και fade στην Πεντέλη σε ρυθμούς ειδικής.
Δες και κλάψε
Kαι δικές μου δαγκάνες για το δικό μου σχδίαση / κατασκευή house
-
Αυτό δεν έχει τα χειρότερα φρενα;
(Μην προκαλείς την τύχη σου 16 χρόνια έφαγα στο κωλομενιδι, τον Ρώσο στον κάνω καλύτερα και από τον Μπρέζνιεφ)
Τι λένε εδώ οι δικοί μας άνθρωποι:
Εγώ πάντως για τον κορωνοϊο ετοιμάστηκα, άλλαξα βαλβολινες προχθές.
-
Ε ναι, μας το έχεις ξαναπεί 'μια νύχτα δική σου, η ζωή μας όλη'. Εδώ μιλάμε για πολιτική όμως, έτσι απλά στο θυμίζω...
-
Εσύ άρχισες την πλάκα με τα φρένα, μην το ξεχνάς, αν απαντούσα σε άλλο τοπικό θα χανότανε, οπότε συγγνώμη από όλους για το offtopic.
-
Έχεις πάρει πολλη φόρα και φρεναρε εννοούσα. Το 19 έιχε χαλια φρένα, ρενακιας τερμα είσαι, μέχρι εκεί. Τα άλλα είναι υποθέσεις δικές σου.
Πριν πολλά χρόνια είχες φτιάξει έναν παλιό φίλο που βασανιζόταν με μια lotus elan, ξέρω ποιος εισαι σαν ικανοτητα. Δεν είπε κάτι κανεις για τη δουλειά σου. Εσύ έχεις αφήσει κάτι υπαινιγμούς για το αν φοράω παντελόνια αλλα...
EλληνοΤουρκικά, μεταναστευτικό και Ανατολική Μεσόγειο - Κύπρος