-
Ότι εξοπλισμό και να έχει θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα ακριβό.
Δεν γίνεται αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας να ζητά δικίνητο υβριδικό από 20 έως 28 και το υποτυπωδώς τετρακίνητο από 26 έως 31 χιλιάρικα. Σιγά, ένα ξεχειλωμένο γιάρις είναι.
Απαράδεκτα ακριβό δεν είναι, είναι στον Μ.Ο. τιμής της κατηγορίας για να μην πω ότι είναι και φτηνό! Γιατι όλα τα αυτόματα B SUV σε αυτό το ευρος τιμών κυμαίνονται (και παραπάνω!!).
-
Βασικά,από τη style λείπουν οι αναδιπλούμενοι κι ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης (ίσως και το blind spot assist) και καθάρισες.
Βασικά αυτά τα 2, πιστεύω ότι είναι απαραίτητα το 2021, ειδικά ο φωτοχρωματικος.
-
panormus772 wrote:
Βασικά,από τη style λείπουν οι αναδιπλούμενοι κι ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης (ίσως και το blind spot assist) και καθάρισες.
Βασικά αυτά τα 2, πιστεύω ότι είναι απαραίτητα το 2021, ειδικά ο φωτοχρωματικος.
εγω παλι πιστευω οτι και τα 2 δεν ειναι καθολου απαραιτητα. Τον ηλεκτροχρωματικο δε τον εχω σε αυτοκινητο του 2004 και δε μου αρεσει καθολου αφου για να μη σε τυφλωσει δινει μια σκουρα πρασινη εικονα που πρακτικα δε βλεπω τιποτα περα απο το φως του αλλου (και ας μην ειναι εντονο πλεον)
Αυτο που προκαλει εντυπωση ειναι οτι και τα 2, ειδικα οι καθρεπτες ειναι standard ηδη στην active plus του corolla.
-
Αυτο που προκαλει εντυπωση ειναι οτι και τα 2, ειδικα οι καθρεπτες ειναι standard ηδη στην active plus του corolla.
Mόνο οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ο ηλεκτροχρωματικός δεν υπάρχει στην Active+. Αλλά ναι η Corolla εχει καλύτερο εξοπλισμό σε χαμηλότερη τιμή, αλλά δεν είναι SUV, οπότε δεν είναι στην μόδα.
-
Ο εξοπλισμός της elegant είναι διαθέσιμος και στο υβριδικό adventure; Αλλιώς γιατί να έχει 2650€ διαφορά από την hybrid Style; Μόνο για τα πλαστικά και τις ζάντες;
Επίσης τί είναι τα AHS FR φώτα της premiere;
Edit: Απαντώ στον εαυτό μου, μάλλον είναι η αυτόματη εναλλαγή σκάλας ( Auto High - beam System )
-
Επίσης τί είναι τα AHS FR φώτα της premiere;
Edit: Απαντώ στον εαυτό μου, μάλλον είναι η αυτόματη εναλλαγή σκάλας ( Auto High - beam System )
Δεν είναι το Auto Highbeam Assist, αυτό το έχουν από την βασική έκδοση ώς μέρος του Toyota Safete Sense.
Αυτό της premiere είναι τα κατευθυντικά φώτα (κάτι σαν matrix led), δηλαδή το Adaptive High Beam System
-
Ο εξοπλισμός της elegant είναι διαθέσιμος και στο υβριδικό adventure; Αλλιώς γιατί να έχει 2650€ διαφορά από την hybrid Style; Μόνο για τα πλαστικά και τις ζάντες;
ναι, η adventure εχει οτι η Elegant + αυτα που γραφει η φωτο. Οντως ετσι οπως το παρουσιαζουν δεν ειναι σωστο γιατι φαινεται σαν 'ή το ενα ή το αλλο'
-
Είναι αυτά που ξέρουμε ήδη από το Ίντερνετ
Με την μόνη έξτρα πληροφορία που μου είπαν ότι υπάρχει διαθέσιμο σε διχρωμία λευκό με χρυσή οροφή...
-
Σαν παγωτό θα είναι έτσι.
-
O πλήρης τιμοκατάλογος:
https://www.carzine.gr/toyota-yaris-cross-o-analitikos-timokatalogos/
Υπάρχει κι εταιρική έκδοση Active Steel
Το λευκό χρεωνεται 170 ευρώ,αλλά ποιο είναι το χρώμα που δεν χρεώνεται; Κανένα παστέλ κόκκινο;
-
περιμενω να ακουσω γιατι θα παρει καποιος αυτο το πραμα σε σχεση με ενα τετρα βιταρα. σοβαρο λογο.
-
Αν το θέτεις καθαρά με δυνατότητες εκτός δρόμου τότε με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος με Jimny να πει ποιος ο λόγος να πάρει vitara...
Πιστεψε με οι περισσότεροι που αγοράζουν τετρακίνητο βιταρα ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο κάνουν χρήση το 10-20% των δυνατοτήτων τους...άρα ποιος ο λόγος αφενός να το πάρουν τετρακίνητο αφετέρου να πάρουν το εν λόγω μοντέλο είτε βιταρα είτε Yaris cross etc...η τετρακίνηση για το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού ειναι κατι που μπαίνει από μια έως καμία φορά το χρόνο και αυτή σε συνθήκες καθημερινότητας και όχι σε φάση πάω στο βουνό όπου βρω ρεματιά θα το χώσω να δω μέχρι που θα με πάει!!!
Πάμε όμως στους λόγους που προφανώς εσένα δεν σε ικανοποιούν αλλά σίγουρα κάποιους ναι...όπως και με όλα τα αυτοκίνητα
Η τιμή...20.000 full hybrid 1.500 με αυτόματο κιβώτιο και όνομα Toyota...
Full hybrid=Οικονομία που σε συνδυασμό με τα μηδενικά τέλη σε όλες τις εκδόσεις ειναι ένα μεγάλο ατού...
Πιο καινούργιο μοντέλο....σίγουρα η απάντηση από την σουζουκι θα είναι πολύ δυνατή αλλά μέχρι τότε η Τογιο ειναι μπροστά...
Καλύτερη ποιότητα πλαστικών στο εσωτερικό αλλά κ λαμαρίνας...ειδικα για την λαμαρίνα...πίστεψε με κοιτούσα πολύ καιρό το βιταρα αλλά το μόνο που με κέρδιζε ήταν η τιμή του σε συνδυασμό με τετρακίνηση και η ποιότητα που φέρει το όνομα σουζουκι(κάτοχος Jimny από το 2010)...
εκει που χάνει το yaris είναι στις οφ ροαντ δυνατότητες που ξαναλέω αυτό είναι κάτι που απευθύνεται καθαρά σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό...που και πάλι ακόμα κ το βιταρα δεν είναι πλέον το βιταρα που ξέραμε!!!
Η αγορά δεν είναι η άποψη μου σίγουρα ούτε η δίκη σου αλλά όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι είναι μεινστριμ και τι όχι!!!
-
περιμενω να ακουσω γιατι θα παρει καποιος αυτο το πραμα σε σχεση με ενα τετρα βιταρα. σοβαρο λογο.
Θα το πάρει πολύς κοσμος για μοδάτο αυτοκινητάκι πόλης με ολίγη hi-tech suv μούρη και 2-3 λίτρα στα 100 κάτω από το Σουζουκι.
-
Γιατρέ, νομίζω όλα χρεονονται. Θυμαμαι το ιδιο και στο yaris. Ή αν δεν κάνω λάθος δνε χρεώνεται ένα καταθλιπτικό σκούρο. Ένα τόσο αδιάφορο χρώμα που πραγματικά νομίζεις ότι δεν το βάφουν, απλα το λερώνουν και στο παραδίδουν.
Ερώτηση τι εντοπίστε στις λαμαρίνες του vitara και οχι στου yaris;
-
Στου βιταρα παρά πολύ 'ψεύτικη'!!!
Στο απλό yaris το έχει φίλος δεν είναι έτσι με την καμία... -
Επειδή την ξέρω αυτήν την λαμαρινα των suzuki, θα διαφωνησω δεν είναι καθόλου ψεύτικη, ετσι φαίνεται στην αρχή όντως, απλα έχει μεγαλύτερη πλατικοτητα. Γενικώς η βαριά λαμαρινα μόνο κακό κάνει στο αυτοκίνητο δεν προσφέρει τίποτα. Ο σκελετός είναι όλη η υπόθεση.
-
Εγώ κρίνω από αυτό που είδα...
ακούμπησα κυριολεκτικά πάνω στο αμάξι και έκανε βαθούλωμα...(επανήλθε μόλις σηκώθηκα και δεν είμαι κανένας με πολλά κιλά)
-
Οντως έτσι κάνει. Δεν γίνεται εύκολα βαθουλωμα. Για αυτό ανέφερα για πλατικοτητα.
Αν δεις τα φτερά των peugeot και τα πιέσεις θα βαθουλωσουν ολόκληρα μέσα και θα επανέλθουν.
Δεν σημαίνει ότι έχουν χειρότερη ποιότητα κατασκευής
Αυτο επιλέχτηκε για τους εξής λογους.
Μείωση του βάρους,το αλφα και το ωμέγα στα σύγχρονα αυτοκινητα,
Και για λόγους ασφαλείας πεζών. Απορροφούν ενέργεια πιο εύκολα.
-
https://www.newsauto.gr/news/to-suzuki-jimny-se-turbo-pentathiri-ekdosi/
Αυτό πώς το βλέπετε;!
-
Σιγα, δεν τους πιστεύω.
Ειδάλλως αν όντως είναι αλήθεια ... Που παραγγέλνομαι;
Βάλτο στο τοπικό του jimny.
Toyota Yaris Cross